- 22 Mayıs 2012
- 10.998
- 30.546
- 798
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #36.661
Jdjdjjdjd bende yastığı aldım 2-3 ay kullanamadım ayrı yatıyormuşuz gibi hissedip. Psikolojim bozuldu. Sonra bir alıştım şimdi kocayı gözüm göremiyor yalan yok. Bazen yıkıyorum o gece asla uyuyamıyorum. Öyle bir sarıyor ki seni hem ezilmiyor vücudun hemd edoldurduğu için boşluğu rahat ettiriyor. Ben çok memnunum.Hamile yastığı almadım çünkü rahatsız göründü gözüme. Ben illa dokunmam gerek benimkine uyurken. U şeklinde olanlar hapis gibi göründü gözüme, diğer L şekilli olan da dedim ki kafamda zaten yastık var, bacak arama da bir yastık koysam aynı şeyama yok o bacak arası yastık da kurtarmadı. Sırtıma istemiyorum bişe gerek yok gibi şu an.
Benim ebe eğitiminde gördüğüm yan yatarken alttaki bacak düz, üstteki de öne atılmış şekli en rahat yatışmış ama öyle yapınca göbeğim sıkışıyor, vurmaya başlıyor bebek, yazık darlanıyor galiba. Omzumu geriye atınca da yer açılsın diye, robot gibi hiç rahat edemiyorum
Hahahahajxııdjs ayy ben gelseler de don atlet gezerdim ki kaçsınlar banane belki aydınlanma gelir diye. Aaa bu kadın evinde böyle olmak istiyor demek fazlalık biziz diyeKesinlikle bir kişiye izin vardır. Hiç düşünmeye bile gerek yok. Herhalde kocan dururken girmek isteyip giremeyince sana triplenmez. Triplenirse de ver bana numarasını 2 çift sözüm var hdjdjjj
Tabii canım Allahım kolay sağlıklı mutlu doğum nasip etsin ama bu çocuk bir şekilde doğacak çokta düşünmeye gerek yol korkuyordum ben ama geçti sanki biraz. Yaparız yaa neleri neleri yapıyoruz. Ben endometriozis ağrısı çekmiş dediğin gibi hastane koridorlarında sürünmüş insanım. Herhalde onuda beceririm hdhdjj
Ben şanslıyım ama nankörüm galiba kimse gelmesin istiyorum hdhjj neyime güveniyorum hiç bilmiyoeum ama ne bileyim. 2 aile gelicek bizde ama dediğim gibi hastanede maks 2 saat. Evdede maks 3 gün. Fazlası olmaz. Ağustos sıcağında ben don atlet gezemeyeceksem bu evde ne anladım
Şu her yerini kaplayanlar mı? Amaan zaten doğurdum doğuracam, çok geçJdjdjjdjd bende yastığı aldım 2-3 ay kullanamadım ayrı yatıyormuşuz gibi hissedip. Psikolojim bozuldu. Sonra bir alıştım şimdi kocayı gözüm göremiyor yalan yok. Bazen yıkıyorum o gece asla uyuyamıyorum. Öyle bir sarıyor ki seni hem ezilmiyor vücudun hemd edoldurduğu için boşluğu rahat ettiriyor. Ben çok memnunum.
