2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Yok be annelik vasfı asla yok. Kızları bir kere bile korumadı. O suna ne duruma düştü. Hadi diyelim seyranı korudu ki inanmıyorum sunayı neden korumadı? Vazgeçerse seyran salaktır. Koskoca korhanlar kendilerini koruyamayacaklarsa yuh. Seyrana mı kaldı onları kıytırık tarıktan korumak.

Fuat sadece masada oturup yemek yiyodu, biz cuma günleri tvden izliyoduk o yalıdan izliyodu. Niye adamı öldürüp ağlattılar bizi anlamadım ya helak oldum ben o bölüm fkdkkfldkd

Jdjdj fuatta adamın iyisi değildi ben nedense üzülmedim hdjdjd
Adam bi bölüm sevildiğini öğrendi, herkesle resmen arayı düzeltti karısıyla tam hayal kuruyodu zort ettiler kfldmfld bence çok gizli kutuydu, fazla iyi fazla sessizdi ya. kardeşinin gölgesinde kalmak zorunda kalmış bi çocuktu, gölgesinde öldü zaten ben baya hüüüğğğğ ede ede ağladım fkskdkskdk
Bende ciddi ciddi okuyorum fuat kim kocasımı diye Allah seni
hahahahaha kız adam o kadar da girmedi mi aklınıza ya, şu asumanla sadece masada görünen aile ferdi var ya işte, başka rolleri yoktu varsa yoksa et yesin salataya ekmek bansın

Muhtemelen havalardan cnaım hep meyve tüketmek istiyorum

Bu seyranda akıl yok ama banlanırım diye tabiri söylemeyeceğim hdjdj sadece bu kadarla yetineceğim.
ay sus sus, seyran yüzünden banlanırsan kıçımla gülerim sana hahahahaha seyran yüzünden aramızdan ayrılan tek kişi alık pelo olsun

Sinsilikten sessizdi bence jdjdj o iyi dediğin fıat kardeşinin arkasından ne işler çevirdi, dedesini dolandırdı babasıyla birlikte. Hiçbir zaman asumana sahip çıkamadı. Utanmasa sunaya yürüyecekti nankör. Asla üzülmedim hdhdjj bebiş hormonlar dalgalanmıştır senin o anlarda jdjd

ay sus sus, seyran yüzünden banlanırsan kıçımla gülerim sana hahahahaha seyran yüzünden aramızdan ayrılan tek kişi alık pelo olsun
Dur ben sana banlandığım başka bir konu söyleyeyim özelden de gül biraz hsjs bence seyrandan banlansam daha onurlu olurdu banım hdjdhdn

Bu seyranda akıl yok ama banlanırım diye tabiri söylemeyeceğim hdjdj sadece bu kadarla yetineceğim.
Biliyodum vazgecti iste. Ya hakkaten cocuk oyuncagina döndü ama. Kimse zarar gormesin diye dedi babasi ama simdi ferit bu durumda intihar etse nolcak? Ya sacma dusunuyolar. Bide oglunu korucaksan kacmasina ve cok iyi saklanmasina yardim et ozaman.

Arkadaşıyla eşya götürecekler temmuzda da yurt dışına çıkacak sinirleniyorum ya banane gitmesin
Götürür,gelir herhalde kalacak mı?
Gitsin dicem ama temmuzda doğum ayı ya. Benimde kocam gitti japonyaya beni bırakıp. Anlatamam ilk 3 gün çok mutluydum sonra bana bir vurdu djjdjd

Sen sümüklü tarık ı görüyor musun? Herkesi nasıl pıstırdı. Seyrana hak o tarık akılsız. Ferite üzülüyorum bazen tamam onunda çok hatası var ama bu seyran ömür törpüsü gram akıl yok

ödlskflskd kız böyle söyleyince o kadar ağladığım için kendime kızdım şimdi kfkslx ben zaten kapı biraz yanık biraz içli gıcırdasa ağlıyorum bu aralar ya, fuat bahanesi oldu bence

Arkadaşıyla eşya götürecekler temmuzda da yurt dışına çıkacak sinirleniyorum ya banane gitmesin
Kocalar hiç bi yere gitmesin bencede .Perişanım yemek bile yiyemedim bu kadar koca meraklısı olduğumu hiç bilmiyordum gerçekten .biraz vardı ama %45 falan diye ölçmüştüm.%95 kocacıyım ben.o dönene kadar %100 kocacı olurum .Kocam da kocam mı dicem acaba dönünce bu gece nasıl uyucam uyku hapı isterim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…