- 7 Aralık 2022
- 613
- 2.088
- 28
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #35.981
ben izliyorum yaYa çok alakasız olacak ama yalı çapkınını izleyen var mı hdjdj
Yok be annelik vasfı asla yok. Kızları bir kere bile korumadı. O suna ne duruma düştü. Hadi diyelim seyranı korudu ki inanmıyorum sunayı neden korumadı? Vazgeçerse seyran salaktır. Koskoca korhanlar kendilerini koruyamayacaklarsa yuh. Seyrana mı kaldı onları kıytırık tarıktan korumak.Evetttt esme de kesinlikle haklisin aslinda. Bu bölüm benimde bakis acim bide sen soylediginde daha net oturdu suan. Istediginde ses cikartabiliyormus gorduk. Bide dedigin gibi kizlarimda kizlarim diyor diyor ama bugune kadar sadece sozde demis gorduk.
Aaaaa sanirim seyrani baba vazgecircek
Fuat sadece masada oturup yemek yiyodu, biz cuma günleri tvden izliyoduk o yalıdan izliyodu. Niye adamı öldürüp ağlattılar bizi anlamadım ya helak oldum ben o bölüm fkdkkfldkdO kültürde yetismedigim icin hic cevap verememis bi kadinin yerine kendimi koyamiyorum acikcasi. Ama ben seyranin davranislarina sinir oluyodum. Onu da soyle anlayabiliyorum. Babasini secememis evet kocasinin el kaldirmasina karsi koymus olabilir bu anlamda. Ama madem bosanicam diyr bu kadar direttin simdi de neden geri donuyosun. Ozaman bosanmasaydin. Yaaaaa demin reklamdan once az sonra diye gosterdiler havalimaninda seyran ferit diye boyle endiseli bi sekilde sesleniyor gibi geldi. Sence kacabilcekler mi ??
Bide olan Suat a oldu. Giden gitti..
Jdjdj fuatta adamın iyisi değildi ben nedense üzülmedim hdjdjdFuat sadece masada oturup yemek yiyodu, biz cuma günleri tvden izliyoduk o yalıdan izliyodu. Niye adamı öldürüp ağlattılar bizi anlamadım ya helak oldum ben o bölüm fkdkkfldkd
Bende ciddi ciddi okuyorum fuat kim kocasımı diye Allah seniFuat sadece masada oturup yemek yiyodu, biz cuma günleri tvden izliyoduk o yalıdan izliyodu. Niye adamı öldürüp ağlattılar bizi anlamadım ya helak oldum ben o bölüm fkdkkfldkd
Eşim cok seviyor mubarek bir bölümü iki kere izliyor sıkıldımYa çok alakasız olacak ama yalı çapkınını izleyen var mı hdjdj
Bsjsksk bu kocaların bizimle işi çok hdhdEşim cok seviyor mubarek bir bölümü iki kere izliyor sıkıldımesme ne güzel patlattı ya aynısını bende yapmak istiyorum yarın sehir dışına çıkan kocama
Adam bi bölüm sevildiğini öğrendi, herkesle resmen arayı düzeltti karısıyla tam hayal kuruyodu zort ettiler kfldmfld bence çok gizli kutuydu, fazla iyi fazla sessizdi ya. kardeşinin gölgesinde kalmak zorunda kalmış bi çocuktu, gölgesinde öldü zaten ben baya hüüüğğğğ ede ede ağladım fkskdkskdkJdjdj fuatta adamın iyisi değildi ben nedense üzülmedim hdjdjd
hahahahaha kız adam o kadar da girmedi mi aklınıza ya, şu asumanla sadece masada görünen aile ferdi var ya işte, başka rolleri yoktu varsa yoksa et yesin salataya ekmek bansınBende ciddi ciddi okuyorum fuat kim kocasımı diye Allah seni
Muhtemelen havalardan cnaım hep meyve tüketmek istiyorumNiye böyle oldu ben de anlamadım belki sıcaklardan
Son muayeneden bu yana bende 750 800 gram eksideyim niye böyle oldu anlamadım belki de sıcaklardan dolayı midemi suyla dolduruyorum. Gitmeye korktum valla bebekte gerilik görür müyüm diye
ay sus sus, seyran yüzünden banlanırsan kıçımla gülerim sana hahahahaha seyran yüzünden aramızdan ayrılan tek kişi alık pelo olsunBu seyranda akıl yok ama banlanırım diye tabiri söylemeyeceğim hdjdj sadece bu kadarla yetineceğim.
