- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #36.601
Çok teşekkür ederim cevabın içinO kadar normal ki. Benimde hissetmeye başladıktan sonra bir yavaşladı ama son 1 - 1.5 haftadır inanılmaz güçlü ama bir günü bir gününü tutmuyor. Bigün hiç hareket etmiyor, başka bir gün durmuyor. 29+3 üm ben bugün. 30 dan sonraki hareketleri anlamlıymış aslında. Anlıyorum tedirginliğinizi ama ferah tutun içinizi. Bikaç güne yine güçlenir daha fa hareketlenir. Ben mesela hareketsiz olunca hemen bir vişne suyu içip uzanıyorum. Fıkırdıyor hemen içim rahatlıyor.
Cevabın için çok teşekkür ederimMerhaba benımde 25-27. Haftalar arası dediğiniz givi ara ara durgunlaştı ve oldukça endişelendim ama özellikle su son 1 haftadır inanılmaz hareketli 29+4 teyiz muhtemelen bi büyüme atağı vs diye düşünüyorum. O dönem bazı arkadaşlarda aynısını yazdığını söylemişti. Endişelenmeyin lütfen hiç hareket etmezse doktorunuza bildirin
Bu forum hepimize iyi geliyor benceCevabın için çok teşekkür ederimsizlerden gelen olumlu cevaplar içimi rahatlatıyor
Bende de aynısı olduMerhaba benımde 25-27. Haftalar arası dediğiniz givi ara ara durgunlaştı ve oldukça endişelendim ama özellikle su son 1 haftadır inanılmaz hareketli 29+4 teyiz muhtemelen bi büyüme atağı vs diye düşünüyorum. O dönem bazı arkadaşlarda aynısını yazdığını söylemişti. Endişelenmeyin lütfen hiç hareket etmezse doktorunuza bildirin
Çoook geçmiş olsun canımKızlar ben artık hamile değilim, anne değilim... 19uncu haftadan bugune 29 haftaya kadar benimleydiniz. Sag olun..
Ne diyeceğimi bilmiyorum çok çok üzgünüm. Allah size sabırlar versin. Ne kadar çabaladın, çare aradın en iyi sen bilirsin o yüzden anne değilim deme. Allah en kısa en hayırlı zamanda gönlüne göre versin inşallahKızlar ben artık hamile değilim, anne değilim... 19uncu haftadan bugune 29 haftaya kadar benimleydiniz. Sag olun..
Geçmiş gitmiş olsun canımCanim biraz maddiyat biraz dusunmeden konusmak biraz aile tarafi dusuncesizlikleri. Hepsi ust uste geldi. Normalde eşim cok alttan alan bi insan. Ama bu sefer almadi bende alamadim baya sert gecti bikac günümüz. Yay dolunayi bizi fena vurdu eşimde yay burcuama atlattik gönĺümü aldı ama yüz vermiyom hemen
Çok geçmiş olsun cnm ne diyeceğimi bilemedim Allahım bir daha yaşatmasınKızlar ben artık hamile değilim, anne değilim... 19uncu haftadan bugune 29 haftaya kadar benimleydiniz. Sag olun..
Ceri asla. Bebek sağlık sorunu yoksa annede ve bebekte maks 1 saat içinde tentene temasına kavuşmalı. Sonrasında babayla da yapmalı. Anne iyi değilse direkt babayla yapmalı. O süreçte sizden önce kimse dokunmamalı. Bebeğin istediği şey senin kokun babasının sıcaklığı. Şimdiden söyleyeceksin. Anne karnından yeni çıkmış bebeği kucağına alıp hele de öpecek kadar dangalak değillerdir inşallah. Kimsenin kalbini değil bebeğin sağlığının düşünüleceği zaman. En en en net olduğum konu. Kırmızı çizgim. Sevsin herkes lafım yok. Ama usulünce.
Annem diyenin ağzını yırt eline ver.
