- 26 Nisan 2019
- 5.386
- 8.909
- 198
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #36.821
Bende en yakın zamanda valizi tamamen hazirlayip koyacağım ne olur ne olmaz hazirda dursun istiyorum kızımda da erken yapmıştım hic birsey olmadı. Dolap kokusu kiyafetleri koku sinmez mi bebişte alerji yapar bence koyma ara da ac kapakları hava alır cnmKızlar ben pzar günü çantamı yerleştirip kapatmak istiyorum ama su dolap içi kokular var ya ondan koysam mıkokmaz mı kapalı ya 31 haftanın İçinde olcaz ama 6-7 hafta çok gibi geliyor valiz içinde
Ben de sola yatınca öksürüyorum artık. Normal ayakta veya sağda sorun yok. Sola yatacam diye diye ciğeri mi cürütük naptikKızlar bende bir kuru öksürük var anlamadım gitti hasta değilim bir yerim ağrımıyor ama öksürüyorum iki gün boğazım hafif gıcıklandı bugün baya öksürüyorum nedendir acaba ya dahada ilerler mi hasta mı olacağım Allahımm
Hamilelikten olabilir mi böyle olan var mı
hahaha tam tospik hemdeyaaa demeyin çaydanlık bile kaldıramıyorum
Ay evet koltuktan kalkarken mutlaka kollardan destek aliyorum.yoksa kalkamiyorum her hafta bi guncelleme geliyorAl benden de o kadar koltuktan kalkarken gör beni
Ayy benimki öyle değil ya garip valla bakalım doğal gargara filan yapıcam inşallah geçer seninki de garipmiş ama sola yatınca neden oluyor ki acabaBen de sola yatınca öksürüyorum artık. Normal ayakta veya sağda sorun yok. Sola yatacam diye diye ciğeri mi cürütük naptik
Ya ne denir bilmiyorum çok üzüldümKızlar ben artık hamile değilim, anne değilim... 19uncu haftadan bugune 29 haftaya kadar benimleydiniz. Sag olun..
Hahahah ben iptal ettim ama ellerim uyusmazsa cok cevaplara katilirimAy dinleyemedim işyerinde olunca. Ama gördüğüm kadarıyla sen bugün tam performanslısın. Akşam şöyle güzel bir goygoy çevirelim kığğğğz kendimize geliriz
Hanımlar akşam işlerinizi iptal edin ewjfıldjl
Hamilelik riniti diye bisi var canin belkide odurKızlar bende bir kuru öksürük var anlamadım gitti hasta değilim bir yerim ağrımıyor ama öksürüyorum iki gün boğazım hafif gıcıklandı bugün baya öksürüyorum nedendir acaba ya dahada ilerler mi hasta mı olacağım Allahımm
Hamilelikten olabilir mi böyle olan var mı
Ayy o ne ki acaba dur bakayımHamilelik riniti diye bisi var canin belkide odur
Şekerin yoksa ballı ılık süt içsen iyi geli belki boğazın kurumusturAyy benimki öyle değil ya garip valla bakalım doğal gargara filan yapıcam inşallah geçer seninki de garipmiş ama sola yatınca neden oluyor ki acaba
37 de çalışamaz raporu alınmıyor sanırım canım o gün zorunlu izin başlıyormuş. Arkadaşım 32+0 da çalışabilir aldı onun raporunun üzerinde İzin başlangıç 5.07.2023 yazıyormuş o söylediArkadaşlarım ben yine hesap kitap peşine düştüm. Hayrınıza üzerime bilgi atın.
32. haftada çalışabilir raporu veya çalışamaz raporu alınıyormuş ya hani. Bu hangi gün? 31+1 de 32. hafta, 31+6 da 32. hafta, 32+0 da.
37 haftada çalışamaz raporu hangi gün alınmalı? 36+1, 36+6, 37+0 hangisi
Diyeeksiniz ki ne önemi var? Bir boğa burcu olsaydınız detayların önemini ve beni çıldırtma kapasitesini anlardınız
Doğum sonrasından hiç korkma bir kere. İçgüdüsel olarak analık yükleneceği için ne sıcak umrunda olur ne de başka birşey. Bebiş iyi olduğu sürece hiçbirşeyi sallamazsın. Lohusalık çarpar biraz ama oda normal ağlayıp sızlıcaz işte hdjdhjjşimdi bende biliyon hemoroid zaten vardı, gebelik başında çatlak da oldum geçirdim o bende travma kaldı. doğumda zorlanırsam yine tekrarlar diye aklım çıkıyo en büyük korkum bu.
