2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Canım benimde 28+6 da 1250 idi doktor normal dedi asıl kilo almalar şimdi başlayacak Kaşar peynir, ceviz, muz, avakado, kefir, ıspanak kilo aldırıyor diye biliyorum. Ben yumurta Ocak Şubat ayından beri yiyemiyorum maalesef açığı ara ara avakado ile kapatmaya çalışıyorum. 2 haftadır kuruyemişten de soğudum yemiyorum. Meyveyi bol tüketiyorum. Haftada 1-2 kez balık, tavuk veya kırmızı et yemeye özen gösteriyorum. Günde 1 muz 1 bardak kefir muhakkak içerim. Gerçi iki gündür kefir de içmiyorum şimdi farkettim kaşar peynir de boş bol tüketiyorum ama ona rağmen 1250 idi bende ffestinalente katılıyorum yeme içmeden ziyade bence genetik ben hayatım boyunca hep zayıftım 49.5 ile hamile kaldım. Eşim iridir ama bebiş bana çekecek sanırım

Benim de uykusuzluğum çok hamilelikten önce de çoktu zaten. Doktorum melatonin alıp içebilirsin demişti ben almadım gerçi henüz. Dün Enis Arıkan ın hikayesinde de gördüm çiğniyorum hemen uyutuyor diyordu

Canım üzülme 1-2 hafta önden yada geriden gelmesi sorun değil diye biliyorum boşuna sıkma canını

Ben el dezenfektanı götürmeyi düşünüyorum canım, fısfıslı, dokunmak isteyene eşimi tembihlicem fısfıslansın dokunsunlar, öpmek yasak derim şakayla karışık herkese. Eşşşşşek değillerse yapmazlar diye düşünüyorum
canım ben bununla ilgili birşey izlemiştim gerçek granitin çizilmesi aşırı zor diye. Eğer granit diye aldığımız tencereler çiziliyorsa sahte granit kaplamaymış, teflondan farksız demişti. Ben de öyle iki tane attım çöpe, biri tava biri tencere, güya granit diye almıştım, zaten gerçek granit çok pahalıymış.
Ben de bunu merak ediyorum, 40 gün dışarı çıkmayacak mıyız, ya da biz çıksak bebek çıkmayacak mı. Kuzenimin düğünü var mesela çok önceden belliydi günü. Hani illa gidecem diye demiyorum ama bir gidip gelsem görünsem çok sıkıntı olur mu ki bir aylık falan olmuş olacak o zaman. Yoksa asla çıkmıyor muyuz ve neden

Bir takım batıl inançlar varmış bu konuyla ilgili bana çok saçma geliyor. Eğer bi ağrım sızım yoksa ben her gün bebişle biraz yürümek temiz hava almak isterim şahsen

Hayır yok şeker sorunum yani bilmiyorum kendimi suçluyorum açıkcası hiç ceviz vs istemiyor canım zorlamıyorumda kendimi normal yeme düzenimde yiyordum artık birwz değiştiricem sanırım

Ceri asla. Bebek sağlık sorunu yoksa annede ve bebekte maks 1 saat içinde tentene temasına kavuşmalı. Sonrasında babayla da yapmalı. Anne iyi değilse direkt babayla yapmalı. O süreçte sizden önce kimse dokunmamalı. Bebeğin istediği şey senin kokun babasının sıcaklığı. Şimdiden söyleyeceksin. Anne karnından yeni çıkmış bebeği kucağına alıp hele de öpecek kadar dangalak değillerdir inşallah. Kimsenin kalbini değil bebeğin sağlığının düşünüleceği zaman. En en en net olduğum konu. Kırmızı çizgim. Sevsin herkes lafım yok. Ama usulünce.

Annem diyenin ağzını yırt eline ver.

Tahin pekmez ben yiyorum canım.Süt artık sıktı kakaolu içiyorum hep .Ve muz da yiyorum
Ben de dezenfektanı hastaneye düşündüm ama o da çocuğa da değecek sonuçta ellerinden bulaşacak.Ay bilmiyorum ya çok mu gıcığım acaba ben

Hayır yok şeker sorunum yani bilmiyorum kendimi suçluyorum açıkcası hiç ceviz vs istemiyor canım zorlamıyorumda kendimi normal yeme düzenimde yiyordum artık birwz değiştiricem sanırım
Bende yemiyorum arkadaşım. Sağlıksız besleniyorum diyemem ama direkt bebeğe yönelikte beslenmiyorum açıkcası ama yine de gelişimi iyi. Sen beslenemeyen bir anne değilsin ki kendini suçlayasın. Hiiiç analık damarının seni ele geçirmesine izin verme. Genetikte etkili. Bundan sonra içinin rahat etmesi açısından muz avokado tahin pekmek yumurta peynir bunları ye düzenli şekilde ama dert etme asla

Kız festi ben doğurunca da beni böyle gazlasana.Sen böyle yazınca varya öyle bi gaza geliyorum ki zaten eşime de söyledim ben sezeryan olursam direk sen al dedim.kimseye verme ben gelene kadar dedim bende çok istiyorum tentene kalmak ama o taraf pek anlayacak gibi değil ,anneannemi tembihleyeceğim o çok iyi engel olur başkasının almasına .ona çok güveniyorum bu konuda annem diyenin ağzını yırtarım büyük ihtimalle onu yaparım gibi geliyor

Ceri anlayacaklar. Bu bir daha telafisi olmayacak birşey. Sağlığınız el veriyorsa ki inşallah verecek bunu kimse elinden alamaz. Bak ben aileme şimdiden dedim. Maks 2 saatiniz var biz tentene temas yapıcaz dedim. Gece kocamla kalacağız ertesi gün eve geleceğiz dedim. Kimseye yedirmem o anımı. Ben 7 aydır o anların hayaliylerim. Annaneymiş kv miş kendi ailemmiş umrumda olmaz. Eşimin ailesine demedim ona da eşim söyleyecek baktım tınmıyorlar günü geldiğinde dışarı alayım sizi der soyunur yatarım. Bizimkilerde benimle inatlaşacak kimse yok oldu da inatlaştı alır boyunun ölçüsünü. Bu konularda taviz yok cero. Geridönüşü yok çünkü. Bebeğinin ve sizin ihtiyacınız bu. Kimsenin keyfi yüzünden ödün verme kendinden ve bebeğinden.

Ya şu annem babam diyenler bir bitsin ya. Herkes kendi konumunda olmalı. Kayınvaliden babannem diye seviyor hdjdj birşey dedim mi hatırlamıyorum ama ya ben demişimdir ya da o sezmiştir bu kız beni parçalar diye bilemiyorum. Annesi için bile bebeğe annem demek çok yanlış. Bilinçaltına direkt sen evlat değil annesin demekken bir başkasının anne demesi ay düşününce bile bana bir haller oluyor.

Geçti zaten akşama sinirim. Kimseyi düşünmeden rahatça doğumu bekliycem bu zamanların tadını çıkarcam

Organize eden sen miydin? Genelde organize edenlere birşey yapılamıyor. Bende olsam üzülürdüm sanırım bunun hamilelik hormonlarıyla alakası yok bence
Hep organize eden değilim ama bi tık yakın olduklarıma organize ettiğim oldu karşılığını da bu şekilde verdiler sağ olsunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…