- 18 Kasım 2022
- 536
- 802
- 33
- 31
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #36.021
Teşekkür ederim içimi rahatlattınızÖyle düşünme canım, boy kilo ergenlikte değişen bişey. Normal doğabilir olması gereken o, hatta daha iyi çünkü döğümün kolay olur. Bizde de eşim 192 ben 175 ama bebeğimiz normal haftasında çıkıyor günü gününe yaniGenetik faktörler daha etkili bir de beslenmeyle gram değişir bence, yine de dikkat etmek lazım tabi
Evet ne kolay ya bir suru para kazanıyor iki vurupLokmaları boğazlarda diziyor
Gerçek bir hikâyeden uyarlanmış diyorlar da bence cok sey değiştirip saçmaladilarDök kız fikirlerini kimi seviyosun kimş sevmiyosun hdjdjjd ha bide dedeyi konuşmadım. İğrenç bir karakter değil mi ya
Kizilcik serbetide izliyorum tekrarını,Doğaya cok üzülüyorumAğustos anneleri reyting sonuçlarına göre yarın en çok izlenen dizi yalı çapkını oldu bilesinizzzzz
Ben kızılcık şerbeti izliyorum ama bugün o da sarmadı, Ömer ile Kıvılcım favorilerim, ikisi de gülerken benim de gözlerimin içi gülüyor o kadar yani
O da yarali kizz,zamaninda Hatuc halayı alamadı icinde kaldi adaminEvet ne kolay ya bir suru para kazanıyor iki vurup
Benimde epdural anestezi için belden yapılan iğne ilkinde uyuşturmadi ikinci kez tekrar vurdular doğumdan sonra acısı fazlasiyla çıktı benden tabi yürümekte zorlandım bacaklarim tutmadı bir kaç gün. Birde penisiline alerjim var dediğim halde ameliyathanede seruma penisilin antibiyotik katılmış solunumum durmak üzereydi. Bu olumsuzluklara rağmen yine epidural anestezi ile sezeryan olmaya karar verdim.Kuzular ben geçen sene spinal yani dediğiniz şekilde bel fıtığı ameliyatı oldum. Ben kan bile aldıramıyorum. İğneyi belime yaparlarken çok kastım çok titredim ve maalesef kaçak oluştu beyin omurilik sıvısı 1 ay boyunca baş ağrım hastaneye yatacak dereceye geldim. En çok korkum bu işte yine aynısı olursa. Korkuyorum yani deneyimledim biliyorum
Onu izlemiyorum ben ama bi gördüm bugün kocası baska kadını öpüyordu çok sinirlendim kocamı dovesim geldi gördüğüm rüyalar aklıma geliyorKizilcik serbetide izliyorum tekrarını,Doğaya cok üzülüyorum
Kizilcik serbetide izliyorum tekrarını,Doğaya cok üzülüyorum
Cok gecmis olsun cnm devlette mi olmuştunBenimde epdural anestezi için belden yapılan iğne ilkinde uyuşturmadi ikinci kez tekrar vurdular doğumdan sonra acısı fazlasiyla çıktı benden tabi yürümekte zorlandım bacaklarim tutmadı bir kaç gün. Birde penisiline alerjim var dediğim halde ameliyathanede seruma penisilin antibiyotik katılmış solunumum durmak üzereydi. Bu olumsuzluklara rağmen yine epidural anestezi ile sezeryan olmaya karar verdim.Bebeğimi ilk ben görmek istiyorum birde genel anesteziye girip uyanamamaktan da korkuyorum
Kocaeli İzmit'te bir özel hastanede canım. Teşekkür ederim çok şükür hayattayımCok gecmis olsun cnm devlette mi olmuştun
Aferin DoğayaAy sorma dizideki en sevmediğim karakterde onun eşi idi, birde yetmedi hamile karısını aldattı ya benim için bitmiştir, haftaya sezon finali varmış fragman da gördüm Doğacığım kendi elleri ile çok güzel intikam sofrası hazırlıyor, Umut ile Nursema da olacak gibi değiller ama bizi şaşırtıp mutlu bir hikaye mi yazarlar onlara yoksa dram demek reyting demek yine Nursemayı acılar içinde görür müyüz bilemiyorum
Onu izlemiyorum ben ama bi gördüm bugün kocası baska kadını öpüyordu çok sinirlendim kocamı dovesim geldi gördüğüm rüyalar aklıma geliyor
Gecmis olsun,baya kotu hatiralarin varKocaeli İzmit'te bir özel hastanede canım. Teşekkür ederim çok şükür hayattayımbelkide ikinci çocuk olayını bu yüzden 10 yıl erteledim bilemiyorum
Yaaaa hic olucak is mi? Drdesinin yasinda ki adamAyy bende her bölümden sonra eşime sarıyorum zaten, başından beri hiç sevemedim Fatihi ama bence karakterler güzel işlenmiş, yani o kütük namus bekçisinden beklenen hareketleri yapıyor, birde Apo ile alev var o konuya girmeyeyim hiç gül gibi kızhadi babasının boşluğu dolduruyor dedim ama iğrenç arasındaki enerji
Akademi hastanesi Nuri HuseyinogluGecmis olsun,baya kotu hatiralarin varHangi hastane canım ?dr kimdi?
