2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Allah yardımcın olsun canım. Bu zamanda sana destek olmaları lazım . Belki insafa gelirler .

Doğru söylüyorsun birde taşınsaydık depozitosu nakliyesi... Allahım güç kuvvet versin ben kızlarıma bakıcam düzenimide bozmıcam artık üzerine para verseler bile yapmam.
Benim baştan beri kimse bakmam modunda ona rağmen sindiremedim insan aklına geldikçe doluyor ister istemez
Kesinlikle katılıyorum özellikle çevremdeki bebeği olan kişileri gördükçe.. bizimde şansımız böyleymiş

Merhaba
Ben de ikizlere hamileyim sizi takip ediyorum yazdıklarınızı.
Bir oğlum var 8 ay tek başıma baktım ama ikizlerde başımıza ne gelecek göreceğiz. 8 aydan sonra çok zorlaştı ve annemleri yan sokağıma taşıdım büyük oğlum zamanında. Ama şimdiden bakmam diyorsa bence ona güvenip taşınmayın. Bakıcı daha ideal bir çözüm olabilir, anneniz isterse gelir gider arada. Ne kadar kaldı doğuma kaçıncı haftadasınız?

Canım bende seninle benzer şeyleri hissettim okurken gerçekten. Hatta keşke yakın olsak hepimiz gidip gelsek yardıma dedim, ki hepimiz lohusa olacağız ama yine de bir destek olurduk. Keşke senin için yapabileceğim bir şey olsa. En azından taşınmamışsınız bu da bir şey. Kiraya vereceğin parayı hatta gerekirse üstüne az bi tık ekler bi yardımcı abla tutarsın. Belli ki annenin sağı solu belli olmuyor.

Bende bazen bunu çok istiyorum. İş yapamayız belki ama duygusal destek bile inanılmaz mükemmel olurdu.

Bence de arkadaşım. Birde burnundan gelirdi belli ki. Huzurun bile kaçabilirdi hiç gerek yok. Sana destek olmak isteyen senin düzeninde olsun yoksa sen zaten halledersin.

Nasıl cnm yani vitaminde mi kullanmiyorsun günlük ne kullanıyorsun ilacların neler
Ben d vitamin damla
Decavit vitamin
Demir ilaci
Magnezyum
B12 sprey kullaniyorum
Valla canım ben sadece oksopar iğne kullanıyorum kan sulandırıcı o da mecburen.Elenatal kullanıyordum başlarda sonra bıraktım .Beslenmeme dikkat ediyorum .tüm değerlerim yolunda.Elenatal için de iki günde bir içebilirsin dedi doktorum ama çoğunlukla unutuyorum .bi magnezyum bu ara aklımı karıştırıyor .Ama doktorum yine gerek görmedi
Festi zaten eğer zorluklarını hatırlasak ikinci çocukları heralde hiç yapamazdık yani ben zaten düşünmüyorum ama unutursam bilemiyorum ay bi tekmesi için dakikalarca beklemekmiş yani annelik çok garip gerçekten.ben uyku konusunda yalan yok çok rahatsızım.tekmesi o kadar güçlü ki,canımı acıtıyor .beyefendi nasıl rahatsa öyle yatmak zorunda kalıyorum onda da ben rahat edemiyorum doğsun da onu bi ısırıp öcümü alayım
Magnezyum ben 3 aylıktan beri içiyorum bir kaç gün üst üste unuttuğum da ağrılarım daha da artıyor
Ay bende suda eriyenlerden alacağım yarın .Bi deneyeyim inşallah işe yarar çok ihtiyacım var

Ay benim de öyle olduğu için sündü pozitifim.Ellerim uyuşuyor davula dönüyor sabahına bi ağrıyor anlatamam ama az kaldı bi sapı kaldı sadece bi de bu ip biraz sert olunca mahvetti
Ellerine sağlık canım çok hoş olmuş. Kağıt ipi ıslatarak örersen çok daha kolay örülür ellerini acıtmaz sonrasında kuruyor

Ellerine sağlık canım çok hoş olmuş. Kağıt ipi ıslatarak örersen çok daha kolay örülür ellerini acıtmaz sonrasında kuruyor
Teşekkür ederim bu fikir için.Bende yumuşatıcıya yatırdıklarını duymuştum ama üşendim ıslatmak daha pratikmiş bi sonraki çantamı öyle yapayım

