- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #36.241
Offf hele bı gelsinler hayırlısıyla dünyanın en güzel seyi onlarla ilgilenmek gazına sevinmek kakasina mutlu olmak uyuyunca bile özlüyor insan. Sonu çok güzel olacakŞu hareketlerini özleyeceğimden eminim. Ama onun dışında zannetmiyorum ki bende özleyeyim. İstisnasız tüm sıkıntıları birer birer yaşadığım bir hamilelik oldu. Gönül isterdi ki o smooth senin bu pilates benim gezeyim. İçime döneyim ama yok kısmet değilmiş. İnşallah sonu güzel olur sağlıklı mutlu oluruz. İnşallah yavrum evladım 40 ları geçirmez. Zamanında vakitlice gelsin.
Ya şu hickirigi ben çıkaramadım gitti. Nasıl oluor. Bazen böyle titreme yapıyor o hickirik mi acabaKızlar sizinde bebeksular hıçkırdıktan sonra hunharca sinirlenip tekmeliyor mu? Çocuğum çok sinirli ya
Ben çok sevmiştim hamileliği,başlarda hiç zorluğunu görmedim.Ama son zamanlar hastanelik olduktan sonra bana da çok zor gelmeye başladı.yatıyor olmak zor gelmeye başladı.Bebek büyüdü hareketlerim komple kısıtlandı,gece uykularım yok ,çişler desen mahvolmuş halde,nefes darlığı mahvediyor ,mide yanmam çok fena ..organlarım ağzımdan çıkıp laylalaylalayyyyy diye bağırıp beni terkedecek yakında..32+4 den sesleniyorum beni zorluyor çok fazlaca şu an .bende sanırım içimde hissettiğim tekmeleri en çok özleyeceğim.Gerçi gece uykumdan da uyandırıyor o tekmeler ama olsunŞu hareketlerini özleyeceğimden eminim. Ama onun dışında zannetmiyorum ki bende özleyeyim. İstisnasız tüm sıkıntıları birer birer yaşadığım bir hamilelik oldu. Gönül isterdi ki o smooth senin bu pilates benim gezeyim. İçime döneyim ama yok kısmet değilmiş. İnşallah sonu güzel olur sağlıklı mutlu oluruz. İnşallah yavrum evladım 40 ları geçirmez. Zamanında vakitlice gelsin.
Aa çok mantıklı ciğer geliştirici vuruldugun için fazla hıçkırması gerekmez . İnşallah yavruların ciğerleri güzel gelişir hiç kuvoze girmezlerEvet rahatı bozuluyor galiba küçük adamın.Hıçkırıp hıçkırıp sonragerçi ben çok hissetmiyorum hıçkırıklarını neden bilmiyorum.Ciğer geliştirici yapıldığı için belki çok fazla hıçkırmıyor olabilir diye düşündüm.Çünkü hıçkırık ciğerlerin gelişmesi için çok etkiliymiş
Bebisin kafasi nereye yakınsa orda hissediyorum genelde vajina ve makattan alttan ritmik sekilde ,3 4 dk sürüyor. İlk başta eliyle dokunuyor saniyordum biraz da sinir atmasına benziyor .Ya şu hickirigi ben çıkaramadım gitti. Nasıl oluor. Bazen böyle titreme yapıyor o hickirik mi acaba
çok ritmik bi şekilde göbeğin bi yeri atıyor canım kalp atışı gibi.
Ya şu hickirigi ben çıkaramadım gitti. Nasıl oluor. Bazen böyle titreme yapıyor o hickirik mi acaba
Amiiiin ,hepsi sağlıkla sıhhatle vaktinde gelsin.Erken gelenler de hızlıca toparlansın inşallahAa çok mantıklı ciğer geliştirici vuruldugun için fazla hıçkırması gerekmez . İnşallah yavruların ciğerleri güzel gelişir hiç kuvoze girmezler
Bebisin kafasi nereye yakınsa orda hissediyorum genelde vajina ve makattan alttan ritmik sekilde ,3 4 dk sürüyor. İlk başta eliyle dokunuyor saniyordum biraz da sinir atmasına benziyor .
