2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Aslında asıl parayı hakeden doktor. Riski alan o, stresi yaşayan o. Doktorun iyiyse içine sindiyse bence devam etmelisin. Ama yok ben gerilirim o kadar para verirsem diyorsan şimdiden birkaç doktora gidip enerjinin tuttuğu birisine geçebilirsin. Değiştirmekte bir sakınca görmüyorum ben. Ancak şu var. Benim hastahanemde toplam 26 bin tl. Doktorum o hastanede çalışıyor. Ayrı ücretli değil toplam fiyatı bu. Senin de yeni bulduğun doktor hastaneden olmalı ki ayrı ğcret ödemeyesin ama böyle olunca da zaten pahalı oluyor. Bence bir sor soruştur fiyatları. Ona göre verirsin kararını. Bence arada değiştirmene gerek olacak kadar fiyat farkı çıkmayacaktır.

O kadar mantıklı ki bak hiç böyle düşünmemiştim. Oha aydınlandım şuan jdjd

Rabbim, sen kendi anne babasıyla farklı şehirde olup, kocasının ailesiyle aynı şehirde yaşayanların da Rabbisin... Gerçekten yani onun oğlunu da ben büyütüyorum şu an, dilimin ucuna kadar geliyor söyletecek bir gün.
Yaaa beğenenleri görünce çok seviniyom biliyo musun Bende genel olarak seviyorum hatta kabul de ettim tüm karmaşıklığıyla. O da beni seviyor eminim ama işte yani nolur sabrımı tüketmese de ağır konuşmak zorunda kalmasam.

Jdjdjjdjd ya tartışmaya değmeyecek en sevmediğim şey hdjdj dişli olmalı ki değsin, duygu sömürüsü yapacaksa tartışmasan daha iyi birde vicdan yaparsın yok ayol.

Kuzum doğulu ailelerde genelde erkek tarafı baskın oluyor. Evde arabada çocukta her bokta da söz sahibi olduklarını düşünüyorlar. Sen bence üslubunca uyar. Rahatsız olduğunu bilsin. Böyle içten içe doldurursan kendini en olmadık yerde patlar, haklıyken haksız duruma düşersin. Baktın seni geriyor, konuşuyor hemen hayat ne gösterecek bilemiyorum şimdiden bunları düşünmek istemiyorum. Yaşayıp göreceğim gibi yuvarlak cümlelerle geçiştir bence.

Ay yapıyo valla insan, bi kere yüzde yüz haklıyken böyle vicdan yaptırıp ağlatmıştı beni kfkfkffk

Genel olarak geçiştiriyorum, biraz daha üstelerse net olarak konuşacağım ya da eşimle konuşacağım o konuşsun. Dediğin gibi içimde tutarak anlamsız bir yerde tetiklenme ihtimalim artıyor.

Jdjdjj ben senin kv yi çözdüm daha görmeden hdjdj

Hiç gerek yok sana da gereksiz yük. Bence eşin halletsin baktın olmuyor sen güzelce halledersin. İster güzel yoldan anlar isterse anlamaz kendisi bilir

Jdjdjj ben senin kv yi çözdüm daha görmeden hdjdj

Hiç gerek yok sana da gereksiz yük. Bence eşin halletsin baktın olmuyor sen güzelce halledersin. İster güzel yoldan anlar isterse anlamaz kendisi bilir
kfsldl güzel yoldan anlamazsa maalesef torununu pek göremeyecek...

kfsldl güzel yoldan anlamazsa maalesef torununu pek göremeyecek...
Yavrum babaanne sevgisi de önemli öyle pireye kızıp yorgan yakma. Bir art niyet olmadığı için diyorum bunu. Muhtemelen fikir vererek var olmaya çalışıyor hayatınızda. Birazdan acıcam kız kadına

