- 4 Temmuz 2013
- 5.185
- 12.264
- 448
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #36.121
Maşallah kuzumacok güzel büyümüş bir daha ki nezaman çağırdı kontrole?
Benimki de oğlak burcuAy benimki de öyleydi ama yonttum biraz.Oğlak burcu kendisi.çok kavga ettim çoooook ..e seviyorum işte diyordu.Bende ben hissetmedikleri sonra ne yapayım diye ağlayıp ortalığı birbirine katıyordum.Artık alıştı uyum sağladı
Birakirsam ying yang olurKaşlarımdan hariç heryerim jdjdjdj
Hiç acımadı valla iyiki yaptırdım jdjd dene baktın olmuyor bırakırsın nolcak
Akılsızın önde gideniMahidevran çok güzel ama işte sorun şu ki sadece güzel
Bizide 4hafta sonra çağırdı,aynen dedin gibi aksi bir durum olmazsa,nst falan hic bisey istemedi,bu aydan sonra daha sık görüşürüz dediAşkım 1 ay sonra dedi. Nst falan da istemedi daha erken dedi. Aksi bir durum olmazsa bayram sonrası gel yok olursa Allah korusun bayram öncesi gel dedi.
Hdjdjdjdj ya hdjdjdjdjjdjdBirakirsam ying yang olur
ağlak mahidevran içimi bayıyo ya, sevmiyorum ağlak kadınları ben. insanın biraz kendi aklı olur onunla hareket eder dangalak gibi el şeyiyle gerdeğe girip durdu kaldı sonra ortada öyle fkdlfkKız nasıl hürremcisiniz ya
Bizimkiler niye 2 haftada vir çağırıyor gıBizide 4hafta sonra çağırdı,aynen dedin gibi aksi bir durum olmazsa,nst falan hic bisey istemedi,bu aydan sonra daha sık görüşürüz dedi
Kuzum birde görsen bile batıl yapıyor jilet bence. Yeterince temiz his oluşturmuyor elbet kalıyor. Uzun da sürmüyor. Yaptır ağdanı sonra ne düşün ne taşınEvet ben de aldırcam ya aşırı rahatlık oluyorgöremiyorum zaten jilet şansım da pek kalmadı
Jdjdjjdjd kız yazık ya ben bu ara duygusalım acıyorum herşeye hdjdağlak mahidevran içimi bayıyo ya, sevmiyorum ağlak kadınları ben. insanın biraz kendi aklı olur onunla hareket eder dangalak gibi el şeyiyle gerdeğe girip durdu kaldı sonra ortada öyle fkdlfk
Sağol bebeğim. Darısı isteyenlerin başına hdjdjMaşallah kuzumacok güzel büyümüş bir daha ki nezaman çağırdı kontrole?
Ben hic ağda yapmadım hayatimda,gitsem dayanır mıyım?
Yaaa cok güzel kızlar bende yengecim
Soğuk kanlılığa bende hayran kadim yaaaherhalde onun yerinde o duydum an boğmuştum ve gommustum ikisinide
Inşallah canimbende normal olsun dua ediyorum,nekadar korksam da
Sıhhatler olsun canım, ohh ne guzel rahatlamışsınozaman ben yapamam daha once hic ağdaya girmedim cunku
Kriminallere sardım jdjdj onda bile ağlama potansiyelim var bide dram izlesem yas tutarım gerek yokEvet ağlamalı izleme .. yerli mi yabancı mı istiyorsun
O burçtan değilde yetiştirilme tarzından olabilir mi bebeğimBenimki de oğlak burcuSevgisinden şüphem yok, ama hissettiremiyor çok bazı şeyleri. Zamanla öğreteceğim inşallah.
Mustafanın ölümü ve sonrası hariç Mahidevrana dizide hiç acıyamadım ya fkdkfkdk evladının ölümü sonrasında ise gerçekten üzücü bi haldeydiJdjdjjdjd kız yazık ya ben bu ara duygusalım acıyorum herşeye hdjd
kocası oğlak burcu olanlara ücretsiz terapi verilmeli ya fkdkdkdk benimki de oğlak burcu... çok şahane bir burç, en iyi anlaştığım burç da oğlak aslında ama bu sevgiyi gösterememe, rahatlık vs gibi huyları demek ki standart hepsinde, insanı gerçekten yoruyo sevmeyi göstermeyi öğretmekAy benimki de öyleydi ama yonttum biraz.Oğlak burcu kendisi.çok kavga ettim çoooook ..e seviyorum işte diyordu.Bende ben hissetmedikleri sonra ne yapayım diye ağlayıp ortalığı birbirine katıyordum.Artık alıştı uyum sağladı
Ben bölüm izlemediğim için sadece mustafa sonrasına denk geldim. Acıncak haldeydi. Muhtemelen izlemiş olsam hürremci olurdum jdjdMustafanın ölümü ve sonrası hariç Mahidevrana dizide hiç acıyamadım ya fkdkfkdk evladının ölümü sonrasında ise gerçekten üzücü bi haldeydi
benimki de bebek arabasının içine girip yatıyor deli bunlar yeminlen yaaşu ıslak mendiller, şu hanımefendinin kıçını serdiği yere yerleşecekyeni huy edindi bebeğin odasına girip orda yatıyor, hele çekmece ya da dolap kapağı açıksa dokunmayın keyfine fkkdkfdk Allah'tan beşiklerine çıkmıyor ya
Valla bende bekledim ki 2hafta sonra gel desin,yokBizimkiler niye 2 haftada vir çağırıyor gı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?