2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Çok teşekkür ederim cevabın için

Cevabın için çok teşekkür ederim sizlerden gelen olumlu cevaplar içimi rahatlatıyor

Bende de aynısı oldu

Kızlar ben artık hamile değilim, anne değilim... 19uncu haftadan bugune 29 haftaya kadar benimleydiniz. Sag olun..
Ne diyeceğimi bilmiyorum çok çok üzgünüm. Allah size sabırlar versin. Ne kadar çabaladın, çare aradın en iyi sen bilirsin o yüzden anne değilim deme. Allah en kısa en hayırlı zamanda gönlüne göre versin inşallah

Geçmiş gitmiş olsun canım

Kızlar o zaman size bi uzmanlık sorusu; Benim canım kocam ilk gece kalmak istiyo tabiki annem de istiyorsa tabiki kalsın seninle ilgilenebilir ama bebeğin altını alabilir mi? diyor çok ama çok ölçülü çok zarif kadındır annem, ne öper ne öptürür kimsenin kucağına vermez. Eşimin kalmasını ben de istiyorum ama hem uyur hem horlar hem bebeğin altını alamaz ben hem sezeryan hem myom ameliyatını aynı anda olacağım. Nasıl yapalım bilmiyorum

Bende bugün yine eşimden dolayı stresliyim. Bugün bizim 1. Evlilik yıl dönümümüzdü. Belki bi çiçek böcek alır felan dedim ama hiç hayale almadı. Kahvaltıda kuru kuruya nice yıllarımız olsun dedi gerçi bende ona bişey yapmadım. Ama hamileyim felan ondan bi incelik bekledim sanırım. Sonra da uykum gelmiş numarası yapıp koltukta arkamı dönüp yattım napıyım

Canım bence annen olsa çok iyi olur gibi, eşin sonuçta annelik güdüsü yok, hem senle hem bebekle nasıl ilgilenecek

Bizimkilerinde ilk söyledi bakalım kocan altını alabilecek mi oldu

Canım annenin kalması daha mantıklı ..işini daha iyi görür . Benim ilk dogumda evde kv gece yanimda kaldı ama çok horladiig için bebek sustugu anda kv yuzunden uyuyamıyordm. Sbaha da anne ola böyle sen evine git dedim

Çok moralim bozuk ya eşimin ilgisizliği beni çok yoruyor. Aslında hep böyleydi ama eve geliyor kendini tuvalete kapatıyor oyun oynuyor. Ben film izliyorum o balkonda sigara içip tüm gün telefonda. İşleri yoğun son zamanlarda geç geliyor ama gerçekten yoruldum ve sıkıldım bu durumdan ya bi insan karısının yanında olmaz mı

15 Mayıs ta bizim 1.yıl dönümüydü eşim hediye bileklik almış bana ama ben ona almadım hiç birşey1 Haziran da doğum günüydü çiçekle pasta alıp gittim şirketine adam benden hediye bekliyor ama bende tık yok en son takım elbise istedi ben beğencekmişim ona süpriz olacakmış ama hiç halim yok

Ne güzel bence çok şanslısın

Benimkinin de aşağı kalır yanı yok öyle bir devirdeyiz ki çalışmasan olmuyor kendi işi hic tatili yok akşam 9.30 10 da anca geliyor yemekti iki konusma az bebek sevme sızıp kaliyor. Telefonu bizimkinin de eline yapışık maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…