- 13 Eylül 2022
- 614
- 1.868
- 33
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #36.101
Ama aldatılan kadın olmuş olmadı mı? Hala anlamadım onu neden mustafadan sonra uzaklaştırdılar hdhdhMahidevran çok güzel ama işte sorun şu ki sadece güzel
Ohoo hepsi aldatıldı maalesef o kısım üzücü bir kadın olarak . Hurremi de aldattı kaç kez insafsız sülümanAma aldatılan kadın olmuş olmadı mı? Hala anlamadım onu neden mustafadan sonra uzaklaştırdılar hdhdh
Hdjdjdj ay çok fena iyiki o dönemde yaşamamışızz hdhdh yüce rabbim bilmişte beni o dönemde yaşatmamış başım uçurulurdu bu seferde hdjr çenem durmadığı içinOhoo hepsi aldatıldı maalesef o kısım üzücü bir kadın olarak . Hurremi de aldattı kaç kez insafsız sülüman
hamilelikte oldu anlamadımGöz beni olabilir mi ? Benımde boynumda minik minik çıkıyor
Ay konuşunca çok izleyesim geldi muhteşem yüzyıl aşerdim ama suan yaprak dökümü ve m.d house izliyorum dönüşümlü olarakHdjdjdj ay çok fena iyiki o dönemde yaşamamışızz hdhdh yüce rabbim bilmişte beni o dönemde yaşatmamış başım uçurulurdu bu seferde hdjr çenem durmadığı için
Oy maşallahMerhaba. Bizimde kavuşma günümüz 28 agustos. Buraya gülen bi surat bırakayım dedim.Bu arada ben imza kısmını tarihi ekleyemiyorum görüntülenmiyor neden aceba?
Teşekkür ederiz.Oy maşallah
İmzanız var aslında ben görüyorum
Hdjdjdj allah allah ben sarmayayım yok ben ne izlesem acaba hdjdj ağlamalı birşeyler istemiyorum gülmek istiyorumAy konuşunca çok izleyesim geldi muhteşem yüzyıl aşerdim ama suan yaprak dökümü ve m.d house izliyorum dönüşümlü olarakbizi cadı diye uçururlardı o yüzyılda kesin
Muhtemelen kapalı o açılıyordu da ben unuttum şimdiTeşekkür ederiz.Tuhaf ben nie göremiyorum ki aceba.
Tamamdır teşekkür ederim.Muhtemelen kapalı o açılıyordu da ben unuttum şimdipozitifbiri görünce tarif eder sınıf başkanımız hdjdj
Evet ağlamalı izleme .. yerli mi yabancı mı istiyorsunHdjdjdj allah allah ben sarmayayım yok ben ne izlesem acaba hdjdj ağlamalı birşeyler istemiyorum gülmek istiyorum
Gobeginizi de aldirdiniz mi ? Ben bisi olcagini dusunmuyorum ama agda surulup cekilmesi hissini dusununce bi garip oluyorum gobegimde. Ama sanirim bende gidicemAğdadan çıktım hdhd ben insana döndüm ben beyaz tenliymişim ya ya jdjdjdjdj kaşımdan altını aldırdım bel göbek heryere girdim ayy kuşlar gibiyim müthiş dhdhhdjdjdb
Evet ben de aldırcam ya aşırı rahatlık oluyorTabii ki bir miktar acıdı ama asla öyle dayanılamayacak, bulutu kasacak kadar acımadı. Nete kalsa dünyada insan kalmazdı. Hepimiz ölmüştük. Millet ağda yapıp doğuma gidiyor birşey olmuyor. Çok gerilir aşırı hassas davranırsan olabilir ama alan kişi önemli işte. Bence aldır kız rahatlatarsın. Jiletle de yarım saat bi saat uğraşıyorsun ağdayla 15 dk birisi 1 ay sürer rahatlığı birisi 3 gün.
