2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Aşkım 1 ay sonra dedi. Nst falan da istemedi daha erken dedi. Aksi bir durum olmazsa bayram sonrası gel yok olursa Allah korusun bayram öncesi gel dedi.
Maşallah kuzumacok güzel büyümüş bir daha ki nezaman çağırdı kontrole?

Benimki de oğlak burcu Sevgisinden şüphem yok, ama hissettiremiyor çok bazı şeyleri. Zamanla öğreteceğim inşallah.

Aşkım 1 ay sonra dedi. Nst falan da istemedi daha erken dedi. Aksi bir durum olmazsa bayram sonrası gel yok olursa Allah korusun bayram öncesi gel dedi.
Bizide 4hafta sonra çağırdı,aynen dedin gibi aksi bir durum olmazsa,nst falan hic bisey istemedi,bu aydan sonra daha sık görüşürüz dedi

Kız nasıl hürremcisiniz ya
ağlak mahidevran içimi bayıyo ya, sevmiyorum ağlak kadınları ben. insanın biraz kendi aklı olur onunla hareket eder dangalak gibi el şeyiyle gerdeğe girip durdu kaldı sonra ortada öyle fkdlfk

Sağol bebeğim. Darısı isteyenlerin başına hdjdj

Bebeğim daha önce girmediysen zorlayabilir hem köklüdür hem de nasıl birşey seni bekliyor bilmediğin için daha fazla gerilebilirsin. Ama içlere girmeden dışa ağda yapıp sadece içleri kendi bildiğin yöntemle alabilirsib

şu ıslak mendiller, şu hanımefendinin kıçını serdiği yere yerleşecek yeni huy edindi bebeğin odasına girip orda yatıyor, hele çekmece ya da dolap kapağı açıksa dokunmayın keyfine fkkdkfdk Allah'tan beşiklerine çıkmıyor ya

Eklentiler

• 16858020943166861652665910528179.webp
    37,5 KB · Görüntüleme: 116
  • 16858021938826920833182207093842.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 115
kocası oğlak burcu olanlara ücretsiz terapi verilmeli ya fkdkdkdk benimki de oğlak burcu... çok şahane bir burç, en iyi anlaştığım burç da oğlak aslında ama bu sevgiyi gösterememe, rahatlık vs gibi huyları demek ki standart hepsinde, insanı gerçekten yoruyo sevmeyi göstermeyi öğretmek

Mustafanın ölümü ve sonrası hariç Mahidevrana dizide hiç acıyamadım ya fkdkfkdk evladının ölümü sonrasında ise gerçekten üzücü bi haldeydi
Ben bölüm izlemediğim için sadece mustafa sonrasına denk geldim. Acıncak haldeydi. Muhtemelen izlemiş olsam hürremci olurdum jdjd

Bugün bizimde görüş günümuzdü hersey yolunda cok guzel büyümüş kızım, yine 4gun öndeyiz 31w2d ciktik 40.5cm 1810gr, kafasi aşağıda,poposu sağ kaburgalarımda,ayakları midemin altinda sol kaburgalarima doğru,hanfendi butun gece tekmeledi icin gittiğimizde uyuyordu pek bi poz alamadik,küçücük burunu azcık bi yakaladı dr

Bu arada dogum fiyatı sordum paket halinde ilk dogum,sgk su an 8500tl (icerik normal dogum 1gece hastanede kalma,refakatçi,oda süslemesi,fotograf cekimi,ilk aşısı,1seans pisikolog,1seans diyetisyen) ekstra epidural 3000tl civarinda,sezeryan fiyati değişiyor,6ci aydan sonra fiyatlara güncelleme gelir aşağa yukarı 2-3bin dedi

Size uykucu minnacık bir burun bırakıyorum

Eklentiler

• IMG-20230603-WA0008.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 126
benimki de bebek arabasının içine girip yatıyor deli bunlar yeminlen yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…