- 21 Ağustos 2016
- 7.526
- 12.451
- 248
- 31
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #36.181
6sene oldu unuttum ama sadece ameliyat bonesi vardi üstünde bisey kalmasin diye ustune basa basa söylüyorlar zatenKızlar, ya aklıma geliyor unutuyorum. Tesettürlü olup daha önce sezeryana giren arkadaşlar, alttan bir bone takmaniza izin veriliyor mu ??
Ben bir tane klasik bir bellik alıcam hani böyle bel ağrısı ya da tutulunca giyerler ya bellik veya korse diye geçiyor basit. Birde cırtcırtlı alıcam medikalle konuştum. Doğumdan sonra al kilona göre verelim dedi tamam dedim. Doğumdan hemen sonra bellik takıcam kiloma görede cırtcırtlı alıp ona geçicem.Merhaba hanımlar doğum sonrası için korse aldınız mı önerebileceğiniz var mı ben göbek korsesi , rahim toparlayıcı korse ve şort tarzı korse arasında kaldım önce hangisi daha iyi olur sizce
Hmm anladım tmm canım bende doktoruma sorup alayım o zamanBen bir tane klasik bir bellik alıcam hani böyle bel ağrısı ya da tutulunca giyerler ya bellik veya korse diye geçiyor basit. Birde cırtcırtlı alıcam medikalle konuştum. Doğumdan sonra al kilona göre verelim dedi tamam dedim. Doğumdan hemen sonra bellik takıcam kiloma görede cırtcırtlı alıp ona geçicem.
Bende bitirecem insallah emzirmem de bitsinİyi ki zamanında lazerlemişim hiç uğraşmıyorum mis gibi
Orda suyum gelir benm dogururumBebeğim yum gözünü 20 dk maks. İyi birini bulunca gerisi hallolur. Sonra 3-4 hafta rahatsın. Doğum öncesi kıl tüy düşünmemek lazım
bizim bebek arabası katlı şekilde giysi dolabının üstünde duruyor, bebişin odada anne yanı, normal büyüyebilen beşik ve giysi dolabı olduğu için bazen ben bile fazla geliyorum odaya fldkdkdk dolap içlerini bebek şampuanlı suyla sildiğim için bebek gibi kokuyor, bence o kokuyu seviyor saftirikbenimki de bebek arabasının içine girip yatıyor deli bunlar yeminlen yaa
babam her görüntülü konuşmada bu nası dişi ya pala pala bıyıkları var diyip zorbalıyo kızımı kfldkfkd hiç ellemedim ya uyuyup uyanınca çıkıyo zaten, alışsın o da odayaAyyy maşallah ne tatli güleç bir bebek
Bıyıklarını yiyim ben seninYa rahatsız etme annesi
işkolikliği pekiYengeç oğlak çok fena oluyor hahahahahzamanla düzeliyorlar ben 10yılda hallettim azıcık aman sevgilerinden şüphemiz olmasın da bi şekilde yuvarlanıyoruz ya
Bencede bencede.Umursamaz tavrı,rahatlığı,egosu….. ayyyyy yarabbi…. Oğlak burcu erkekleri biraz “alın size sabretmeyi öğrenmeniz için oğlak burcu erkeği verdim “gibi değil mi
Oy annesi maşallah.Çok güzel minik bir burun geliyor desenize
kızzz ilk oda kurulduğunda şaşkınlıktan 1 gece uyumadı, giyinme odasıydı orası canı sıkılınca gider orda uyurdu serin diye. kurulduktan sonra belki 1 hafta şok geçirdi kapıdan bakıp kaçtı. sonra bir gün baktım halısına kusmuş, eşim hemen panikledi kitli tuttu kapısını ama ben artık açıyorum, o odaya da alışması gerek, bebeği hissetmesi ve içselleştirmesi gerek yoksa doğum sonrası zorlanacak. napalım yıkarız halıyı kusarsa kussun, sonuçta biri büyük guzum, diğeri küçük guzum olacak insan evlat ayıramıyorYaaaa çok tatlıııııbenim Sakız bey hiç hoşlanmadı bebeğin odasından.Hemde hiiiiiç.Normalde çok severdi o odayı.koltuğa yatıp camdan dışardakı kedilere sataşıyordu.ama artık hiç girmiyor.Bi kere beşikte yakaladım,pis pis miyavlayıp atlayıp çıktı.Sanırım yeni birinin geleceğini anladı ve surat yapıyor koca dana
