2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Hakkınızda en hayırlı olacak olan kolaylıkla, mutlulukla, sağlıkla, neşeyle gelsin bebeğim. Kız bu niyetle bir fetih duası okusana, çok tesirli o. Ben doğuma giderkende okumayı planlıyorum
Festicim en geç 32+0 da çalışabilir raporunu almış olman gerek. Bana mesela doktor 31+6da yaz bana ben sana raporu gönderirim gelmene gerek yok dedi , ve ben buna bayıldım

Festicim en geç 32+0 da çalışabilir raporunu almış olman gerek. Bana mesela doktor 31+6da yaz bana ben sana raporu gönderirim gelmene gerek yok dedi , ve ben buna bayıldım
Çok iyi olmuş bebeğim. Yorulmamışsın. Benim 26 sında randevum var. 32+3 oluyorum. O zaman perşembe arayıp isteyeyim. Pazarteside kontorle giderim iyi olur.

ffestinalente festicim bu arada zaten 37+0 günü itibariyle zaten istesen de calisamazsin , öncesinde istediğin zaman ayrılabilirsin. Doktora gidip ben artık dayanamiiim tohtur bey demen yeterli
Taktım ben 37 ye görücem hdhdjj dua edin bana hdjjj benim oğluşun keyfi çok yerinde ben geç doğmuşum kordon boynuma dolanmış. Babası vakumla doğmuş. Bizim oğlan erken gelmez hatta bir miktar ittirip kaktırmam gerekebilir hdjdj sıpanın tek yüzü görünen fotosunda da sırıtıyordu 32 diş. Yavrum evladım içerde çok huzurlu. O yüzdne 37 yi görmem lazım bu çocuk 40 ı geçer jdjdjdn

Kızlar ben pzar günü çantamı yerleştirip kapatmak istiyorum ama su dolap içi kokular var ya ondan koysam mı kokmaz mı kapalı ya 31 haftanın İçinde olcaz ama 6-7 hafta çok gibi geliyor valiz içinde
Ya kimisi kıyafetleri çıtçıtlı poşete koyuyomuş hastane çantası için ve dolabı için. Acaba ben mi çok salmış bir anayın şimdiden anlamıyorum. Normal yıkayıp katlayıp koyacaktım ben ama öyle daha steril falan dediler. Yapan var mı acaba öyle

Tercih meselesi kimseyi üzmek istemem bu yorumumla ama bence abartılıyor ya. Ben bebeğimi fanusta büyüteceğime inanmıyorum. Soğuğu da yağmuru da mikrobu da kontrollü şekilde alsın istiyorum. Şimdi koydun çıtçıtlı poşete, eldivenle mi alıp giydiriceksin? Bebeği yatırırken muşamba mı sereceksin? Benim aklım almıyor pek.

Ay ben de tam olarak böyle düşündüğüm için buraya sorayım dedim.

Ay ben de tam olarak böyle düşündüğüm için buraya sorayım dedim.
Tamamen annenin içi nasıl rahat ederse öyle yapacağı bir konu. Ben kendimi kendimce gerekli gördüğüm şeyler için yormayı severim çıtçıtlı poşetler bilmem neler benim için gereksiz çünkü elleme ve yatırılan yer sebebiyle bir anlamı kalmayacağına inanıyorum. Bu çocuklar ne yaparsak yapalım o duvarıda yalayacak o parkeyi de hdjdj çokta şeyyapmamak lazım

Ya kızlaaar bişe dicem Bugün uyandım, kuaför randevum vardı, bir sandviç yiyip çıktım bi de az meyve. Evden çıkmadan önce tansiyonumu düşük hissettim baya. Biraz bekleyip öyle çıktım. Neyse kuaförde de giderken de bir kahve içtim. İşim uzun sürdü orda ve bir anda bayılacak gibi oldum gidip kraker falan aldılar. Ve bebeği hissetmedim bugün ya off dedim ki acile falan mı uğrasam. 28. Haftada falan en son böyle olmuştu. Şu an olmaması gerek sanki. Eve geldim bişeler yedim sonra çikolata falan yedim tık yok. Salladım biraz tık yok. Ay şimdi eşime söylemeye de çekiniyorum aşırı telaş yapacak. Napsam ya 31. hafta yani

Sol tarafına dönüp yat. Hareketi öyle hissedersin. Vişne suyu varsa onu da iç. Kımıldatmadığı bebek 1/10 dur bugüne kadar. Biraz hareketsiz kal bakalım napacak. Sorun olduğunu düşünmüyorum ama yine de dönüp yatmana rağmen tepki vermezse ben olsam giderim. Birşey olduğundan değil de içinin rahatlaması açısından. Muhtemelen yprgun veya hareketsiz günü olacaktı bu olaya denk geldi.

Kahve de çok hareket ettiriyormuş kahve içip sol tarafına yat. Benimki sırt üstü yattığımda çok rahatsız olup kıpırdıyo bu tarz bildiğin şeyler varsa kendinde dene buna rağmen hissetmiyorsan uzunca süre doktora söylemende fayda var canım

Evet ya biraz gidip uzanayım. Buraya yazmak uğurum zaten. Totem yapmıştım, eğer hissetmezsem KK ne yazınca harekete başlıyor diye, önceden iki üş defa da gene böyle oldu, buraya yazar yazmaz vurmaya başladı. Şu an başlaması gerek bu durumda

Vurur annesi birazdan minikkuş. Hateketli bir gün geçirmişsin sıvının içinde mayışmıştır o sallana sallana hdjdnjj uzan sen güzelce bize de haber ver

doktor her zaman hareketli olmasini bekleyemezsin demisti. Ama kac saat gectigine bagli 4-5 saat gectiyse endiselenebilirdim. Senin yorgunlugundan tansiyon durumundan da etkilenmis olabilir. Ben ayaktayken daha az hareket hissediyorum genel olarak, biraz dinlen bakalim gelir hareketler

Kaç saattir böylesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…