- 4 Ağustos 2022
- 418
- 993
- 23
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #36.361
Ben magnezyumu içmediğim günler muhakkak hiç sasmiyor krampla uyanıyorum gece . Vücutta depolanmadıgı için idrarla atılıyor. O yüzden düzenli tüketim önemli magnezyumdaValla canım ben sadece oksopar iğne kullanıyorum kan sulandırıcı o da mecburen.Elenatal kullanıyordum başlarda sonra bıraktım .Beslenmeme dikkat ediyorum .tüm değerlerim yolunda.Elenatal için de iki günde bir içebilirsin dedi doktorum ama çoğunlukla unutuyorum .bi magnezyum bu ara aklımı karıştırıyor .Ama doktorum yine gerek görmedi
Festi zaten eğer zorluklarını hatırlasak ikinci çocukları heralde hiç yapamazdıkyani ben zaten düşünmüyorum ama unutursam bilemiyorum ay bi tekmesi için dakikalarca beklemekmiş yani annelik çok garip gerçekten.ben uyku konusunda yalan yok çok rahatsızım.tekmesi o kadar güçlü ki,canımı acıtıyor .beyefendi nasıl rahatsa öyle yatmak zorunda kalıyorum onda da ben rahat edemiyorum doğsun da onu bi ısırıp öcümü alayım
Ay bende suda eriyenlerden alacağım yarın .Bi deneyeyim inşallah işe yarar çok ihtiyacım var
Gece uyumak istemiyorum çok yoruyor beni uyumak .. yataktan wc ye zor kalkıyorum daha 28.hafta ilerleyen zamanlarda nasıl olcm bilmiyorumBenim de aynı şekilde .Bebek büyüdükçe daha da artıyor ama yine de bi danış istersen doktoruna.Artık belime destek koymadan yatmak oturmak mümkün değil benim için .32+4 bende de erken doğum riski var :) yattıkça da daha çok ağrıyor maalesef
Taşınmadan önce de kayınvalidem ve kayınpederimle ciddi bir sıkıntı yaşadık. Ama gamsız olmak lazım diye düşünüyorum. Ona üzül buna üzül valla işin içinden çıkamıyorumNe güzel canım bir taraftan en azından desteğiniz olmuş hem sevdiklerimiz neredeyse bizim yuvamız orası değil mionları tabiki anlamaya çalışıyorum ama son ayda fikir değiştirmek biraz canımı sıktı ama ağlarken karnımın kasıldığını hissettiğim an toparladım çünkü miniklerim artık hissediyor ve inşallah onlara suçlu hissettirmemişimdir sağlığımız, sevgimiz, saygımız olsun her yol çözülücek inanıyorum ama şu süreçte en en yakınım dahi olsa beni üzen herkesle arama mesafe koyacağım
Olur mu canım benim hepimizin derdi sorunu ayrı biri teki aynı sorunları yaşıyoruz belkide kucağıma aldığım an o güç kuvvet gelicek daha önce tadamadım anneliği bilemiyorum ki ve gerçekten keşke hepimiz aynı yerlerde yaşasak bir haftasonu buluşmalarımız kahvaltılarımız olurdu ne güzel oldu
Sürekli aynı pozisyonlardasın ua canım ondandır diye düşünüyorum bel ağrısını hemde bebek büyüyünce de ister istemez bize bir bel ağrısı yapıyor... Sırtına destekle yatarken bence. Bu arada neden erken doğum riski varİyi akşamlar hanımlar ben 30+3 erken doğum riskim var zaten yatıyorum çoğu zaman ama acayip bir bel ağrım var yaa geçmek bilmeyen normal mi bu
Benim hamile kalmadan önce çok kramp sorunum vardı.haftada 2 şaşmazdı.Ama bebekten sonra sadece 1 kere krampla uyandım.Soda severim sanırım onun faydasını gördüm.Ama magnezyum alacağımBen magnezyumu içmediğim günler muhakkak hiç sasmiyor krampla uyanıyorum gece . Vücutta depolanmadıgı için idrarla atılıyor. O yüzden düzenli tüketim önemli magnezyumda
Valla ben hava kararınca ağlıyorum uyku zamanı geliyor diye.Hiç dinlenmiş kalkmıyorumGece uyumak istemiyorum çok yoruyor beni uyumak .. yataktan wc ye zor kalkıyorum daha 28.hafta ilerleyen zamanlarda nasıl olcm bilmiyorum
Bende şase kullandım geçen gün idrar tahlili verdim idrar yolu enfeksiyonu çıktı ama bence etkilemedi ilaç çünkü hemen çişim geldi .Bol su iç dedi doktorum .benim de kronik ya ben zaten akıntımdan artık anlıyorum bu ara yine bi garip .hoşuma gitmiyor .geçmezse doktoru arayacağım ne yapayım diyeArkadaşlar bende yine idrar enfeksiyonu oldum şase verdi inş iyi gelir doktorum antibiyotik vermiyor.Çok su ićiyorum ama nafile bende.Benim gibi olan var mı aranızda, ne yapayım başka?
