2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Kız benim hiç yoktu göbüşte hamilelikte oldu zor duruyorum bişey sürmemek için
Dökülecek diyorlar ama ben aldırcam yarın. Nst ye girerken gidipte kıllarımda bakışmak istemiyorum. İsterse kalıcı olsun umrumda değil ben aldırcam. Dökülecekse zaten dökülecek ne yani aldırınca update mi gelecek artık dökülemezsin diye inanmıyorum ben öyle şeylere.

Ceritooo bnm kardeşim de göndericek yakında eşini O da hamile çok iyi anlıyorum seni. Üzülme ama kuzum her şey gelip geçici sağlıklısın şükür bebişin süper babası da bi gidip gelecek hemen
Ay Allah kavuştursun kardeşini de tez vakitte gidip dönsünler inşallah

Pozitifim sezeryan günü konusu açıldı mı hiç? Erken belki ama ortalama şu haftalarda alırız gibi bir konuşma geçti mi?
Geçen ay gittiğimde konuşmuştuk canım aksi birşey olmazsa 37 38 gibi alırım demişti. O da benim 37 haftam 18 temmuz da doluyor. Bakacaz artık.

Ya zaten belirli şeyler diyet listesine uyacaksın karbonhidrat yeme yiyeceksen az ye. Mesela bulgur 3 kaşık demişti bana yeşillik ,salata vb şeylerden yiyordum. Aslında bilindik şeyler . Buna hayatımızın her alanında uymak lazım sadece gebelikte değil

Kızlar ben dün kv ile ilgili anlattığım şeyleri çok kafaya takmıştım. Çıkmıyor yani aklımdan. Bir de onun üstüne az önce, kuranda geçen güzel kız isimleri diye video atmış. Şaka gibi ya gerçekten çok mu abartıyorum acaba? Söyledik değil mi düşündüğümüz ismi, ona rağmen o konuşmanın ardından böyle bir video atmaya ne gerek var yani bana çok kasıtlı geliyor böyle şeyler. Cidden sinirimden ağlayasım geliyor.

Arkadaşım benimki annemi arayıp isimden vazgeçirmesini istemiş sen düşün bizim istediğimiz isimler bu deyip konuyu kapattık birdaha da bişey diyemedi ki kendi beğendiği isimleri ekran görüntüsü vs almış hiç takma biz böyle istiyoruz de geç

Bazi insanlar sadece kendilerinde akıl varmış başkasında yokmus gibi davranıyor ya sinir oluyorum . Soyle biz kararımızı verdik isimli eşya da yaptırdım çok sevdik de sen niye aglayasin kv sinirlensin.

Doğa ve Duru çok güzel isim bu arada tekrar söylüyorum ya Biz Karla ile Karen arasında kaldık, şu an Karen için ikimiz de biraz daha olumluyuz. Muhtemelen Karen olacak, ilk defa eşimle aynı isme bu güzelmiş ya dedik çünkü Hayır kendi çocuklarına sanki dünyanın en güzel isimlerini koymuş gibi bana akıl vermesi, gerçekten lohusalıkta çok zorlayacak beni böyle giderse. Şimdiden sütüme bile bişey demeye fikir vermeye başladı. Çok sinirleniyorum ya.

Bazi insanlar sadece kendilerinde akıl varmış başkasında yokmus gibi davranıyor ya sinir oluyorum . Soyle biz kararımızı verdik isimli eşya da yaptırdım çok sevdik de sen niye aglayasin kv sinirlensin.
Ya bir de akıla ihtiyacım olsa sorarım arkadaş. Bebeğin banyosundan henüz akıbeti olmayan sütüme kadar fikir verdi. Kendi annem de biraz sınırı aştığında ona da tepkimi koyuyorum. Henüz kvde o kadar sert bir cevap almadı benden, kesin onun rahatlığı bu.

Canım kaç yaşında bu kadın?
Kültürü, görgüsü ne?

Bir kuşak var evlerden ırak, kötü niyetli değil ama doğrusunu bu sanıyor. Kötü niyetli olduğundan emin olamadığın için acabalarla bırakıyor insanı. Düşündükçe kuduruyorsun, kudurdukça düşünüyorsun. Seni böyle açmaza sürüklüyor. Ciddi mana da ben bundan hoşlanmıyorum dediğin de ne diyor?

