- 26 Nisan 2019
- 5.386
- 8.909
- 198
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #36.701
Çok gecmis olsun cnm haberlerde gördüm bozulmuş tavuklari çamaşır suyunda bekletip yeniden kullanıyormuş bazi lokantalarAy kızlar size demiştim ya ben ishaldim büyük oğlum alttan üstten gitti pazar günü diye. Bugün akşam duramaz oldum gaita testi verdim. Düşündüğüm gibi amip olmuşum duramadin acilde serum yedim geldim ama çok bir etkisi olmadı. Doktorum prebiyotik yazdı. İshal ilacı yazdı. Eve geldim ki küçük oğlum yatak döşek bırakmamış. Yarın izin alırım artık ona bakarım napim ay çok fena oldum ailecek. Tavuk dürüm bizi böyle yaptı yemeyin kızlar doğuma kadar...onlar istifra edip rahatladi ben onu da yapamadım dönüp duruyor midem
O Enerji kuvvet yuklencek dogum sonrasi insallah. Ben her zorlukta bi kolaylik olcagina inananlardanim. Tecrubelisin bebek bakimi konusunda en azindan. Bu bile buyuk artı senin icin. Insallah hemen toparlanirsin dogum sonrasiKeşke kızamıyordumda çunku kiskardeşim 7 yaşında annem okuldan aliyor onunla beraber işe gidiyor benle kalmak istemiyor bakacakta kimse yok. Okul tatili o doneme denk geliyor 4 ağustos sanırım okula baslaması lazım onlarda bu tarihleri seçmiş. Zaten benle kalmaya mecbur değil allah razı olsun ilk hamileliğimde çok yardım etti annem bunda pek umursamadılar hatta hamile olduğumu oğrenince herkez bir ah muh yaptı o yüzden de pek kimseye de yalvarmak istemiyorum kendim yaptim kendim bakarim tripine girdim herkeze karsi
Hehehe aynı benim koca zeki adamlar cnmBenimki de bizim bütçemize göre biraz pahalı bi hediye almış doğum günü, evlilik yoldönümü, bebek hediyesi diye tüm seneyi o hediyeyle kapatma derdinde
Allah yardımcın olsun arkadaşım senin hele farklı şehirlerde çok daha zor.... Ama inan 10 dk mesafende olup böyle bir tepki görmekte çok yaralıyor insanı hatta bana pazar günü önce yazlığa gideceklerini anlattılar ben nolucam dedim anneme e 10 gün kayınvaliden kalıcak sonra da sen bir süre orada kalmaz mısın ki dedi aman neyse hatırlamak istemiyorum zor çıktım etkisinden çünküAhh canim ya...ne diyeyim. Kendi ailenden bunu görmen çok kırıcı olmuş. Keske baştan tavirlarini net belli etselermiş. Zorlar tabikide ama söyle yapcan canim. Tutcan 2 kadin. Evi guzel temizlet.yerlesiminede yardima kizkardesn veya kayinvaliden yardima.gelir eşin felan halledersnz. Ama seni böyle üzmelerine çok üzüldüm....bende benzer bisi yasadim haftasonu hepsi ust uste geldi benimde. Annem dediki önce kayinvaliden gelsin 10 15 gun kalsin sonra o döner ben gelirim 10 15 gun kalir kirkini cikarir dönerim dedi. Önce niye sen gelmiyon dedim. Hastanede ben kalamam kizim diyor. Hakli hasta bi kadin kaynanam daha dinc. Ama ilk gunlerde kendi annem yanimda olmayacak kaynana olcak. Ayni sehirlerde degiliz iki taraflada. Yani telden haber alabilcekler ilk zamanlar sadece...Beni üzdü ama bisi diyemedm kabul ettim mecburen....atlatacagiz bugünleri canim. Şu cocuklari doguralim vucudumuz bi kendine gelsin. Suan ekstra yogun duygular yasiyoruz. Yoluna koyacagiz herseyi. Ailen konusunda da tavirli olmalarina anlam veremiyorum ne istiyorlar daha...zorla kucaklarina verip baktirmiyosun. Tasinmanada laf edemezler
