2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Ya ben bunu yeni gördüm .Kendini üzme falan demeyeceğim çünkü insan kendi ailesinden bu tavrı görünce kesinlikle üzülür.Hele önceden planlı programlı ben bakarım diye plan yapılıp ,doğuma az kala fikirler değişince iyice üzülür.Bende üzülürdüm.Neyse ki benimki çalışıyor da ben bişey beklemedim ama benimki de ben bakamam derdi kesin ben eminim.Canım aileler bazen böyle değişik tavırlar takınabiliyor garip bi şekilde.yaşadığın üzüntüyü çok iyi anlıyorum.ama bak hepimiz bi şekilde büyüdük .Sende yavruların için en güzel çözümü bulursun ben eminim.ki bebişler doğunca dengeler de değişebilir :) ben bakıcam kavgasına tutuşabilirler :) Ama eğer biz bakamayız diyorlarsa o siteye taşınmak yerine maddi farkı bakıcı tutmakta kullanabilirsiniz.Hem fazladan kira hem bakıcı parası zorlayabilir gibi.. ama eşinin tavrını çok takdir ettim.Çok olgun davranmış.benimki olsa bıt bıt öterdi .Siz kafa kafaya verip güzelce bi konuşun.Eminim eşinle birlikte çok güzel bir yol bulacaksınız.Aileler yaşlandıkça bi garip oluyorlar.Keşke en baştan da biz bakarız demeselermiş en azından beklentiye girmezdin .Ama endişelenme.Senin yavrularına mis gibi bakacağına eminim.Sende kendine güven olur mu keşke bizim de elimizden bişey gelse .Hamişleri üzüyorlar ben çok üzülüyorum

Kızlarım sağlıkla gelsin onlar beni, ben onları büyütücem. Belki de herşeyi kontrol edemem bunun farkına varmam gerek. Ailemi çok seviyorum Rabbim yokkuklarını göstermesin ama babamdan dolayı 2-3 yıl terapi aldım sırf sevgisini gösteremediği için özgüvensiz olduğum için anadolu kültürüyle büyüdüğü için şimdi de en çok kaygım kızlarımda o şekilde büyüsün istemiyorum. Çünkü babam kötü biri değil o da farkında olmadan öyle büyütüldü ve malesef öyle büyüttü yoksa orası da yuvam orada da kalırım. Dediğiniz gibi Allah birşekilde rızkını verir belki de kızlarla evde durmam daha hayırlı olur artık plan yapmamaya karar verdim yaşayıp göreceğiz artık süreci

Kızlar kraft near me park yatak aldık. İçine yatak olarak nasıl bir şey almalıyız sert mi olmalı? Önerebileceğiniz bir marka var mı
Bir de 70x120 bizimki. İç yatağını alırken de mi 70X120 yazanı alacağız yoksa sığması için daha mı küçük olması gerekiyor

Cerişim çok üzüldüm hala kırgınım yalan yok ama taşınıpta bu tavrı görseydim çok daha kötü olurdu o kadar masrafın altında eşime de yüzüm olmazdı bu yaşıma kadar hep dik durdum çok şükür kimseye boyun eğmedim kendi ailemde olsa bu yaştan sonra eğmem zaten illaki zorlansakta hallederiz Allah sağlık versin yeterki

amin canım .Gerisi illa hallolur.Bende bakacak kimse olmadığı için kendim bakacağım ay galiba zaten kimseye bırakmaya da kıyamayacak gibiyim şimdi karnımda oynarken dokununca bile dokunana sinir oluyorum bebeğimi ellemeyin diye hahahahah

Sen nasıl oldun örgüler kraliçesi

baharrr34 canımcım ses yok senden ne alemlerdesin nerelerdesinn

bence sen allahın sevdiği kulusun hiç üzülme. Ne var kızım ev temizliğinde dertlenme o kadar yoracak birşey değil onlar. Annen torunu geliyor keyifle bile yapar. Kv soz doğum ve lohusalık senin için kulağa nefis geliyor. Ivır zıvır akıl verip verip duracaktı.

Canımmm üzülme, kendini kötü hissetme. Her aile birbirinden farklıdır. Ben de seninkine benzer bir süreç yaşadım. İstanbul’da yaşıyordum. Ailemden daha çok destek görseydim onların memleketine taşınacaktım.. ama eşimin ailesinin memleketine taşındım.

Aileme onlardan destek beklediğimi söyledim. Annem bana açık açık dedi ki “kızım sen bir yardımcı tutarsın, ben de arada yardımcı olurum” Ben annemi de anlıyorum. Kayınvalideme göre daha yaşlı, tansiyon hastası. Ayrıca babam biraz zor biri.. çok istediğim halde ailemin memleketine taşınmadım. Annemi de anlıyorum, onun da haklı tarafları var. Ama ben sürekli yardımcı tutacak ekonomiye sahip olup olmayacağımı öngöremediğim için aileme karşı bile olsa minnet altında kalmak istemedim. Diğer taraftan ailemin özellikle annemin bana olan sevgisinden şüphem yok.. aldığım kararın arkasındayım. Bu kararı alırken çok fazla düşündüm.

Şu aşamada ise eşimin memleketinde kendimi bazen çok yalnız hissediyorum ama dediğim gibi iyi ki de burayı tercih ettim. İçim rahat. Annemle babama evimde uygun oda ayarlayacam, bir kaç ayda bir haftalık on günlük evime davet edeceğim.

Diyeceğim o ki aile dinamiklerini iyice düşün taşın. Alınma gücenme. Daha taşınmadan bu konunun konuşulması iyi olmuş. Seni hem maddi anlamda hem de ekonomik anlamda zorlamayacak kararı verirsin inşallah.

