2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Pazartesi 31e giriyorumm şuraya bakın insan profilinde değilim artık
Neden öyle oluyor tuzu fazla mı kacırıyorsun acaba canim ben tuzlu yemiyorum ama günde en az 4 km yörüyorum diye bende birşey yok ama son 2 gecedir artık çok ağırlaştım ve istediğim gibi gezemiyorum

Neden öyle oluyor tuzu fazla mı kacırıyorsun acaba canim ben tuzlu yemiyorum ama günde en az 4 km yörüyorum diye bende birşey yok ama son 2 gecedir artık çok ağırlaştım ve istediğim gibi gezemiyorum
Hiç tuz kullanmıyorum canım bana yürüyüş yasak en en fazla 15 dk zaten yürüyemiyorum ağırlaştılar çok ikiz erken doğum riski

Canım gebelikte ödem tuzdan bağımsız bir şey. Hareketsizlik veya protein bazlı beslenmeme yüzünden de olabiliyormuş. Veya hiç sebepsiz de olabiliyormuş. Senin maşallahın var demek ki. Ama sen çok hareketlisin bence kızından da dolayı onunda etkileri var sende

Benim annemde eski insanlardan, ev bağ bahçe insanı, yaz tatiline memleketimize gitmiş, hatta o zaman elma toplama zamanı imiş kasa ile elma toplamış akşamına dogmuşum
Kayinvalidem de hep anlatır. Eltisiyle pancar çapalamislar. Bahçede işleri bitmiş eve gelmişler dogum yapmış

Pazartesi 31e giriyorumm şuraya bakın insan profilinde değilim artık
Ayyy kendi ayaklarım sandim bi an .zaten tuzlu yemek yiyemem salataya bile tuz atmam .ama tuzdan bağımsız bir şey bu ayakların şişmesi. Doktorum bana normal dedi .soguk su doldur kovaya icinde 15 dakika beklet .sonra yere yat ayaklarını koltuğa uzat yat .Ben çareyi bunda buldum az da olsa rahatlatiyor

Maşallah hdhdhj
Bebeğim her işte bir hayır vardır. Zor biliyorum ama geçicek. Tek olmaman aslında güzel, zaman bence daha hızlı geçecek. Görüşebiliyor musunuz?
Ay sadece telefonda konuşabiliyoruz.kameralı telefon yasakmış neyse sesini bile duyunca yetiyor çok şükür
Belki bizim de düzenimiz böyle şekillenseydi bende daha kolay uyum sağlardım.Biz hep popo popoya olduğumuz için ,zor geldi ama mecbur alışacağız

Bakalım doğurunca nasıl olacak maddi bi beklentim yok ben yengeç burcuyum sevgi pıtırcığı gibi sevsin saçımı okşasın aman güzel karım bal mısın desin tamam yeter

Bebikio saçmalama ye yemegini keyfine bak. Su gibi geçecek bak . Sinir oldugun günleri düşün unutursun
Hahahahahahah ay doğru ya telefonu ağzına falan sokmak istiyordum şu koltukta oturaydı da telefonla oynayaydı hahahahahah

Kızlar ben de rüyamda doğurmuştum. Ama doğum kısmını görmedim, o yüzden hızlı ve kolay geçmistir diye umuyorum.

Kızım olmuştu Anneme boyu vb soruyordum, 54cm demisti, normal kiloda, ama 33. Haftada doğurmuşum güya

Bu son kısım hariç, doğru çıksa güzel olur

Bakalım doğurunca nasıl olacak maddi bi beklentim yok ben yengeç burcuyum sevgi pıtırcığı gibi sevsin saçımı okşasın aman güzel karım bal mısın desin tamam yeter
Bir yengeç burcu olarak ben de aynı hislerdeyim. Ama gel görelimki eşim pek romantik değil maalesef Yani gösteremez pek.

Kızlar,
Gözümün beyazında sarı- kahverengi bir leke oluşmuş. Var mı başına gelen?

Kizilcik serbetide izliyorum tekrarını,Doğaya cok üzülüyorum
Aynen Doğa boşanıcam modunda, ikizleri bu evde büyütemiycem diye hüzünleniyo. Ama hala bilip de beklemesine, soğuk kanlılığına hayran kaldım. Aile ikizleri adam gibi göremesin de anlasınlar o galeride çalışan kız, hanım kız mı değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…