- 17 Aralık 2016
- 3.321
- 5.957
- 158
- 39
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #36.861
Bu da benim göbüşüm. Kucuk diye herkes iyiyim saniyor ama ben de zorlaniyorum 30. Haftadayim
Eki Görüntüle 3258059
Ya kimisi kıyafetleri çıtçıtlı poşete koyuyomuş hastane çantası için ve dolabı için. Acaba ben mi çok salmış bir anayın şimdiden anlamıyorum. Normal yıkayıp katlayıp koyacaktım ben ama öyle daha steril falan dediler. Yapan var mı acaba öyle
Biri beni aydınlatabilir miÇok iyi olmuş bebeğim. Yorulmamışsın. Benim 26 sında randevum var. 32+3 oluyorum. O zaman perşembe arayıp isteyeyim. Pazarteside kontorle giderim iyi olur.
Hamile olduğumu duyar duymaz pilates topu aldım. Hala kutusunda sanıyorum ki Bulut askere giderken ancak kullanacağımama o 8 çok iyi geliyormuş. Aynen devam. Bende doğumda zorlanırsam kendime söverken yad ederim artık pilates topumu.
hahahahah haydi bakalım anneler gününde, yıldönümünde elleri boş kalan bacılarım yapıştırınbu şarkıyı anneler günü sonrası kocama atcaktim aramiz limoniydi atmadim, hatirlattigin iyi oldu atayim bugün
Ay dediğin şeyler biraz ferahlatıyor bari yaDoğum sonrasından hiç korkma bir kere. İçgüdüsel olarak analık yükleneceği için ne sıcak umrunda olur ne de başka birşey. Bebiş iyi olduğu sürece hiçbirşeyi sallamazsın. Lohusalık çarpar biraz ama oda normal ağlayıp sızlıcaz işte hdjdhjj
Yavrum bir arkadaşım var o kadar nadir görünen bir hastalığı vardı ki ayakları yara oluyordu basamıyordu bile geçen yıl doğum yaptı. Emzirirken oksitosin salgılıyormuş vücut, o hormon yüzünden hastalığı geçti çok şükür. Bu kadar mucizevi birşeyden bahsediyoruz. Bu arkadaşımın yaptırmadığı tedavi kalmamıştı. Birtek bebek iyi geldi. Onu geçiren o oksitosin hormonu hemoroidin içinden bile geçer. Ne çatlak ne hemoroid korkup kendine çekme. Kendine ve bebeğine güven. Kızım milyonlarca sperm içinden bir tanesi yarışı kazandı ve evlatlarımız karnımızda. Allahım isteyen herkese nasip etsin. O yüzden sürecin mucizesine güven. Hepimize çok çok iyi gelecek.
Jdjdj benimde ups bağlantılı minik vantilatörüm var. Adeta bir bülent ersoy gibi salınıyorum ortalarda. O olmasa ayvayı yemiştim. Allah çıkarandan razı olsunbebeğim ben çalışcam ya izne çıkarsam erkenden sonum iyi olmaz. Bunalırım. Yine gidip geliyorum zaman geçiyor hdjdj gerçi bugün daha salı olmasına rağmen içim geçti. Hafta nasıl bitecek bilmiyorum ama olsun hdjdj cenneti bilmem de bulut değerimi bilsin, elin kızları yüzünden anasını üzmesinıdjjdjd
Aaa nasıl rahatladım o zaman gidince netleşicek direkt çıkıl tarihim. İnşallah dayanabilirim bakalım.
Bende yeni başladım ya. Yaşadığım yer köy gibi benim, ondan dolayı yürüyüşe falan çıkamıyorum. Bende evde hareket etmek zorunda hissediyorum kendimi çünkü çalışmıyorum da, topta da zıplamazsam artık yani kendime sağlam söverim fkdkdkjfHamile olduğumu duyar duymaz pilates topu aldım. Hala kutusunda sanıyorum ki Bulut askere giderken ancak kullanacağımama o 8 çok iyi geliyormuş. Aynen devam. Bende doğumda zorlanırsam kendime söverken yad ederim artık pilates topumu.
Festişim 32+0. Regl gününe göre haftalar sayılıyor bizim seninle günlerimiz aynıydı galiba benim son regl günüm 10 kasım, 22 haziranda alıcam raporuO zaman bizde 32+0 olacak, teşekür ederim kuşum. Sana evden çalışabilir raporu mu vermişti?
Valla normalde baya hareket ediyor artık dur diyorum bazen. O yüzden endişelendim.doktor her zaman hareketli olmasini bekleyemezsin demisti. Ama kac saat gectigine bagli 4-5 saat gectiyse endiselenebilirdim. Senin yorgunlugundan tansiyon durumundan da etkilenmis olabilir. Ben ayaktayken daha az hareket hissediyorum genel olarak, biraz dinlen bakalim gelir hareketler
12 saat olacak canım.Kaç saattir böylesin
Istersen bi acile git cnmValla normalde baya hareket ediyor artık dur diyorum bazen. O yüzden endişelendim.
ffestinalente ve diğer kızlar yat uzan dedi uzandım valla sanırım içlerde hissettim emin değilim ama normalde kafası aşağı dönmüştü, göğüs altıma vururdu, sanki kasıklarımda hissettim, geri mi döndü anlamadım. Çok da güçlü de değildi ondan emin olamadım. Biraz bişeler yicem gene bakıcam şimdi
12 saat olacak canım.