Yaaaa hic olucak is mi? Drdesinin yasinda ki adam
ya bence kültlerden ya ben çok seviyorum fkdkfkdll izleyecek hiç bişi bulamazsam onu açıyorum hemenŞuan çok şaşkınım hdhdhjj sen fıstıklısın kendine gel hdjd
Evet narin bir kelebek olduğun tescillendi benceşimdi de YouTube shorts ta alparslana denk geliyorum yakındır ona sa sararım bir 3-4 gün
başta annem olmak üzere herkes örseliyo ben ya izlediğim için fkdkfkfk bende Hürremciyim aslında tarihi epey yanlış yansıtıyor ama o dizi sayesinde Kanuni dönemine merak salıp araştırıp doğrusunu öğrenmiştim mesela, bence baya performans aldım ya diziden kdkfkfkfArada açıp bende izliyorum izlediğimi görenler bi acayip bakiyor ya bende sorun var ya onlardanapaym bayılıyorum Hürreme
Çok geçmiş olsun benimde tıkanıklığa geçti ama oda gözlerimin altında ağırlık yapıyor inşallah geçer bir iki güneBen yeni atlattım canım. Şükür kısa sürdü 3 güne toparladım . Sadece burun tıkanıklığım kaldı. Hiç bişi kullanmadım pastil kullandım sadece ve yattım 3 gün . Doktorum tuzlu suyla şöle burundan su fışkırtıyon ya diğerinden çıkıyo açılması için ondan yap dedide ben yapmadım sevmiyoeum onu ya
Annem kalıyorTekmisin evde cnm böyle durumlarda kızkardes olması cok guzel oluyor
Bebiş doğunca kocayı görmez gözün
Ay festi bende öyle ya.her şeyi birlikte yapabiliriz asla sorun teşkil etmez.10yıldır tanıyorum kendisini 17yaşında tanıştım eşimle.Hemde Ankara metrosunda bakışarakYok kız o ilk gün diye öyledir jdjdj
Bende kocamı çok severim şimdi allah var. Carlarım fln ama yeri ayrıdır. Hep birlikte olsak asla hayır demem. Wc ye bile birlikte gitsek okeyim djjdj ama ona rağmen 2-3 gün ben bir rahatladım değişik birşey eskisi gibi yalnız olmak hoşuma gitti. Sonra biraz vurdu bana yalan yok. Senin ilk günden bu kadar etkilemesi tamamen ilk zamanlar diye bence.
Ayrıca kocan yok diye kendini üzüp yıpratma gelecek inşallah.
Maşallah hdhdhjAnnem kalıyorkız kardeş malesef bende yok erkek var o da muğlada yaşıyor ay herkes aynısını söylüyor koca da kimmiş diyeceksin bebeğini kucağına alınca diyor .Bilmiyorum ben köpeksel aşık olup evlendim köpeksel aşık devam edebilirim.Metro aşkım benim canım kocam
Ay festi bende öyle ya.her şeyi birlikte yapabiliriz asla sorun teşkil etmez.10yıldır tanıyorum kendisini 17yaşında tanıştım eşimle.Hemde Ankara metrosunda bakışarakay tek de değilim bacım belki iyi gelirdi kafamı toplardım ama benim kalkmam yasak olduğu için tek bile kalamıyorum,planlar çok başkaydı bi arkadaşım doğuracak gidip onda kalacaktım falan ama evde kakılıp kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?