2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Tam bir abla yaa
Sahiplenici abla davranışları bunlar djdj

ağlak mahidevran içimi bayıyo ya, sevmiyorum ağlak kadınları ben. insanın biraz kendi aklı olur onunla hareket eder dangalak gibi el şeyiyle gerdeğe girip durdu kaldı sonra ortada öyle fkdlfk
Mustafanın ölümü ve sonrası hariç Mahidevrana dizide hiç acıyamadım ya fkdkfkdk evladının ölümü sonrasında ise gerçekten üzücü bi haldeydi
Ben hep Mahidevrancıydım ya içten içe. Tamam Hürrem güzel ama bence insanları çeken de o zaten yoksa öyle Mahidevran’dan üstün bir tarafı yok bana göre. Artı bence adam padişah olmasa zaten sevmezdi ki gerçekten aşık olduğundan da şüpheliyim. Taht oyunları yani bilmiyorum ben hakkı yenenden yana mıyım, yoksa erkekler kapatılsıncı mıyım ama empati yapınca Hürrem i tutamadım hiç gerçi ona da yaptı yapacağını Süleyman amaan ne bileyim işte

Meliss85 canım çok iyiymiş doğum ücreti ama benim tek sevmediğim şey normal doğumla sezaryen fiyatının farklı olması.

Meliss85 Acemianneden sonra da bir boğa kadını, kova erkeği ilişkisini masaya yatırabilir miyiz hdhdh birde buna eklenecek olan minik aslan erkeğini
Bizde karı koca kovayız minikler yengeç gelicek. Kova çok duygusal değildir ama yükselen kesinlikle etkili eşim benden daha duygusal. Hatta eşime diyorum bizim burç 2 öküz bu kızlar çok duygusal olcak dillerinden de anlamıcaz

Neden sevmiyorsun arkadaşım?

Kocamdan sonra kovaya karşı ne hissetmem gerektiğini bilmiyorum aslında seviyorum ama aşırı özgür ruhlu. Bende öyle olduğum için sorun olmuyor ama olmasaydım mesela mümkün değil yürümezdi hdjdjj

Kığğğzz anlamaz olur musunuz? Onlar size öğreticek, siz onlara ay müthiş

E bence daha fazla para kazanmak için sezaryene yönlendirenler illa oluyordur. Gerçi kolaylık olsun diye de yaparlar ama aklıma o geliyor, benim paranoyam belki de tabii. Doktora tam güveniyorsak sorun yok tabii.
Olmaz olur mu? Kesinlikle vardır.
Bizde normalle sezaryen fiyatı aynı mesela.

Gerçekten özgür ruhlu evlendiğim gün özgürlüğüm bitti diye ağlamıştım çok duygusal ponçik olmasınlar üzerler kızlarımı

Gerçekten özgür ruhlu evlendiğim gün özgürlüğüm bitti diye ağlamıştım çok duygusal ponçik olmasınlar üzerler kızlarımı
Kdkdkkdkjjj gerçekten tam bir kovasın demek ki buram buram. Kız yoğğk her yengeç öyle olmuyor çok kombinasyonlu birşey bu jdjd erkek anası olabilirim ama duruyla doğayı üzenin alnını karışlarım

Bizide 4hafta sonra çağırdı,aynen dedin gibi aksi bir durum olmazsa,nst falan hic bisey istemedi,bu aydan sonra daha sık görüşürüz dedi
Ay ben de tam yazacakrim değerler nasıl çıktı diye. Okudum sonra maşallah kuzuya çok güzel gelisiminiz
Azcik özleyeceğiz yine ne yapalım

Kızlar 31+3 de çalışabilir raporu alabilir miyiz ? Yazışmalar olmuştu sanki ama kaçırdım illa 32 de mi gitmek gerekiyor?
Evet canım alabilirsin..bana 31+6 da verecek mesela

