2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
pozitifbiri tesettürlü değilim canım sezeryan değil ama bir ameliyat olmuştum genel anestezili hem de kasıktan üstünde hicbisey olmicak demişlerdi ama çok ısrar etmiştim kulodum kalsın rahat edemiyorum ztn çıkarırsınız diye ben galip geldim küloda izin verdiler . Çıktığımda tabiki külot yoktu ekstra batikonlanmıştım nerdeyse tüm vücut kendi boneni steril hale getirip üstüne hastane bonesi takmak için doktora sorsan belki yok demez

Kızlar, babalar günü için eşlerinize ne hediye düşündünüz? Benim aklıma çok klasik şeyler geliyor. Canım babam yazılı tulum falan
ben DAD baskılı tişört aldım gitmeden verdim duygulandı biraz

Kızlar göbeğimde minik minik nokta nokta kırmızı şeyler çıktı sebebi sizce nedir çatlaklarım arttı kaşınıyor bir de bu lekeler kafamı karıştırdı bugün baharat fazla kaçırdım ondan mı acaba

Sterilizasyon hiç aklıma gelmedi desem yok izin vermez o zaman da, bebiş kıyafetlerinin yanına bir yazma koyayım en iyisi çıkarken takarlar.

Bio-oil kullanıyordum kızlar sanırım ondan olmuş çünkü sadece göbek çevremde var biraz ara vereceğim.Eğer bu ürünü kullanan varsa dikkatli olsun benim cildimde alerji yaptı sanırım.

Bio-oil kullanıyordum kızlar sanırım ondan olmuş çünkü sadece göbek çevremde var biraz ara vereceğim.Eğer bu ürünü kullanan varsa dikkatli olsun benim cildimde alerji yaptı sanırım.
Güvenilir biyerden almıştım dimi canım . Malum internette sahte ürünler falan olabiliyor.

Ay paylasımını yeni gördüm aynı sey benimde basıma geldi bugün doktorum banada aynısını verdi. Bende bebege yan etki yaparmı diye korkuyordum bide bi bardak su içsem 5 kez wc ye cıkıyorum iyice uykuya dalıcagım zaman içerim artık diyorum 3-4 saat wc ye çıkmamak lazımmıs çünkü bakalım nasıl olucak

Bende de yapıyorum bacaklarıma sürüyorum bazen belime orda da çıkıuor hemen :) yağlı olduğu İçin sivilcelenme oluyor olabilir

Fiyat şahane bence vallaha oda süsleme fotoğrafci bile var süper anam bizde hiç birsey yok ben bu gittigimde bir sorayım o kadar para bayıyoz kuru kuru

Canım bende 5. Ayımda kullandım onu burayada yazıcaktım hatta unutmuşum 3-4 kez sürdüm kırmızı kırmızı kızarıklıklar çıktı ve kaşıntı basladı anında bıraktım. Sonra şikayetlere baktım keske daha once baksaymısım. Teni hassas olanlarda bu etki çok olmus o gün bu gündür bebe yağı ve zeytin yagı ile yola devam hiçte bi çatlak olmadı. Sanada gecmiş olsun canım suyla ıslat sürekli göbüşünü ben öyle yaptım kasıntı gecsin diye ıslattım hep dusta iyi geliyodu 2-3 güne geçer

Evet canım bende aynı şekilde baktım birçok kişide olmuş ki benimde cildim aşırı hassastır zaten nasibini aldı dediğin gibi hemen su ile ıslattım umarım geçer fazla sürmez Teşekkür ederim canım
Güvenilir biyerden almıştım dimi canım . Malum internette sahte ürünler falan olabiliyor.
Eevet canım ama benim cildimden kaynaklı oldu sanırım hassas olduğu için
Bende de yapıyorum bacaklarıma sürüyorum bazen belime orda da çıkıuor hemen :) yağlı olduğu İçin sivilcelenme oluyor olabilir
Doğrudur canım ama ona rağmen ben çatır çatır çatladım neyse bebişler sağlıkla doğsun da napalım annelik izi

Komşuya inmiştim yahu hiç aktif olamadım hdhdhjj ama bugün herkes sessiz yahu hdjd
Bugün 5 saat ağlama günümdü. Yine hatsafhada mide bulantısı yılmışlıkla saatlerce ağladım gözümde yaş kalmadı şu bulantılardan çok yoruldum Rabbim beteri ile sınamasın tabi ki ama normal yemek tadlarını unuttum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…