İnan çok sevindim mutlu oldumDün gittim çok şükür iyiyim bebeğim de iyiye gidiyor çok teşekkür ederim sorduğunuz için bize orada yatan bütün bebeklere rabbim şifa versin duanizi eksik etmeyin
Yok canisi biz degiliz. Neden ki?
Ben hiç iyi değilim hersey üstüme geliyor giremedim buraya uzun zamandır@eceeaap @asyemurfa @DLK033 @orapunzel B Busem06y @josei89 @Sefika053 @mertugce35
Kızlar iyi misiniz? Unutmayın bizi :)
Aynen canım hvalandırmak şartBende en yakın zamanda valizi tamamen hazirlayip koyacağım ne olur ne olmaz hazirda dursun istiyorum kızımda da erken yapmıştım hic birsey olmadı. Dolap kokusu kiyafetleri koku sinmez mi bebişte alerji yapar bence koyma ara da ac kapakları hava alır cnm
Ben valiz içi düzenleyici aldım hastane çantası İçin ama dolaba öylece koydumYa kimisi kıyafetleri çıtçıtlı poşete koyuyomuş hastane çantası için ve dolabı için. Acaba ben mi çok salmış bir anayın şimdiden anlamıyorum. Normal yıkayıp katlayıp koyacaktım ben ama öyle daha steril falan dediler. Yapan var mı acaba öyle
O öksürüğü kesiyor evet ama içilir mi hiç araştırmadım ama ne zararı olacak ki normal şekerden fazla ? Dene benceBakalım deneyeceğim azar azar su içiyorum kuru kalmasın diye bir kaç güne belli olur herhalde ne olduğu birde çam kozalağı pekmezi var ondan yiyeceğim bir kaşık zararlı değil dimi hamile lere
Bende çıtçıtlı poşete koydum ama titizlikten değil sadece hastaneye gidecekleri koydum hatta ütü bile yapmadım dahaYa kimisi kıyafetleri çıtçıtlı poşete koyuyomuş hastane çantası için ve dolabı için. Acaba ben mi çok salmış bir anayın şimdiden anlamıyorum. Normal yıkayıp katlayıp koyacaktım ben ama öyle daha steril falan dediler. Yapan var mı acaba öyle
Canım 4 ay bir doğum raporu paranı al öyle çıksana iştenBiri beni aydınlatabilir miBen doğumdan sonra işe dönmeyeceğim. Bu durumda 32'de çalışabilir raporu almamın bir önemi var mı? Nasıl olsa Temmuz sonunda işten çıkacağım şart mı bu belge?
festim ben bugun calısabilir raporu aldım 32+0 da raporda max calısabilceğim tarih 11.07 gözüküyor o günde 37+0 a denk geliyor. Gerçekten çok ağırlaştım ayaktada çalışıyorum ben heralde haziran ayını bitirip kaçarım gibi gözüküyorArkadaşlarım ben yine hesap kitap peşine düştüm. Hayrınıza üzerime bilgi atın.
32. haftada çalışabilir raporu veya çalışamaz raporu alınıyormuş ya hani. Bu hangi gün? 31+1 de 32. hafta, 31+6 da 32. hafta, 32+0 da.
37 haftada çalışamaz raporu hangi gün alınmalı? 36+1, 36+6, 37+0 hangisi
Diyeeksiniz ki ne önemi var? Bir boğa burcu olsaydınız detayların önemini ve beni çıldırtma kapasitesini anlardınız
Epey olmuş 12saat ama sen stres ediyon belki ondan hissetmedin yada vesvese yapıyon bir acile git baktır için rahat ederValla normalde baya hareket ediyor artık dur diyorum bazen. O yüzden endişelendim.
ffestinalente ve diğer kızlar yat uzan dedi uzandım valla sanırım içlerde hissettim emin değilim ama normalde kafası aşağı dönmüştü, göğüs altıma vururdu, sanki kasıklarımda hissettim, geri mi döndü anlamadım. Çok da güçlü de değildi ondan emin olamadım. Biraz bişeler yicem gene bakıcam şimdi
12 saat olacak canım.
Oksapar mi kullaniyorsunKızlar benim devlet hastanesi maceralarım biliyorsunuz artık meşhur
Bugün kontrole gittim dedim doktora artık 31.haftadayız doğum için konuşmaya başlayalım mı? Benim ilki sezeryan aradan 6 yıl geçti normal dener miyiz, kadın bir tabiri caiz ise aval aval baktı, sonra da senin bebek makat gelişi duruyor zaten normal olmaz dedi ben ilk şok
2. Olarak iğne dedim, hangi haftaya kadar kullanacağız o belli olmuyor kimisi 30.haftada, kimisi 34 te kesilir dedi
Biz nasıl yapacağız dedim kadın yine bana boş boş baktı, hangi hekim verdi ise ona tekrar gidin dedi ben 2.şok
En iyisi sezeryan tarihime ve iğne kesme tarihime Ben kendim karar vereyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?