İnşallah sahiplenir, bizim boklu göt hiç insan sevmiyo, özellikle küçük insanları fkdkdkdk hep oynamaya çalışıp yüksek sesle ağladıkları için eve çocuk geldiğinde bizim kız arazi oluyo çıkmıyo ortayaTam bir abla yaa
Sahiplenici abla davranışları bunlar djdj
Mahidevran kendi aklıyla savaşsaydı çok farklı olurdu ya. Hürrem çocuktu saraya geldiğinde, zorla kayınvalide görümce mahidevran üçlüsü kadını şeytanlaştırdılar. Süleyman sefere gider gitmez başkasına vermeye kalktılar hamile olmasaydı vereceklerdi de. napsaydı kadın oturup öldürülmeyi mi bekleseydi, önce ailesi öldürüldü, sonra kendi ailesini kurdu ve tekrar kaybetmemek için savaştı. bazen adil bazen kaçak dövüştü ama hepsine zorunluydu. canım hürremBen hep Mahidevrancıydım ya içten içe. Tamam Hürrem güzel ama bence insanları çeken de o zaten yoksa öyle Mahidevran’dan üstün bir tarafı yok bana göre. Artı bence adam padişah olmasa zaten sevmezdi ki gerçekten aşık olduğundan da şüpheliyim. Taht oyunları yani bilmiyorum ben hakkı yenenden yana mıyım, yoksa erkekler kapatılsıncı mıyım ama empati yapınca Hürrem i tutamadım hiçgerçi ona da yaptı yapacağını Süleyman amaan ne bileyim işte
Meliss85 canım çok iyiymiş doğum ücreti ama benim tek sevmediğim şey normal doğumla sezaryen fiyatının farklı olması.
İşte dizi Hürrem in açısından gösteriyor bence olayları. Amaaaan zaten hepsi kahır çekmiş baktığında hapis gibi imkan var ama özgürlük yok, dua edip sonra kimi öldürtsem de tahta geçsem mod. Ya da sürekli bir paranoya, bana kim napacak diye. Biraz şanslı olan sivrilmiş bence o kadar.Mahidevran kendi aklıyla savaşsaydı çok farklı olurdu ya. Hürrem çocuktu saraya geldiğinde, zorla kayınvalide görümce mahidevran üçlüsü kadını şeytanlaştırdılar. Süleyman sefere gider gitmez başkasına vermeye kalktılar hamile olmasaydı vereceklerdi de. napsaydı kadın oturup öldürülmeyi mi bekleseydi, önce ailesi öldürüldü, sonra kendi ailesini kurdu ve tekrar kaybetmemek için savaştı. bazen adil bazen kaçak dövüştü ama hepsine zorunluydu. canım hürremtabii diziye göre yorumluyoruz şu an fkskdkkd tarihte çok başka her şey
Kızzz neler varmış hiç haberim yokCok bilmem yani hobi olarak burclari arastirmaya severim,bildim kadariyla sizinki,duygularındaki dalgalanmalar dış koşullardan bağımsız olarak daha çok iç dünyalarıyla ilgilidir. İki tarafın da kavga etmekten kaçınan bir karaktere sahip oldunuz icin ilişkileriniz uzun sürerkendimi astrolog Melis gibi hissettim
Aaa festicim eger yanlis hatırlamıyorsam aslanlarin en iyi anlasti burc boğa burcu,yani sen kesin Bulutun gelisiyle kocanin pabuçları dama atarsın
Evet sezaryen icin 12000 tl dedi,ana ben zaten Allah nasip ederse normal doğum istiyorum
Hic okadar duygusal olmayabilirler canim,ki 3cu faza denk geliyorlar,bizim ailede babam,ablam ve ben yengeciz,babam 1ci faz,ablam 2ci,bense 3cu,hepimiz cok farkliyiz,yani ben onlara gore daha sert,dominant,inatci karaktere sahibim.Burclar cok degisik bisey,onlari dogru yorumlamak biraz zor,icine gezegen giriyor,yıldız,element,dogum yılı o da 12ayri burca ayriliyor...vs
Sezaryende bilmiyorum,ama normal ameliyatta izin verilmiyor,sadece ameliyat bonesi takiliyor
