2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Ben magnezyumu içmediğim günler muhakkak hiç sasmiyor krampla uyanıyorum gece . Vücutta depolanmadıgı için idrarla atılıyor. O yüzden düzenli tüketim önemli magnezyumda

Gece uyumak istemiyorum çok yoruyor beni uyumak .. yataktan wc ye zor kalkıyorum daha 28.hafta ilerleyen zamanlarda nasıl olcm bilmiyorum

Taşınmadan önce de kayınvalidem ve kayınpederimle ciddi bir sıkıntı yaşadık. Ama gamsız olmak lazım diye düşünüyorum. Ona üzül buna üzül valla işin içinden çıkamıyorum
Kendini toparlamana çok sevindim. Gerçekten Bebişler üzüntüyü hissediyor. Mesafe konusunda tamamen haklısın. Bizim kültür buna müsait değil ama hayatına uygulamaya başlayınca gerçekten çok verim alıyorsun

İyi akşamlar hanımlar ben 30+3 erken doğum riskim var zaten yatıyorum çoğu zaman ama acayip bir bel ağrım var yaa geçmek bilmeyen normal mi bu
Sürekli aynı pozisyonlardasın ua canım ondandır diye düşünüyorum bel ağrısını hemde bebek büyüyünce de ister istemez bize bir bel ağrısı yapıyor... Sırtına destekle yatarken bence. Bu arada neden erken doğum riski var

Ben magnezyumu içmediğim günler muhakkak hiç sasmiyor krampla uyanıyorum gece . Vücutta depolanmadıgı için idrarla atılıyor. O yüzden düzenli tüketim önemli magnezyumda
Benim hamile kalmadan önce çok kramp sorunum vardı.haftada 2 şaşmazdı.Ama bebekten sonra sadece 1 kere krampla uyandım.Soda severim sanırım onun faydasını gördüm.Ama magnezyum alacağım sen hangisini kullanıyorsun
Gece uyumak istemiyorum çok yoruyor beni uyumak .. yataktan wc ye zor kalkıyorum daha 28.hafta ilerleyen zamanlarda nasıl olcm bilmiyorum
Valla ben hava kararınca ağlıyorum uyku zamanı geliyor diye.Hiç dinlenmiş kalkmıyorum yuvarlanıyorum her yere.Bende 28.haftada öyleydim tabi sonradan iyice zorlaştı malesef

Bende şase kullandım geçen gün idrar tahlili verdim idrar yolu enfeksiyonu çıktı ama bence etkilemedi ilaç çünkü hemen çişim geldi .Bol su iç dedi doktorum .benim de kronik ya ben zaten akıntımdan artık anlıyorum bu ara yine bi garip .hoşuma gitmiyor .geçmezse doktoru arayacağım ne yapayım diye

Daha dur arkadaşım uyku düzenlerimiz nasıl diye konuşacağız ek gıdalarımızı konuşacağız
Ay dimi şu gamsızlığı bir becerebilsekk... Hayır demeyi becerebildiğimiz an olucak ben inanıyorum

Bebeğim pıhtılaşman olduğunu nasıl öğrendin?
Tüp bebek tedavileri olumsuz sonuçlanınca, genetik tarama testleri yaptırdık orda çıktı canım
Bana coraspirin için ne zamana kadar kullanıcam hic bişey demedi doktor,ama oksapari en bastan doğuma gidene kadar vurulucam söylemişti
Hayırlısıyla vaktinde sağlıkla doğsunlar bebisler,ama inan ki ilaclara okadar alistim ki artik herhalde doğumdan sonra büyük bir boşluk hissedeceğim

Cesaret verdin valla bana nasıl mutsuzum bu yüzden anlatamam alışkın olduğum bişey değil jilet lazerden önce de ağdaya gidiyodum hep zaten, ben bu ay ağdaya gidiyim doğuma kadar. Doğuma da ağdalı giderim inşallah sonra lazere dönüş. Sağol canım

İyi akşamlar hanımlar ben 30+3 erken doğum riskim var zaten yatıyorum çoğu zaman ama acayip bir bel ağrım var yaa geçmek bilmeyen normal mi bu

Canım doğum sancısı belden başlayıp kasıklara vurmaya başlar derler, birde dinlenmeye ragmen eğer ki geçmiyorsa mutlaka doktora görünmem gerekir diye biliyorum

Neden erken dogum riskin oldugunu yazmamışsın?

