- 26 Mart 2017
- 3.227
- 5.556
- 158
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #36.081
Evet canım bana kalsa 7/24 yatacamda kızım çok hiperaktiv dün sabah 10 da çıktık çarşıya saat 15:30 da ebe geldik yörümekten nasıl yorulmuşumum bugun yataktan kalkamıyorum gecede biraz sertleşme vardı uyamadım 3/4 defa wc kalktım baya zor bi geceydi 32h sonra çok ağirlaşacağızCanım gebelikte ödem tuzdan bağımsız bir şey. Hareketsizlik veya protein bazlı beslenmeme yüzünden de olabiliyormuş. Veya hiç sebepsiz de olabiliyormuş. Senin maşallahın var demek ki. Ama sen çok hareketlisin bence kızından da dolayı onunda etkileri var sende
Sıhhatler olsun mu desem geçmiş olsun muAğdadan çıktım hdhd ben insana döndüm ben beyaz tenliymişim ya ya jdjdjdjdj kaşımdan altını aldırdım bel göbek heryere girdim ayy kuşlar gibiyim müthiş dhdhhdjdjdb
Sıhhatler olsun mu desem geçmiş olsun muagdanin temizlenmiş hissi süper bende gitmek istiyorum ama artık canım çok tatlı özel bölge çok acıdı mı
Yani bu doktorumda en başından devam ettiğimiz için alışkınım tabii ama diğerleri de duyduk kötü değil dediler. Bir bakmak lazım muayene olmak lazım tutcak mi enerjinAslında asıl parayı hakeden doktor. Riski alan o, stresi yaşayan o. Doktorun iyiyse içine sindiyse bence devam etmelisin. Ama yok ben gerilirim o kadar para verirsem diyorsan şimdiden birkaç doktora gidip enerjinin tuttuğu birisine geçebilirsin. Değiştirmekte bir sakınca görmüyorum ben. Ancak şu var. Benim hastahanemde toplam 26 bin tl. Doktorum o hastanede çalışıyor. Ayrı ücretli değil toplam fiyatı bu. Senin de yeni bulduğun doktor hastaneden olmalı ki ayrı ğcret ödemeyesin ama böyle olunca da zaten pahalı oluyor. Bence bir sor soruştur fiyatları. Ona göre verirsin kararını. Bence arada değiştirmene gerek olacak kadar fiyat farkı çıkmayacaktır.
Kendi doktoruna ne dedi ben onu düşünüyorumMesajları yeni okuyorum biraz geç gördüm canım benim ablam 3 çocuğunda da özel muayeneyi tercih etti kontrollerde doktor daha iyi ilgilensin diye doğuma gelince de özel hastanede çalışan başka doktora yaptırdı kendi doktoru kendi ebesi kendi ortamı olması açısından öyle bir tercihte bulundu hepsinde
Kesinlikle doğum işi enerji işi ve güven işi mesela diyelim allah korusun son dk sezaryene döndü iş orda bir kuşku olmaması laızm. Bir ömür sinir oluruz yoksa hdjdhjj bence bakılabilir ya doğuma 2 hafta kala bile değiştiren oluyor. Sen bundan sonra 2 haftada bir gidiceksin zaten. Yeterince vaktin var iyi kendine uygun bir doktor bulmak içinYani bu doktorumda en başından devam ettiğimiz için alışkınım tabii ama diğerleri de duyduk kötü değil dediler. Bir bakmak lazım muayene olmak lazım tutcak mi enerjin
Paket acımadı mı festi? Ben de geri kalanı aldırdım orası kaldıJdjdjd allahım geç çıkartsın küssünler inşallahbebeğim ben çok gerildim acır diye de o kadar acımadı bacaklarım daha çok acıdı. Ablanında tabi etkisi oldu. eli hafif ve hızlı jdjd 3 sn de maymundan insana evrildim işte. 24 ünde bidaha gidicem doğuma kadar ve sonrasıda 3-4 haftada bir gidicem. çektiğime değmez ya benim cidden çok artmış ve koyulaşmıştı psikolojimi bozuyordu
Anam 11 tane doğurmuş evde. ben mesela ebesiz doğmuşumÇalışan demir pas tutmuyor işte. Eskilerin bu kadar kolay doğurma sebebi o aktif yaşantıları.
