- 31 Ağustos 2022
- 535
- 1.404
- 43
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #36.621
Benimkide aynı canım telefonu hiç susmaz( iş yerine gittim pastayla adam pastayı üfleyemedi telefonla konuşmaktan pasta full mum oldu) beni öpmedi bile o yoğunluğundan teşekkür içinÇok moralim bozuk ya eşimin ilgisizliği beni çok yoruyor. Aslında hep böyleydi ama eve geliyor kendini tuvalete kapatıyor oyun oynuyor. Ben film izliyorum o balkonda sigara içip tüm gün telefonda. İşleri yoğun son zamanlarda geç geliyor ama gerçekten yoruldum ve sıkıldım bu durumdan ya bi insan karısının yanında olmaz mı
Yok bacım ya adama geçen doğum gününde zara dan iki parfüm bi gömlek aldım oooo bir yıl oldu bana hiç bişey almadın diyor hangimiz kız bilemedimNe güzel bence çok şanslısın
He bide bana sana para vereyim sen git kendine al hediye dedi kafasını kıracaktım ondan gidip aldıNe güzel bence çok şanslısın
En azından böyle günlerin kutlanması gerektiğinin farkında, bizimki 50 yıllık evli gibi ilk yıldan. Dünya umrunda değil. En son doğum günümde sadece 1 demet çiçek almıştı. Hediye felan yok yanı. O da 10 ay olmuşYok bacım ya adama geçen doğum gününde zara dan iki parfüm bi gömlek aldım oooo bir yıl oldu bana hiç bişey almadın diyor hangimiz kız bilemedim
Gerçekten çıldırma aşamasına geldim. Her şeyi tek basıma düşünmek beni çok yoruyor geriyorBenimkinin de aşağı kalır yanı yok öyle bir devirdeyiz ki çalışmasan olmuyor kendi işi hic tatili yok akşam 9.30 10 da anca geliyor yemekti iki konusma az bebek sevme sızıp kaliyor. Telefonu bizimkinin de eline yapışık maalesef
Bizim artık iyice azaldı iletişimimiz son bir iki haftadır. Biraz trip atsam sinirlensem hemen üste çıkmaya çalışıyor üstelik. Bu akşam dayanamadım artık hıçkıra hıçkıra ağladım hiçbir şey demeden. Bu sefer sarılıp özür diliyor. Ama hatasını anlamak yok maalesef.Benimkide aynı canım telefonu hiç susmaz( iş yerine gittim pastayla adam pastayı üfleyemedi telefonla konuşmaktan pasta full mum oldu) beni öpmedi bile o yoğunluğundan teşekkür içinne diyim yani bizim için çalışıyor o da . birde batak indirmiş telefona sürekli oynuyor yemek yerken kesinlikle yasakladım bu defa da ben konuşsam bile kafası başka yerde dinlemiyor beni geçiştiriyor öyle işlerle kafası yoğun olduğunu gerçekten bildiğim için sallamıyorum şuanlık ama normal zamanda kavga çıkartırım derdin ne diye iki sohbet edemeyeceksem niye aynı evdeyiz diye tepesine binerim
Yapılar farklı bak benim ki vazo daki gül kurumadan yenisini alır ama özünde hepsi öküz ben romantik görmüyorum o yüzden karısını önemseyen telefona yapışmaz evde şurda çocuk olunca zaten sohbet edebilecekmiyiz birşeyler izleyebilecekmiyiz muamma geçen iki masaj yap dedim eliyle iki dokundu tamam yaptı bile sayılmaz yani her gün gül alsa da bir hikmeti olmuyor öyle oluncaEn azından böyle günlerin kutlanması gerektiğinin farkında, bizimki 50 yıllık evli gibi ilk yıldan. Dünya umrunda değil. En son doğum günümde sadece 1 demet çiçek almıştı. Hediye felan yok yanı. O da 10 ay olmuş
Ağlamak yerine sen üstüne bineceksin aslında ama hamilelikte çok zor o benim gibi bir karakter bile kaç kez ağladı şu hamilelikte kendime hayretim benimkide diz çöker özürler diler affetmediğimde de sanki artık ben hatalıymışım uzatıyorum diye suratından geçilmezBizim artık iyice azaldı iletişimimiz son bir iki haftadır. Biraz trip atsam sinirlensem hemen üste çıkmaya çalışıyor üstelik. Bu akşam dayanamadım artık hıçkıra hıçkıra ağladım hiçbir şey demeden. Bu sefer sarılıp özür diliyor. Ama hatasını anlamak yok maalesef.