Yaa ben burayı nasıl kacirmisimmm merhaba gebişler özet geçeyim bari İlk hamileliğim kanamalarla gece acile gitmelerle başladık kese vardı bebiş görünmedi boş gebelik riski derken rahim ağzı kısalığı açılmayla serklaj oldum. Bu da bitti derken başı küçük mikrosefali dendi o da haftasıyla uyumlu hale geldi çok şükür. Ağlaya ağlaya korka korka geldim 32. Haftaya. şimdi de suyu çok deniyor bu sefer ağlamak yok ama ben inatçı kızım daha inatçı çıktı
İnşallah herkes sağlıkla alır bebeğini kucağına

Yavrum babaanne sevgisi de önemli öyle pireye kızıp yorgan yakma. Bir art niyet olmadığı için diyorum bunu. Muhtemelen fikir vererek var olmaya çalışıyor hayatınızda. Birazdan acıcam kız kadına
sus oğlan anası, babaanne savunma bana

Nasıl geçiriyorsun zamanını bana biraz fikir verebilir misin
Oğlum var onunla geçiyor zaten ekstra yaptigim bisey yok dikisle ugrasiyorum bazende geciyor bi sekilde
Oğlum yokken nakış dikis öyle geciriyordum
Merhaba,
Sadece sağlık ocağı mı talep etti, doktorunuzda mı?

Ben ilk ve en son, 7. haftalıkken istenen testler için kan/idrar verdim. Daha ne sağlık ocağı, ne doktor talep etmedi.
1ay once saglik ocağı da istedi doktorda saglik ocaginda yaptirdim simdi saglik ocagi kendi aradi kan ve idrar icin

Sana da ezmeye karşı bir sinir geliyor mu? Kazımda daha suçlu benim gözümde o ya.
O kültürde yetismedigim icin hic cevap verememis bi kadinin yerine kendimi koyamiyorum acikcasi. Ama ben seyranin davranislarina sinir oluyodum. Onu da soyle anlayabiliyorum. Babasini secememis evet kocasinin el kaldirmasina karsi koymus olabilir bu anlamda. Ama madem bosanicam diyr bu kadar direttin simdi de neden geri donuyosun. Ozaman bosanmasaydin. Yaaaaa demin reklamdan once az sonra diye gosterdiler havalimaninda seyran ferit diye boyle endiseli bi sekilde sesleniyor gibi geldi. Sence kacabilcekler mi ??
Bide olan Suat a oldu. Giden gitti..

Bir bölüm öncesine kadar aynısını derdim ama mevzu pelinin annesi olunca aslan kesildi? Madem bu kadar sessizdi, bastırılmıştı.. ee ne oldu? Kazım için bir bölümde o beğenmediğiniz kazım benden başkasına bakmamıştır demişti bununla övünmeyi bu elinden alınınca tırnaklarını çıkartmayı biliyor. O yüzden onun bastırılmış konuşma hakkı elinden alınmış bir kadın değil, buldumcuk olduğunu düşünüyorum. Kızların her durumda anam da anam dedikleri kadının bunu yapması da beni çok geriyor haliyle.

Seyran salak ya. Onun ilk başta derdi evet el kaldırmasıydı ama kendisi de feriti dövdü resmen. Ama bence asıl derdi peline ailesini anlattığını düşündüğü için o kadar inatlandı. Çokta gereksiz haksızdı. El kaldırmasına bu tabırı yapsaydı okey bir nebze ama sırf milletin dolduruşuna gelip nal mal davrandığı için ona da kızgınım hdhdhdhhjjjj

Ay suat narin kelebek ya. Ona içim acıyor.

Evetttt esme de kesinlikle haklisin aslinda. Bu bölüm benimde bakis acim bide sen soylediginde daha net oturdu suan. Istediginde ses cikartabiliyormus gorduk. Bide dedigin gibi kizlarimda kizlarim diyor diyor ama bugune kadar sadece sozde demis gorduk.
Aaaaa sanirim seyrani baba vazgecircek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…