- 22 Mayıs 2012
- 11.002
- 30.555
- 798
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #36.141
Ayyy maşallah ne tatli güleç bir bebekMerhaba. Bizimde kavuşma günümüz 28 agustos. Buraya gülen bi surat bırakayım dedim.Bu arada ben imza kısmını tarihi ekleyemiyorum görüntülenmiyor neden aceba?
Bıyıklarını yiyim ben seninşu ıslak mendiller, şu hanımefendinin kıçını serdiği yere yerleşecekyeni huy edindi bebeğin odasına girip orda yatıyor, hele çekmece ya da dolap kapağı açıksa dokunmayın keyfine fkkdkfdk Allah'tan beşiklerine çıkmıyor ya
Evet biz güçlü kadın görmek isterük ağlak değilAkılsızın önde gideni
Tebrik ederim minnak burunlu hanımefendi ne güzel büyümüşBugün bizimde görüş günümuzdühersey yolunda cok guzel büyümüş kızım, yine 4gun öndeyiz 31w2d ciktik 40.5cm 1810gr, kafasi aşağıda,poposu sağ kaburgalarımda,ayakları midemin altinda sol kaburgalarima doğru,hanfendi butun gece tekmeledi icin gittiğimizde uyuyordu pek bi poz alamadik,küçücük burunu azcık bi yakaladı dr
Bu arada dogum fiyatı sordum paket halinde ilk dogum,sgk su an 8500tl (icerik normal dogum 1gece hastanede kalma,refakatçi,oda süslemesi,fotograf cekimi,ilk aşısı,1seans pisikolog,1seans diyetisyen) ekstra epidural 3000tl civarinda,sezeryan fiyati değişiyor,6ci aydan sonra fiyatlara güncelleme gelir aşağa yukarı 2-3bin dedi
Size uykucu minnacık bir burun bırakıyorum
Cok sağol teyzesiMeliss85 ağzını sevdiğim maşallah 41 kere vermiş kız annesi pozunu parmağıda yüzünde yerim minik ellerini maşallah
Kız yine yüzünü göstermiş bizimki ancak götünü gösteriyor hdjdjjCok sağol teyzesiya evet ama ben biraz daha net bisey bekledim,ama bunada şükür
Maşallah çok datlı, dudakları da köfte gibiBugün bizimde görüş günümuzdühersey yolunda cok guzel büyümüş kızım, yine 4gun öndeyiz 31w2d ciktik 40.5cm 1810gr, kafasi aşağıda,poposu sağ kaburgalarımda,ayakları midemin altinda sol kaburgalarima doğru,hanfendi butun gece tekmeledi icin gittiğimizde uyuyordu pek bi poz alamadik,küçücük burunu azcık bi yakaladı dr
Bu arada dogum fiyatı sordum paket halinde ilk dogum,sgk su an 8500tl (icerik normal dogum 1gece hastanede kalma,refakatçi,oda süslemesi,fotograf cekimi,ilk aşısı,1seans pisikolog,1seans diyetisyen) ekstra epidural 3000tl civarinda,sezeryan fiyati değişiyor,6ci aydan sonra fiyatlara güncelleme gelir aşağa yukarı 2-3bin dedi
Cok teşekkür ederizTebrik ederim minnak burunlu hanımefendi ne güzel büyümüş
Dogum fiyatında ilk doğum ve sonrakiler fark ediyormu? Ay hiç bilmiyorum ben ne dahil hiç sormamisimgayet iyiymiş dahil olan şeyler ve fiyatı
Cok teşekkür ederizMaşallah çok datlı, dudakları da köfte gibifiyat İzmire göre baya uygunmuş. Hangi şehir?
Yengeç oğlak çok fena oluyor hahahahahBenimki de oğlak burcuSevgisinden şüphem yok, ama hissettiremiyor çok bazı şeyleri. Zamanla öğreteceğim inşallah.
