2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Götürür,gelir herhalde kalacak mı?
Gitsin dicem ama temmuzda doğum ayı ya. Benimde kocam gitti japonyaya beni bırakıp. Anlatamam ilk 3 gün çok mutluydum sonra bana bir vurdu djjdjd
Seninkiyle ayni zaman bizimkide gitti ya bayramda 3 gunlugune gittiler araba bozuldu kaldılar elin memleketinde 1 hafta gidecek ya gitme desemde ticaret için birazda mecbur insallah o gelmeden doğurmam

Tekmisin evde cnm böyle durumlarda kızkardes olması cok guzel oluyor
Bebiş doğunca kocayı görmez gözün

Seninkiyle ayni zaman bizimkide gitti ya bayramda 3 gunlugune gittiler araba bozuldu kaldılar elin memleketinde 1 hafta gidecek ya gitme desemde ticaret için birazda mecbur insallah o gelmeden doğurmam
Doğurursan kocanın vay haline yeminle kan alırsın sen hdjdjdj

Artık nasıl bilendiysen adamcuğaaz kalıvermiş yolda ben onun yerinde olsam senin rızan olmayan hiçbirşeyi yapmam hdjdj

ödlskflskd kız böyle söyleyince o kadar ağladığım için kendime kızdım şimdi kfkslx ben zaten kapı biraz yanık biraz içli gıcırdasa ağlıyorum bu aralar ya, fuat bahanesi oldu bence
Bence de ben hayatta inanmam senin sadece fuat a ağladığın ahdjjd o an ağlamak istemişsindir bahanesi fuattır shhsjj

Ama çokta şeyyapmamak lazım bende şehzade mustafaya 3 gün ağıt yakmıştım ilk zamanlarda hdhd

Yok kız o ilk gün diye öyledir jdjdj
Bende kocamı çok severim şimdi allah var. Carlarım fln ama yeri ayrıdır. Hep birlikte olsak asla hayır demem. Wc ye bile birlikte gitsek okeyim djjdj ama ona rağmen 2-3 gün ben bir rahatladım değişik birşey eskisi gibi yalnız olmak hoşuma gitti. Sonra biraz vurdu bana yalan yok. Senin ilk günden bu kadar etkilemesi tamamen ilk zamanlar diye bence.

Ayrıca kocan yok diye kendini üzüp yıpratma gelecek inşallah.

şehzade cihangir... bak gözlerim zıngıldadı ya tetiklendim yarın da o sahneleri izliyim kfldldl

şehzade cihangir... bak gözlerim zıngıldadı ya tetiklendim yarın da o sahneleri izliyim kfldldl
Kız hepsi birbirinden acı. Ben şehzade mustafadan sonra hepsini izledim. Tüm şehzadelerin ölümüne vakıfım. Ki hamilelik öncesi biryerlerimle gülerdim jdjdj asla izlememiştim o dizileri. Ciddi ciddi bursada türbesi var oraya gidicektim yasım geçmeseydi ama neyseki geçti jdjd

Erkekler öyle bacım. İlla burnunun dikine gidicek sonra burnu b.ka batınca fikirlerinin değerini anlayacak
Yok kız benim ki anlamıyor alma dediğim şeyi alıyor elinde patliyor kâr etmeden satıyor ben demedim mi diyincede hic kabullenmiyor ay biz çok zıttız ama o bensiz bende onsuz yapamiyorum

ben komple muhteşem yüzyılı 4 kere falan izledim :/ aynı şekilde ağlıyorum her seferinde ya, galiba ben duygusal bi topum

ben komple muhteşem yüzyılı 4 kere falan izledim :/ aynı şekilde ağlıyorum her seferinde ya, galiba ben duygusal bi topum
Şuan çok şaşkınım hdhdhjj sen fıstıklısın kendine gel hdjd

Evet narin bir kelebek olduğun tescillendi bence şimdi de YouTube shorts ta alparslana denk geliyorum yakındır ona sa sararım bir 3-4 gün

Arada açıp bende izliyorum izlediğimi görenler bi acayip bakiyor ya bende sorun var ya onlarda napaym bayılıyorum Hürreme

Yok kız benim ki anlamıyor alma dediğim şeyi alıyor elinde patliyor kâr etmeden satıyor ben demedim mi diyincede hic kabullenmiyor ay biz çok zıttız ama o bensiz bende onsuz yapamiyorum
Anlama zamanı gelmemiş demek ki
Ay maşallah ağzınızın tadı bozulmasın ben beni %100 dinlesin istemem kocam için sıkılırım öyle hdjd beni oğluşum %100 dinlesin lafımdan çıkmasın amin djjd

Ağustos anneleri reyting sonuçlarına göre yarın en çok izlenen dizi yalı çapkını oldu bilesinizzzzz

Ben kızılcık şerbeti izliyorum ama bugün o da sarmadı, Ömer ile Kıvılcım favorilerim, ikisi de gülerken benim de gözlerimin içi gülüyor o kadar yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…