Arkadaşıyla eşya götürecekler temmuzda da yurt dışına çıkacak sinirleniyorum ya banane gitmesinBsjsksk bu kocaların bizimle işi çok hdhd
Niye kızıyosun bebişim çıksın neden gidiyor
Adam bi bölüm sevildiğini öğrendi, herkesle resmen arayı düzeltti karısıyla tam hayal kuruyodu zort ettiler kfldmfld bence çok gizli kutuydu, fazla iyi fazla sessizdi ya. kardeşinin gölgesinde kalmak zorunda kalmış bi çocuktu, gölgesinde öldü zaten ben baya hüüüğğğğ ede ede ağladım fkskdkskdk
Dur ben sana banlandığım başka bir konu söyleyeyim özelden de gül biraz hsjs bence seyrandan banlansam daha onurlu olurdu banım hdjdhdnay sus sus, seyran yüzünden banlanırsan kıçımla gülerim sana hahahahaha seyran yüzünden aramızdan ayrılan tek kişi alık pelo olsun
Biliyodum vazgecti iste. Ya hakkaten cocuk oyuncagina döndü ama. Kimse zarar gormesin diye dedi babasi ama simdi ferit bu durumda intihar etse nolcak? Ya sacma dusunuyolar. Bide oglunu korucaksan kacmasina ve cok iyi saklanmasina yardim et ozaman.Bu seyranda akıl yok ama banlanırım diye tabiri söylemeyeceğim hdjdj sadece bu kadarla yetineceğim.
Götürür,gelir herhalde kalacak mı?Arkadaşıyla eşya götürecekler temmuzda da yurt dışına çıkacak sinirleniyorum ya banane gitmesin
Sen sümüklü tarık ı görüyor musun? Herkesi nasıl pıstırdı. Seyrana hak o tarık akılsız. Ferite üzülüyorum bazen tamam onunda çok hatası var ama bu seyran ömür törpüsü gram akıl yokBiliyodum vazgecti iste. Ya hakkaten cocuk oyuncagina döndü ama. Kimse zarar gormesin diye dedi babasi ama simdi ferit bu durumda intihar etse nolcak? Ya sacma dusunuyolar. Bide oglunu korucaksan kacmasina ve cok iyi saklanmasina yardim et ozaman.
ödlskflskd kız böyle söyleyince o kadar ağladığım için kendime kızdım şimdi kfkslx ben zaten kapı biraz yanık biraz içli gıcırdasa ağlıyorum bu aralar ya, fuat bahanesi oldu benceSinsilikten sessizdi bence jdjdj o iyi dediğin fıat kardeşinin arkasından ne işler çevirdi, dedesini dolandırdı babasıyla birlikte. Hiçbir zaman asumana sahip çıkamadı. Utanmasa sunaya yürüyecekti nankör. Asla üzülmedim hdhdjj bebiş hormonlar dalgalanmıştır senin o anlarda jdjd
Kocalar hiç bi yere gitmesin bencede .Perişanım yemek bile yiyemedim bu kadar koca meraklısı olduğumu hiç bilmiyordum gerçekten .biraz vardı ama %45 falan diye ölçmüştüm.%95 kocacıyım ben.o dönene kadar %100 kocacı olurum .Kocam da kocam mı dicem acaba dönünceArkadaşıyla eşya götürecekler temmuzda da yurt dışına çıkacak sinirleniyorum ya banane gitmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?