2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Offf hele bı gelsinler hayırlısıyla dünyanın en güzel seyi onlarla ilgilenmek gazına sevinmek kakasina mutlu olmak uyuyunca bile özlüyor insan. Sonu çok güzel olacak yegenim 4 buçuk aylık. Her gün darliyorum kardeşimi getir de seveyim Sanıyorum ki öyle hasret gideriyorjm bebeğime .
Kızlar sizinde bebeksular hıçkırdıktan sonra hunharca sinirlenip tekmeliyor mu? Çocuğum çok sinirli ya
Ya şu hickirigi ben çıkaramadım gitti. Nasıl oluor. Bazen böyle titreme yapıyor o hickirik mi acaba

festiii nasıl etiket oluyor burda bilmiyorum da görürsün sen kesin ikizlerin doğduğunu gördüm falan demiştin bilinç altıma işlemiş ben niye rüya göremiyorum diye bi iç geçirmiştim .bu gece bende rüyamda ikiz erkek bebek doğurup öpüyodum tek nefeste çıkardım valla ikisinide çok iyiydi aldığım pembiş ek gıdaa tabakları nolcak diye düşünüyordum en son

Ben çok sevmiştim hamileliği,başlarda hiç zorluğunu görmedim.Ama son zamanlar hastanelik olduktan sonra bana da çok zor gelmeye başladı.yatıyor olmak zor gelmeye başladı.Bebek büyüdü hareketlerim komple kısıtlandı,gece uykularım yok ,çişler desen mahvolmuş halde,nefes darlığı mahvediyor ,mide yanmam çok fena ..organlarım ağzımdan çıkıp laylalaylalayyyyy diye bağırıp beni terkedecek yakında..32+4 den sesleniyorum beni zorluyor çok fazlaca şu an .bende sanırım içimde hissettiğim tekmeleri en çok özleyeceğim.Gerçi gece uykumdan da uyandırıyor o tekmeler ama olsun

Aa çok mantıklı ciğer geliştirici vuruldugun için fazla hıçkırması gerekmez . İnşallah yavruların ciğerleri güzel gelişir hiç kuvoze girmezler
Ya şu hickirigi ben çıkaramadım gitti. Nasıl oluor. Bazen böyle titreme yapıyor o hickirik mi acaba
Bebisin kafasi nereye yakınsa orda hissediyorum genelde vajina ve makattan alttan ritmik sekilde ,3 4 dk sürüyor. İlk başta eliyle dokunuyor saniyordum biraz da sinir atmasına benziyor .

Amiiiin ,hepsi sağlıkla sıhhatle vaktinde gelsin.Erken gelenler de hızlıca toparlansın inşallah

Hamile anneler size 29+0 dan sesleniyorum aşırı derecede pelviks ağrım var benim pelviks ağrıları üç aylık ken başladı magnezyum desteği ile azalmıştı ama bugün aşırı ağrı var erken doğum belirtisi değildir değil mi benim gibi olan var mı yazarsanız çok sevinirim

Bebeğim yum gözünü 20 dk maks. İyi birini bulunca gerisi hallolur. Sonra 3-4 hafta rahatsın. Doğum öncesi kıl tüy düşünmemek lazım
Festi tehlikeli diyolar bu aylarda ama napıcaz? Sen gidiyo musun ağdaya? Ben güya lazer yaptırıyodum yarısında hamile kaldım ağdaya gitmiyim diye diğer yöntemle halletti hep ama artık ağdaya gitmek istiyorum

Ooo ozmaan çok sık yapıyor zilli

Benimde baştan bu yana çatıda ağrım var bugünlerde yine başladı.. magnezyum almıyorum artık beni maf etti geçen hafta ishal yaptı bende korkudan içemiyorum desem yeridir 32+0 bizdeeee

Benimde baştan bu yana çatıda ağrım var bugünlerde yine başladı.. magnezyum almıyorum artık beni maf etti geçen hafta ishal yaptı bende korkudan içemiyorum desem yeridir 32+0 bizdeeee
Ben çatı ağrısından dönemiyorım bile yatakta eşim de gitti o çeviriyordu beni şimdi ağlıyorum geceleri ,bacaklarım üst üste bile koyamıyorum .Çok canımı acıtıyor.Magnezyum vermedi doktorum.2 kg bebek taşıyosun daha da artacak ağrın gerek yok dedi.Eksik görünmüyor hiçbişeyin dedi kendi kendime alıp başlamak istiyorum aslında ama bilemedim ya bi yan etkisi olur mu diye gözüm korkuyor

Bencede cok iyiya diyorum ben en az 15-20bin bekliyordum,8500 duyunca sok oldum,dedin gibi yazin 10-12 olsa Allah bereket versin
Cok gecmis olsun canım,bildiğim kadariyla magnezyum'dan bir zarar gelmez,ben dr dun ellerimin ağrısını anlatıyorum o bana magnezyum düzenli iciyormusun direk sordu,yani demek ağrılara tek iyi gelen sey...ben onu icmeye başladıktan sonra bu carpal tüneli sendromu dan baska cok sukur hic bir agrim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…