Çok zor olucak canım ama elimi birşeye sürmeyeceğim eşim vs. nakliye firmaları halledicek. Görüp içleri gitse bile ben bırakmam artık. Çünkü pazar günü ağlarken o kadar karnım kasıldı ki erken doğurmama sebep olsalardı ömür boyu affetmezdim. Evet kimseye güvenerek çocuk yapmadım ama benim çocuklarımı kimsenin yük gibi görmesine müsade etmem bu kendi annem babam bile olsa. Ben zaten kimseye bakın diye yalvarmadım bakmak istemeyedebilirler ama bu kararlar son 1 ay değişilicek şeyler değil odalarını bile kendi ellerimizle boyamıştık. Malesef bu tarz konularda kindarım elimi ayağımı çekerim. Kayınvalideme de bak demiyorum zaten orada evler bir tık daha uygun ve mesafesi yakın olduğu için bakıcıyı günde birkaç kontrol etse o dönemde 1-2 saat gelip beni dinlendirse bile yeter benim için. Çocuklarla ilgilensem bile yemek yapamam en azından o işim görülse kafi.Ya yerden göğe kadar haklısın da şu an için taşınmak senin için çok zor olacak. Bebekler doğunca da her şey değişebilir annen ve baban ikizleri görünce kimseye bırakamayabilir. İşe dönmeye yakın ev işini tekrar değerlendirseniz olmaz mı?
Sürekli konuşuyorum ama hep bi kendine göre haklı sebebi varDoğrudur canim ama burdan 8 yil once yemek takimi,kasik catal takimi bide bu tencere seti 3800tl vermistim,yani ozaman az bir para değildi,ama iste kalitesiz,en guzel çelik tencere öbürleri hikayesimdi ki aklım olsa almazdım
Ne diyeceğimi bilemedim,cok cok üzgünümAllah size sabırlar,ferahlık versin Başınız sağolsun
Oturup konuşsan canim,bu davranışlardan rahatsiz olduğunu anlatsan,bisey değişemez mı ?
Anneninde kalması mantıklı cnm eşin yapamaz alt değiştirme vs. Benim ilk doğum da annem ve eşim vardı o degil de simdi hatırlıyorum ameliyattan çıkan benm ikiside horul horul uyudulardı bebegim gece boyunca sadece kucağımda uyuyabiliyordu.Kızlar o zaman size bi uzmanlık sorusu; Benim canım kocam ilk gece kalmak istiyo tabiki annem de istiyorsa tabiki kalsın seninle ilgilenebilir ama bebeğin altını alabilir mi? diyor çok ama çok ölçülü çok zarif kadındır annem, ne öper ne öptürür kimsenin kucağına vermez. Eşimin kalmasını ben de istiyorum ama hem uyur hem horlar hem bebeğin altını alamaz ben hem sezeryan hem myom ameliyatını aynı anda olacağım. Nasıl yapalım bilmiyorum
Canım bayadır giremiyordum cinsiyet erkek sağlıklı şükür@pamukipliki @Mrsay S SEZRR @gozde_87 Kızlar herşey yolunda mı gebelikler devam ediyor mu cinsiyetler belli midir ??