Ya ben onları kaçırırım istesem ama istediğimden emin değilim. Hormonların etkisiyle böyle düşünüyor olabilirim o yüzden yaşayıp göreceğim. Akışına bıraktım. Onlarında torunu netice de ve destek olmak görmek istemelerine şükür ediyorum. Yalnızda olup bunu çok isteyip gelecek insan da bulamayabilirdim. O yüzden şimdiden birşey yapmıyorum. Kocamla konuştuk 2 aileyi aynı anda uzun süre misafir edemeyiz, ben heryerden birisi çıksın istemiyorum dedim. Düşündükçe bile sırtımdan bir ürperti giriyor ana ailelerimiz çok saygılı seviyeli insanlar. Çok şükür bin şükür şanslıyız. Eğer ıvır zıvır konuşup beni gerecek insanlar olsaydı böyle olmazdım ama şimdi o kadarda negatif bakmıyorum. Zaten ilk gelirler 2-3 gün neyse artık sonra eşimin ailesi döner. Babamda bir süre sonra döner annem kalır sadece. Kayınvalidem gelir bir süre sonra ama o arada biz bir tatile gideriz rahatlamış oluruz. Oda gelie kalır sonra hepsi gider biz kalırız. Çokta dertlenmiyorum bir ara ciddi ciddi fert etmiştim ama kabullendim.Hahahahajxııdjs ayy ben gelseler de don atlet gezerdim ki kaçsınlar banane belki aydınlanma gelir diye. Aaa bu kadın evinde böyle olmak istiyor demek fazlalık biziz diye
Şu her yerini kaplayanlar mı? Amaan zaten doğurdum doğuracam, çok geç
Doktorlar özellikle bu dönemde siz bebeğe anneniz kocanız (yanınıza gelen) size baksın diye tembihliyor aslında tabii ki bazı şeyler bakımından bizler de tecrübesisiz ama yine de onların odak noktası bebekten çok siz olmalı özellikle annenizin o yüzden baba da ve anne bebekle ilgilenmeli sizinle kalan 3. Kişi ve babanın asli görevleri anneyi rahatlatmak olmalı. İlk 3 ay bebiş zaten kendini anne karnında hissetmeye devam ettiğinden, anneye çok çok düşkün olacakmış.Ben şehir dışındayım, annem gelirse mecbur kalacak. O yüzden mecbur ilk zamanlar bende olacak ama bir ay kadar istemiyorum ya. Eşim diyor hatta yok yok en az bir ay kalsın diye. Ay maks 20 gün sonra zaten oturur gibime geliyor. Eninde sonunda bizim bu bebek yani. Kendim de rahat olmak istemiyorum eşim de salmasın bilen biri var diye açıkçası. Ay benim annem zaten ne sorsam bilmiyorum unuttum diyor. Büyük ihtimal onun işlevi temizlik ve yemek olacak o da yaparsa
Yok gelsinler de. Aynı şehirdeyse kalmak zorunda değil. İstediği kadar saat görüp gitsin diye düşünürdüm. Farklı şehirden gelecekse de yine çok kalmaz ya da başka yerde kalıp git gel yapılır vs. Ya da dönüşünlü kalsınlar mecbursa. Yoksa bence dediğin gibi çok büyük şans ve ben severim isterim ilgilensinler ama benim çizgim misafirlik sınırının geçilmemesi işte. Kim olursa olsun. Bir şeye laf söylerken ya da karar verirken bir adım geri durmaları vs. Yoksa anlattığım gibi kendilerinde hak görmeye başlıyolar ben böyle yapıcam, bunu da böyle yap gibi.Ya ben onları kaçırırım istesem ama istediğimden emin değilim. Hormonların etkisiyle böyle düşünüyor olabilirim o yüzden yaşayıp göreceğim. Akışına bıraktım. Onlarında torunu netice de ve destek olmak görmek istemelerine şükür ediyorum. Yalnızda olup bunu çok isteyip gelecek insan da bulamayabilirdim. O yüzden şimdiden birşey yapmıyorum. Kocamla konuştuk 2 aileyi aynı anda uzun süre misafir edemeyiz, ben heryerden birisi çıksın istemiyorum dedim. Düşündükçe bile sırtımdan bir ürperti giriyor ana ailelerimiz çok saygılı seviyeli insanlar. Çok şükür bin şükür şanslıyız. Eğer ıvır zıvır konuşup beni gerecek insanlar olsaydı böyle olmazdım ama şimdi o kadarda negatif bakmıyorum. Zaten ilk gelirler 2-3 gün neyse artık sonra eşimin ailesi döner. Babamda bir süre sonra döner annem kalır sadece. Kayınvalidem gelir bir süre sonra ama o arada biz bir tatile gideriz rahatlamış oluruz. Oda gelie kalır sonra hepsi gider biz kalırız. Çokta dertlenmiyorum bir ara ciddi ciddi fert etmiştim ama kabullendim.
Canım 30 daysan bile bence geç değil. Onunla yatmaya alışsan ne demek istediğimi anlayacaksın. Normal yastıkla o asla bir değil
Yok canım zaten öyle olacak konuştuğumuza göre tabiiDoktorlar özellikle bu dönemde siz bebeğe anneniz kocanız (yanınıza gelen) size baksın diye tembihliyor aslında tabii ki bazı şeyler bakımından bizler de tecrübesisiz ama yine de onların odak noktası bebekten çok siz olmalı özellikle annenizin o yüzden baba da ve anne bebekle ilgilenmeli sizinle kalan 3. Kişi ve babanın asli görevleri anneyi rahatlatmak olmalı. İlk 3 ay bebiş zaten kendini anne karnında hissetmeye devam ettiğinden, anneye çok çok düşkün olacakmış.
