2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Wellcare magnezyum kullaniyorum acayip kalca agrim oluyordu kitleniyordum cok şükür simdi iyiyim uyumadan önce içiyorum. Suya atılandan vardı o bende işe yaramadı

Şeker yüklemesi temiz gelmişti ama yaşayan var mı acaba benden başka yanıyor sızlıyor böyle
Canım benimde var ben kronik anemiyim yıllardır çorapsız uyudugumu bilmem ama son iki haftadır ayaklarımin altı alev alıyor sanki şükür şeker tansiyon yok ama o kadar sıcakki ayakkabı giyince daha da yanıyor terliğe döndum işe giderken de ortopedik terlik aldım gelsin onu giyeceğim diğer türlü duramıyorum

Benim oğlan çok sakin karnimda bu aralar insanın aklına hersey geliyor acaba ben çok yoruluyorum ondan mı
Aklına gizel seyler gelsin canım. Hareket halinde isen bebekler amniyoj siviisi da hareket ettiği için uyurlarmis . Benim de uzaninca sadece hareket ediyor.

Wellcare magnezyum kullaniyorum acayip kalca agrim oluyordu kitleniyordum cok şükür simdi iyiyim uyumadan önce içiyorum. Suya atılandan vardı o bende işe yaramadı
Aynen bende Wellcare içiyorum,bendede oburu bir ise yaramadı

Aklına gizel seyler gelsin canım. Hareket halinde isen bebekler amniyoj siviisi da hareket ettiği için uyurlarmis . Benim de uzaninca sadece hareket ediyor.
Bugun full yatiştaym kasık tarafimda oynuyir geceden beri her hastahaneye gideceğim hafta böyle yapiyor hastahaneden geldikten sonra coşuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…