2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Acaba @Niloyaaaa ve bebeği nasıl, son durumları ne
Vallahi ulasabilecegim başka bir mecra yok niloyaya malesef bilgim olsa paylasirdim inşallah iyilerdir
Kızlar sizinde bebeksular hıçkırdıktan sonra hunharca sinirlenip tekmeliyor mu? Çocuğum çok sinirli ya
Hem de nasıl çok asabi soytarı
@Zzzzz00 dün benim de gece aklıma düştünüz durum nasıl bi gelişme var mı

Çok teşekkür ederim canım.ooo sen 3lemişsin bende örerim heralde daha evde zaman bol……
Evet ben baya ustalastim

Canım bende aldırayım ya bari.Doktora kalırsa ben bi takviye alamayacağım vitamin de içmiyorum hiçbişey içmiyorum nasıl analık bu
Wellcare magnezyum kullaniyorum acayip kalca agrim oluyordu kitleniyordum cok şükür simdi iyiyim uyumadan önce içiyorum. Suya atılandan vardı o bende işe yaramadı
Bende alacağım ya anneme söyleyeyim de alsın koysun vallahi ben bıktım soda içiyorum sürekli günde 3 tane kalsiyum magnezyum yüklemek için
Kiz niye siliyon rahat oluyor yine de uygulama foto yuklucen zaman google gecerdin
Neden uygulamayı daha önce söylemediniz be … googledan girip cinnet geçirdim aylarca

Doktor bana verdi ama içemedim doğru düzgün tadı berbat zaten birde düzenli içtim 4-5 gün falan pat diye ishal oldım nefret ettim iğrendimm

Bu ayak altı yanması neden olur sizce kızlar ya
Dr a sorduğumda son trimesterda hormonlar çok yükseliyor o sebep oluyor demişti. Ama benim daha çok şekerli şeyler yedikten sonra oluyor:/ zaten gebelik şekerim yüksek çıktı..

Oturup sinirimden ağlayasım var herşey üst üste geliyor kocam yanımda yok, cok şükür sağlığımız iyi ama psikolojimmi bozuldu heralde. .. maddi sıkıntılar, hava sıcaklığı, insanlar tahammülsüz kimsede anlayış yok iyice daraldım bunaldım... Babamında evi olsa 21 yıl yaşadım benim de evim ama insanın kendi evi gibisi yokmuşş

Nasıl cnm yani vitaminde mi kullanmiyorsun günlük ne kullanıyorsun ilacların neler
Ben d vitamin damla
Decavit vitamin
Demir ilaci
Magnezyum
B12 sprey kullaniyorum

Nasıl cnm yani vitaminde mi kullanmiyorsun günlük ne kullanıyorsun ilacların neler
Ben d vitamin damla
Decavit vitamin
Demir ilaci
Magnezyum
B12 sprey kullaniyorum
Benimde gunluk Devit-3 damla
Innate pronatal balık yağ
Ferramat demir ilaci
Wellcare magnezyum +vitamin b6
Calcimax-D3
Folbiol folik asit
Coraspirin
Oksapar igne

Festi tehlikeli diyolar bu aylarda ama napıcaz? Sen gidiyo musun ağdaya? Ben güya lazer yaptırıyodum yarısında hamile kaldım ağdaya gitmiyim diye diğer yöntemle halletti hep ama artık ağdaya gitmek istiyorum
Canımcığım kişiden kişiye değişir riskli veya risksiz diyemem ama benim hiçbir problemim yoktu. Daha önce lazerliydim zaten sıfırlamamıştı ama ben jilet vura vura mahvettim şu 7 ayda. Artık son dönemde belimle birlikte asla yapamadım ve jiletle başedebileceğim boyutu geçti. Ciddi anlamda uzadı ve aşırı koyuydu. Bikini hariç kökleri çok güçlü değildi. Ben valla 1 saatte göbek bel efendime söyleyeyim kol bacak bikini heryeri aldırdım. Ruhuma iyi gelmiyordu çünkü. Daha önce aldırıyorduysan bence deneyebilirsin. Millet ağda yaptırıp doğuma gidiyor. Ben alan kişininde eli iyiydi kasılmadım bile. Minik parçalar halinde aldı orayı. Kasılmama gerek kalmadı. Ben 3 haftada 1 gidicem doğuma kadar. Kasılsaydım kesinlikle bırakırdım ama çok şükür bitti. Bence dene ne olacak ki? Tertemiz olursun uzun süre dayanır mis.

Minikkuşlarımıza ve bize allah sağlık sıhhat versin. Cero çok zor haliyle bunalmış olmanda çok normal. Ben bile bebekten bağımsız bir konu yüzünden yatmak zorunda kalınca kurdeşenler döktüm sen yine iyi dayanıyorsun, az kaldı.

Tekmeleri içimi ısıtıyor, kalbimi eritiyor
Bulut gece 2 gibi bir başlıyor sabah kadar. Hep uykumu dert ederdim nasıl kalkacağım, nasıl olacak vs diye. Düzensiz uyuyunca başım ağrırdı şimdi o kadar alıştım ki her saatte uyuyup uyanabiliyorum hdjdjj alıştırdı o minik tekmeleriyle bizi. Zamanında sağlıkla sıhhatle mutlulukla kucağımıza alalım evlatlarımızı da bu çektiğimiz sıkıntıları hatırlamayacağız o minik tekmeleri aklımızda kalacak kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…