2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Komşuya inmiştim yahu hiç aktif olamadım hdhdhjj ama bugün herkes sessiz yahu hdjd
Allaaaaah ben bi örgü belasına bulaştım hiç giremedim ama değdi ya bitmek üzere canım çantam
Bende kullandım ve çok çişim geldi valla girdim tuvalete.Napıyım ayol altıma yapardım iki saniye daha tutsaydım.işe yaramıştır heralde ya benim doktorum hiç çişini tut yapma falan demedi.Hamile olduğumu biliyor sonuçta hamilelik =sürekli çiş durumu napıyım …

Hani bunun burnu masallah fıstığima. Fiyatlar uygunmuş hastanede benim de 1 Haziran da güncelleme geldi eski fiyat 6600 kurum indirimiyle. Yeni fuyat da 10bin olsa Allah bereket versin. Ama paket falan bişi demediler

Kızlar, babalar günü için eşlerinize ne hediye düşündünüz? Benim aklıma çok klasik şeyler geliyor. Canım babam yazılı tulum falan
O analar gününde almadiydu en büyük hediye biziz zaten
Komşuya inmiştim yahu hiç aktif olamadım hdhdhjj ama bugün herkes sessiz yahu hdjd
Alay sorma ben de yeni girdim dundendir nasıl yetisiriim diye korktum kimse bişi yazmamış
Allah'ım yardımcın olsun coi zor bir durum ya küt diye kesilsin inşallah . Ben de bugün bı küvet dolusu kustum ve altıma kaçırıyorum ne olacak bilmiyorum sürekli bugün bulantım vardı

Dün kızımı gezdireyim dedim ben herkesten önce pert oldum 1 hafta yeter artık garibimi parkada cikaramiyorum ki mübarek Ankara bildiğiniz Endonezya oldu yagmur yağmur sonumuz hayrola
Bende aktif olamadım dün

Bebeğim az kaldı. Doğumdan sonra tak diye geçecek. Bende aynı durumdayım. Alıştım artık. Ama ne kaldı ki şunun şurasında.

Prilam kullanıyor musun canım ben onu kullanınca kusamıyorum Allahım hepimizin yardımcısı olsun
Bebeğim az kaldı. Doğumdan sonra tak diye geçecek. Bende aynı durumdayım. Alıştım artık. Ama ne kaldı ki şunun şurasında.
Duvarlara çentik atıcam artık arada hamileliği özlerim diyodun da no sağlıkla gelsinler artık

Prilam kullanıyor musun canım ben onu kullanınca kusamıyorum Allahım hepimizin yardımcısı olsun

Duvarlara çentik atıcam artık arada hamileliği özlerim diyodun da no sağlıkla gelsinler artık
Eskisi gibi değil benim 21 22 haftadan sonra azaldı bulantı kusmalar .ama arada şiddetli kusma bulantı yaşıyorum nadir de olsa. Ay prilam bana fayda etmiyordy hafif yani. Serum alıyordum zofer zofran tarzı..senin d e tez geçsin inşallah çiçeğim insan yaşayınca çok daha iyi anlıyor

20. Haftaya kadar benimde öyleydi ne prilam ne zofer o döneme göre şimdi bin şükür tabi bunlarda geçicek inşallah kız çevremde yeni hamilelik haberi aldığım kişiler var bulantılarım başladı diyorlar o kadar üzülüyorum ki saniyeleri sayardık

Bende tessetturluyum cnm 2021 de kızımı dogururken bir tane bone takıldi tabi odaya gelene kadar çıktı ben bu konularda rahat oluyorum çünkü hastalık durumu
Canım aslında ben de sağlık konusu olunca çok umursamam, hatta Adana da Mersin'de yazın tepeden bagladigim çok oluyor dayanilmiyor neme sıcağa... Ama hani foto falan alınacak diye düşündüm de napalim o kısmı paylasmayiz biz de zaten orda baya bir pacoz çıkıyor fotoda insan

Yavru ya ellerim uyuşuyor diye hep yarım kaldı örgülerim yaaa nasıl sinir bozucu

Şu hareketlerini özleyeceğimden eminim. Ama onun dışında zannetmiyorum ki bende özleyeyim. İstisnasız tüm sıkıntıları birer birer yaşadığım bir hamilelik oldu. Gönül isterdi ki o smooth senin bu pilates benim gezeyim. İçime döneyim ama yok kısmet değilmiş. İnşallah sonu güzel olur sağlıklı mutlu oluruz. İnşallah yavrum evladım 40 ları geçirmez. Zamanında vakitlice gelsin.

Kızlar, babalar günü için eşlerinize ne hediye düşündünüz? Benim aklıma çok klasik şeyler geliyor. Canım babam yazılı tulum falan
Ben bu sayfadan kızım adına bir mektup yazıp bir çerçeve ve ultrason görüntüsünü koymayı düşündüm canım

Eklentiler

• 2CA91517-C95F-4B13-8862-579B48C4FE29.webp
    44,4 KB · Görüntüleme: 115
Ay benim de öyle olduğu için sündü pozitifim.Ellerim uyuşuyor davula dönüyor sabahına bi ağrıyor anlatamam ama az kaldı bi sapı kaldı sadece bi de bu ip biraz sert olunca mahvetti

Eklentiler

• 2D637911-4D4F-4A77-AD19-C40C74C3F44A.webp
    137,1 KB · Görüntüleme: 115
Kızlar sizinde bebeksular hıçkırdıktan sonra hunharca sinirlenip tekmeliyor mu? Çocuğum çok sinirli ya
Evet rahatı bozuluyor galiba küçük adamın.Hıçkırıp hıçkırıp sonra gerçi ben çok hissetmiyorum hıçkırıklarını neden bilmiyorum.Ciğer geliştirici yapıldığı için belki çok fazla hıçkırmıyor olabilir diye düşündüm.Çünkü hıçkırık ciğerlerin gelişmesi için çok etkiliymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…