Kesinlikle..ben de drdan eminim kendimden değilimKesinlikle doğum işi enerji işi ve güven işi mesela diyelim allah korusun son dk sezaryene döndü iş orda bir kuşku olmaması laızm. Bir ömür sinir oluruz yoksa hdjdhjj bence bakılabilir ya doğuma 2 hafta kala bile değiştiren oluyor. Sen bundan sonra 2 haftada bir gidiceksin zaten. Yeterince vaktin var iyi kendine uygun bir doktor bulmak için
Ablalar önemliJdjdjd allahım geç çıkartsın küssünler inşallahbebeğim ben çok gerildim acır diye de o kadar acımadı bacaklarım daha çok acıdı. Ablanında tabi etkisi oldu. eli hafif ve hızlı jdjd 3 sn de maymundan insana evrildim işte. 24 ünde bidaha gidicem doğuma kadar ve sonrasıda 3-4 haftada bir gidicem. çektiğime değmez ya benim cidden çok artmış ve koyulaşmıştı psikolojimi bozuyordu
Bebiş tercih meselesi ama bende normal olsun istiyorum. Doktor risk var diyene kadar sezaryene dönmeyi düşünmüyorum bakalım neler olacakKesinlikle..ben de drdan eminim kendimden değilim. Sanırım normal icin zorlayacagim.
Tabii ki bir miktar acıdı ama asla öyle dayanılamayacak, bulutu kasacak kadar acımadı. Nete kalsa dünyada insan kalmazdı. Hepimiz ölmüştük. Millet ağda yapıp doğuma gidiyor birşey olmuyor. Çok gerilir aşırı hassas davranırsan olabilir ama alan kişi önemli işte. Bence aldır kız rahatlatarsın. Jiletle de yarım saat bi saat uğraşıyorsun ağdayla 15 dk birisi 1 ay sürer rahatlığı birisi 3 gün.Paket acımadı mı festi? Ben de geri kalanı aldırdım orası kaldınette kasılma yapar vs bişiler diyodu korktum cesaret ver ben de maymundan evrileyim festi
Maşallah hdhdjj ben mesela dayanamazdım. Sende dolayı da demezdim ama kendimi aratırdım acil işim çıktı derdim djjdjAblalar önemlibir kere aşırı yavaş birine denk gelmiştim rencide etmemek için dayandım kalkıp bırakmadım ama yavaş yaptıkça işkence oluyor . Agdaci abla level atladı lazer ve güzellik uzmanı oldu hala ağda yapıyorsa ben de bir randevu alayım senden aldığım gazla
Biz çok nazlıyız benceAnam 11 tane doğurmuş evde. ben mesela ebesiz doğmuşumkayın validem yine öyle. Valla öyle doğurmak isterdim niss gibi. Biz mi coi pimpikliyiz. Kv tandır yapmış yorgan dikmiş eşimi doğurmuş . Ebe üstüne gelmiş bana gerek kalmamış demiş . Ay yengemin annesi de evde doğum yapmış Van da kar kış kıyamet. Eşi yardım etmiş doğuma
Kizzz ben tam Hürremciyim. Kaç kez izledim bilmiyorum...
yine başlıyım bari bugün ben izlemeye kfkdkdkf
Bende hem Hürremciyim hem şehzade Mustafacıyım. İkizler burcu da değilimKız nasıl hürremcisiniz ya
Ben bölüm izlemedim hiç ama mahidevran dururken hürremi sevemem jdjjjBende hem Hürremciyim hem şehzade Mustafacıyım. İkizler burcu da değilim
Şehzade Mustafa iyi çok severim ama çevresi kötü gıcık anasi halaları filan . Şehzadelerin hepsini seviyorum hepsi yakışıklı
Yok ya Selim en rahatlarıydı hiç kasmadı çok uzun süreler padişah olmayı bile kafasına koymadı ama iste digerlerinin savaşı başlarını yedi buna kaldı taht. Selim de kötü değil biraz alemci yazık çok sevilmedi ona da üzüldümBen bölüm izlemedim hiç ama mahidevran dururken hürremi sevemem jdjjj
Jdjdjdj ay şehzadelere yazık olmuş ya. Selim gerçekten kötü müydü ya en olmaması gereken oydu yorumları gördüm hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?