- 26 Nisan 2019
- 5.386
- 8.909
- 198
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #36.001
Seninkiyle ayni zaman bizimkide gitti ya bayramda 3 gunlugune gittiler araba bozuldu kaldılar elin memleketinde 1 haftaGötürür,gelir herhalde kalacak mı?
Gitsin dicem ama temmuzda doğum ayı ya. Benimde kocam gitti japonyaya beni bırakıp. Anlatamam ilk 3 gün çok mutluydum sonra bana bir vurdu djjdjd
Tekmisin evde cnm böyle durumlarda kızkardes olması cok guzel oluyorKocalar hiç bi yere gitmesin bencede .Perişanım yemek bile yiyemedim bu kadar koca meraklısı olduğumu hiç bilmiyordum gerçekten .biraz vardı ama %45 falan diye ölçmüştüm.%95 kocacıyım ben.o dönene kadar %100 kocacı olurum .Kocam da kocam mı dicem acaba dönüncebu gece nasıl uyucam uyku hapı isterim
Doğurursan kocanın vay haline yeminle kan alırsın sen hdjdjdjSeninkiyle ayni zaman bizimkide gitti ya bayramda 3 gunlugune gittiler araba bozuldu kaldılar elin memleketinde 1 haftagidecek ya gitme desemde ticaret için birazda mecbur insallah o gelmeden doğurmam
Bence de ben hayatta inanmam senin sadece fuat a ağladığın ahdjjd o an ağlamak istemişsindir bahanesi fuattır shhsjjödlskflskd kız böyle söyleyince o kadar ağladığım için kendime kızdım şimdi kfkslx ben zaten kapı biraz yanık biraz içli gıcırdasa ağlıyorum bu aralar ya, fuat bahanesi oldu bence
Yok kız o ilk gün diye öyledir jdjdjKocalar hiç bi yere gitmesin bencede .Perişanım yemek bile yiyemedim bu kadar koca meraklısı olduğumu hiç bilmiyordum gerçekten .biraz vardı ama %45 falan diye ölçmüştüm.%95 kocacıyım ben.o dönene kadar %100 kocacı olurum .Kocam da kocam mı dicem acaba dönüncebu gece nasıl uyucam uyku hapı isterim
Ya işte anlayan kim beniDoğurursan kocanın vay haline yeminle kan alırsın sen hdjdjdj
Artık nasıl bilendiysen adamcuğaaz kalıvermiş yolda ben onun yerinde olsam senin rızan olmayan hiçbirşeyi yapmam hdjdj
şehzade cihangir... bak gözlerim zıngıldadı ya tetiklendim yarın da o sahneleri izliyim kfldldlBence de ben hayatta inanmam senin sadece fuat a ağladığın ahdjjd o an ağlamak istemişsindir bahanesi fuattır shhsjj
Ama çokta şeyyapmamak lazım bende şehzade mustafaya 3 gün ağıt yakmıştım ilk zamanlarda hdhd
Erkekler öyle bacım. İlla burnunun dikine gidicek sonra burnu b.ka batınca fikirlerinin değerini anlayacakYa işte anlayan kim beni
Kız hepsi birbirinden acı. Ben şehzade mustafadan sonra hepsini izledim. Tüm şehzadelerin ölümüne vakıfım. Ki hamilelik öncesi biryerlerimle gülerdim jdjdj asla izlememiştim o dizileri. Ciddi ciddi bursada türbesi var oraya gidicektim yasım geçmeseydi ama neyseki geçti jdjdşehzade cihangir... bak gözlerim zıngıldadı ya tetiklendim yarın da o sahneleri izliyim kfldldl
Yok kız benim ki anlamıyor alma dediğim şeyi alıyor elinde patliyor kâr etmeden satıyor ben demedim mi diyincede hic kabullenmiyor ay biz çok zıttız ama o bensiz bende onsuz yapamiyorumErkekler öyle bacım. İlla burnunun dikine gidicek sonra burnu b.ka batınca fikirlerinin değerini anlayacak
ben komple muhteşem yüzyılı 4 kere falan izledim :/ aynı şekilde ağlıyorum her seferinde ya, galiba ben duygusal bi topumKız hepsi birbirinden acı. Ben şehzade mustafadan sonra hepsini izledim. Tüm şehzadelerin ölümüne vakıfım. Ki hamilelik öncesi biryerlerimle gülerdim jdjdj asla izlememiştim o dizileri. Ciddi ciddi bursada türbesi var oraya gidicektim yasım geçmeseydi ama neyseki geçti jdjd
Şuan çok şaşkınım hdhdhjj sen fıstıklısın kendine gel hdjdben komple muhteşem yüzyılı 4 kere falan izledim :/ aynı şekilde ağlıyorum her seferinde ya, galiba ben duygusal bi topum
Arada açıp bende izliyorum izlediğimi görenler bi acayip bakiyor ya bende sorun var ya onlardaben komple muhteşem yüzyılı 4 kere falan izledim :/ aynı şekilde ağlıyorum her seferinde ya, galiba ben duygusal bi topum
Anlama zamanı gelmemiş demek kiYok kız benim ki anlamıyor alma dediğim şeyi alıyor elinde patliyor kâr etmeden satıyor ben demedim mi diyincede hic kabullenmiyor ay biz çok zıttız ama o bensiz bende onsuz yapamiyorum
Orda da mahidevrana çok üzülüyorumArada açıp bende izliyorum izlediğimi görenler bi acayip bakiyor ya bende sorun var ya onlardanapaym bayılıyorum Hürreme
🖐benYa çok alakasız olacak ama yalı çapkınını izleyen var mı hdjdj
Dök kız fikirlerini kimi seviyosun kimş sevmiyosun hdjdjjd ha bide dedeyi konuşmadım. İğrenç bir karakter değil mi ya
Adama masaya vurmak için rol vermişlerDök kız fikirlerini kimi seviyosun kimş sevmiyosun hdjdjjd ha bide dedeyi konuşmadım. İğrenç bir karakter değil mi ya
Lokmaları boğazlarda diziyorAdama masaya vurmak için rol vermişler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?