- 16 Ocak 2021
- 4.299
- 7.699
- 108
- 30
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #36.581
gerçekten değişikler ya ne yaptılar ne düşündüler hiçbir fikrim yokSıkma canını. Demekki önemli bir görevin var, etkisiz eleman değilsin. İşlerini bölüşecek kişilere koymuş olmalı. Keyiflen bile hatta
Çok çok üzgünüm ne diyeceğimi bilemiyorumKızlar ben artık hamile değilim, anne değilim... 19uncu haftadan bugune 29 haftaya kadar benimleydiniz. Sag olun..
Canım ne denir İnan bilmiyorum çok çok üzgünüm Allah sabır versinKızlar ben artık hamile değilim, anne değilim... 19uncu haftadan bugune 29 haftaya kadar benimleydiniz. Sag olun..
Teşekkür ederim canım hazırlık yapmak için iyi bir fırsat oldu benim içinGözün aydın kuşum. Çok güzel bir şekilde geçirmeni temenni ediyorum
Canım böyle düşünme lütfen. Sen doğurmadanda çok güzel annelik yaptın. Çok çabaladınız eşinle, hepimiz şahit olduk.Kızlar ben artık hamile değilim, anne değilim... 19uncu haftadan bugune 29 haftaya kadar benimleydiniz. Sag olun..
Ohh herkes başının çaresine baksın :FPazardan sadece meyve aldırıyorum. Evde zaten yemek yapmıyorum eşim karpuz ekmek peynir yiyor oğlum da tost makkarna vs günü kurtarıyorum. Zaten bu hafta çok zor geciyir. Yay Burcu dolunayi varmış havalarda tuz biber. Herşeyden bikmisimm baby imdattt
Allah sabır versinKızlar ben artık hamile değilim, anne değilim... 19uncu haftadan bugune 29 haftaya kadar benimleydiniz. Sag olun..
baharrr34 cumadan beri girmemiş iyidir inşallah.
Bahar aklımız çıktı ya kuzumMeliss85
mydreams93
Kızlaarrr bi takim problemler vardi ama hallettim. Giremedim merakta biraktiysam özür dilerimhersey yolunda. Bebisle ilgili bir siknti degildi biz iyiyiz çok şükür. Çok özlediiiim
Oyy canim valla cok üzgünüm inan. Eşle biraz fazla yükseldik üstüne baska seylerde tuz biber oldu. Telefon elime alamadm. Bebegimide üzdüm bu ara agladim cok. Ama gecti şükür. Iyiyiz simdiBahar aklımız çıktı ya kuzum
Sen iyi olda kuzum. İyiysen şimdi sevindim. Eşler sabrımızı zorluyor işte. Anlat bebeğim konuş. Üzülmez o hemen herşeye. Gittim canımcığım bugün herşey yolundaOyy canim valla cok üzgünüm inan. Eşle biraz fazla yükseldik üstüne baska seylerde tuz biber oldu. Telefon elime alamadm. Bebegimide üzdüm bu ara agladim cok. Ama gecti şükür. Iyiyiz simdisen nasilsin canisi bulut nasil? Gittnmi dra
Allah sana ve eşine sabır versin inşallah çok sağlıklı bir bebeğe kavuşursunuz, dualarım sizinle…Kızlar ben artık hamile değilim, anne değilim... 19uncu haftadan bugune 29 haftaya kadar benimleydiniz. Sag olun..
Canim biraz maddiyat biraz dusunmeden konusmak biraz aile tarafi dusuncesizlikleri. Hepsi ust uste geldi. Normalde eşim cok alttan alan bi insan. Ama bu sefer almadi bende alamadim baya sert gecti bikac günümüz. Yay dolunayi bizi fena vurdu eşimde yay burcuSen iyi olda kuzum. İyiysen şimdi sevindim. Eşler sabrımızı zorluyor işte. Anlat bebeğim konuş. Üzülmez o hemen herşeye. Gittim canımcığım bugün herşey yolunda
Süründür hdjdjdCanim biraz maddiyat biraz dusunmeden konusmak biraz aile tarafi dusuncesizlikleri. Hepsi ust uste geldi. Normalde eşim cok alttan alan bi insan. Ama bu sefer almadi bende alamadim baya sert gecti bikac günümüz. Yay dolunayi bizi fena vurdu eşimde yay burcuama atlattik gönĺümü aldı ama yüz vermiyom hemen
Canım ne denir bilemiyorum .Allah güç kuvvet versin sana .Ama biz şahidiz ki çok uğraştınız.Eşin de sen de son zamana kadar hep bir çözüm yolu aradınız .evladın da bunların hepsini hissetti ve biliyor.Rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla kucağınızı doldursun inşallah.Kızlar ben artık hamile değilim, anne değilim... 19uncu haftadan bugune 29 haftaya kadar benimleydiniz. Sag olun..