Bebek bezleri e bebek sitesinde indirimde.
Bebek bezlerini geçen konuştuk ama ben kaçırdım şimdi indirimde e bebekte molfix baby turco bi de e bebek kendi markası indirimli sizce hangisini alayım?
Bildiğim bir şey yok canım estrofem kullandık diye vermişlerdi coraspini diye biliyorumSenin daha önce pıhtılaşma varmıydı canim?
Daha dur arkadaşım uyku düzenlerimiz nasıl diye konuşacağız ek gıdalarımızı konuşacağızHiç umudum yoktu biliyor musuninsan hep en kötüsünü düşünüyor ya .Ama siz çok destek oldunuz hakkınızı asla ödeyemem.Bıkmadan usanmadan moral verdiniz.delirmediysem galiba bu grup sayesinde hayat sürprizlerle doluymuş hiç başıma böyle şeylerin geleceğini tahmin etmezdim. Çok şükür ki bu günleri gördük.Artık hepimiz için sayılı gün kaldı.İnşallah bi de hepimiz sağlıklıca doğurduk yazarsak zamanı gelince şuraya tamamdır
Ay dimi şu gamsızlığı bir becerebilsekk... Hayır demeyi becerebildiğimiz an olucak ben inanıyorumTaşınmadan önce de kayınvalidem ve kayınpederimle ciddi bir sıkıntı yaşadık. Ama gamsız olmak lazım diye düşünüyorum. Ona üzül buna üzül valla işin içinden çıkamıyorum
Kendini toparlamana çok sevindim. Gerçekten Bebişler üzüntüyü hissediyor. Mesafe konusunda tamamen haklısın. Bizim kültür buna müsait değil ama hayatına uygulamaya başlayınca gerçekten çok verim alıyorsun
Benim hamile kalmadan önce çok kramp sorunum vardı.haftada 2 şaşmazdı.Ama bebekten sonra sadece 1 kere krampla uyandım.Soda severim sanırım onun faydasını gördüm.Ama magnezyum alacağımsen hangisini kullanıyorsun
Valla ben hava kararınca ağlıyorum uyku zamanı geliyor diye.Hiç dinlenmiş kalkmıyorumyuvarlanıyorum her yere.Bende 28.haftada öyleydim tabi sonradan iyice zorlaştı malesef
Tüp bebek tedavileri olumsuz sonuçlanınca, genetik tarama testleri yaptırdık orda çıktı canımBebeğim pıhtılaşman olduğunu nasıl öğrendin?