Osteocare kullanan var mı yurtdışında verdi doktorum .. içindeki magnezyum yeterli midir

Meliss85 Melis ismini yazamadığım kalsiyum destekli ilaç buydu, denk geldi bak

Bugün Melis için yazmıştım belki okumuşsundur, ilk 3 ay folik asit, sonra onu kesip decavit Vitamin 6 yada 7 ay gibi de ilk gebeliğimde doktor Osteocare kullanmamı istemişti (benim o gebeliğimde gece uyurken ayağıma kramp girerdi birde sonradan magnezyum vermişti ek olarak ama soda da içiyordum kramplara çözüm bulamamıştık )

kan ilacı ve osteocare kullanıyorum. D vit eksikliği çıktı yarin ilaç yazdırcam doktoruma .

Hamilelik hormonları ile dertlenmeye yer arıyorum sanırım, kadınlar kulübü de sağolsun bana bildirim atıyor

Bu gece de kirada olanlara üzüldüm valla, belki başka illerde durum farklıdır ama istanbulda 40 yıllık binada 2+1 evler bile en az 12-15bin oldu
Bu insanlar ne kazanıyor da ne yiyorlar diye düşünüyorum
Bir tanıdığım evlenecek 10 bine bodrum daireler 1+1 yerler gösteriyor emlakçı lar diyor, devlet nasıl ki büyük şehirlerde memurlara kira desteği vereceğini açıklamıştı (vaadi miydi gerçekleşti mi takip edemedim) asgari ücret de büyük şehirler de bence farklı olmalı
Kızımın öğretmeni diyor ki geçen ev sahibi zam yapacakmış, tayin istiyorum kaç yıldır tayinim de çıkmıyor ben tüm maaşımı ev kirasına mı vereceğim

Eklentiler

• Screenshot_20230605_005214_com.android.chrome.webp
    36,7 KB · Görüntüleme: 63
Osteocare kullanan var mı yurtdışında verdi doktorum .. içindeki magnezyum yeterli midir
3.aydan beridir kullanıyorum bel fıtığım var o yüzden ağrılarım çok erken başladı diğer magnezyum ilaçlarında 200 mg yazıyor osteocarede 250 mg var yanılmıyorsam tabi bunun yanı sıra maden suyu ve muz u aynı anda yemeninde faydasını gördüm bir doktor tanıdığımızın reçetesiydi. Hı ağrılar geçti mi hayır hala devam ama daha az

Meliss85 canımm bende coraspin kullanıyorum tüp bebekten dolayı 32.haftada kestircekti bu gittiğimde soracam bakalım yine

Ya bir de yatakta, koltukta vs uzanıp dönerken bacak arasındaki kemikler pelvik oluyo sanırım çat çut kemik sesi geliyo bazen bunu yaşayan var mı? Doğuma falan mı hazırlıyor vücudum bilemiyorum bilgisi olan var mıdır kızlar?

benim geçen ay 28+3'te 1570 gramdı ama 15 gün önde görünüyor haftasına göre sıkıntı görmediyse doktorunuz dert etmeyin..
maşallah bebişe sağlıklı şekilde alırsınız inşallah, beslenme ile çok alakası yokmuş ama özellikle kilo aldırdığını düşündüğünüz bir besin var mı

Canım kimseden beklenti içine girmemeyi ben de öğrendim bebek olduğunda. Biz ailelerden uzakta oturuyoruz, anneme daha çocuk yapmadan bakarsın sen bir gün doğurursam demiştim, o da direkt hiç düşünmeden valla bana güvenme dedi. En son bebek olduktan sonra konuştuk, gelip bir ay civarı kalıp gidecek o da.Kayınvalidem de uzakta, onun işleri, sağlığı vs o da gelip bakamayacak. Ama bence her işte bir hayır vardır, belki gelip baksalar bu sefer her şeye laf söyleme hakkı hissedecekler. Ya da çocuğu bizden çok sahiplenecekler, sinir olcaz. Duyduk bunların hepsini burada. Bence hiç irdeleme sonuçta hayat seninle eşinin hayatı, çözümüne bakın. Gelen gelsin, gelmeyen gelmesin. Evinizden sakın taşınmayın, mümkün olduğunca geç çalışmaya başla ve taşınmak yerine bakıcı tut sonra, bu kadar :) emin ol birkaç yıl sonra otomatiğe bağlayacaksın, endişelendiğin gibi olmayacak. Başka ikiz anneleri analarının karnında öğrenmedi, hepsi bu yoldan geçti öyle düşün canım. Rahatla, kendine ve bebelere odaklan, her şeyi zamanı geldiğinde sırayla düşünüp yaparsınız. Şimdiden geleceği düşünüp kaygılanmanın hiçbir faydası yok. İlerde kendinle gurur duyacaksın, bunu bil yeter. Eminim eşin de olabildiği kadar yardımcı olacak sana ve çok mutlu tatlı bir aile olacaksınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…