- 22 Mayıs 2012
- 11.002
- 30.556
- 798
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #36.061
Hdjdjdj kaç haftalıksın canım senAaaaaa kızzzz ne zaman doğuruyodum Allah aşkına söyle
Pazartesi 31e giriyorumm şuraya bakın insan profilinde değilim artıkHdjdjdj kaç haftalıksın canım senona göre söyleyeceğim. Ama öyle bizim gibi 6-7 haftan yok bence
Neden öyle oluyor tuzu fazla mı kacırıyorsun acaba canim ben tuzlu yemiyorum ama günde en az 4 km yörüyorum diye bende birşey yok ama son 2 gecedir artık çok ağırlaştım ve istediğim gibi gezemiyorumPazartesi 31e giriyorumm şuraya bakın insan profilinde değilim artık
Hiç tuz kullanmıyorum canım bana yürüyüş yasak en en fazla 15 dk zaten yürüyemiyorum ağırlaştılar çok ikiz erken doğum riskiNeden öyle oluyor tuzu fazla mı kacırıyorsun acaba canim ben tuzlu yemiyorum ama günde en az 4 km yörüyorum diye bende birşey yok ama son 2 gecedir artık çok ağırlaştım ve istediğim gibi gezemiyorum
Canım gebelikte ödem tuzdan bağımsız bir şey. Hareketsizlik veya protein bazlı beslenmeme yüzünden de olabiliyormuş. Veya hiç sebepsiz de olabiliyormuş. Senin maşallahın var demek ki. Ama sen çok hareketlisin bence kızından da dolayı onunda etkileri var sendeNeden öyle oluyor tuzu fazla mı kacırıyorsun acaba canim ben tuzlu yemiyorum ama günde en az 4 km yörüyorum diye bende birşey yok ama son 2 gecedir artık çok ağırlaştım ve istediğim gibi gezemiyorum
Kayinvalidem de hep anlatır. Eltisiyle pancar çapalamislar. Bahçede işleri bitmiş eve gelmişler dogum yapmışBenim annemde eski insanlardan, ev bağ bahçe insanı, yaz tatiline memleketimize gitmiş, hatta o zaman elma toplama zamanı imiş kasa ile elma toplamış akşamına dogmuşum
Resmen 2 dk doğurup geliyoruz gibilermişKayinvalidem de hep anlatır. Eltisiyle pancar çapalamislar. Bahçede işleri bitmiş eve gelmişler dogum yapmış
Ayyy kendi ayaklarım sandim bi an .zaten tuzlu yemek yiyemem salataya bile tuz atmam .ama tuzdan bağımsız bir şey bu ayakların şişmesi. Doktorum bana normal dedi .soguk su doldur kovaya icinde 15 dakika beklet .sonra yere yat ayaklarını koltuğa uzat yat .Ben çareyi bunda buldum az da olsa rahatlatiyorPazartesi 31e giriyorumm şuraya bakın insan profilinde değilim artık
Hayır Bi de işi bitirip doğurmak nedirResmen 2 dk doğurup geliyoruz gibilermiş
Ay sadece telefonda konuşabiliyoruz.kameralı telefon yasakmışMaşallah hdhdhj
Bebeğim her işte bir hayır vardır. Zor biliyorum ama geçicek. Tek olmaman aslında güzel, zaman bence daha hızlı geçecek. Görüşebiliyor musunuz?
Belki bizim de düzenimiz böyle şekillenseydi bende daha kolay uyum sağlardım.Biz hep popo popoya olduğumuz için ,zor geldi ama mecbur alışacağızGünaydın bebisler.
Ayyy benim esimm teknik öğretmen haftanın 2 buçuk günü okulda geri kalan evde
Okulda pansiyon vardı ayda 5 gece nöbette kalırdı. Depremden sonra izin vermedim gece kalmasina. Ama surekli de evdeyiz iç içe dip dibe . Çok sosyal değil evde de anca game throns behat ç izlesinben de tabi sürekli iş yaptırıyorum yani evden uzaklasmalailri bence güzel ya
Bakalım doğurunca nasıl olacakBende kocama çok dükündüm kizim doğunca gerçekten kocada neymiş dedim aşka,sevgiye inanan ben gittişimdi sadece kocamdan beklentim aman para versin bana iyi davransın yardımcı olsun yeter o parayı kazanıyor ben ye ic gez yapıyorum yani onsuzda oluyor hemde daha güzel oluyor o benleyke istediğim herşeye saldıramıyorum izin vermediginden değil ama ne bileim kotu hisetiriyor
Hahahahahahah ay doğru ya telefonu ağzına falan sokmak istiyordumBebikio saçmalama ye yemegini keyfine bak. Su gibi geçecek bak . Sinir oldugun günleri düşün unutursun
Bir yengeç burcu olarak ben de aynı hislerdeyim. Ama gel görelimki eşim pek romantik değil maalesefBakalım doğurunca nasıl olacakmaddi bi beklentim yok ben yengeç burcuyum sevgi pıtırcığı gibi sevsin saçımı okşasın aman güzel karım bal mısın desin tamam yeter
Aynen Doğa boşanıcam modunda, ikizleri bu evde büyütemiycem diye hüzünleniyo. Ama hala bilip de beklemesine, soğuk kanlılığına hayran kaldım. Aile ikizleri adam gibi göremesin de anlasınlar o galeride çalışan kız, hanım kız mı değil miKizilcik serbetide izliyorum tekrarını,Doğaya cok üzülüyorum
yine başlıyım bari bugün ben izlemeye kfkdkdkfKizzz ben tam Hürremciyim. Kaç kez izledim bilmiyorum...
Göz beni olabilir mi ? Benımde boynumda minik minik çıkıyorKızlar,
Gözümün beyazında sarı- kahverengi bir leke oluşmuş. Var mı başına gelen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?