Canım benim çok üzüldüm Allah'ım çok bekletmeden size sağlıklı bir bebek nasip etsinKızlar ben artık hamile değilim, anne değilim... 19uncu haftadan bugune 29 haftaya kadar benimleydiniz. Sag olun..
Canım dediğim gibi benim nerdeyse kürdana kadar Karacaydı fldkdk ondan dolayı kullanmadığım pakedi yok, abiye yatak örtüsünü kullanmadım diye sattım, düdüklüden korkuyorum diye sattım kalan her şey benimle beraberBen tencere tabak çatal kaşık ve yatak odası seti almıştım tencereler çelik tencere onlarda sorun yaşamadım, tabaklar çatal kaşıklar çok misafir gelmediği için deforme olmadı ama yatak odasını dediğim gibi hiç kullanmadım geldiğinde bi yıkandı sonra misafir geldikçe yatak örtüsünü serdim sadece sonra da dolaba
Ay benim eşimi anlattın. Benımkı de affetnediğimm zaman beş karış suratAğlamak yerine sen üstüne bineceksin aslında ama hamilelikte çok zor o benim gibi bir karakter bile kaç kez ağladı şu hamilelikte kendime hayretim benimkide diz çöker özürler diler affetmediğimde de sanki artık ben hatalıymışım uzatıyorum diye suratından geçilmez
Daha çarpamadı ama yükseklik korkum var ordan aşağı salındıkça oğludumda içerde sertleşiyorBunlar çok kötü elektrik çarpıyor
Ahh geçmiş olsun canım ya dikat edin dışardan çok yememeye çalışın iyiki gitmişsin ishalde riskli çünküAy kızlar size demiştim ya ben ishaldim büyük oğlum alttan üstten gitti pazar günü diye. Bugün akşam duramaz oldum gaita testi verdim. Düşündüğüm gibi amip olmuşum duramadin acilde serum yedim geldim ama çok bir etkisi olmadı. Doktorum prebiyotik yazdı. İshal ilacı yazdı. Eve geldim ki küçük oğlum yatak döşek bırakmamış. Yarın izin alırım artık ona bakarım napim ay çok fena oldum ailecek. Tavuk dürüm bizi böyle yaptı yemeyin kızlar doğuma kadar...onlar istifra edip rahatladi ben onu da yapamadım dönüp duruyor midem
Doğrudur canim ama burdan 8 yil once yemek takimi,kasik catal takimi bide bu tencere seti 3800tl vermistim,yani ozaman az bir para değildi,ama iste kalitesiz,en guzel çelik tencere öbürleri hikayeBen el dezenfektanı götürmeyi düşünüyorum canım, fısfıslı, dokunmak isteyene eşimi tembihlicem fısfıslansın dokunsunlar, öpmek yasak derim şakayla karışık herkese. Eşşşşşek değillerse yapmazlar diye düşünüyorum
canım ben bununla ilgili birşey izlemiştim gerçek granitin çizilmesi aşırı zor diye. Eğer granit diye aldığımız tencereler çiziliyorsa sahte granit kaplamaymış, teflondan farksız demişti. Ben de öyle iki tane attım çöpe, biri tava biri tencere, güya granit diye almıştım, zaten gerçek granit çok pahalıymış.
