- 5 Kasım 2022
- 1.443
- 3.096
- 53
- 27
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #36.261
Şeker yüklemesi temiz gelmişti ama yaşayan var mı acaba benden başkaGebeliktendir ya da şekerden olabilir
Wellcare magnezyum kullaniyorum acayip kalca agrim oluyordu kitleniyordum cok şükür simdi iyiyim uyumadan önce içiyorum. Suya atılandan vardı o bende işe yaramadıBen çatı ağrısından dönemiyorım bile yatakta eşim de gitti o çeviriyordu beni şimdi ağlıyorum geceleri ,bacaklarım üst üste bile koyamıyorum .Çok canımı acıtıyor.Magnezyum vermedi doktorum.2 kg bebek taşıyosun daha da artacak ağrın gerek yok dedi.Eksik görünmüyor hiçbişeyin dedikendi kendime alıp başlamak istiyorum aslında ama bilemedim ya bi yan etkisi olur mu diye gözüm korkuyor
Açılmıyor resimEki Görüntüle 3257083 dun LCW den aldım doğum için olur herhaldebaya indirimdeydi 150 TL aldım di
Ay bı ben düzenli kullanmıyorum yaWellcare magnezyum kullaniyorum acayip kalca agrim oluyordu kitleniyordum cok şükür simdi iyiyim uyumadan önce içiyorum. Suya atılandan vardı o bende işe yaramadı
Benmde yaniyor cnm şekerim yok o gebelikten hormonlardanŞeker yüklemesi temiz gelmişti ama yaşayan var mı acaba benden başkayanıyor sızlıyor böyle
Agrilarin varsa kullan cnm baya fayda ediyor birde benim başimda bebek var koşuşturma içindeyim bana iyi geldiAy bı ben düzenli kullanmıyorum ya
Canım benimde var ben kronik anemiyim yıllardır çorapsız uyudugumu bilmem ama son iki haftadır ayaklarımin altı alev alıyor sanki şükür şeker tansiyon yok ama o kadar sıcakki ayakkabı giyince daha da yanıyor terliğe döndum işe giderken de ortopedik terlik aldım gelsin onu giyeceğim diğer türlü duramıyorumŞeker yüklemesi temiz gelmişti ama yaşayan var mı acaba benden başkayanıyor sızlıyor böyle
Kalça ben bacak kombine ağrım var . Unutuyorum hep.Agrilarin varsa kullan cnm baya fayda ediyor birde benim başimda bebek var koşuşturma içindeyim bana iyi geldi
Ay neden ya olmadıAçılmıyor resim
Google den girup bende foto yükleyebiliyorum sadece uygulamadan foto yükleyemiyorumAy neden ya olmadı
Uygulamayı sildim googledej giriyorum şimdiGoogle den girup bende foto yükleyebiliyorum sadece uygulamadan foto yükleyemiyorum
Aklına gizel seyler gelsin canım. Hareket halinde isen bebekler amniyoj siviisi da hareket ettiği için uyurlarmisBenim oğlan çok sakin karnimda bu aralar insanın aklına hersey geliyor acaba ben çok yoruluyorum ondan mı
Aynen bende Wellcare içiyorum,bendede oburu bir ise yaramadıWellcare magnezyum kullaniyorum acayip kalca agrim oluyordu kitleniyordum cok şükür simdi iyiyim uyumadan önce içiyorum. Suya atılandan vardı o bende işe yaramadı
Kiz niye siliyon rahat oluyor yine de uygulama foto yuklucen zaman google gecerdinUygulamayı sildim googledej giriyorum şimdi
Alt üst mu 150 e aldin cnmOldu sanırım
Bugun full yatiştaym kasık tarafimda oynuyir geceden beri her hastahaneye gideceğim hafta böyle yapiyor hastahaneden geldikten sonra coşuyorAklına gizel seyler gelsin canım. Hareket halinde isen bebekler amniyoj siviisi da hareket ettiği için uyurlarmis. Benim de uzaninca sadece hareket ediyor.
Evet ya tekleme kalmıştı snairim. Şansıma denk geldiAlt üst mu 150 e aldin cnm
E benim uygulama kullanırken saçma biçimde ekran otomatik dönüyor sinir oluyorumKiz niye siliyon rahat oluyor yine de uygulama foto yuklucen zaman google gecerdin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?