Sen yakındır onun ağzını bürer, eline verirsin hdhdhjj o rahatlık kalmaz bebişim boşver. Nedense sen anlatınca kv patavatsız ve çok paylaşımcı biri gibi hissediyorum. Kontrolüde seviyor. İşe yarama dürtüsüyle anlattıkça anlatıyor gibi. Aslında seni üzdüğünün ve sinirlendirdiğinin bence farkında değil.

Yaşını tam bilmiyorum, o ailede en küçük kardeş hariç kimsenin doğum yılı net değil Ama 50li yaşlarda, doğulu benim eşim ve ailesi. Kültür de direkt öyle yani. Kötü niyetli olduğunu bende düşünmüyorum inanır mısın? O yüzden içimden kuruluyorum zaten. Henüz dün şakayla karışık duymamış olayım dedim sadece, o hariç bir şey demedim. Daha çok eşim kızdı, biz beğendik anne diye. Dediğim gibi uzattıkça uzattı, o bizimde evladımız vs diye iyice sinir oldum. O yüzden bilemiyorum gerçekten yaptığı şeyin yanlış olduğunu söylediğimde ne diyeceğini. Muhtemelen vah vah tüh tühleyip, hemen tüm kardeşlerine dediklerimi anlatıp kendi kendini üzüntüden hastalık sahibi edecektir.
Ya saygımı bozmak istemiyorum çünkü geçen bu isim konusunda kendi anneme de kızdım be konuşunca çok ağır konuşuyorum. O noktaya gelmeden çok fazla sabrettiğim için gözüm kararıyor maalesef. Gerçekten de kv ile tanışan arkadaşım da patavatsız olduğunu düşünüyor. Paylaşımcılık da şöyle, sormazsın ama fikir verir, ne anlatırsan hemen best 2 kardeşi var onlara anlatır, her düşündüğünü söyler öyle yani. Oğlundan çok azar yiyor, yine de anlamıyor akıllanmıyor yani zaten eşim benim zorumla gidip görüyor, benimle de bağını koparırsa eşimin hepten elini eteğini çekeceğinin farkında değil. Onların arası kötü olmasın diye sabrediyorum aslında anlayacağın.

Mesajları yeni okuyorum biraz geç gördüm canım benim ablam 3 çocuğunda da özel muayeneyi tercih etti kontrollerde doktor daha iyi ilgilensin diye doğuma gelince de özel hastanede çalışan başka doktora yaptırdı kendi doktoru kendi ebesi kendi ortamı olması açısından öyle bir tercihte bulundu hepsinde

Aile büyüğü dediğin kenarda durur akıl sorarsan akıl verir sormazsan darlamaz . Daha olmamış şeye konuşuyor sırf konuşmuş olmak için bunlar hepsi bir örgüte üye bence
Hakikaten doğrusunu bildiğine bile bazen acaba mı dedirtiyorlar . Tecrübeye ihtiyaç olunca sorarız zaten yani herseyi bilecek değiliz de . Peşin konuşuyorlar ama taksitle seviyorlar bizi..

Çok güzelmiş iki isimde gerçekten sabır çekicez arkadaşım boşver yalan yok ben kayınvalidemi seviyorum otoriter bi yapısı var onu öyle kabullendim ama benim alanıma müdahele etmeye kalktığında eşimi sokuyorum devreye bazı insanların karakteri öyle oluyor malesef

Ay çünkü aynı kadın oğlunu yetiştirirken evde hiçbir iş yaptırmıyor. Suyunu ayağına götürüyor, sofrayı toplatmıyor, kıyafetlerini arkasını topluyor sürekli vs. Zamanla kendisi de o erkeği etkisiz olarak görüyor hayat becerileri geri olduğunu bildiği için. Kesin içinden geçen şey şu: yav bu oğlum şimdi tutamaz bunu tutsa da napacağını bilmez, bari bunu da ben yapayım benim ilk aklıma bu gelmişti valla yoksa kendisi daha çok seveceğinden falan değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…