2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Benimkide aynı canım telefonu hiç susmaz( iş yerine gittim pastayla adam pastayı üfleyemedi telefonla konuşmaktan pasta full mum oldu) beni öpmedi bile o yoğunluğundan teşekkür için ne diyim yani bizim için çalışıyor o da . birde batak indirmiş telefona sürekli oynuyor yemek yerken kesinlikle yasakladım bu defa da ben konuşsam bile kafası başka yerde dinlemiyor beni geçiştiriyor öyle işlerle kafası yoğun olduğunu gerçekten bildiğim için sallamıyorum şuanlık ama normal zamanda kavga çıkartırım derdin ne diye iki sohbet edemeyeceksem niye aynı evdeyiz diye tepesine binerim

Yok bacım ya adama geçen doğum gününde zara dan iki parfüm bi gömlek aldım oooo bir yıl oldu bana hiç bişey almadın diyor hangimiz kız bilemedim
En azından böyle günlerin kutlanması gerektiğinin farkında, bizimki 50 yıllık evli gibi ilk yıldan. Dünya umrunda değil. En son doğum günümde sadece 1 demet çiçek almıştı. Hediye felan yok yanı. O da 10 ay olmuş

Gerçekten çıldırma aşamasına geldim. Her şeyi tek basıma düşünmek beni çok yoruyor geriyor

Bizim artık iyice azaldı iletişimimiz son bir iki haftadır. Biraz trip atsam sinirlensem hemen üste çıkmaya çalışıyor üstelik. Bu akşam dayanamadım artık hıçkıra hıçkıra ağladım hiçbir şey demeden. Bu sefer sarılıp özür diliyor. Ama hatasını anlamak yok maalesef.

Yapılar farklı bak benim ki vazo daki gül kurumadan yenisini alır ama özünde hepsi öküz ben romantik görmüyorum o yüzden karısını önemseyen telefona yapışmaz evde şurda çocuk olunca zaten sohbet edebilecekmiyiz birşeyler izleyebilecekmiyiz muamma geçen iki masaj yap dedim eliyle iki dokundu tamam yaptı bile sayılmaz yani her gün gül alsa da bir hikmeti olmuyor öyle olunca

Ağlamak yerine sen üstüne bineceksin aslında ama hamilelikte çok zor o benim gibi bir karakter bile kaç kez ağladı şu hamilelikte kendime hayretim benimkide diz çöker özürler diler affetmediğimde de sanki artık ben hatalıymışım uzatıyorum diye suratından geçilmez

Canım dediğim gibi benim nerdeyse kürdana kadar Karacaydı fldkdk ondan dolayı kullanmadığım pakedi yok, abiye yatak örtüsünü kullanmadım diye sattım, düdüklüden korkuyorum diye sattım kalan her şey benimle beraber Tabak çatal adı misafir takımı ama ben günlük de kullanıyorum onlarda bi sıkıntı yaşamadım. Bir tek kaşık çatal setindeki bıçaklarda pas gibi bişi oluyor arada anneme söylüyorum büyü mü yapıyo napıyosa o gelince geçiyo ben naptıysam geçmedi

Ay kızlar size demiştim ya ben ishaldim büyük oğlum alttan üstten gitti pazar günü diye. Bugün akşam duramaz oldum gaita testi verdim. Düşündüğüm gibi amip olmuşum duramadin acilde serum yedim geldim ama çok bir etkisi olmadı. Doktorum prebiyotik yazdı. İshal ilacı yazdı. Eve geldim ki küçük oğlum yatak döşek bırakmamış. Yarın izin alırım artık ona bakarım napim ay çok fena oldum ailecek. Tavuk dürüm bizi böyle yaptı yemeyin kızlar doğuma kadar...onlar istifra edip rahatladi ben onu da yapamadım dönüp duruyor midem

Ay benim eşimi anlattın. Benımkı de affetnediğimm zaman beş karış surat

Ahh geçmiş olsun canım ya dikat edin dışardan çok yememeye çalışın iyiki gitmişsin ishalde riskli çünkü

Doğrudur canim ama burdan 8 yil once yemek takimi,kasik catal takimi bide bu tencere seti 3800tl vermistim,yani ozaman az bir para değildi,ama iste kalitesiz,en guzel çelik tencere öbürleri hikayesimdi ki aklım olsa almazdım
Kızlar ben artık hamile değilim, anne değilim... 19uncu haftadan bugune 29 haftaya kadar benimleydiniz. Sag olun..
Ne diyeceğimi bilemedim,cok cok üzgünüm Allah size sabırlar,ferahlık versin Başınız sağolsun
Oturup konuşsan canim,bu davranışlardan rahatsiz olduğunu anlatsan,bisey değişemez mı ?

Neden hastaneye geleceklerki annen,kv,eşin yeterli başka kimseyi kabul etme ben kizim 40 çıkanakadar misafir kabul etmedim bu hamileliğimde de şimdiden herkeze söyledim kimse kusura bakmasın onlar çok ufak ve mikroplara karşı çok savunmasız bence kimsede kabul etmemeli ya bilmiyorum kendi fikrim

Eki Görüntüle 3257672
Kızlar boynumda böyle şeyler oldu alerji gibi, göbeğimde de var, sebebi ne olabilir? Hamilelikle mi ilgili acaba
Hormonlardan oluyor benim kizimda 34/35h boyle olmaya başladım vicut sut uretimine başladiği icin hormonlardan dolayi dedi doktor emzirdigin surece olacak dedi emzirmeyi kesince kabarma da gecmisti

Ay çok geçmiş olsun talihsizlik olmuş kendine dikkat et pozitif bir de nerden yedin söyle yemeyelim

Z Zzzzz00 canım benim aklim kac gündür sendeydi çok üzüldüm allahım sabır versin çok zor bir durum ama allahın sevdiği kulusun ki seni böyle sınıyor sen çok iyi bir annesin allahım sana sağlıklı evlatlar nasip etsin boy boy yavruların olsun inşallah. Allahım senden çok sevmiş yanina almış o şimdi çok güzel ve iyi yerde

Ahh geçmiş olsun canım ya dikat edin dışardan çok yememeye çalışın iyiki gitmişsin ishalde riskli çünkü
Hiç sorma canım ya

Ay çok geçmiş olsun talihsizlik olmuş kendine dikkat et pozitif bir de nerden yedin söyle yemeyelim
Canım yeri size ters ama yanilip aldanıp almayın Kenan evrende kütük döner. Aslında ilk kez yediğimiz yer de değil ama işte mahfetti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…