2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Jdjdj onuda youtube dan merak ettiğim sahneleri x2 hızda izliyorum. Fatihle, doğa ilk günden beri iğrenç. Aşırı toksik, aşırı olmamış bir ilişki. İki oyuncunun bende aurası bile tutmamış. Fatih tam bir davar. Sen mutaassıp ailede yetiş, evlenmeden hamile bırak sonra gel anam anam babam babam. Çok ikiyüzlü değil mi ya? Doğa onu ailesinden farklı düşündü de evlendi ama davar fatih ana ve para kuzusu çıktı. Birde aldattı hamile kadını. Aşşağılık!

Günaydın bebisler.
Ayyy benim esimm teknik öğretmen haftanın 2 buçuk günü okulda geri kalan evde
Okulda pansiyon vardı ayda 5 gece nöbette kalırdı. Depremden sonra izin vermedim gece kalmasina. Ama surekli de evdeyiz iç içe dip dibe . Çok sosyal değil evde de anca game throns behat ç izlesin ben de tabi sürekli iş yaptırıyorum yani evden uzaklasmalailri bence güzel ya
Bende onu izliyordum ama baydı karşısında uyuyup kalmışım
Al işte Allah'ım sen yardım et .
Kizzz ben tam Hürremciyim. Kaç kez izledim bilmiyorum...

Bebikio saçmalama ye yemegini keyfine bak. Su gibi geçecek bak . Sinir oldugun günleri düşün unutursun

Günaydın kızlar ne çok konuşmuşsunuz yine
Annem dün bana beni doğurma hikayesini anlattı
Suyu gelmiş durup dururken ağrısız sancısız hastaneye gitmiş gittiğinde 8 cm açıklığı varmış
Tam doğmak üzereymişim ağrısız sancısız valla pat diye doğacakmışım ki önce bacaklarım gelmiş annem 8 cm açıklıkla doğru sezeryana
İnşallah benim doğumum da annem gibi kolay olur ama ters gelmese kızım annesi gibi bari

Ayy annemin hikayesi beni daha çok tedirgin ediyor ben 8e girdiğim gün doğmuşum bundan bu sabırsızlığım direkt doğurma isteğim

Ayy annemin hikayesi beni daha çok tedirgin ediyor ben 8e girdiğim gün doğmuşum bundan bu sabırsızlığım direkt doğurma isteğim
Benim de doğurmama isteğim var hiç düşünmek istemiyorum doğurduğumu
38. Haftada 3 kilo doğmuşum ben de

Maşallah maşallah bende annene benzeyebilir miyim acaba hdjdj

Özel birşeyler yapmış mı peki? Birde bebiş ters konumlansa bile döndürme hareketleri var. Baktık öyle birşey var onları yapacağız illa normal istiyorsak hdjd

Hayır kuzum özel birşey yapmamış
İnşallah benzeriz
Valla özel birşeyler yapmayanlar daha kolay doğuruyor

Aynı ben de öyle çıkmışım 2,5 kilo olduğum için ters çıkabilmişim

Bende kocama çok dükündüm kizim doğunca gerçekten kocada neymiş dedim aşka,sevgiye inanan ben gitti şimdi sadece kocamdan beklentim aman para versin bana iyi davransın yardımcı olsun yeter o parayı kazanıyor ben ye ic gez yapıyorum yani onsuzda oluyor hemde daha güzel oluyor o benleyke istediğim herşeye saldıramıyorum izin vermediginden değil ama ne bileim kotu hisetiriyor

Benim annemde eski insanlardan, ev bağ bahçe insanı, yaz tatiline memleketimize gitmiş, hatta o zaman elma toplama zamanı imiş kasa ile elma toplamış akşamına dogmuşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…