Bu hafta araştırma konusu çıktı bana ona göre tutcam içimde@Acemianne42ffestinalente mydreams93 Saka bir yana ama bu konuda kizlar en dogru burç aciklama uyumu,ask,kariyer hersey en dogru çin astrolojisi yapiyor,yillardir okurum öneririm
KIZ ALLAŞKINA SANA BİLGİLERİMİ VERİYİM BENİ Bİ YORUMLA NOLUR ÇOK İHTİYACIM VAR BÖYLE BİŞİYE FKDKKDKCCok bilmem yani hobi olarak burclari arastirmaya severim,bildim kadariyla sizinki,duygularındaki dalgalanmalar dış koşullardan bağımsız olarak daha çok iç dünyalarıyla ilgilidir. İki tarafın da kavga etmekten kaçınan bir karaktere sahip oldunuz icin ilişkileriniz uzun sürerkendimi astrolog Melis gibi hissettim
Aaa festicim eger yanlis hatırlamıyorsam aslanlarin en iyi anlasti burc boğa burcu,yani sen kesin Bulutun gelisiyle kocanin pabuçları dama atarsın
Evet sezaryen icin 12000 tl dedi,ana ben zaten Allah nasip ederse normal doğum istiyorum
Hic okadar duygusal olmayabilirler canim,ki 3cu faza denk geliyorlar,bizim ailede babam,ablam ve ben yengeciz,babam 1ci faz,ablam 2ci,bense 3cu,hepimiz cok farkliyiz,yani ben onlara gore daha sert,dominant,inatci karaktere sahibim.Burclar cok degisik bisey,onlari dogru yorumlamak biraz zor,icine gezegen giriyor,yıldız,element,dogum yılı o da 12ayri burca ayriliyor...vs
Sezaryende bilmiyorum,ama normal ameliyatta izin verilmiyor,sadece ameliyat bonesi takiliyor
Allah kolaylıkla bu süreci tamamlamayı ve bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinMaalesef öyle ya bu durum canımı çok sıkıyor ama az kaldı
Amin valla 2. Hamilelik çok zor yaAllah kolaylıkla bu süreci tamamlamayı ve bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
2. Hamileliği şu an ihtimal dahilinde bile düşünemiyorumAmin valla 2. Hamilelik çok zor ya
Kızzz neler varmış hiç haberim yok
Bu hafta araştırma konusu çıktı bana ona göre tutcam içimde
Bakin kizlar burdan bir örnekK
KIZ ALLAŞKINA SANA BİLGİLERİMİ VERİYİM BENİ Bİ YORUMLA NOLUR ÇOK İHTİYACIM VAR BÖYLE BİŞİYE FKDKKDKC
Yok cnm sadece ameliyat için önlük ve normal bone takıldı onun dışında herşey çıkıyorKızlar, ya aklıma geliyor unutuyorum. Tesettürlü olup daha önce sezeryana giren arkadaşlar, alttan bir bone takmaniza izin veriliyor mu ??
2. Hamileliği şu an ihtimal dahilinde bile düşünemiyorumAllah hepimize kolaylık versin
Hiç birşey demedi valla 3 tane de de aynısı mı yaptı doktorda alışmıştırKendi doktoruna ne dedi ben onu düşünüyorumne deyip de diğer doktora gitcem.
Amin canım insallah kendimi teselli ediyorum heppppAllah kolaylıkla bu süreci tamamlamayı ve bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Ayy bi de onlara sorSagol teyzesievet ya minnak burnunu yiyim
Ceritom aslinda sizin kocalar nekadar şanslılar farkında değiller,çünkü oğlak burcu zor bir burc,kolay kolay kimseyle anlasmazlar,onları ancak yengec çekeryatsınlar kalksınlar size dua etsinler
Katılıyorum benimki de oğlak ben stress yumağı o rahatlıkta üst seviye bir de her şeyi gereksiz bulması beni bunaltıyor bazenkocası oğlak burcu olanlara ücretsiz terapi verilmeli ya fkdkdkdk benimki de oğlak burcu... çok şahane bir burç, en iyi anlaştığım burç da oğlak aslında ama bu sevgiyi gösterememe, rahatlık vs gibi huyları demek ki standart hepsinde, insanı gerçekten yoruyo sevmeyi göstermeyi öğretmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?