bir de normalde ağrı eşiğim düşük, kan tutuyor, iğneden de korkuyorum fkmddm ama olursa normal doğurmayı istiyorum çünkü iki doğum şeklini düşününce ikisinden korkuyorum ama sezeryandan biraz daha fazla korkuyorum ama tabii sezeryana asssla karşı değilim zaten 40a kadar bebiş kendi gelmezse suni sancıya başvurmadan sezeryan isteyeceğim yani yanlış anlaşılmasın iki doğuma da açığım. bir de doğum sonrasından korkuyorum ya, dikişler mikişler dayanabilir miyim bir de havada sıcak bilmiyorum kuzu ya yine de galiba en teitkleyici korkum hemoroid ve çatlak yani her korkumun sonu ona bağlanıyor sanırım
Jdjdj benimde ups bağlantılı minik vantilatörüm var. Adeta bir bülent ersoy gibi salınıyorum ortalarda. O olmasa ayvayı yemiştim. Allah çıkarandan razı olsunbacım vantilatör karşısında içimden alev atarak yazıyorum bu satırları, 37.haftaya kadar çalışırsan cennet en çok senin ayaklarının altında olabilir ya kdkdkdkd ben pişmeye başladım, hafiften ağırlaşmaya da başladım, hedefim 38de doğurmak, pilates topu üstünde 8 çizmekten kalçam şekil değiştirdi ama olsun
Aaa nasıl rahatladım o zaman gidince netleşicek direkt çıkıl tarihim. İnşallah dayanabilirim bakalım.37 de çalışamaz raporu alınmıyor sanırım canım o gün zorunlu izin başlıyormuş. Arkadaşım 32+0 da çalışabilir aldı onun raporunun üzerinde İzin başlangıç 15.07.2023 yazıyormuş o söyledi
Buldun mu o egzersizleri? Bugün benimde ellerim bir şişti tombiklikten kapanmıyor, ayı palağından hallice. Nazende ellerimi tanıyamıyorumnrhdhdjdjjjHahahah ben iptal ettim ama ellerim uyusmazsa cok cevaplara katilirimbenim kocada haftasonu kavgasindan sonra bi haller oldu adama. Ben butun gün halsizlikten koltuga yapismis yatiyorum dayak yemis gibiyim. Odamiza gidelimmi diyor kendime hayrim yok sana olsun dedim nazikce geri cevirdim
Hamile olduğumu duyar duymaz pilates topu aldım. Hala kutusunda sanıyorum ki Bulut askere giderken ancak kullanacağımbacım vantilatör karşısında içimden alev atarak yazıyorum bu satırları, 37.haftaya kadar çalışırsan cennet en çok senin ayaklarının altında olabilir ya kdkdkdkd ben pişmeye başladım, hafiften ağırlaşmaya da başladım, hedefim 38de doğurmak, pilates topu üstünde 8 çizmekten kalçam şekil değiştirdi ama olsun
Kuzum bakmadm tahmini kacinci sayfadadir? Bakayim. Benimde gece kolum elim sisiyor. Bilegimin sistigini hissedebiliyorum. Siddetli kavgalardan sonra böyle oluyor benimki ama gel gör kı benim ugrasasim yok dedgn gibiBuldun mu o egzersizleri? Bugün benimde ellerim bir şişti tombiklikten kapanmıyor, ayı palağından hallice. Nazende ellerimi tanıyamıyorumnrhdhdjdjjj
Noldu kız haftasonu naptın adama hdjdj
İyi yapmışsın yorucu aktiviteler onlar şimdi kim uğraşcak
Grip gibi oluyon. Eltimde son haftalarnda öyleydi.Ayy o ne ki acaba dur bakayım
Dank ediyorsa demek hdjdjKuzum bakmadm tahmini kacinci sayfadadir? Bakayim. Benimde gece kolum elim sisiyor. Bilegimin sistigini hissedebiliyorum. Siddetli kavgalardan sonra böyle oluyor benimki ama gel gör kı benim ugrasasim yok dedgn gibi
Kol ve Bilek Ağrıları için egzersiz
Kızlar çoğumuzun kanayan yarası, belki iyi gelir. Bende başlayacağım yapmaya. Sabahları dayanılacak gibi olmuyor
Yaa bende de var bu. Öksürük tok ama burnum tıkalı. Arkadaş bir insan hiç mi birşeyi atlamaz. Tüm bok püsür işleri tek tek yaşıyorum.Grip gibi oluyon. Eltimde son haftalarnda öyleydi.
Bakalım deneyeceğim azar azar su içiyorum kuru kalmasın diye bir kaç güne belli olur herhalde ne olduğu birde çam kozalağı pekmezi var ondan yiyeceğim bir kaşık zararlı değil dimi hamile lereŞekerin yoksa ballı ılık süt içsen iyi geli belki boğazın kurumustur
Valla ağrı sızı yok burun zaten hep tıkalı hamilelikte benim arada hapşırma birde boğaz gıcıklanması ve öksürük başladı . Ya valla doğursakta kurtulsak aman ya korka korka yaşamak çok zorGrip gibi oluyon. Eltimde son haftalarnda öyleydi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?