Bana coraspirin için ne zamana kadar kullanıcam hic bişey demedi doktor,ama oksapari en bastan doğuma gidene kadar vurulucam söylemiştiCanım bu gebelikte bana coraspin vermedi doktorum ama bir öncekinden hamile kaldığımı öğrenir öğrenmez folik asit, coraspin ve iğne başlamıştı, 3.aydan sonra folik asit kesip decavit e geçmiştik 6. Yada 7. Ay gibi de decavit kesip oscoracare miydi kalsiyum ağırlıklı bir vitamine geçmiştik
Coraspini 32-33 gibi kesmişti iğneyi son haftaya kadar devamdı
Cesaret verdin valla bana nasıl mutsuzum bu yüzden anlatamam alışkın olduğum bişey değil jilet lazerden önce de ağdaya gidiyodum hep zaten, ben bu ay ağdaya gidiyim doğuma kadar. Doğuma da ağdalı giderim inşallah sonra lazere dönüş. Sağol canımCanımcığım kişiden kişiye değişir riskli veya risksiz diyemem ama benim hiçbir problemim yoktu. Daha önce lazerliydim zaten sıfırlamamıştı ama ben jilet vura vura mahvettim şu 7 ayda. Artık son dönemde belimle birlikte asla yapamadım ve jiletle başedebileceğim boyutu geçti. Ciddi anlamda uzadı ve aşırı koyuydu. Bikini hariç kökleri çok güçlü değildi. Ben valla 1 saatte göbek bel efendime söyleyeyim kol bacak bikini heryeri aldırdım. Ruhuma iyi gelmiyordu çünkü. Daha önce aldırıyorduysan bence deneyebilirsin. Millet ağda yaptırıp doğuma gidiyor. Ben alan kişininde eli iyiydi kasılmadım bile. Minik parçalar halinde aldı orayı. Kasılmama gerek kalmadı. Ben 3 haftada 1 gidicem doğuma kadar. Kasılsaydım kesinlikle bırakırdım ama çok şükür bitti. Bence dene ne olacak ki? Tertemiz olursun uzun süre dayanır mis.
İyi akşamlar hanımlar ben 30+3 erken doğum riskim var zaten yatıyorum çoğu zaman ama acayip bir bel ağrım var yaa geçmek bilmeyen normal mi bu
Osteocare kullanan var mı yurtdışında verdi doktorum .. içindeki magnezyum yeterli midir
kan ilacı ve osteocare kullanıyorum. D vit eksikliği çıktı yarin ilaç yazdırcam doktoruma .Meliss85 Melis ismini yazamadığım kalsiyum destekli ilaç buydu, denk geldi bak
Bugün Melis için yazmıştım belki okumuşsundur, ilk 3 ay folik asit, sonra onu kesip decavit Vitamin 6 yada 7 ay gibi de ilk gebeliğimde doktor Osteocare kullanmamı istemişti (benim o gebeliğimde gece uyurken ayağıma kramp girerdi birde sonradan magnezyum vermişti ek olarak ama soda da içiyordum kramplara çözüm bulamamıştık )
3.aydan beridir kullanıyorum bel fıtığım var o yüzden ağrılarım çok erken başladı diğer magnezyum ilaçlarında 200 mg yazıyor osteocarede 250 mg var yanılmıyorsam tabi bunun yanı sıra maden suyu ve muz u aynı anda yemeninde faydasını gördüm bir doktor tanıdığımızın reçetesiydi. Hı ağrılar geçti mi hayır hala devam ama daha azOsteocare kullanan var mı yurtdışında verdi doktorum .. içindeki magnezyum yeterli midir
benim geçen ay 28+3'te 1570 gramdı ama 15 gün önde görünüyor haftasına göre sıkıntı görmediyse doktorunuz dert etmeyin..
teşekkür ederim cevabınız içinNormal kilosu bence. 29+5 de 1496 grdi benimde doktor normal dedi.
