- 26 Nisan 2019
- 5.386
- 8.909
- 198
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #36.281
Fiyata göre cok iyi güle güle kullan cnm bende dün baktımda bişeyler kendime diye gittim kızıma aldım çıktımEvet ya tekleme kalmıştı snairim. Şansıma denk geldi
Vallahi ulasabilecegim başka bir mecra yok niloyaya malesef bilgim olsa paylasirdim inşallah iyilerdirAcaba @Niloyaaaa ve bebeği nasıl, son durumları ne
Hem de nasıl çok asabi soytarıKızlar sizinde bebeksular hıçkırdıktan sonra hunharca sinirlenip tekmeliyor mu? Çocuğum çok sinirli ya
Evet ben baya ustalastim@Zzzzz00 dün benim de gece aklıma düştünüz durum nasıl bi gelişme var mı
Çok teşekkür ederim canım.ooo sen 3lemişsinbende örerim heralde daha evde zaman bol……
Valla çok hıçkırıyor benımkiKızlar sizinde bebeksular hıçkırdıktan sonra hunharca sinirlenip tekmeliyor mu? Çocuğum çok sinirli ya
Ağustos bebeleri asabi çıktı rıza babaHem de nasıl çok asabi soytarı
Ciğerlerinin gelişmesi için iyi birseymis hickirmak yeni öğrendim sevindim hıçkır yavrum diyorum artıkValla çok hıçkırıyor benımkiniye öyle acaba
Ağustos bebeleri asabi çıktı rıza baba
Ciğerlerinin gelişmesi için iyi birseymis hickirmak yeni öğrendim sevindim hıçkır yavrum diyorum artık
Canım bende aldırayım ya bari.Doktora kalırsa ben bi takviye alamayacağımBencede cok iyiya diyorum ben en az 15-20bin bekliyordum,8500 duyunca sok oldum,dedin gibi yazin 10-12 olsa Allah bereket versin
Cok gecmis olsun canım,bildiğim kadariyla magnezyum'dan bir zarar gelmez,ben dr dun ellerimin ağrısını anlatıyorum o bana magnezyum düzenli iciyormusun direk sordu,yani demek ağrılara tek iyi gelen sey...ben onu icmeye başladıktan sonra bu carpal tüneli sendromu dan baska cok sukur hic bir agrim yok
Bende alacağım ya anneme söyleyeyim de alsın koysun vallahi ben bıktım soda içiyorum sürekli günde 3 tane kalsiyum magnezyum yüklemek içinWellcare magnezyum kullaniyorum acayip kalca agrim oluyordu kitleniyordum cok şükür simdi iyiyim uyumadan önce içiyorum. Suya atılandan vardı o bende işe yaramadı
Neden uygulamayı daha önce söylemediniz be … googledan girip cinnet geçirdim aylarcaKiz niye siliyon rahat oluyor yine de uygulama foto yuklucen zaman google gecerdin
Doktor bana verdi ama içemedim doğru düzgün tadı berbat zaten birde düzenli içtim 4-5 gün falan pat diye ishal oldım nefret ettim iğrendimmBen çatı ağrısından dönemiyorım bile yatakta eşim de gitti o çeviriyordu beni şimdi ağlıyorum geceleri ,bacaklarım üst üste bile koyamıyorum .Çok canımı acıtıyor.Magnezyum vermedi doktorum.2 kg bebek taşıyosun daha da artacak ağrın gerek yok dedi.Eksik görünmüyor hiçbişeyin dedikendi kendime alıp başlamak istiyorum aslında ama bilemedim ya bi yan etkisi olur mu diye gözüm korkuyor
Dr a sorduğumda son trimesterda hormonlar çok yükseliyor o sebep oluyor demişti. Ama benim daha çok şekerli şeyler yedikten sonra oluyor:/ zaten gebelik şekerim yüksek çıktı..Bu ayak altı yanması neden olur sizce kızlar ya
.Doktor bana verdi ama içemedim doğru düzgün tadı berbat zaten birde düzenli içtim 4-5 gün falan pat diye ishal oldım nefret ettim iğrendimm