Hastane bakımı vs konularında ise bence anne bakımı daha iyi olur ama bebiş konusunda babanın sorumluluk alması için çok geride tutulmaması gerektiğini düşünüyorum ileride bahane üretilmemesi açısından
Ben de ayrıldım canım. Hazırlıklarımı yapcam artık hayırlısıyla32+1 de doğum iznine ayrıldık bundan sonra evde yatarak devam etcemmayrılan varmı işten....
Raporunu 32+1 de alınca sıkıntı çıkarmadılar dimi .benimde hemen bayram bitiminde 32 oluyor .ya bayramdan önce 31+1 de hastaneye gidebilirim ya da 32+1 de . Bende son günlerimi sayıyorum. Bayramdan sonra yatış başlasın32+1 de doğum iznine ayrıldık bundan sonra evde yatarak devam etcemmayrılan varmı işten....
Çok moralim bozuk ya eşimin ilgisizliği beni çok yoruyor. Aslında hep böyleydi ama eve geliyor kendini tuvalete kapatıyor oyun oynuyor. Ben film izliyorum o balkonda sigara içip tüm gün telefonda. İşleri yoğun son zamanlarda geç geliyor ama gerçekten yoruldum ve sıkıldım bu durumdan ya bi insan karısının yanında olmaz mı
Benimki de bizim bütçemize göre biraz pahalı bi hediye almış doğum günü, evlilik yoldönümü, bebek hediyesi diye tüm seneyi o hediyeyle kapatma derdinde15 Mayıs ta bizim 1.yıl dönümüydü eşim hediye bileklik almış bana ama ben ona almadım hiç birşey1 Haziran da doğum günüydü çiçekle pasta alıp gittim şirketineadam benden hediye bekliyor ama bende tık yok en son takım elbise istedi ben beğencekmişim ona süpriz olacakmış ama hiç halim yok
Hahah tam uyanık erkekBenimki de bizim bütçemize göre biraz pahalı bi hediye almış doğum günü, evlilik yoldönümü, bebek hediyesi diye tüm seneyi o hediyeyle kapatma derdinde
Yok yasal olarak zaten 32+0 dan itibaren kullanabiliyoruzRaporunu 32+1 de alınca sıkıntı çıkarmadılar dimi .benimde hemen bayram bitiminde 32 oluyor .ya bayramdan önce 31+1 de hastaneye gidebilirim ya da 32+1 de . Bende son günlerimi sayıyorum. Bayramdan sonra yatış başlasın
Evde kalmak ne Güzelmiş kalktım mis gibi bir kahvaltı yaptım aylak aylak dolanıyorum halbuki daha ilk günüm evdeBen de ayrıldım canım. Hazırlıklarımı yapcam artık hayırlısıyla
İlk günler güzel de sonra nolur bilmiyorum alışkın değilimEvde kalmak ne Güzelmiş kalktım mis gibi bir kahvaltı yaptım aylak aylak dolanıyorum halbuki daha ilk günüm evdebir sürü de ev işi varmışş
Muz ve kasar peyniri bebege iyi kilo aldiriyorÇok üzüldüm kızlar bebeğim 8 gün geriden geliyormuş kilosu bugün tam 29+0 1200 gr çıktı dr haftaya tekrar görmek istedi kilosunu nasıl bi beslenme düzeni belirleyim kendime bilemiyorum aslında yemem güzel fakat sanırım süt ve süt ürünlerinden geri kaldım çalışıyorum sabahları hep poğçayla geçiştiriyorum dr günde 3 kase yoğurt ve kaşar peynir önerdi. Önerebileceğiniz birşey varmı ?
genelde uzak tarihleri söylüyorlar canım bi sor istersenBen de nakisli isimli özel yaptırmak istiyorum instagramda baktim fiyat sordum hep ama ne zamana yetişir diye sormadim
Geçmiş olsun canım geçen hafta bende tavuk ızgara yemiştim sonra su gibi ishal oldum gece uykudan uyanıp WC ye koşuyordum. 4 gün geçmedi.kefir iyi geldi. Patates leblebi falan yedim çok şükür duzeldimAy kızlar size demiştim ya ben ishaldim büyük oğlum alttan üstten gitti pazar günü diye. Bugün akşam duramaz oldum gaita testi verdim. Düşündüğüm gibi amip olmuşum duramadin acilde serum yedim geldim ama çok bir etkisi olmadı. Doktorum prebiyotik yazdı. İshal ilacı yazdı. Eve geldim ki küçük oğlum yatak döşek bırakmamış. Yarın izin alırım artık ona bakarım napim ay çok fena oldum ailecek. Tavuk dürüm bizi böyle yaptı yemeyin kızlar doğuma kadar...onlar istifra edip rahatladi ben onu da yapamadım dönüp duruyor midem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?