2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Ohoo hepsi aldatıldı maalesef o kısım üzücü bir kadın olarak . Hurremi de aldattı kaç kez insafsız sülüman
Hdjdjdj ay çok fena iyiki o dönemde yaşamamışızz hdhdh yüce rabbim bilmişte beni o dönemde yaşatmamış başım uçurulurdu bu seferde hdjr çenem durmadığı için

Hdjdjdj ay çok fena iyiki o dönemde yaşamamışızz hdhdh yüce rabbim bilmişte beni o dönemde yaşatmamış başım uçurulurdu bu seferde hdjr çenem durmadığı için
Ay konuşunca çok izleyesim geldi muhteşem yüzyıl aşerdim ama suan yaprak dökümü ve m.d house izliyorum dönüşümlü olarak bizi cadı diye uçururlardı o yüzyılda kesin

Ay konuşunca çok izleyesim geldi muhteşem yüzyıl aşerdim ama suan yaprak dökümü ve m.d house izliyorum dönüşümlü olarak bizi cadı diye uçururlardı o yüzyılda kesin
Hdjdjdj allah allah ben sarmayayım yok ben ne izlesem acaba hdjdj ağlamalı birşeyler istemiyorum gülmek istiyorum

Ağdadan çıktım hdhd ben insana döndüm ben beyaz tenliymişim ya ya jdjdjdjdj kaşımdan altını aldırdım bel göbek heryere girdim ayy kuşlar gibiyim müthiş dhdhhdjdjdb
Gobeginizi de aldirdiniz mi ? Ben bisi olcagini dusunmuyorum ama agda surulup cekilmesi hissini dusununce bi garip oluyorum gobegimde. Ama sanirim bende gidicem

Evet ben de aldırcam ya aşırı rahatlık oluyor göremiyorum zaten jilet şansım da pek kalmadı

Maşallah kuzumacok güzel büyümüş bir daha ki nezaman çağırdı kontrole?
Daha oncede gidiyormuydun cnm agdaya ilk defa gidersen biraz zor olur dogurursun kiz
Ben hic ağda yapmadım hayatimda,gitsem dayanır mıyım?
Bir yengeç burcu olarak ben de aynı hislerdeyim. Ama gel görelimki eşim pek romantik değil maalesef Yani gösteremez pek.
Yaaa cok güzel kızlar bende yengecim
Soğuk kanlılığa bende hayran kadim yaaaherhalde onun yerinde o duydum an boğmuştum ve gommustum ikisinide
Bebiş tercih meselesi ama bende normal olsun istiyorum. Doktor risk var diyene kadar sezaryene dönmeyi düşünmüyorum bakalım neler olacak
Inşallah canimbende normal olsun dua ediyorum,nekadar korksam da
Sıhhatler olsun canım, ohh ne guzel rahatlamışsın ozaman ben yapamam daha once hic ağdaya girmedim cunku

Bir yengeç burcu olarak ben de aynı hislerdeyim. Ama gel görelimki eşim pek romantik değil maalesef Yani gösteremez pek.
Ay benimki de öyleydi ama yonttum biraz.Oğlak burcu kendisi.çok kavga ettim çoooook ..e seviyorum işte diyordu.Bende ben hissetmedikleri sonra ne yapayım diye ağlayıp ortalığı birbirine katıyordum.Artık alıştı uyum sağladı

Doğurursun gitme

Ağdaya gidenleri kıskanıyorum ama görmüyorum mübarek kizimda son ayima kadar gördüm altımı bu oglan önden önden sivrice vallaha yatak odasinda aynayla ne yapabilirsem keşke bende ağdaya dayanabilsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…