Bir anda hepsine yüklenme işlerim yavas yavas yaparsınEvde kalmak ne Güzelmiş kalktım mis gibi bir kahvaltı yaptım aylak aylak dolanıyorum halbuki daha ilk günüm evdebir sürü de ev işi varmışş
Seni daha da üzmek istemiyorum ama sonuna kdr hakliligini sana söyleyebilirim. Bu isler son radde de yapilcak seyler degil. Ama iste insan kendi ailen olsun arkadas olsn es ailesi olsun. Aldigi kirginliklarla deneyimlerle olgunlasiyor büyüyor. Ben şunada eminim sen iki cocugun ustesinden geleceksin. Mükemmel bakmak zorunda degiliz hicbirimiz. Hatalarla vs bi sekilde buyutecegiz.Allah yardımcın olsun arkadaşım senin hele farklı şehirlerde çok daha zor.... Ama inan 10 dk mesafende olup böyle bir tepki görmekte çok yaralıyor insanı hatta bana pazar günü önce yazlığa gideceklerini anlattılar ben nolucam dedim anneme e 10 gün kayınvaliden kalıcak sonra da sen bir süre orada kalmaz mısın ki dedi aman neyse hatırlamak istemiyorum zor çıktım etkisinden çünkü
benimki de hamile olduğumu öğrenince iphone 14, geçen ay da doğum hediyesi diye üstüme ev aldı dfjkbdfl çita çok yükseldiBenimki de bizim bütçemize göre biraz pahalı bi hediye almış doğum günü, evlilik yoldönümü, bebek hediyesi diye tüm seneyi o hediyeyle kapatma derdinde
Canımcığım o tabii ki ama benim kalabalıktan kastım misafirlikler düğün dernek gibi şeyler. Yoksa biz eylülde tatile de gidicezMerhaba canım, 40 gün çok kez dışarı çıkılıyor, sağlık ocağı ve rutin hastane muayeneleri, göz muayenesi, kalça ultrosonu var, hastane ortamında bir şekilde kalabalığa karışmak gerekecek..
bir de üstüne eşimin triplerini gör. Paşam sıkıntıya gelemiyor işinin gücünün arasında ev bakmayla uğraşıcakmış (daha 1 gün baktık) gergin mi gergin akşam tv karşısında yatamıyor diyeSeni daha da üzmek istemiyorum ama sonuna kdr hakliligini sana söyleyebilirim. Bu isler son radde de yapilcak seyler degil. Ama iste insan kendi ailen olsun arkadas olsn es ailesi olsun. Aldigi kirginliklarla deneyimlerle olgunlasiyor büyüyor. Ben şunada eminim sen iki cocugun ustesinden geleceksin. Mükemmel bakmak zorunda degiliz hicbirimiz. Hatalarla vs bi sekilde buyutecegiz.
Çok geçmiş olsun pozitif. Tavuk döner gerçekten çok tehlikeli.. eşim de zehirlenmişti. Yatak döşek kaç gün yattı.Ay kızlar size demiştim ya ben ishaldim büyük oğlum alttan üstten gitti pazar günü diye. Bugün akşam duramaz oldum gaita testi verdim. Düşündüğüm gibi amip olmuşum duramadin acilde serum yedim geldim ama çok bir etkisi olmadı. Doktorum prebiyotik yazdı. İshal ilacı yazdı. Eve geldim ki küçük oğlum yatak döşek bırakmamış. Yarın izin alırım artık ona bakarım napim ay çok fena oldum ailecek. Tavuk dürüm bizi böyle yaptı yemeyin kızlar doğuma kadar...onlar istifra edip rahatladi ben onu da yapamadım dönüp duruyor midem
Ahh çok geçmiş olsunAy kızlar size demiştim ya ben ishaldim büyük oğlum alttan üstten gitti pazar günü diye. Bugün akşam duramaz oldum gaita testi verdim. Düşündüğüm gibi amip olmuşum duramadin acilde serum yedim geldim ama çok bir etkisi olmadı. Doktorum prebiyotik yazdı. İshal ilacı yazdı. Eve geldim ki küçük oğlum yatak döşek bırakmamış. Yarın izin alırım artık ona bakarım napim ay çok fena oldum ailecek. Tavuk dürüm bizi böyle yaptı yemeyin kızlar doğuma kadar...onlar istifra edip rahatladi ben onu da yapamadım dönüp duruyor midem
Gecmis olsun. Bende dün 1 dilim pasta yedim dilimi büyüktü tabiAy kızlar size demiştim ya ben ishaldim büyük oğlum alttan üstten gitti pazar günü diye. Bugün akşam duramaz oldum gaita testi verdim. Düşündüğüm gibi amip olmuşum duramadin acilde serum yedim geldim ama çok bir etkisi olmadı. Doktorum prebiyotik yazdı. İshal ilacı yazdı. Eve geldim ki küçük oğlum yatak döşek bırakmamış. Yarın izin alırım artık ona bakarım napim ay çok fena oldum ailecek. Tavuk dürüm bizi böyle yaptı yemeyin kızlar doğuma kadar...onlar istifra edip rahatladi ben onu da yapamadım dönüp duruyor midem
Düşük ama.dr um iyi diyor 11/ 6 10 /5 9 /6 vsKızlar genel olarak tansiyonlariniz ortalama ne civarda seyrediyor.