Merhaba hanımlar doğum sonrası için korse aldınız mı önerebileceğiniz var mı ben göbek korsesi , rahim toparlayıcı korse ve şort tarzı korse arasında kaldım önce hangisi daha iyi olur sizce
Önerilere bende açığımm
Kdkdkkdkjjj gerçekten tam bir kovasın demek ki buram buram. Kız yoğğk her yengeç öyle olmuyor çok kombinasyonlu birşey bu jdjd erkek anası olabilirim ama duruyla doğayı üzenin alnını karışlarım
Yaaaa best teyzemiz

Kızlar bu bebek şekerleri hediyelikleri bebiş doğmadan ayarlanmalı mı hiç bilmiyorum. Hastanede dağıtılmasi gereken bir şey mi bu

E bence daha fazla para kazanmak için sezaryene yönlendirenler illa oluyordur. Gerçi kolaylık olsun diye de yaparlar ama aklıma o geliyor, benim paranoyam belki de tabii. Doktora tam güveniyorsak sorun yok tabii.

Bende o mantık düşünüyordum,
ben komşum ile 2 hafta ara ile aynı doktor aynı hastane o normal dogurdu ben ondan 2 hafta sonra sezeryan oldum o benden 250tl fazla ücret ödedi

Canım son durumun nedir bilgi verebilir misin

Melis birde terazi ile başak yorumu alayım senden ya, ben teraziyim ama bende ilgi seven biriyim eşim de erkek mantığı yatakta seviyorum modunda gıcık oluyorum 8.yıl hala çözemedik o inat ben inat bu konuda
Cok bilmem yani hobi olarak burclari arastirmaya severim,bildim kadariyla sizinki,duygularındaki dalgalanmalar dış koşullardan bağımsız olarak daha çok iç dünyalarıyla ilgilidir. İki tarafın da kavga etmekten kaçınan bir karaktere sahip oldunuz icin ilişkileriniz uzun sürer kendimi astrolog Melis gibi hissettim
Meliss85 Acemianneden sonra da bir boğa kadını, kova erkeği ilişkisini masaya yatırabilir miyiz hdhdh birde buna eklenecek olan minik aslan erkeğini
Aaa festicim eger yanlis hatırlamıyorsam aslanlarin en iyi anlasti burc boğa burcu, yani sen kesin Bulutun gelisiyle kocanin pabuçları dama atarsın
Evet sezaryen icin 12000 tl dedi,ana ben zaten Allah nasip ederse normal doğum istiyorum
Hic okadar duygusal olmayabilirler canim,ki 3cu faza denk geliyorlar,bizim ailede babam,ablam ve ben yengeciz,babam 1ci faz,ablam 2ci,bense 3cu,hepimiz cok farkliyiz,yani ben onlara gore daha sert,dominant,inatci karaktere sahibim.Burclar cok degisik bisey,onlari dogru yorumlamak biraz zor,icine gezegen giriyor,yıldız,element,dogum yılı o da 12ayri burca ayriliyor...vs
Kızlar, ya aklıma geliyor unutuyorum. Tesettürlü olup daha önce sezeryana giren arkadaşlar, alttan bir bone takmaniza izin veriliyor mu ??
Sezaryende bilmiyorum,ama normal ameliyatta izin verilmiyor,sadece ameliyat bonesi takiliyor

Merhaba hanımlar doğum sonrası için korse aldınız mı önerebileceğiniz var mı ben göbek korsesi , rahim toparlayıcı korse ve şort tarzı korse arasında kaldım önce hangisi daha iyi olur sizce
Ben 2 tane aldım nolur nolmaz biri olmaz diğerini takarım diye. Biri balenli mi ne o neyse diğeri de üç kademeli korse. Bir tane de sarmalı vücut şekillendirici aldım göbek için hepsi trendyola lohusa korsesi yaz çıkıyor
Evet sezaryen icin 12000 tl dedi,ana ben zaten Allah nasip ederse normal doğum istiyorum
Oha arada çok fark varmış ama doğru yani normalde kendin doğuruyosun bir nevi, bana da çok koyuyor düşünüyorum da iten ben çeken ben, işte önlem olarak kontrol olarak hastanede olmanın bedelini vercez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…