2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Çok iyi olmuş bebeğim. Yorulmamışsın. Benim 26 sında randevum var. 32+3 oluyorum. O zaman perşembe arayıp isteyeyim. Pazarteside kontorle giderim iyi olur.
Biri beni aydınlatabilir mi Ben doğumdan sonra işe dönmeyeceğim. Bu durumda 32'de çalışabilir raporu almamın bir önemi var mı? Nasıl olsa Temmuz sonunda işten çıkacağım şart mı bu belge?

Kizlar aranızda belki bilen var,ama ben yeni ogrendim bunu,benim gibi bilmeyenler icin paylaşmak istedim

ben senden bir tik daha iyiyim,hemen şişirdim öylece duruyor yan odadaarada gidip otururken üstüne ayaklarımı uzatıyorum

bu şarkıyı anneler günü sonrası kocama atcaktim aramiz limoniydi atmadim, hatirlattigin iyi oldu atayim bugün
hahahahah haydi bakalım anneler gününde, yıldönümünde elleri boş kalan bacılarım yapıştırın
Ay dediğin şeyler biraz ferahlatıyor bari ya Kendi kendime teselli verip pozitif basıyorum ama bazen de olmuyor işte İnşallah hepimiz kolaylıkla hallederiz ya...
Yaa Allah sabrını versin çalışmak istiyosan çalış kuzum zaten. Zaten şurda ne kaldı 37 haftamıza
Elin kızı demesek fkdkkdkdk
Bende yeni başladım ya. Yaşadığım yer köy gibi benim, ondan dolayı yürüyüşe falan çıkamıyorum. Bende evde hareket etmek zorunda hissediyorum kendimi çünkü çalışmıyorum da, topta da zıplamazsam artık yani kendime sağlam söverim fkdkdkjf

O zaman bizde 32+0 olacak, teşekür ederim kuşum. Sana evden çalışabilir raporu mu vermişti?
Festişim 32+0. Regl gününe göre haftalar sayılıyor bizim seninle günlerimiz aynıydı galiba benim son regl günüm 10 kasım, 22 haziranda alıcam raporu

Valla normalde baya hareket ediyor artık dur diyorum bazen. O yüzden endişelendim.
ffestinalente ve diğer kızlar yat uzan dedi uzandım valla sanırım içlerde hissettim emin değilim ama normalde kafası aşağı dönmüştü, göğüs altıma vururdu, sanki kasıklarımda hissettim, geri mi döndü anlamadım. Çok da güçlü de değildi ondan emin olamadım. Biraz bişeler yicem gene bakıcam şimdi
Kaç saattir böylesin
12 saat olacak canım.

Istersen bi acile git cnm

Aynen canım hvalandırmak şart

Ben valiz içi düzenleyici aldım hastane çantası İçin ama dolaba öylece koydum

Bakalım deneyeceğim azar azar su içiyorum kuru kalmasın diye bir kaç güne belli olur herhalde ne olduğu birde çam kozalağı pekmezi var ondan yiyeceğim bir kaşık zararlı değil dimi hamile lere
O öksürüğü kesiyor evet ama içilir mi hiç araştırmadım ama ne zararı olacak ki normal şekerden fazla ? Dene bence
Bende çıtçıtlı poşete koydum ama titizlikten değil sadece hastaneye gidecekleri koydum hatta ütü bile yapmadım daha evim çok toz alıyor etraf ağaç ve bikac atölye var ondan ötürü ilk günler giyecegkleri bari tozlanmasin diye . Normalde gerek yok.
Bu arada alintilamamişim _PinaColada_ yorulunca benimki de kimildamiyor ya ama yinede aklın takılırsa ilerleyen saatlerde git baktir

festim ben bugun calısabilir raporu aldım 32+0 da raporda max calısabilceğim tarih 11.07 gözüküyor o günde 37+0 a denk geliyor. Gerçekten çok ağırlaştım ayaktada çalışıyorum ben heralde haziran ayını bitirip kaçarım gibi gözüküyor

Epey olmuş 12saat ama sen stres ediyon belki ondan hissetmedin yada vesvese yapıyon bir acile git baktır için rahat eder

Kızlar benim devlet hastanesi maceralarım biliyorsunuz artık meşhur
Bugün kontrole gittim dedim doktora artık 31.haftadayız doğum için konuşmaya başlayalım mı? Benim ilki sezeryan aradan 6 yıl geçti normal dener miyiz, kadın bir tabiri caiz ise aval aval baktı, sonra da senin bebek makat gelişi duruyor zaten normal olmaz dedi ben ilk şok

2. Olarak iğne dedim, hangi haftaya kadar kullanacağız o belli olmuyor kimisi 30.haftada, kimisi 34 te kesilir dedi
Biz nasıl yapacağız dedim kadın yine bana boş boş baktı, hangi hekim verdi ise ona tekrar gidin dedi ben 2.şok

En iyisi sezeryan tarihime ve iğne kesme tarihime Ben kendim karar vereyim

Oksapar mi kullaniyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…