Canım kimseden beklenti içine girmemeyi ben de öğrendim bebek olduğunda. Biz ailelerden uzakta oturuyoruz, anneme daha çocuk yapmadan bakarsın sen bir gün doğurursam demiştim, o da direkt hiç düşünmeden valla bana güvenme dedi. En son bebek olduktan sonra konuştuk, gelip bir ay civarı kalıp gidecek o da.Kayınvalidem de uzakta, onun işleri, sağlığı vs o da gelip bakamayacak. Ama bence her işte bir hayır vardır, belki gelip baksalar bu sefer her şeye laf söyleme hakkı hissedecekler. Ya da çocuğu bizden çok sahiplenecekler, sinir olcaz. Duyduk bunların hepsini burada. Bence hiç irdeleme sonuçta hayat seninle eşinin hayatı, çözümüne bakın. Gelen gelsin, gelmeyen gelmesin. Evinizden sakın taşınmayın, mümkün olduğunca geç çalışmaya başla ve taşınmak yerine bakıcı tut sonra, bu kadar :) emin ol birkaç yıl sonra otomatiğe bağlayacaksın, endişelendiğin gibi olmayacak. Başka ikiz anneleri analarının karnında öğrenmedi, hepsi bu yoldan geçti öyle düşün canım. Rahatla, kendine ve bebelere odaklan, her şeyi zamanı geldiğinde sırayla düşünüp yaparsınız. Şimdiden geleceği düşünüp kaygılanmanın hiçbir faydası yok. İlerde kendinle gurur duyacaksın, bunu bil yeter. Eminim eşin de olabildiği kadar yardımcı olacak sana ve çok mutlu tatlı bir aile olacaksınızKızlar izninizle biraz içimi dökesim var.. Ben ücretsiz izinden sonra işime dönmek istiyorum. Annen ile aramızda araçla 10-15 dk mesafe var. Yinede gelip gitmem zor olur (ki eşim alıp bırakıcak hergün) kendi düzenim var gelemem dediği için 2 haftadır onların sitesinde ev bakıyıruz. Ve hep o bakar bende haftada 2 gün evine temizliğe birini tutarım diye konuşuyorduk. Ta ki bugüne kadar. Bu sabah eşime kahvaltıya gidelim anneme dedim güzel simit falan aldık ailece kahvaltı ederiz diye. Gittik kahvaltıda muhabbet açıldı babam dedi ki annen tek baş edemez üstüne yıkmak olmaz. Tabiki o yüzde temizlik için abla tutucaz dedim. Sadece o yetmez günlük yardıma da gerek dedi eşimle kaldık öyle. Zaten onların sitesinde oturmak için evimizin üstüne kiraya 5+6 bin eklicez. Aidatları bir buçuk onu eklicez. Temizliğe kadın zaten ne kadar yapıyor üzerine bakıcı tutucaksam benim maaşımdan ne kaldı. O kadar kötü oldum ki eşim anladı ortamı yumuşatmaya çalıştı kahvaltıdan direk eve geçelim istersen bak kızların kıyafetlerini yerleştircektik falan dedi o bahaneyle kalktık. Öğleden beri ağlıyorum kendimi çok kırgın hissediyorum. Birkeresinde de babam bize mi güvendiniz demişti, ben çocuk yaparken kimseye güvenmedim ama ikiz olucağını da kimse bana söylemedi dedim. Çok zoruma gitti ve benim ailem. Eşim ne derlerse tamam diyor taşının dediler tamam dedi ki odalarını kendi ellerimizle boyamıştık. Yeterki biz mutlu olalım diye seslerini çıkarmıyor ama böyle yapmaları çok zoruma gitti. Resmen kendimi kapattım kimseyle konuşmak istemiyorum çocukcağız kırk takla atıyor sabahtan beri. Ailem olduğu için birşeyde diyemiyor. Biliyorum diceksiniz daha doğmasına işe başlamana çok var ama şimdisi içinde böyleler. Doğumdan sonra sadece kayınvalidem 10 gün yanımda kalıcak sonrası yok. Annem kalırım bile demiyor alır çocukları gelirsiniz burada kalırsınız diyor ben nasıl rahat ediyim babam tüm gün evde 2 bebekle zaten lohusa olucam birşeye surat yapsa şunu şöyle yapmayın dese zoruma gidicek.Yine kimseye güvenmiyorum tek başıma bir şekilde bakarım ama daha 10 günlük iki taneyle nasıl yaparım çok uzun oldu biliyorum kimseyle paylaşamıyorum ama kendimi çok yalnız, çaresiz hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?