Bencede bencede.Umursamaz tavrı,rahatlığı,egosu….. ayyyyy yarabbi…. Oğlak burcu erkekleri biraz “alın size sabretmeyi öğrenmeniz için oğlak burcu erkeği verdim “gibi değil mikocası oğlak burcu olanlara ücretsiz terapi verilmeli ya fkdkdkdk benimki de oğlak burcu... çok şahane bir burç, en iyi anlaştığım burç da oğlak aslında ama bu sevgiyi gösterememe, rahatlık vs gibi huyları demek ki standart hepsinde, insanı gerçekten yoruyo sevmeyi göstermeyi öğretmek
Oy annesi maşallah.Çok güzel minik bir burun geliyor desenizeBugün bizimde görüş günümuzdühersey yolunda cok guzel büyümüş kızım, yine 4gun öndeyiz 31w2d ciktik 40.5cm 1810gr, kafasi aşağıda,poposu sağ kaburgalarımda,ayakları midemin altinda sol kaburgalarima doğru,hanfendi butun gece tekmeledi icin gittiğimizde uyuyordu pek bi poz alamadik,küçücük burunu azcık bi yakaladı dr
Ben 31+4de çalışamaz aldım canım .bi sorun çıkmadıKızlar 31+3 de çalışabilir raporu alabilir miyiz ? Yazışmalar olmuştu sanki ama kaçırdım illa 32 de mi gitmek gerekiyor?
Yengeç oğlak çok fena oluyor hahahahahzamanla düzeliyorlar ben 10yılda hallettim azıcık aman sevgilerinden şüphemiz olmasın da bi şekilde yuvarlanıyoruz ya
Bencede bencede.Umursamaz tavrı,rahatlığı,egosu….. ayyyyy yarabbi…. Oğlak burcu erkekleri biraz “alın size sabretmeyi öğrenmeniz için oğlak burcu erkeği verdim “gibi değil mi
Oy annesi maşallah.Çok güzel minik bir burun geliyor desenize
Teşekkür ederim :)) evet agzı kapalı resm yakalayamadı doktor sürekli gülüyo :))Ayyy maşallah ne tatli güleç bir bebek
Bıyıklarını yiyim ben seninYa rahatsız etme annesi
Yaaaa çok tatlııııışu ıslak mendiller, şu hanımefendinin kıçını serdiği yere yerleşecekyeni huy edindi bebeğin odasına girip orda yatıyor, hele çekmece ya da dolap kapağı açıksa dokunmayın keyfine fkkdkfdk Allah'tan beşiklerine çıkmıyor ya
Sagol teyzesievet ya minnak burnunu yiyim
Ceritom aslinda sizin kocalar nekadar şanslılar farkında değiller,çünkü oğlak burcu zor bir burc,kolay kolay kimseyle anlasmazlar,onları ancak yengec çekeryatsınlar kalksınlar size dua etsinler
İyi ki zamanında lazerlemişim hiç uğraşmıyorum mis gibiAğdaya gidenleri kıskanıyorum amagörmüyorum mübarek kizimda son ayima kadar gördüm altımı bu oglan önden önden sivrice vallaha yatak odasinda aynayla ne yapabilirsem keşke bende ağdaya dayanabilsem
Melis birde terazi ile başak yorumu alayım senden ya, ben teraziyim ama bende ilgi seven biriyim eşim de erkek mantığı yatakta seviyorum modunda gıcık oluyorum 8.yıl hala çözemedik o inat ben inat bu konuda
Dilini ısır, biryerlerini kaşı hdhdh bende lazerliydim güya. Tersine döndüm jdjdjdİyi ki zamanında lazerlemişim hiç uğraşmıyorum mis gibi
Bebeğim yum gözünü 20 dk maks. İyi birini bulunca gerisi hallolur. Sonra 3-4 hafta rahatsın. Doğum öncesi kıl tüy düşünmemek lazımAğdaya gidenleri kıskanıyorum amagörmüyorum mübarek kizimda son ayima kadar gördüm altımı bu oglan önden önden sivrice vallaha yatak odasinda aynayla ne yapabilirsem keşke bende ağdaya dayanabilsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?