- 14 Temmuz 2015
- 2.023
- 6.730
- 158
- 30
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #36.221
Allaaaaah ben bi örgü belasına bulaştım hiç giremedim ama değdi ya bitmek üzere canım çantamKomşuya inmiştim yahu hiç aktif olamadım hdhdhjj ama bugün herkes sessiz yahu hdjd
Bende kullandımAy paylasımını yeni gördüm aynı sey benimde basıma geldi bugün doktorum banada aynısını verdi. Bende bebege yan etki yaparmı diye korkuyordum bide bi bardak su içsem 5 kez wc ye cıkıyorum iyice uykuya dalıcagım zaman içerim artık diyorum 3-4 saat wc ye çıkmamak lazımmıs çünkü bakalım nasıl olucak
Bugün bizimde görüş günümuzdühersey yolunda cok guzel büyümüş kızım, yine 4gun öndeyiz 31w2d ciktik 40.5cm 1810gr, kafasi aşağıda,poposu sağ kaburgalarımda,ayakları midemin altinda sol kaburgalarima doğru,hanfendi butun gece tekmeledi icin gittiğimizde uyuyordu pek bi poz alamadik,küçücük burunu azcık bi yakaladı dr
Bu arada dogum fiyatı sordum paket halinde ilk dogum,sgk su an 8500tl (icerik normal dogum 1gece hastanede kalma,refakatçi,oda süslemesi,fotograf cekimi,ilk aşısı,1seans pisikolog,1seans diyetisyen) ekstra epidural 3000tl civarinda,sezeryan fiyati değişiyor,6ci aydan sonra fiyatlara güncelleme gelir aşağa yukarı 2-3bin dedi
Size uykucu minnacık bir burun bırakıyorumSER=947417]@Meliss85[/USER] Acemianneden sonra da bir boğa kadını, kova erkeği ilişkisini masaya yatırabilir miyiz hdhdh birde buna eklenecek olan minik aslan erkeğini
O analar gününde almadiyduKızlar, babalar günü için eşlerinize ne hediye düşündünüz? Benim aklıma çok klasik şeyler geliyor. Canım babam yazılı tulum falan
Alay sorma ben de yeni girdim dundendir nasıl yetisiriim diye korktum kimse bişi yazmamışKomşuya inmiştim yahu hiç aktif olamadım hdhdhjj ama bugün herkes sessiz yahu hdjd
Allah'ım yardımcın olsunBugün 5 saat ağlama günümdü. Yine hatsafhada mide bulantısı yılmışlıkla saatlerce ağladım gözümde yaş kalmadı şu bulantılardan çok yoruldum Rabbim beteri ile sınamasın tabi ki ama normal yemek tadlarını unuttum artık
Dün kızımı gezdireyim dedim ben herkesten önce pert oldum 1 hafta yeter artık garibimi parkada cikaramiyorum ki mübarek Ankara bildiğiniz Endonezya oldu yagmur yağmur sonumuz hayrolaKomşuya inmiştim yahu hiç aktif olamadım hdhdhjj ama bugün herkes sessiz yahu hdjd
Bebeğim az kaldı. Doğumdan sonra tak diye geçecek. Bende aynı durumdayım. Alıştım artık. Ama ne kaldı ki şunun şurasında.Bugün 5 saat ağlama günümdü. Yine hatsafhada mide bulantısı yılmışlıkla saatlerce ağladım gözümde yaş kalmadı şu bulantılardan çok yoruldum Rabbim beteri ile sınamasın tabi ki ama normal yemek tadlarını unuttum artık
Prilam kullanıyor musun canım ben onu kullanınca kusamıyorum Allahım hepimizin yardımcısı olsunHani bunun burnumasallah fıstığima. Fiyatlar uygunmuş hastanede benim de 1 Haziran da güncelleme geldi eski fiyat 6600 kurum indirimiyle. Yeni fuyat da 10bin olsa Allah bereket versin. Ama paket falan bişi demediler
O analar gününde almadiyduen büyük hediye biziz zaten
Alay sorma ben de yeni girdim dundendir nasıl yetisiriim diye korktum kimse bişi yazmamış
Allah'ım yardımcın olsuncoi zor bir durum ya küt diye kesilsin inşallah . Ben de bugün bı küvet dolusu kustum ve altıma kaçırıyorum ne olacak bilmiyorum sürekli bugün bulantım vardı
Duvarlara çentik atıcam artık arada hamileliği özlerim diyodun da no sağlıkla gelsinler artıkBebeğim az kaldı. Doğumdan sonra tak diye geçecek. Bende aynı durumdayım. Alıştım artık. Ama ne kaldı ki şunun şurasında.