Anlamazlarsa da anlatırız be festi.çok haklısın o bebişin istediği tek şey bizi hissetmek , bizi tanımak ,kokumuzu almak.Zaten bizim de tek ihtiyacımız bu değil mi ..Ceri anlayacaklar. Bu bir daha telafisi olmayacak birşey. Sağlığınız el veriyorsa ki inşallah verecek bunu kimse elinden alamaz. Bak ben aileme şimdiden dedim. Maks 2 saatiniz var biz tentene temas yapıcaz dedim. Gece kocamla kalacağız ertesi gün eve geleceğiz dedim. Kimseye yedirmem o anımı. Ben 7 aydır o anların hayaliylerim. Annaneymiş kv miş kendi ailemmiş umrumda olmaz. Eşimin ailesine demedim ona da eşim söyleyecek baktım tınmıyorlar günü geldiğinde dışarı alayım sizi der soyunur yatarım. Bizimkilerde benimle inatlaşacak kimse yok oldu da inatlaştı alır boyunun ölçüsünü. Bu konularda taviz yok cero. Geridönüşü yok çünkü. Bebeğinin ve sizin ihtiyacınız bu. Kimsenin keyfi yüzünden ödün verme kendinden ve bebeğinden.
Ya şu annem babam diyenler bir bitsin ya. Herkes kendi konumunda olmalı. Kayınvaliden babannem diye seviyor hdjdj birşey dedim mi hatırlamıyorum ama ya ben demişimdir ya da o sezmiştir bu kız beni parçalar diye bilemiyorum. Annesi için bile bebeğe annem demek çok yanlış. Bilinçaltına direkt sen evlat değil annesin demekken bir başkasının anne demesi ay düşününce bile bana bir haller oluyor.
aynen kayinbaba bayramda gelcekti buyuk ihtimal bende esime sen zaten bayramda caliscan bende 35. Haftalarda iyice agirlasmis olcm napcam babanla tum.gun evde oglen rahatca yatsam yatamam edemem. Bizim ailede hic gormedm boyle kayinpedern tek basina gidipde karni burnunda gelinin evinde bayram boyu kaldgni. Sacma dusuncesizler annen bunu dusunck babana dicek dedm. Ordan burdan sizinkiler biraz bu konularda yol yordam bilmiyorlae cahiller felan dedm esimde ona bozuldu agzimdan cikti cahil kelimesi iste dayanamadm sonra maddiyatt isin icine girdi. Normalde durumumuz iyi cok şükür. Ama eş ailesi biraz tutumlu. Esimide etkiliyolar bu konuda. Yok ev alin pahalaniyo git gide.ya cocuk olcak tek maasiz. Ev alda faizler belli. Ben niye durup dururken suan kendimi borca harca sokayim ne karisiyosnz. Verin para alalim o zmn. Esimde onlarn agzina bakip paradan kısmaya basladı ben dellendim tabi. Kusura bakmada benim.cocugm olcak hicbiseyden kısamam ev mevde istemiyorum.suan dedm.Süründür hdjdjd
Oda bunalmıştır canım onlara da kolay değil hiç. Kayınailenin gelmesi mevzuları mı yoksa
Kefir ıspanak ceviz sütlaç bunlari dene birde cnmÇok üzüldüm kızlar bebeğim 8 gün geriden geliyormuş kilosu bugün tam 29+0 1200 gr çıktı dr haftaya tekrar görmek istedi kilosunu nasıl bi beslenme düzeni belirleyim kendime bilemiyorum aslında yemem güzel fakat sanırım süt ve süt ürünlerinden geri kaldım çalışıyorum sabahları hep poğçayla geçiştiriyorum dr günde 3 kase yoğurt ve kaşar peynir önerdi. Önerebileceğiniz birşey varmı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?