Kızlar o zaman size bi uzmanlık sorusu; Benim canım kocam ilk gece kalmak istiyo tabiki annem de istiyorsa tabiki kalsın seninle ilgilenebilir ama bebeğin altını alabilir mi? diyor çok ama çok ölçülü çok zarif kadındır annem, ne öper ne öptürür kimsenin kucağına vermez. Eşimin kalmasını ben de istiyorum ama hem uyur hem horlar hem bebeğin altını alamaz ben hem sezeryan hem myom ameliyatını aynı anda olacağım. Nasıl yapalım bilmiyorumKız festi ben doğurunca da beni böyle gazlasana.Sen böyle yazınca varya öyle bi gaza geliyorum kizaten eşime de söyledim ben sezeryan olursam direk sen al dedim.kimseye verme ben gelene kadar dedim bende çok istiyorum tentene kalmak ama o taraf pek anlayacak gibi değil ,anneannemi tembihleyeceğim o çok iyi engel olur başkasının almasına .ona çok güveniyorum bu konuda annem diyenin ağzını yırtarım büyük ihtimalle onu yaparım gibi geliyor
Canım bence annen olsa çok iyi olur gibi, eşin sonuçta annelik güdüsü yok, hem senle hem bebekle nasıl ilgilenecekKızlar o zaman size bi uzmanlık sorusu; Benim canım kocam ilk gece kalmak istiyo tabiki annem de istiyorsa tabiki kalsın seninle ilgilenebilir ama bebeğin altını alabilir mi? diyor çok ama çok ölçülü çok zarif kadındır annem, ne öper ne öptürür kimsenin kucağına vermez. Eşimin kalmasını ben de istiyorum ama hem uyur hem horlar hem bebeğin altını alamaz ben hem sezeryan hem myom ameliyatını aynı anda olacağım. Nasıl yapalım bilmiyorum
Bizimkilerinde ilk söyledi bakalım kocan altını alabilecek mi olduKızlar o zaman size bi uzmanlık sorusu; Benim canım kocam ilk gece kalmak istiyo tabiki annem de istiyorsa tabiki kalsın seninle ilgilenebilir ama bebeğin altını alabilir mi? diyor çok ama çok ölçülü çok zarif kadındır annem, ne öper ne öptürür kimsenin kucağına vermez. Eşimin kalmasını ben de istiyorum ama hem uyur hem horlar hem bebeğin altını alamaz ben hem sezeryan hem myom ameliyatını aynı anda olacağım. Nasıl yapalım bilmiyorum
Canım annenin kalması daha mantıklı ..işini daha iyi görürKızlar o zaman size bi uzmanlık sorusu; Benim canım kocam ilk gece kalmak istiyo tabiki annem de istiyorsa tabiki kalsın seninle ilgilenebilir ama bebeğin altını alabilir mi? diyor çok ama çok ölçülü çok zarif kadındır annem, ne öper ne öptürür kimsenin kucağına vermez. Eşimin kalmasını ben de istiyorum ama hem uyur hem horlar hem bebeğin altını alamaz ben hem sezeryan hem myom ameliyatını aynı anda olacağım. Nasıl yapalım bilmiyorum
Nerden aldin tog u? Ben de bakiyorum bu araCanım ilk 1 yıl yastık yorgan gibi şeylerle üzerlerini örtmek riskli ve önerilmiyor. İstersen araştır içine sinerse kullanma. Ben uyku tulumu aldım 0.3 tog. Sonrasında birkaç tan edaha alacağım.
15 Mayıs ta bizim 1.yıl dönümüydü eşim hediye bileklik almış bana ama ben ona almadım hiç birşey1 Haziran da doğum günüydü çiçekle pasta alıp gittim şirketineBende bugün yine eşimden dolayı stresliyim. Bugün bizim 1. Evlilik yıl dönümümüzdü. Belki bi çiçek böcek alır felan dedim ama hiç hayale almadı. Kahvaltıda kuru kuruya nice yıllarımız olsun dedigerçi bende ona bişey yapmadım. Ama hamileyim felan ondan bi incelik bekledim sanırım. Sonra da uykum gelmiş numarası yapıp koltukta arkamı dönüp yattım napıyım
Ne güzel bence çok şanslısın15 Mayıs ta bizim 1.yıl dönümüydü eşim hediye bileklik almış bana ama ben ona almadım hiç birşey1 Haziran da doğum günüydü çiçekle pasta alıp gittim şirketineadam benden hediye bekliyor ama bende tık yok en son takım elbise istedi ben beğencekmişim ona süpriz olacakmış ama hiç halim yok
Benimkinin de aşağı kalır yanı yok öyle bir devirdeyiz ki çalışmasan olmuyor kendi işi hic tatili yok akşam 9.30 10 da anca geliyor yemekti iki konusma az bebek sevme sızıp kaliyor. Telefonu bizimkinin de eline yapışık maalesefÇok moralim bozuk ya eşimin ilgisizliği beni çok yoruyor. Aslında hep böyleydi ama eve geliyor kendini tuvalete kapatıyor oyun oynuyor. Ben film izliyorum o balkonda sigara içip tüm gün telefonda. İşleri yoğun son zamanlarda geç geliyor ama gerçekten yoruldum ve sıkıldım bu durumdan ya bi insan karısının yanında olmaz mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?