2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Evet canım bana kalsa 7/24 yatacamda kızım çok hiperaktiv dün sabah 10 da çıktık çarşıya saat 15:30 da ebe geldik yörümekten nasıl yorulmuşumum bugun yataktan kalkamıyorum gecede biraz sertleşme vardı uyamadım 3/4 defa wc kalktım baya zor bi geceydi 32h sonra çok ağirlaşacağız

Ağdadan çıktım hdhd ben insana döndüm ben beyaz tenliymişim ya ya jdjdjdjdj kaşımdan altını aldırdım bel göbek heryere girdim ayy kuşlar gibiyim müthiş dhdhhdjdjdb
Sıhhatler olsun mu desem geçmiş olsun mu agdanin temizlenmiş hissi süper bende gitmek istiyorum ama artık canım çok tatlı özel bölge çok acıdı mı

Sıhhatler olsun mu desem geçmiş olsun mu agdanin temizlenmiş hissi süper bende gitmek istiyorum ama artık canım çok tatlı özel bölge çok acıdı mı

Jdjdjd allahım geç çıkartsın küssünler inşallah bebeğim ben çok gerildim acır diye de o kadar acımadı bacaklarım daha çok acıdı. Ablanında tabi etkisi oldu. eli hafif ve hızlı jdjd 3 sn de maymundan insana evrildim işte. 24 ünde bidaha gidicem doğuma kadar ve sonrasıda 3-4 haftada bir gidicem. çektiğime değmez ya benim cidden çok artmış ve koyulaşmıştı psikolojimi bozuyordu

Yani bu doktorumda en başından devam ettiğimiz için alışkınım tabii ama diğerleri de duyduk kötü değil dediler. Bir bakmak lazım muayene olmak lazım tutcak mi enerjin

Kendi doktoruna ne dedi ben onu düşünüyorum ne deyip de diğer doktora gitcem.

Yani bu doktorumda en başından devam ettiğimiz için alışkınım tabii ama diğerleri de duyduk kötü değil dediler. Bir bakmak lazım muayene olmak lazım tutcak mi enerjin
Kesinlikle doğum işi enerji işi ve güven işi mesela diyelim allah korusun son dk sezaryene döndü iş orda bir kuşku olmaması laızm. Bir ömür sinir oluruz yoksa hdjdhjj bence bakılabilir ya doğuma 2 hafta kala bile değiştiren oluyor. Sen bundan sonra 2 haftada bir gidiceksin zaten. Yeterince vaktin var iyi kendine uygun bir doktor bulmak için

Paket acımadı mı festi? Ben de geri kalanı aldırdım orası kaldı nette kasılma yapar vs bişiler diyodu korktum cesaret ver ben de maymundan evrileyim festi

Çalışan demir pas tutmuyor işte. Eskilerin bu kadar kolay doğurma sebebi o aktif yaşantıları.
Anam 11 tane doğurmuş evde. ben mesela ebesiz doğmuşum kayın validem yine öyle. Valla öyle doğurmak isterdim niss gibi. Biz mi coi pimpikliyiz. Kv tandır yapmış yorgan dikmiş eşimi doğurmuş . Ebe üstüne gelmiş bana gerek kalmamış demiş . Ay yengemin annesi de evde doğum yapmış Van da kar kış kıyamet. Eşi yardım etmiş doğuma

Kesinlikle..ben de drdan eminim kendimden değilim . Sanırım normal icin zorlayacagim.

Ablalar önemli bir kere aşırı yavaş birine denk gelmiştim rencide etmemek için dayandım kalkıp bırakmadım ama yavaş yaptıkça işkence oluyor . Agdaci abla level atladı lazer ve güzellik uzmanı oldu hala ağda yapıyorsa ben de bir randevu alayım senden aldığım gazla

Ben de doğal taraftarıyim hatta kesisiz olsa tadından yenmez ama.sancilar gözümü korkutuyor bel fıtığı ameliyatı olunca ×2

Paket acımadı mı festi? Ben de geri kalanı aldırdım orası kaldı nette kasılma yapar vs bişiler diyodu korktum cesaret ver ben de maymundan evrileyim festi
Tabii ki bir miktar acıdı ama asla öyle dayanılamayacak, bulutu kasacak kadar acımadı. Nete kalsa dünyada insan kalmazdı. Hepimiz ölmüştük. Millet ağda yapıp doğuma gidiyor birşey olmuyor. Çok gerilir aşırı hassas davranırsan olabilir ama alan kişi önemli işte. Bence aldır kız rahatlatarsın. Jiletle de yarım saat bi saat uğraşıyorsun ağdayla 15 dk birisi 1 ay sürer rahatlığı birisi 3 gün.

Maşallah hdhdjj ben mesela dayanamazdım. Sende dolayı da demezdim ama kendimi aratırdım acil işim çıktı derdim djjdj

Git kız rahatlarsın ohhh ne dert me tasa. Ben inanılmaz gergindim ama çok şükür öyle korktuğum gibi oldu. Daha öncesinde aldırıyorsan hiç sorun olmaz. İlk defa ağda yaptıracaksan olmaz ama

Biz çok nazlıyız bence

Ben bölüm izlemedim hiç ama mahidevran dururken hürremi sevemem jdjjj
Jdjdjdj ay şehzadelere yazık olmuş ya. Selim gerçekten kötü müydü ya en olmaması gereken oydu yorumları gördüm hep

Ben bölüm izlemedim hiç ama mahidevran dururken hürremi sevemem jdjjj
Jdjdjdj ay şehzadelere yazık olmuş ya. Selim gerçekten kötü müydü ya en olmaması gereken oydu yorumları gördüm hep
Yok ya Selim en rahatlarıydı hiç kasmadı çok uzun süreler padişah olmayı bile kafasına koymadı ama iste digerlerinin savaşı başlarını yedi buna kaldı taht. Selim de kötü değil biraz alemci yazık çok sevilmedi ona da üzüldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…