2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Jdjdjjdjd bende yastığı aldım 2-3 ay kullanamadım ayrı yatıyormuşuz gibi hissedip. Psikolojim bozuldu. Sonra bir alıştım şimdi kocayı gözüm göremiyor yalan yok. Bazen yıkıyorum o gece asla uyuyamıyorum. Öyle bir sarıyor ki seni hem ezilmiyor vücudun hemd edoldurduğu için boşluğu rahat ettiriyor. Ben çok memnunum.

Hahahahajxııdjs ayy ben gelseler de don atlet gezerdim ki kaçsınlar banane belki aydınlanma gelir diye. Aaa bu kadın evinde böyle olmak istiyor demek fazlalık biziz diye
Şu her yerini kaplayanlar mı? Amaan zaten doğurdum doğuracam, çok geç

Ya ben onları kaçırırım istesem ama istediğimden emin değilim. Hormonların etkisiyle böyle düşünüyor olabilirim o yüzden yaşayıp göreceğim. Akışına bıraktım. Onlarında torunu netice de ve destek olmak görmek istemelerine şükür ediyorum. Yalnızda olup bunu çok isteyip gelecek insan da bulamayabilirdim. O yüzden şimdiden birşey yapmıyorum. Kocamla konuştuk 2 aileyi aynı anda uzun süre misafir edemeyiz, ben heryerden birisi çıksın istemiyorum dedim. Düşündükçe bile sırtımdan bir ürperti giriyor ana ailelerimiz çok saygılı seviyeli insanlar. Çok şükür bin şükür şanslıyız. Eğer ıvır zıvır konuşup beni gerecek insanlar olsaydı böyle olmazdım ama şimdi o kadarda negatif bakmıyorum. Zaten ilk gelirler 2-3 gün neyse artık sonra eşimin ailesi döner. Babamda bir süre sonra döner annem kalır sadece. Kayınvalidem gelir bir süre sonra ama o arada biz bir tatile gideriz rahatlamış oluruz. Oda gelie kalır sonra hepsi gider biz kalırız. Çokta dertlenmiyorum bir ara ciddi ciddi fert etmiştim ama kabullendim.

Canım 30 daysan bile bence geç değil. Onunla yatmaya alışsan ne demek istediğimi anlayacaksın. Normal yastıkla o asla bir değil

Doktorlar özellikle bu dönemde siz bebeğe anneniz kocanız (yanınıza gelen) size baksın diye tembihliyor aslında tabii ki bazı şeyler bakımından bizler de tecrübesisiz ama yine de onların odak noktası bebekten çok siz olmalı özellikle annenizin o yüzden baba da ve anne bebekle ilgilenmeli sizinle kalan 3. Kişi ve babanın asli görevleri anneyi rahatlatmak olmalı. İlk 3 ay bebiş zaten kendini anne karnında hissetmeye devam ettiğinden, anneye çok çok düşkün olacakmış.
Hastane bakımı vs konularında ise bence anne bakımı daha iyi olur ama bebiş konusunda babanın sorumluluk alması için çok geride tutulmaması gerektiğini düşünüyorum ileride bahane üretilmemesi açısından

Yok gelsinler de. Aynı şehirdeyse kalmak zorunda değil. İstediği kadar saat görüp gitsin diye düşünürdüm. Farklı şehirden gelecekse de yine çok kalmaz ya da başka yerde kalıp git gel yapılır vs. Ya da dönüşünlü kalsınlar mecbursa. Yoksa bence dediğin gibi çok büyük şans ve ben severim isterim ilgilensinler ama benim çizgim misafirlik sınırının geçilmemesi işte. Kim olursa olsun. Bir şeye laf söylerken ya da karar verirken bir adım geri durmaları vs. Yoksa anlattığım gibi kendilerinde hak görmeye başlıyolar ben böyle yapıcam, bunu da böyle yap gibi.

Yok canım zaten öyle olacak konuştuğumuza göre tabii ben evde olmama rağmen pompa aldım ki gece eşim de ilgilensin beslenmesiyle. Zaten o istiyor. Alt değiştirme vs ben bilmem o bilir falan.
Annem zaten dediğim gibi nerdeyse benim kadar biliyor. Eşşmin annen gelsin deme sebebi, benimle ilgilensin, evi çekip çevirsin diye belli süre. Bebekle zaten eşim ve ben dışında ilgilenen ana bir figür doğru değil bence

32+1 de doğum iznine ayrıldık bundan sonra evde yatarak devam etcemm ayrılan varmı işten....
Raporunu 32+1 de alınca sıkıntı çıkarmadılar dimi .benimde hemen bayram bitiminde 32 oluyor .ya bayramdan önce 31+1 de hastaneye gidebilirim ya da 32+1 de . Bende son günlerimi sayıyorum. Bayramdan sonra yatış başlasın

Eşimin bayramda son kez tatile gitmek istediğini benim tedirgin olduğumu yazmıştım. 34-35. Haftam oluyor. Doktor izin vermez de kurtulurum ümidiyle doktora sordum eşimin yanında gözümün içine baka baka "ne olcak canım hamilelikte bu kadar korkmayın herkes her yere gidiyor dinlene dinlene gidin eğlen"dedi. Kara bahtım ekstra rahat doktora denk geldi

Benimki de bizim bütçemize göre biraz pahalı bi hediye almış doğum günü, evlilik yoldönümü, bebek hediyesi diye tüm seneyi o hediyeyle kapatma derdinde

Günaydın güzellikler .
Hastanede evde bence eşiniz tabi olmalı ama evvelinde daha bilgili biri olmalı ki sizi ekstra rahatlarsın. Yani bej boyle tercih ediyorum. Bebeği kaldır indir anneye ver altını değiştir ilk etapta ilk gece de zor olur babaya bence ben cinnet geciriirm mesela o yapamazsa eve gecince zaten kimse ömür boyu bizimle kalmaz kalıcaz bas basa o zaman bol bol yaptırırım işleri .

Muz ve kasar peyniri bebege iyi kilo aldiriyor

Geçmiş olsun canım geçen hafta bende tavuk ızgara yemiştim sonra su gibi ishal oldum gece uykudan uyanıp WC ye koşuyordum. 4 gün geçmedi.kefir iyi geldi. Patates leblebi falan yedim çok şükür duzeldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…