Maşallah kuzumaCanlar biz geldik
Yüzünü göstermedi çünkü basasagi ve popoma dönükmüş yüzüminnoşum gayet güzel gelişmiş dedi ama kafası bir tık aşağıda. Zaten hıçkırık hep vajinamda gibi atiyordu. Karnı ayakları tam hissettigim yerlerde Ağrın, kasık ağrın, sertlesmeler artarsa progestan başlayacağız günde bir vajinal dedi. Denize girebilir miyim diye sordum dogurana kadar girebilirsin dedi çok dalgalı olmasın dedi. 12 sinde bana haber ver ben çalışabilir raporunu yazar sana atarım telefondan gelmene gerek yok dedi aksi bişey olursa bayram öncesi, olmazsa bayram sonrası gel dedi. Nst ye daha erken dedi. Bizden böyle ha ölçümlerimiz de
Bpd 31+5 kafa çapı
Ac 30+4 karın çevresi
Fl 5,79 cm *7 40.5 cm bacak boyu/boyu
1628 Gr tahmini kilosu
İşte böyle kızlar
Ben hic ağda yapmadım hayatimda,gitsem dayanır mıyım?Daha oncede gidiyormuydun cnm agdaya ilk defa gidersen biraz zor olur dogurursun kiz
Yaaa cok güzel kızlar bende yengecimBir yengeç burcu olarak ben de aynı hislerdeyim. Ama gel görelimki eşim pek romantik değil maalesefYani gösteremez pek.
Soğuk kanlılığa bende hayran kadim yaaaAynen Doğa boşanıcam modunda, ikizleri bu evde büyütemiycem diye hüzünleniyo. Ama hala bilip de beklemesine, soğuk kanlılığına hayran kaldım. Aile ikizleri adam gibi göremesin de anlasınlar o galeride çalışan kız, hanım kız mı değil mi
Inşallah canimBebiş tercih meselesi ama bende normal olsun istiyorum. Doktor risk var diyene kadar sezaryene dönmeyi düşünmüyorum bakalım neler olacak
Sıhhatler olsun canım, ohh ne guzel rahatlamışsınMaşallah hdhdjj ben mesela dayanamazdım. Sende dolayı da demezdim ama kendimi aratırdım acil işim çıktı derdim djjdj
Git kız rahatlarsın ohhh ne dert me tasa. Ben inanılmaz gergindim ama çok şükür öyle korktuğum gibi oldu. Daha öncesinde aldırıyorsan hiç sorun olmaz. İlk defa ağda yaptıracaksan olmaz ama
Ay benimki de öyleydi ama yonttum biraz.Oğlak burcu kendisi.çok kavga ettim çoooook ..e seviyorum işte diyordu.Bende ben hissetmedikleri sonra ne yapayım diye ağlayıp ortalığı birbirine katıyordum.Artık alıştı uyum sağladıBir yengeç burcu olarak ben de aynı hislerdeyim. Ama gel görelimki eşim pek romantik değil maalesefYani gösteremez pek.
Doğurursun gitmeMaşallah kuzumacok güzel büyümüş bir daha ki nezaman çağırdı kontrole?
Ben hic ağda yapmadım hayatimda,gitsem dayanır mıyım?
Yaaa cok güzel kızlar bende yengecim
Soğuk kanlılığa bende hayran kadim yaaaherhalde onun yerinde o duydum an boğmuştum ve gommustum ikisinide
Inşallah canimbende normal olsun dua ediyorum,nekadar korksam da
Sıhhatler olsun canım, ohh ne guzel rahatlamışsınozaman ben yapamam daha once hic ağdaya girmedim cunku
Kaşlarımdan hariç heryerim jdjdjdjGobeginizi de aldirdiniz mi ? Ben bisi olcagini dusunmuyorum ama agda surulup cekilmesi hissini dusununce bi garip oluyorum gobegimde. Ama sanirim bende gidicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?