2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Kızlar ben pzar günü çantamı yerleştirip kapatmak istiyorum ama su dolap içi kokular var ya ondan koysam mı kokmaz mı kapalı ya 31 haftanın İçinde olcaz ama 6-7 hafta çok gibi geliyor valiz içinde
Bende en yakın zamanda valizi tamamen hazirlayip koyacağım ne olur ne olmaz hazirda dursun istiyorum kızımda da erken yapmıştım hic birsey olmadı. Dolap kokusu kiyafetleri koku sinmez mi bebişte alerji yapar bence koyma ara da ac kapakları hava alır cnm

Ben de sola yatınca öksürüyorum artık. Normal ayakta veya sağda sorun yok. Sola yatacam diye diye ciğeri mi cürütük naptik

Ben de sola yatınca öksürüyorum artık. Normal ayakta veya sağda sorun yok. Sola yatacam diye diye ciğeri mi cürütük naptik
Ayy benimki öyle değil ya garip valla bakalım doğal gargara filan yapıcam inşallah geçer seninki de garipmiş ama sola yatınca neden oluyor ki acaba

Hahahah ben iptal ettim ama ellerim uyusmazsa cok cevaplara katilirimbenim kocada haftasonu kavgasindan sonra bi haller oldu adama. Ben butun gün halsizlikten koltuga yapismis yatiyorum dayak yemis gibiyim. Odamiza gidelimmi diyor kendime hayrim yok sana olsun dedim nazikce geri cevirdim

Hamilelik riniti diye bisi var canin belkide odur

37 de çalışamaz raporu alınmıyor sanırım canım o gün zorunlu izin başlıyormuş. Arkadaşım 32+0 da çalışabilir aldı onun raporunun üzerinde İzin başlangıç 5.07.2023 yazıyormuş o söyledi

Son düzenleme:
Doğum sonrasından hiç korkma bir kere. İçgüdüsel olarak analık yükleneceği için ne sıcak umrunda olur ne de başka birşey. Bebiş iyi olduğu sürece hiçbirşeyi sallamazsın. Lohusalık çarpar biraz ama oda normal ağlayıp sızlıcaz işte hdjdhjj

Yavrum bir arkadaşım var o kadar nadir görünen bir hastalığı vardı ki ayakları yara oluyordu basamıyordu bile geçen yıl doğum yaptı. Emzirirken oksitosin salgılıyormuş vücut, o hormon yüzünden hastalığı geçti çok şükür. Bu kadar mucizevi birşeyden bahsediyoruz. Bu arkadaşımın yaptırmadığı tedavi kalmamıştı. Birtek bebek iyi geldi. Onu geçiren o oksitosin hormonu hemoroidin içinden bile geçer. Ne çatlak ne hemoroid korkup kendine çekme. Kendine ve bebeğine güven. Kızım milyonlarca sperm içinden bir tanesi yarışı kazandı ve evlatlarımız karnımızda. Allahım isteyen herkese nasip etsin. O yüzden sürecin mucizesine güven. Hepimize çok çok iyi gelecek.
Jdjdj benimde ups bağlantılı minik vantilatörüm var. Adeta bir bülent ersoy gibi salınıyorum ortalarda. O olmasa ayvayı yemiştim. Allah çıkarandan razı olsun bebeğim ben çalışcam ya izne çıkarsam erkenden sonum iyi olmaz. Bunalırım. Yine gidip geliyorum zaman geçiyor hdjdj gerçi bugün daha salı olmasına rağmen içim geçti. Hafta nasıl bitecek bilmiyorum ama olsun hdjdj cenneti bilmem de bulut değerimi bilsin, elin kızları yüzünden anasını üzmesinıdjjdjd
Aaa nasıl rahatladım o zaman gidince netleşicek direkt çıkıl tarihim. İnşallah dayanabilirim bakalım.

Buldun mu o egzersizleri? Bugün benimde ellerim bir şişti tombiklikten kapanmıyor, ayı palağından hallice. Nazende ellerimi tanıyamıyorumnrhdhdjdjjj

Noldu kız haftasonu naptın adama hdjdj
İyi yapmışsın yorucu aktiviteler onlar şimdi kim uğraşcak

Eklentiler

• IMG_0209.webp
    55 KB · Görüntüleme: 71
Hamile olduğumu duyar duymaz pilates topu aldım. Hala kutusunda sanıyorum ki Bulut askere giderken ancak kullanacağım ama o 8 çok iyi geliyormuş. Aynen devam. Bende doğumda zorlanırsam kendime söverken yad ederim artık pilates topumu.

Kuzum bakmadm tahmini kacinci sayfadadir? Bakayim. Benimde gece kolum elim sisiyor. Bilegimin sistigini hissedebiliyorum. Siddetli kavgalardan sonra böyle oluyor benimki ama gel gör kı benim ugrasasim yok dedgn gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…