2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Merhaba. Bizimde kavuşma günümüz 28 agustos. Buraya gülen bi surat bırakayım dedim.Bu arada ben imza kısmını tarihi ekleyemiyorum görüntülenmiyor neden aceba?
Ayyy maşallah ne tatli güleç bir bebek
Bıyıklarını yiyim ben seninYa rahatsız etme annesi

Tebrik ederim minnak burunlu hanımefendi ne güzel büyümüş
Dogum fiyatında ilk doğum ve sonrakiler fark ediyormu? Ay hiç bilmiyorum ben ne dahil hiç sormamisim gayet iyiymiş dahil olan şeyler ve fiyatı

Maşallah çok datlı, dudakları da köfte gibi fiyat İzmire göre baya uygunmuş. Hangi şehir?

Tebrik ederim minnak burunlu hanımefendi ne güzel büyümüş
Dogum fiyatında ilk doğum ve sonrakiler fark ediyormu? Ay hiç bilmiyorum ben ne dahil hiç sormamisim gayet iyiymiş dahil olan şeyler ve fiyatı
Cok teşekkür ederiz Bende bu konuda hic bir fikrim yoktu,ama evet fark var galiba çünkü ozelikle sordu ilk dogum mu?! Banada fiyati cok cok iyi geldi,hele ki ffestinalente ozel hastanenin fiyati 26000 yazdiktan sonra,baya en az bi 15-20bin bekliyordum,oyle diyince sanki bedavaymış gibi rahatladım

Benimki de oğlak burcu Sevgisinden şüphem yok, ama hissettiremiyor çok bazı şeyleri. Zamanla öğreteceğim inşallah.
Yengeç oğlak çok fena oluyor hahahahah zamanla düzeliyorlar ben 10yılda hallettim azıcık aman sevgilerinden şüphemiz olmasın da bi şekilde yuvarlanıyoruz ya
Bencede bencede.Umursamaz tavrı,rahatlığı,egosu….. ayyyyy yarabbi…. Oğlak burcu erkekleri biraz “alın size sabretmeyi öğrenmeniz için oğlak burcu erkeği verdim “gibi değil mi
Oy annesi maşallah.Çok güzel minik bir burun geliyor desenize

Sagol teyzesievet ya minnak burnunu yiyim
Ceritom aslinda sizin kocalar nekadar şanslılar farkında değiller,çünkü oğlak burcu zor bir burc,kolay kolay kimseyle anlasmazlar,onları ancak yengec çeker yatsınlar kalksınlar size dua etsinler

Yaaaa çok tatlııııı benim Sakız bey hiç hoşlanmadı bebeğin odasından.Hemde hiiiiiç.Normalde çok severdi o odayı.koltuğa yatıp camdan dışardakı kedilere sataşıyordu.ama artık hiç girmiyor.Bi kere beşikte yakaladım,pis pis miyavlayıp atlayıp çıktı.Sanırım yeni birinin geleceğini anladı ve surat yapıyor koca dana

Melis birde terazi ile başak yorumu alayım senden ya, ben teraziyim ama bende ilgi seven biriyim eşim de erkek mantığı yatakta seviyorum modunda gıcık oluyorum 8.yıl hala çözemedik o inat ben inat bu konuda

Ağdaya gidenleri kıskanıyorum ama görmüyorum mübarek kizimda son ayima kadar gördüm altımı bu oglan önden önden sivrice vallaha yatak odasinda aynayla ne yapabilirsem keşke bende ağdaya dayanabilsem
İyi ki zamanında lazerlemişim hiç uğraşmıyorum mis gibi

Melis birde terazi ile başak yorumu alayım senden ya, ben teraziyim ama bende ilgi seven biriyim eşim de erkek mantığı yatakta seviyorum modunda gıcık oluyorum 8.yıl hala çözemedik o inat ben inat bu konuda
Meliss85 Acemianneden sonra da bir boğa kadını, kova erkeği ilişkisini masaya yatırabilir miyiz hdhdh birde buna eklenecek olan minik aslan erkeğini

Ağdaya gidenleri kıskanıyorum ama görmüyorum mübarek kizimda son ayima kadar gördüm altımı bu oglan önden önden sivrice vallaha yatak odasinda aynayla ne yapabilirsem keşke bende ağdaya dayanabilsem
Bebeğim yum gözünü 20 dk maks. İyi birini bulunca gerisi hallolur. Sonra 3-4 hafta rahatsın. Doğum öncesi kıl tüy düşünmemek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…