Allah bağışlasın oğlunuzu ve sağlıkla kavuşun miniklerinize inşallah 31. Haftadayız artık kaçıncı haftada doğarlarsa bakıcı çok zor olduğu için önceliğimiz ailelerimizdi ama bu tepkilerden sonra önceliğim kesinlikle bakıcı olacak. Dilediğimiz gibi bulamazsakta işime mola vericem
Yemin ederim gözlerim doldu yazdığını okurken benim için bu yaptığınız bile çok bişey biliyormusun en yakınlarımın bile anlamayıp derdimi paylaşmanız Allah razı olsun
Bende bazen bunu çok istiyorum. İş yapamayız belki ama duygusal destek bile inanılmaz mükemmel olurdu.
Festim şimdi bile desteğiniz o kadar anlamlı ki gerçekten burada aile olmuşuz şimdi daha güçlü hissediyorum

Canım bu gebelikte bana coraspin vermedi doktorum ama bir öncekinden hamile kaldığımı öğrenir öğrenmez folik asit, coraspin ve iğne başlamıştı, 3.aydan sonra folik asit kesip decavit e geçmiştik 6. Yada 7. Ay gibi de decavit kesip oscoracare miydi kalsiyum ağırlıklı bir vitamine geçmiştik
Coraspini 32-33 gibi kesmişti iğneyi son haftaya kadar devamdı

Hoş geldin ç, Sen yenisin galiba hamilelik günlüğünde kapalı kaçıncı haftadasın sende mi ağustos annesi olacaksın canım

Canim bende calisan bi anneyim. Oglumda annem bakarim demesine ragmen 19 ay ara verdim. Daha dogrusu istifa ettim yeni isime 19. Ayimda basladim. Eger maddi durumunuz cok sorun olmayacaksa bu sure zarfinda belki boyle bi durum yasamaniz sizi bebislerle daha uzun durmaya bile yonlendirmis olabilir (hayatta herseyin daha guzel kapilar actigini dusunmek isteyen biriyim). Evet ben tek bebisle cok zorlandim. Annem genelde hergun 3 4 saatlik geldi. Bazen gelmediyse ertesi gun geldi. Ama inanin evet zorlandim. X2 bebisle sizin cok daha zor olacaktir. Ama sunu biliyorum ki siz 2 tane bebege bakma yetisindesiniz ki rabbim size onlari verdi. Ben gucunuze inaniyorum. Kaldi ki bence bebekler dogunca anneniz duzen durumundan geri adim atip gelecektir. Hmmm bu arada bende bazen sabahlari esimle beraber ise gider saatte bebegi de alip annemlere gittim. Yani dediginize benzer durumlarda yasanmadi degil. Ama buyuyor gidiyorlar iste suan oglum 6 yasinda. yaklasik 4.5 yildir calisiyodum. Yillar gecmis..

Evet özellikle ayakkabı içinde öok rahatsız hissediyorum bir de ödem yok gibi şiş değil ayaklarım ama sanki ayakkabılarım küçük geliyor

Gerçekten çok istiyorum. Dün kvdenin Temmuz başında İsveçe gideceğini, Temmuz sonunda da döneceğini öğrendim mesela. Onun adına çok çok sevindim, Allah da biliyor. Ama tam temizlik yapacağımız ay, hazırlanacağımız ay her şey anneme kalacak beraber yapacağız daha lohusalığa girmeden kadıncağızı yormuş olacağım. Sonra tam gerçekten annemin yanımda olmasını istediğim anda, annem yorgun olacak kayınvalidem yeni gelmiş olacak ve tüm enerjisiyle her konuda yorum yapacak. Neyse iyi de oldu ya, açıkcası doğuma yetişememesi belki de daha iyi olur. İşte tam da bu süreçte hepimiz yakın olsak ne iyi olurdu diyorum
Yemin ederim gözlerim doldu yazdığını okurken benim için bu yaptığınız bile çok bişey biliyormusun en yakınlarımın bile anlamayıp derdimi paylaşmanız Allah razı olsun
Hepimiz seni anlıyoruz canım benim. Anlamak çözmeye yetmez, olsun biz yanındayız..

Aaa kına toksinlere iyi mi geliyor yeni öğreniyorum :) valla çorapsız gezmekten ziyade hele ayakkabının içinde sanki ayaklarım büyüdü ödem de yok üstelik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…