- 22 Mayıs 2012
- 11.002
- 30.557
- 798
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #36.041
Jdjdj onuda youtube dan merak ettiğim sahneleri x2 hızda izliyorum. Fatihle, doğa ilk günden beri iğrenç. Aşırı toksik, aşırı olmamış bir ilişki. İki oyuncunun bende aurası bile tutmamış. Fatih tam bir davar. Sen mutaassıp ailede yetiş, evlenmeden hamile bırak sonra gel anam anam babam babam. Çok ikiyüzlü değil mi ya? Doğa onu ailesinden farklı düşündü de evlendi ama davar fatih ana ve para kuzusu çıktı. Birde aldattı hamile kadını. Aşşağılık!Ağustos anneleri reyting sonuçlarına göre yarın en çok izlenen dizi yalı çapkını oldu bilesinizzzzz
Ben kızılcık şerbeti izliyorum ama bugün o da sarmadı, Ömer ile Kıvılcım favorilerim, ikisi de gülerken benim de gözlerimin içi gülüyor o kadar yani
Ayyy benim esimm teknik öğretmen haftanın 2 buçuk günü okulda geri kalan evdeKocalar hiç bi yere gitmesin bencede .Perişanım yemek bile yiyemedim bu kadar koca meraklısı olduğumu hiç bilmiyordum gerçekten .biraz vardı ama %45 falan diye ölçmüştüm.%95 kocacıyım ben.o dönene kadar %100 kocacı olurum .Kocam da kocam mı dicem acaba dönüncebu gece nasıl uyucam uyku hapı isterim
Bende onu izliyordum ama baydı karşısında uyuyup kalmışımAğustos anneleri reyting sonuçlarına göre yarın en çok izlenen dizi yalı çapkını oldu bilesinizzzzz
Ben kızılcık şerbeti izliyorum ama bugün o da sarmadı, Ömer ile Kıvılcım favorilerim, ikisi de gülerken benim de gözlerimin içi gülüyor o kadar yani
Al işteBenimde epdural anestezi için belden yapılan iğne ilkinde uyuşturmadi ikinci kez tekrar vurdular doğumdan sonra acısı fazlasiyla çıktı benden tabi yürümekte zorlandım bacaklarim tutmadı bir kaç gün. Birde penisiline alerjim var dediğim halde ameliyathanede seruma penisilin antibiyotik katılmış solunumum durmak üzereydi. Bu olumsuzluklara rağmen yine epidural anestezi ile sezeryan olmaya karar verdim.Bebeğimi ilk ben görmek istiyorum birde genel anesteziye girip uyanamamaktan da korkuyorum
Kizzz ben tam Hürremciyim. Kaç kez izledim bilmiyorum...ya bence kültlerden ya ben çok seviyorum fkdkfkdll izleyecek hiç bişi bulamazsam onu açıyorum hemen
My hariç hiçbir tarihi diziyi asssslaaaa izlemedim, kösem de dahil o tadı alamıyorum hiçbirinden benim Hürrem sevdamdan kaynaklı bir izleyiş hep
başta annem olmak üzere herkes örseliyo ben ya izlediğim için fkdkfkfk bende Hürremciyim aslında tarihi epey yanlış yansıtıyor ama o dizi sayesinde Kanuni dönemine merak salıp araştırıp doğrusunu öğrenmiştim mesela, bence baya performans aldım ya diziden kdkfkfkf
Bebikio saçmalama ye yemegini keyfine bak. Su gibi geçecek bak . Sinir oldugun günleri düşün unutursunKocalar hiç bi yere gitmesin bencede .Perişanım yemek bile yiyemedim bu kadar koca meraklısı olduğumu hiç bilmiyordum gerçekten .biraz vardı ama %45 falan diye ölçmüştüm.%95 kocacıyım ben.o dönene kadar %100 kocacı olurum .Kocam da kocam mı dicem acaba dönüncebu gece nasıl uyucam uyku hapı isterim