Eskisi gibi değil benim 21 22 haftadan sonra azaldı bulantı kusmalar .ama arada şiddetli kusma bulantı yaşıyorum nadir de olsa. Ay prilam bana fayda etmiyordy hafif yani. Serum alıyordum zofer zofran tarzı..senin d e tez geçsin inşallah çiçeğim insan yaşayınca çok daha iyi anlıyorPrilam kullanıyor musun canım ben onu kullanınca kusamıyorum Allahım hepimizin yardımcısı olsun
Duvarlara çentik atıcam artık arada hamileliği özlerim diyodun da no sağlıkla gelsinler artık
20. Haftaya kadar benimde öyleydi ne prilam ne zofer o döneme göre şimdi bin şükür tabi bunlarda geçicek inşallahEskisi gibi değil benim 21 22 haftadan sonra azaldı bulantı kusmalar .ama arada şiddetli kusma bulantı yaşıyorum nadir de olsa. Ay prilam bana fayda etmiyordy hafif yani. Serum alıyordum zofer zofran tarzı..senin d e tez geçsin inşallah çiçeğim insan yaşayınca çok daha iyi anlıyor
Canım aslında ben de sağlık konusu olunca çok umursamam, hatta Adana da Mersin'de yazın tepeden bagladigim çok oluyor dayanilmiyor neme sıcağa... Ama hani foto falan alınacak diye düşündüm de napalim o kısmı paylasmayiz biz deBende tessetturluyum cnm 2021 de kızımı dogururken bir tane bone takıldi tabi odaya gelene kadar çıktı ben bu konularda rahat oluyorum çünkü hastalık durumu
Yavru ya ellerim uyuşuyor diye hep yarım kaldı örgülerim yaaa nasıl sinir bozucuAllaaaaah ben bi örgü belasına bulaştım hiç giremedim ama değdi ya bitmek üzere canım çantam
Bende kullandımve çok çişim geldi valla girdim tuvalete.Napıyım ayol altıma yapardım iki saniye daha tutsaydım.işe yaramıştır heralde ya benim doktorum hiç çişini tut yapma falan demedi.Hamile olduğumu biliyor sonuçta hamilelik =sürekli çiş durumu napıyım …
Şu hareketlerini özleyeceğimden eminim. Ama onun dışında zannetmiyorum ki bende özleyeyim. İstisnasız tüm sıkıntıları birer birer yaşadığım bir hamilelik oldu. Gönül isterdi ki o smooth senin bu pilates benim gezeyim. İçime döneyim ama yok kısmet değilmiş. İnşallah sonu güzel olur sağlıklı mutlu oluruz. İnşallah yavrum evladım 40 ları geçirmez. Zamanında vakitlice gelsin.Duvarlara çentik atıcam artık arada hamileliği özlerim diyodun da no sağlıkla gelsinler artık
Ben bu sayfadan kızım adına bir mektup yazıp bir çerçeve ve ultrason görüntüsünü koymayı düşündüm canımKızlar, babalar günü için eşlerinize ne hediye düşündünüz? Benim aklıma çok klasik şeyler geliyor. Canım babam yazılı tulum falan
Ay benim de öyle olduğu için sündü pozitifim.Ellerim uyuşuyor davula dönüyor sabahına bi ağrıyor anlatamam ama az kaldı bi sapı kaldı sadeceCanım aslında ben de sağlık konusu olunca çok umursamam, hatta Adana da Mersin'de yazın tepeden bagladigim çok oluyor dayanilmiyor neme sıcağa... Ama hani foto falan alınacak diye düşündüm de napalim o kısmı paylasmayiz biz dezaten orda baya bir pacoz çıkıyor fotoda insan
Yavru ya ellerim uyuşuyor diye hep yarım kaldı örgülerim yaaa nasıl sinir bozucu
Aiyyy nasıl duygulanmasınben DAD baskılı tişört aldım gitmeden verdimduygulandı biraz
Bu da çok iyiymiş, ben de bir bakayım sayfayaBen bu sayfadan kızım adına bir mektup yazıp bir çerçeve ve ultrason görüntüsünü koymayı düşündüm canım
Z Zzzzz00 dün benim de gece aklıma düştünüz durum nasıl bi gelişme var mı
Çok teşekkür ederim canım.ooo sen 3lemişsin
Evet rahatı bozuluyor galiba küçük adamın.Hıçkırıp hıçkırıp sonraKızlar sizinde bebeksular hıçkırdıktan sonra hunharca sinirlenip tekmeliyor mu? Çocuğum çok sinirli ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?