Nasıl cnm yani vitaminde mi kullanmiyorsun günlük ne kullanıyorsun ilacların nelerCanım bende aldırayım ya bari.Doktora kalırsa ben bi takviye alamayacağımvitamin de içmiyorum hiçbişey içmiyorum nasıl analık bu
Bende alacağım ya anneme söyleyeyim de alsın koysun vallahi ben bıktım soda içiyorum sürekli günde 3 tane kalsiyum magnezyum yüklemek için
Neden uygulamayı daha önce söylemediniz be … googledan girip cinnet geçirdim aylarca
Benimde gunluk Devit-3 damlaNasıl cnm yani vitaminde mi kullanmiyorsun günlük ne kullanıyorsun ilacların neler
Ben d vitamin damla
Decavit vitamin
Demir ilaci
Magnezyum
B12 sprey kullaniyorum
Severim ağızları yaaİstisnasız her gece ben çünkü geceleri aynı anda tekmeye başlıyolar muhtemelen birbirlerine geçiriyorlar
Canımcığım kişiden kişiye değişir riskli veya risksiz diyemem ama benim hiçbir problemim yoktu. Daha önce lazerliydim zaten sıfırlamamıştı ama ben jilet vura vura mahvettim şu 7 ayda. Artık son dönemde belimle birlikte asla yapamadım ve jiletle başedebileceğim boyutu geçti. Ciddi anlamda uzadı ve aşırı koyuydu. Bikini hariç kökleri çok güçlü değildi. Ben valla 1 saatte göbek bel efendime söyleyeyim kol bacak bikini heryeri aldırdım. Ruhuma iyi gelmiyordu çünkü. Daha önce aldırıyorduysan bence deneyebilirsin. Millet ağda yaptırıp doğuma gidiyor. Ben alan kişininde eli iyiydi kasılmadım bile. Minik parçalar halinde aldı orayı. Kasılmama gerek kalmadı. Ben 3 haftada 1 gidicem doğuma kadar. Kasılsaydım kesinlikle bırakırdım ama çok şükür bitti. Bence dene ne olacak ki? Tertemiz olursun uzun süre dayanır mis.Festi tehlikeli diyolar bu aylarda ama napıcaz? Sen gidiyo musun ağdaya? Ben güya lazer yaptırıyodum yarısında hamile kaldım ağdaya gitmiyim diye diğer yöntemle halletti hep ama artık ağdaya gitmek istiyorum
Canım b12 eksikliği olabilir diye okumuştum ama ne kadar doğru bilemedimŞeker yüklemesi temiz gelmişti ama yaşayan var mı acaba benden başkayanıyor sızlıyor böyle
Canım bana bıraktırdı coraspini sana bir şey demedi mi doktorunBenimde gunluk Devit-3 damla
Innate pronatal balık yağ
Ferramat demir ilaci
Wellcare magnezyum +vitamin b6
Calcimax-D3
Folbiol folik asit
Coraspirin
Oksapar igne
Minikkuşlarımıza ve bize allah sağlık sıhhat versin. Cero çok zor haliyle bunalmış olmanda çok normal. Ben bile bebekten bağımsız bir konu yüzünden yatmak zorunda kalınca kurdeşenler döktüm sen yine iyi dayanıyorsun, az kaldı.Ben çok sevmiştim hamileliği,başlarda hiç zorluğunu görmedim.Ama son zamanlar hastanelik olduktan sonra bana da çok zor gelmeye başladı.yatıyor olmak zor gelmeye başladı.Bebek büyüdü hareketlerim komple kısıtlandı,gece uykularım yok ,çişler desen mahvolmuş halde,nefes darlığı mahvediyor ,mide yanmam çok fena ..organlarım ağzımdan çıkıp laylalaylalayyyyy diye bağırıp beni terkedecek yakında..32+4 den sesleniyorum beni zorluyor çok fazlaca şu an .bende sanırım içimde hissettiğim tekmeleri en çok özleyeceğim.Gerçi gece uykumdan da uyandırıyor o tekmeler ama olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?