Kızlar korkularınızi tedirginliklerinizi anlıyorum ama bu kadar kasmayın akışına bırakın. Su akar yolunu bulurKızlar herkes bir dertli.. inşallah hepimiz sıkıntılarımıza çözüm buluruz.
Ben de doğuma sadece eşim olsun istiyordum. Annemi de çağırmak istemedim. Ama eşim kendine güvenemiyor. Bizim işler bazı günler çook yoğun oluyor bazı günler de çok sakin :) o da diyor ki işim çıkarsa nasıl olacak falan filan.. ayrıca lohusa sendorumundan ve yeterince profesyonel davranamamaktan korkuyor.. illa annen gelsin diyor.
Annem de pek istekli değil, sıcaklardan da rahatsızlanabiliyor. Ne yapayım bilemedim. Yemek şirketiyle mi anlaşsam diyorum. Çünkü annem yemek de yapmak istemez. Kv de kendi kızının doğumuna gidecek. Belki bana da yetişir bilemiyorum ama ben eşimle olmak istiyordum. Çünkü kimsenin enerjimi etkilemesini istemiyorum.
Acaba doğum yaptıktan 1 hafta sonra mı annemi çağırsam ?
Canım bende eşimi istiyordum hastanede ama tecrübesi olmadığı için çekiniyor haklı da alt değiştirmeye yardım edemez ya da sezeryan olacağım için dikişlerimle ilgili bir durum olursa destek olamaz annelerimiz olabilirse daha iyi olur sankiKızlar herkes bir dertli.. inşallah hepimiz sıkıntılarımıza çözüm buluruz.
Ben de doğuma sadece eşim olsun istiyordum. Annemi de çağırmak istemedim. Ama eşim kendine güvenemiyor. Bizim işler bazı günler çook yoğun oluyor bazı günler de çok sakin :) o da diyor ki işim çıkarsa nasıl olacak falan filan.. ayrıca lohusa sendorumundan ve yeterince profesyonel davranamamaktan korkuyor.. illa annen gelsin diyor.
Annem de pek istekli değil, sıcaklardan da rahatsızlanabiliyor. Ne yapayım bilemedim. Yemek şirketiyle mi anlaşsam diyorum. Çünkü annem yemek de yapmak istemez. Kv de kendi kızının doğumuna gidecek. Belki bana da yetişir bilemiyorum ama ben eşimle olmak istiyordum. Çünkü kimsenin enerjimi etkilemesini istemiyorum.
Acaba doğum yaptıktan 1 hafta sonra mı annemi çağırsam ?
Ceriş kaşıntı bende de var karnımı yırtcam sanki kaşınırkenGece yatmayı ,sabah kalkmayı bilmeyenler kulübü açayım diyorum. Geceleri psikolojik olarak kaşıntı tutuyor kızlar ben galiba deliriyorum artık :))))))) yatıyorum kaşınıyorum kalkıyorum geçiyor, sonra ağlıyorum burnum tıkanıyor sinir oluyorum .çişe gidiyorum yatıyorum yatamıyorum oyyyyy Allah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?