Ben de bunu merak ediyorum, 40 gün dışarı çıkmayacak mıyız, ya da biz çıksak bebek çıkmayacak mı. Kuzenimin düğünü var mesela çok önceden belliydi günü. Hani illa gidecem diye demiyorum ama bir gidip gelsem görünsem çok sıkıntı olur mu ki bir aylık falan olmuş olacak o zaman. Yoksa asla çıkmıyor muyuz ve neden
Ne diyeceğimi bilemedim,cok cok üzgünümKızlar ben artık hamile değilim, anne değilim... 19uncu haftadan bugune 29 haftaya kadar benimleydiniz. Sag olun..
Oturup konuşsan canim,bu davranışlardan rahatsiz olduğunu anlatsan,bisey değişemez mı ?Çok moralim bozuk ya eşimin ilgisizliği beni çok yoruyor. Aslında hep böyleydi ama eve geliyor kendini tuvalete kapatıyor oyun oynuyor. Ben film izliyorum o balkonda sigara içip tüm gün telefonda. İşleri yoğun son zamanlarda geç geliyor ama gerçekten yoruldum ve sıkıldım bu durumdan ya bi insan karısının yanında olmaz mı
Neden hastaneye geleceklerki annen,kv,eşin yeterli başka kimseyi kabul etme ben kizim 40 çıkanakadar misafir kabul etmedim bu hamileliğimde de şimdiden herkeze söyledim kimse kusura bakmasın onlar çok ufak ve mikroplara karşı çok savunmasız bence kimsede kabul etmemeli ya bilmiyorum kendi fikrimKız festi ben doğurunca da beni böyle gazlasana.Sen böyle yazınca varya öyle bi gaza geliyorum kizaten eşime de söyledim ben sezeryan olursam direk sen al dedim.kimseye verme ben gelene kadar dedim bende çok istiyorum tentene kalmak ama o taraf pek anlayacak gibi değil ,anneannemi tembihleyeceğim o çok iyi engel olur başkasının almasına .ona çok güveniyorum bu konuda annem diyenin ağzını yırtarım büyük ihtimalle onu yaparım gibi geliyor
Hormonlardan oluyor benim kizimda 34/35h boyle olmaya başladım vicut sut uretimine başladiği icin hormonlardan dolayi dedi doktor emzirdigin surece olacak dedi emzirmeyi kesince kabarma da gecmistiEki Görüntüle 3257672
Kızlar boynumda böyle şeyler oldu alerji gibi, göbeğimde de var, sebebi ne olabilir? Hamilelikle mi ilgili acaba
Ay çok geçmiş olsunAy kızlar size demiştim ya ben ishaldim büyük oğlum alttan üstten gitti pazar günü diye. Bugün akşam duramaz oldum gaita testi verdim. Düşündüğüm gibi amip olmuşum duramadin acilde serum yedim geldim ama çok bir etkisi olmadı. Doktorum prebiyotik yazdı. İshal ilacı yazdı. Eve geldim ki küçük oğlum yatak döşek bırakmamış. Yarın izin alırım artık ona bakarım napim ay çok fena oldum ailecek. Tavuk dürüm bizi böyle yaptı yemeyin kızlar doğuma kadar...onlar istifra edip rahatladi ben onu da yapamadım dönüp duruyor midem
Hiç sorma canım yaAhh geçmiş olsun canım ya dikat edin dışardan çok yememeye çalışın iyiki gitmişsin ishalde riskli çünkü
Canım yeri size ters ama yanilip aldanıp almayın Kenan evrende kütük döner. Aslında ilk kez yediğimiz yer de değil ama işte mahfettiAy çok geçmiş olsuntalihsizlik olmuş kendine dikkat et pozitif bir de nerden yedin söyle yemeyelim
Ay yerdim ordan tasinmadan önce hep . Kasılma karın ağrısı filan yok dimi sendeHiç sorma canım ya
Canım yeri size ters ama yanilip aldanıp almayın Kenan evrende kütük döner. Aslında ilk kez yediğimiz yer de değil ama işte mahfetti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?