2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Çok gecmis olsun cnm haberlerde gördüm bozulmuş tavuklari çamaşır suyunda bekletip yeniden kullanıyormuş bazi lokantalar

O Enerji kuvvet yuklencek dogum sonrasi insallah. Ben her zorlukta bi kolaylik olcagina inananlardanim. Tecrubelisin bebek bakimi konusunda en azindan. Bu bile buyuk artı senin icin. Insallah hemen toparlanirsin dogum sonrasi

Allah yardımcın olsun arkadaşım senin hele farklı şehirlerde çok daha zor.... Ama inan 10 dk mesafende olup böyle bir tepki görmekte çok yaralıyor insanı hatta bana pazar günü önce yazlığa gideceklerini anlattılar ben nolucam dedim anneme e 10 gün kayınvaliden kalıcak sonra da sen bir süre orada kalmaz mısın ki dedi aman neyse hatırlamak istemiyorum zor çıktım etkisinden çünkü
Çok zor olucak canım ama elimi birşeye sürmeyeceğim eşim vs. nakliye firmaları halledicek. Görüp içleri gitse bile ben bırakmam artık. Çünkü pazar günü ağlarken o kadar karnım kasıldı ki erken doğurmama sebep olsalardı ömür boyu affetmezdim. Evet kimseye güvenerek çocuk yapmadım ama benim çocuklarımı kimsenin yük gibi görmesine müsade etmem bu kendi annem babam bile olsa. Ben zaten kimseye bakın diye yalvarmadım bakmak istemeyedebilirler ama bu kararlar son 1 ay değişilicek şeyler değil odalarını bile kendi ellerimizle boyamıştık. Malesef bu tarz konularda kindarım elimi ayağımı çekerim. Kayınvalideme de bak demiyorum zaten orada evler bir tık daha uygun ve mesafesi yakın olduğu için bakıcıyı günde birkaç kontrol etse o dönemde 1-2 saat gelip beni dinlendirse bile yeter benim için. Çocuklarla ilgilensem bile yemek yapamam en azından o işim görülse kafi.

Sürekli konuşuyorum ama hep bi kendine göre haklı sebebi var

Anneninde kalması mantıklı cnm eşin yapamaz alt değiştirme vs. Benim ilk doğum da annem ve eşim vardı o degil de simdi hatırlıyorum ameliyattan çıkan benm ikiside horul horul uyudulardı bebegim gece boyunca sadece kucağımda uyuyabiliyordu.
Şimdi annem ameliyatlı yengemle eşim kalacak yengem dediğimde benimle yaşıt iyi anlaşıyoruz rahatim yani

Z Zzzzz00 Başın sağolsun, Rabbim gönlüne ferahlık versin, çok zor bir sınav ama mükafatı da büyük, sen annesin, iki bebeğin de şefaatçin, elinizden geleni yaptınız, iki aydır her yolu denediniz, keşke herkes sizin gibi mücadelesini verebilse, Rabbim bu sınavlarının hürmetine sana sağlıklı evlatlar nasip etsin...

Seni daha da üzmek istemiyorum ama sonuna kdr hakliligini sana söyleyebilirim. Bu isler son radde de yapilcak seyler degil. Ama iste insan kendi ailen olsun arkadas olsn es ailesi olsun. Aldigi kirginliklarla deneyimlerle olgunlasiyor büyüyor. Ben şunada eminim sen iki cocugun ustesinden geleceksin. Mükemmel bakmak zorunda degiliz hicbirimiz. Hatalarla vs bi sekilde buyutecegiz.

Benimki de bizim bütçemize göre biraz pahalı bi hediye almış doğum günü, evlilik yoldönümü, bebek hediyesi diye tüm seneyi o hediyeyle kapatma derdinde
benimki de hamile olduğumu öğrenince iphone 14, geçen ay da doğum hediyesi diye üstüme ev aldı dfjkbdfl çita çok yükseldi

Canımcığım o tabii ki ama benim kalabalıktan kastım misafirlikler düğün dernek gibi şeyler. Yoksa biz eylülde tatile de gidicez

bir de üstüne eşimin triplerini gör. Paşam sıkıntıya gelemiyor işinin gücünün arasında ev bakmayla uğraşıcakmış (daha 1 gün baktık) gergin mi gergin akşam tv karşısında yatamıyor diye vallahi bu rahatlıktan istiyorum ümüğünü sıkcam bu çocuğun

Çok geçmiş olsun pozitif. Tavuk döner gerçekten çok tehlikeli.. eşim de zehirlenmişti. Yatak döşek kaç gün yattı.
Sana ve yavrularına acil şifalar diliyorum

Ahh çok geçmiş olsun

Kızlar herkes bir dertli.. inşallah hepimiz sıkıntılarımıza çözüm buluruz.
Ben de doğuma sadece eşim olsun istiyordum. Annemi de çağırmak istemedim. Ama eşim kendine güvenemiyor. Bizim işler bazı günler çook yoğun oluyor bazı günler de çok sakin :) o da diyor ki işim çıkarsa nasıl olacak falan filan.. ayrıca lohusa sendorumundan ve yeterince profesyonel davranamamaktan korkuyor.. illa annen gelsin diyor.
Annem de pek istekli değil, sıcaklardan da rahatsızlanabiliyor. Ne yapayım bilemedim. Yemek şirketiyle mi anlaşsam diyorum. Çünkü annem yemek de yapmak istemez. Kv de kendi kızının doğumuna gidecek. Belki bana da yetişir bilemiyorum ama ben eşimle olmak istiyordum. Çünkü kimsenin enerjimi etkilemesini istemiyorum.
Acaba doğum yaptıktan 1 hafta sonra mı annemi çağırsam ?

Gecmis olsun. Bende dün 1 dilim pasta yedim dilimi büyüktü tabi ertesi güne ishal oldum. Muz falan anca toparladım midemi. Dışardan yememek gerekiyor insanın canı istiyor ama cok dikkat etmemiz lazım.

Gece yatmayı ,sabah kalkmayı bilmeyenler kulübü açayım diyorum. Geceleri psikolojik olarak kaşıntı tutuyor kızlar ben galiba deliriyorum artık :))))))) yatıyorum kaşınıyorum kalkıyorum geçiyor, sonra ağlıyorum burnum tıkanıyor sinir oluyorum .çişe gidiyorum yatıyorum yatamıyorum oyyyyy Allah

Kızlar genel olarak tansiyonlariniz ortalama ne civarda seyrediyor.
Düşük ama.dr um iyi diyor 11/ 6 10 /5 9 /6 vs
Kızlar korkularınızi tedirginliklerinizi anlıyorum ama bu kadar kasmayın akışına bırakın. Su akar yolunu bulur şimdiden olumsuzluk yüklemeyin . Her şey cokguzel olacak. Olmasa da olduracagiz. Kötü zamanlar yetişemedigimiz durumlar da olacka.tabi ki öyle böyle öğreneceğiz öğreneceksiniz. ,anneniz gelsin bı iki gün kalsın sonra eşinizle devam edersiniz. Eşiniz evde bile.olsa. 3 kişi hayat kurtarıcı

Canım bende eşimi istiyordum hastanede ama tecrübesi olmadığı için çekiniyor haklı da alt değiştirmeye yardım edemez ya da sezeryan olacağım için dikişlerimle ilgili bir durum olursa destek olamaz annelerimiz olabilirse daha iyi olur sanki
Ceriş kaşıntı bende de var karnımı yırtcam sanki kaşınırken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…