Benimki hep öyleKızlar sizinde bebeksular hıçkırdıktan sonra hunharca sinirlenip tekmeliyor mu? Çocuğum çok sinirli ya
Festi tehlikeli diyolar bu aylarda ama napıcaz? Sen gidiyo musun ağdaya? Ben güya lazer yaptırıyodum yarısında hamile kaldım ağdaya gitmiyim diye diğer yöntemle halletti hep ama artık ağdaya gitmek istiyorumBebeğim yum gözünü 20 dk maks. İyi birini bulunca gerisi hallolur. Sonra 3-4 hafta rahatsın. Doğum öncesi kıl tüy düşünmemek lazım
Ayyy harika olmus bayildim ellerine saglikAy benim de öyle olduğu için sündü pozitifim.Ellerim uyuşuyor davula dönüyor sabahına bi ağrıyor anlatamam ama az kaldı bi sapı kaldı sadecebi de bu ip biraz sert olunca mahvetti
Ooo ozmaan çok sık yapıyor zilliAa çok mantıklı ciğer geliştirici vuruldugun için fazla hıçkırması gerekmez . İnşallah yavruların ciğerleri güzel gelişir hiç kuvoze girmezler
Bebisin kafasi nereye yakınsa orda hissediyorum genelde vajina ve makattan alttan ritmik sekilde ,3 4 dk sürüyor. İlk başta eliyle dokunuyor saniyordum biraz da sinir atmasına benziyor .
İstisnasız her gece ben çünkü geceleri aynı anda tekmeye başlıyolar muhtemelen birbirlerine geçiriyorlar
Gebeliktendir ya da şekerden olabilirBu ayak altı yanması neden olur sizce kızlar ya
Benimde baştan bu yana çatıda ağrım var bugünlerde yine başladı.. magnezyum almıyorum artık beni maf etti geçen hafta ishal yaptı bende korkudan içemiyorum desem yeridir 32+0 bizdeeeeHamile anneler size 29+0 dan sesleniyorum aşırı derecede pelviks ağrım var benim pelviks ağrıları üç aylık ken başladı magnezyum desteği ile azalmıştı ama bugün aşırı ağrı var erken doğum belirtisi değildir değil mi benim gibi olan var mı yazarsanız çok sevinirim
Canım çok teşekkür ederimAyyy harika olmus bayildim ellerine saglik
Ben çatı ağrısından dönemiyorım bile yatakta eşim de gitti o çeviriyordu beni şimdi ağlıyorum geceleri ,bacaklarım üst üste bile koyamıyorum .Çok canımı acıtıyor.Magnezyum vermedi doktorum.2 kg bebek taşıyosun daha da artacak ağrın gerek yok dedi.Eksik görünmüyor hiçbişeyin dediBenimde baştan bu yana çatıda ağrım var bugünlerde yine başladı.. magnezyum almıyorum artık beni maf etti geçen hafta ishal yaptı bende korkudan içemiyorum desem yeridir 32+0 bizdeeee
Bencede cok iyiHani bunun burnumasallah fıstığima. Fiyatlar uygunmuş hastanede benim de 1 Haziran da güncelleme geldi eski fiyat 6600 kurum indirimiyle. Yeni fuyat da 10bin olsa Allah bereket versin. Ama paket falan bişi demediler
O analar gününde almadiyduen büyük hediye biziz zaten
Alay sorma ben de yeni girdim dundendir nasıl yetisiriim diye korktum kimse bişi yazmamış
Allah'ım yardımcın olsuncoi zor bir durum ya küt diye kesilsin inşallah . Ben de bugün bı küvet dolusu kustum ve altıma kaçırıyorum ne olacak bilmiyorum sürekli bugün bulantım vardı
Cok gecmis olsun canım,bildiğim kadariyla magnezyum'dan bir zarar gelmez,ben dr dun ellerimin ağrısını anlatıyorum o bana magnezyum düzenli iciyormusun direk sordu,yani demek ağrılara tek iyi gelen sey...ben onu icmeye başladıktan sonra bu carpal tüneli sendromu dan baska cok sukur hic bir agrim yokBen çatı ağrısından dönemiyorım bile yatakta eşim de gitti o çeviriyordu beni şimdi ağlıyorum geceleri ,bacaklarım üst üste bile koyamıyorum .Çok canımı acıtıyor.Magnezyum vermedi doktorum.2 kg bebek taşıyosun daha da artacak ağrın gerek yok dedi.Eksik görünmüyor hiçbişeyin dedikendi kendime alıp başlamak istiyorum aslında ama bilemedim ya bi yan etkisi olur mu diye gözüm korkuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?