Senin kendi ailen olunca söyleyecek şeylerimizi 2 kere düşünüp yazmak gerekiyor canım çünkü ne kadar yanlış hareket olursa olsun bunu bilse bile başkası eleştirirken insanın canı ekstradan sıkılıyo. Anneler yaşlandıkça bir değişiyor bence ya şahsen benimki değişti. Ama ne şanslısınız ki eşinle birbirinizi bulmuşsunuz çok düşünceli olgun davranmış maşallah ama şu yönden düşün canım iyi ki taşınma süreci bile başlamadan netleşti her şey öbür türlüsü hem daha çok can sıkacaktı hem eşine ve ailesine karşı daha kötü hissedecektin kendini. Gerçekten 1 bebekle biz yettiremiyoruz sende x2 durum hem maddi hem manevi bu durum daha hayırlı gibi duruyor canım. Canını sıkarsın muhakkak zaten sıkmamak için zorlama. Aileden çekmiş biri olarak herkesi olduğu gibi kabul etmek gerekiyor ama bu her şeye susmayı gerektirmiyor kesinlikle aksine en yakının olsa da yanlışı yüze vurmak gerekiyor kendi sınırını alanını koruman için. Sende bizden x2 güç var bu hamileliğin sıkıntısını bile bizden çok daha fazla çektiğin ve çekmeye devam ettiğinden de belli oluyor. Kendimize inanmalı ve güvenmeliyiz canım. Ama gerçekten keşke hepimiz bi yerde yaşasak ya ne güzel destek olurduk

Ne güzel canım bir taraftan en azından desteğiniz olmuş hem sevdiklerimiz neredeyse bizim yuvamız orası değil mi onları tabiki anlamaya çalışıyorum ama son ayda fikir değiştirmek biraz canımı sıktı ama ağlarken karnımın kasıldığını hissettiğim an toparladım çünkü miniklerim artık hissediyor ve inşallah onlara suçlu hissettirmemişimdir sağlığımız, sevgimiz, saygımız olsun her yol çözülücek inanıyorum ama şu süreçte en en yakınım dahi olsa beni üzen herkesle arama mesafe koyacağım
Olur mu canım benim hepimizin derdi sorunu ayrı biri teki aynı sorunları yaşıyoruz belkide kucağıma aldığım an o güç kuvvet gelicek daha önce tadamadım anneliği bilemiyorum ki ve gerçekten keşke hepimiz aynı yerlerde yaşasak bir haftasonu buluşmalarımız kahvaltılarımız olurdu ne güzel oldu

Kızlar saçlarını kestiren varmı? Biraz kestirmek istiyorum belimde başımı ağrıtıyor diyorlar ki hamileyken kesilmez batıl inanc değil mi?

Sen nasıl oldun örgüler kraliçesi

baharrr34 canımcım ses yok senden ne alemlerdesin nerelerdesinn
Ah ben nasılım hiç bilmiyorum.Sabah ağlayarak kalkıyorum eşim olmadığı için geceleri de uyuyamıyorum mahirin tekmelerinden.Sana söylemeye utanıyorum ama taşınamıyorum artık mahiri duvarlara çentik atıyorum ne kadar kaldı diye.Ama şükür ki sancım falan yok canım doktor da artık bekler dedi psikolojik olarak rahatlattı o beni

Kızlar saçlarını kestiren varmı? Biraz kestirmek istiyorum belimde başımı ağrıtıyor diyorlar ki hamileyken kesilmez batıl inanc değil mi?
Ben 3 kere kestirdim hamileyken.Erken doğum riskimle alakalı mıdır bilemiyorum ama bu ara yine kuaföre gidebilsem yine kestiririm

İyi akşamlar hanımlar ben 30+3 erken doğum riskim var zaten yatıyorum çoğu zaman ama acayip bir bel ağrım var yaa geçmek bilmeyen normal mi bu
Benim de aynı şekilde .Bebek büyüdükçe daha da artıyor ama yine de bi danış istersen doktoruna.Artık belime destek koymadan yatmak oturmak mümkün değil benim için .32+4 bende de erken doğum riski var :) yattıkça da daha çok ağrıyor maalesef

Arkadaşlar bende yine idrar enfeksiyonu oldum şase verdi inş iyi gelir doktorum antibiyotik vermiyor.Çok su ićiyorum ama nafile bende.Benim gibi olan var mı aranızda, ne yapayım başka?
Bebek bezleri e bebek sitesinde indirimde.
Bebek bezlerini geçen konuştuk ama ben kaçırdım şimdi indirimde e bebekte molfix baby turco bi de e bebek kendi markası indirimli sizce hangisini alayım?

Valla ben 2 gün önce kestirdim canım
Ya kıyamammm niye utanıyosun kız Mahirtoş 2 küsür oldu zorlar tabi zorlamazmıı çok şükür bak ne günler atlattınız nerelere geldiniz

Valla ben 2 gün önce kestirdim canım

Ya kıyamammm niye utanıyosun kız Mahirtoş 2 küsür oldu zorlar tabi zorlamazmıı çok şükür bak ne günler atlattınız nerelere geldiniz
Hiç umudum yoktu biliyor musun insan hep en kötüsünü düşünüyor ya .Ama siz çok destek oldunuz hakkınızı asla ödeyemem.Bıkmadan usanmadan moral verdiniz.delirmediysem galiba bu grup sayesinde hayat sürprizlerle doluymuş hiç başıma böyle şeylerin geleceğini tahmin etmezdim. Çok şükür ki bu günleri gördük.Artık hepimiz için sayılı gün kaldı.İnşallah bi de hepimiz sağlıklıca doğurduk yazarsak zamanı gelince şuraya tamamdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…