2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Kızlar ben artık hamile değilim, anne değilim... 19uncu haftadan bugune 29 haftaya kadar benimleydiniz. Sag olun..
Çok çok üzgünüm ne diyeceğimi bilemiyorum Allah sabır güç kuvvet sağlık versin size.

Kızlar ben artık hamile değilim, anne değilim... 19uncu haftadan bugune 29 haftaya kadar benimleydiniz. Sag olun..
Canım böyle düşünme lütfen. Sen doğurmadanda çok güzel annelik yaptın. Çok çabaladınız eşinle, hepimiz şahit olduk.

Allah size sabır, güç versin.

Her şeyde bir hayır vardır...Demesi zor inan, ama artık sorunu biliyorsunuz. Çok bilinçli davrandınız, çok savaştınız.

Allah kucağınızı boş bırakmasın. Dualarımız sizinle ilerisi için, ve şimdisi için

Ohh herkes başının çaresine baksın :F

Allah sabır versin Sen son ana kadar direndin. Her yolu araştırdın biz her çabana şahit olduk bundan sonrası için Allahm sana güç versin

Bahar aklımız çıktı ya kuzum
Oyy canim valla cok üzgünüm inan. Eşle biraz fazla yükseldik üstüne baska seylerde tuz biber oldu. Telefon elime alamadm. Bebegimide üzdüm bu ara agladim cok. Ama gecti şükür. Iyiyiz simdi sen nasilsin canisi bulut nasil? Gittnmi dra

Sen iyi olda kuzum. İyiysen şimdi sevindim. Eşler sabrımızı zorluyor işte. Anlat bebeğim konuş. Üzülmez o hemen herşeye. Gittim canımcığım bugün herşey yolunda

Allah sana ve eşine sabır versin inşallah çok sağlıklı bir bebeğe kavuşursunuz, dualarım sizinle…
Çok iyi bir anne olacağına eminim…

Sen iyi olda kuzum. İyiysen şimdi sevindim. Eşler sabrımızı zorluyor işte. Anlat bebeğim konuş. Üzülmez o hemen herşeye. Gittim canımcığım bugün herşey yolunda
Canim biraz maddiyat biraz dusunmeden konusmak biraz aile tarafi dusuncesizlikleri. Hepsi ust uste geldi. Normalde eşim cok alttan alan bi insan. Ama bu sefer almadi bende alamadim baya sert gecti bikac günümüz. Yay dolunayi bizi fena vurdu eşimde yay burcu ama atlattik gönĺümü aldı ama yüz vermiyom hemen

Süründür hdjdjd
Oda bunalmıştır canım onlara da kolay değil hiç. Kayınailenin gelmesi mevzuları mı yoksa

Canım ne denir bilemiyorum .Allah güç kuvvet versin sana .Ama biz şahidiz ki çok uğraştınız.Eşin de sen de son zamana kadar hep bir çözüm yolu aradınız .evladın da bunların hepsini hissetti ve biliyor.Rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla kucağınızı doldursun inşallah.

Anlamazlarsa da anlatırız be festi.çok haklısın o bebişin istediği tek şey bizi hissetmek , bizi tanımak ,kokumuzu almak.Zaten bizim de tek ihtiyacımız bu değil mi .. eşim gelince bi söyleyeyim ona da ben destek olacağına eminim onun da .Umarım hayal ettiğimiz gibi geçer her şey.Yavrularımızla sımsıcak yatarız ay düşüncesi bile güzel

Annem konusu da bende çok sinir oluyorum ama görümcem gerçekten kedime bile annemmm annneemmmmm diyor mahire derse sen doğurdun heralde annem dediğine göre diye yapıştırırım .Benim annem de beni hiç annem diye sevmedi .bilmiyorum bak acaba bilinçli mi yaptı bi sorayım

Süründür hdjdjd
Oda bunalmıştır canım onlara da kolay değil hiç. Kayınailenin gelmesi mevzuları mı yoksa
aynen kayinbaba bayramda gelcekti buyuk ihtimal bende esime sen zaten bayramda caliscan bende 35. Haftalarda iyice agirlasmis olcm napcam babanla tum.gun evde oglen rahatca yatsam yatamam edemem. Bizim ailede hic gormedm boyle kayinpedern tek basina gidipde karni burnunda gelinin evinde bayram boyu kaldgni. Sacma dusuncesizler annen bunu dusunck babana dicek dedm. Ordan burdan sizinkiler biraz bu konularda yol yordam bilmiyorlae cahiller felan dedm esimde ona bozuldu agzimdan cikti cahil kelimesi iste dayanamadm sonra maddiyatt isin icine girdi. Normalde durumumuz iyi cok şükür. Ama eş ailesi biraz tutumlu. Esimide etkiliyolar bu konuda. Yok ev alin pahalaniyo git gide.ya cocuk olcak tek maasiz. Ev alda faizler belli. Ben niye durup dururken suan kendimi borca harca sokayim ne karisiyosnz. Verin para alalim o zmn. Esimde onlarn agzina bakip paradan kısmaya basladı ben dellendim tabi. Kusura bakmada benim.cocugm olcak hicbiseyden kısamam ev mevde istemiyorum.suan dedm.

Kefir ıspanak ceviz sütlaç bunlari dene birde cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…