Ayy annemin hikayesi beni daha çok tedirgin ediyor ben 8e girdiğim gün doğmuşum bundan bu sabırsızlığım direkt doğurma isteğimGünaydın kızlar ne çok konuşmuşsunuz yine
Annem dün bana beni doğurma hikayesini anlattı
Suyu gelmiş durup dururken ağrısız sancısız hastaneye gitmiş gittiğinde 8 cm açıklığı varmış
Tam doğmak üzereymişim ağrısız sancısız valla pat diye doğacakmışım ki önce bacaklarım gelmiş annem 8 cm açıklıkla doğru sezeryana
İnşallah benim doğumum da annem gibi kolay olur ama ters gelmese kızım annesi gibi bari
Benim de doğurmama isteğim var hiç düşünmek istemiyorum doğurduğumuAyy annemin hikayesi beni daha çok tedirgin ediyor ben 8e girdiğim gün doğmuşum bundan bu sabırsızlığım direkt doğurma isteğim
Maşallah maşallahGünaydın kızlar ne çok konuşmuşsunuz yine
Suyu gelmiş durup dururken ağrısız sancısız hastaneye gitmiş gittiğinde 8 cm açıklığı varmış
Tam doğmak üzereymişim ağrısız sancısız valla pat diye doğacakmışım ki önce bacaklarım gelmiş annem 8 cm açıklıkla doğru sezeryana
İnşallah benim doğumum da annem gibi kolay olur ama ters gelmese kızım annesi gibi bari
Hayır kuzum özel birşey yapmamışMaşallah maşallahbende annene benzeyebilir miyim acaba hdjdj
Özel birşeyler yapmış mı peki? Birde bebiş ters konumlansa bile döndürme hareketleri var. Baktık öyle birşey var onları yapacağız illa normal istiyorsak hdjd
O zaman ben çok şanslıyım hdhdh dana gibi yatıyorum ancak hdjdHayır kuzum özel birşey yapmamış
İnşallah benzeriz
Valla özel birşeyler yapmayanlar daha kolay doğuruyor
Aynı ben de öyle çıkmışım 2,5 kilo olduğum için ters çıkabilmişimGünaydın kızlar ne çok konuşmuşsunuz yine
Bana bugün deseler artık tamam doğur diye valla bi sn düşünmem ödemden aşırı zorlanıyorum 3 kiloyu geçtiler içimde zatenBenim de doğurmama isteğim var hiç düşünmek istemiyorum doğurduğumu
38. Haftada 3 kilo doğmuşum ben de
Bende kocama çok dükündüm kizim doğunca gerçekten kocada neymiş dedim aşka,sevgiye inanan ben gittiAnnem kalıyorkız kardeş malesef bende yok erkek var o da muğlada yaşıyor ay herkes aynısını söylüyor koca da kimmiş diyeceksin bebeğini kucağına alınca diyor .Bilmiyorum ben köpeksel aşık olup evlendim köpeksel aşık devam edebilirim.Metro aşkım benim canım kocam
Günaydın kızlar ne çok konuşmuşsunuz yine
Çalışan demir pas tutmuyor işte. Eskilerin bu kadar kolay doğurma sebebi o aktif yaşantıları.Benim annemde eski insanlardan, ev bağ bahçe insanı, yaz tatiline memleketimize gitmiş, hatta o zaman elma toplama zamanı imiş kasa ile elma toplamış akşamına dogmuşum
Deme öyle deme rüyamda seni gördüm hdjdj çok kolayca doğuruyordunBana bugün deseler artık tamam doğur diye valla bi sn düşünmem ödemden aşırı zorlanıyorum 3 kiloyu geçtiler içimde zaten
Çalışan demir pas tutmuyor işte. Eskilerin bu kadar kolay doğurma sebebi o aktif yaşantıları.
Aaaaaa kızzzz ne zaman doğuruyodum Allah aşkına söyleDeme öyle deme rüyamda seni gördüm hdjdj çok kolayca doğuruyordunbilinçaltıma işledin dreammmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?