2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Canım naptın hareket etti mi

Kirigim daha iyi cok sukur sag tarafima yatabiliyorum artik ama yattigimda batma hissi hala devam

Biri beni aydınlatabilir mi Ben doğumdan sonra işe dönmeyeceğim. Bu durumda 32'de çalışabilir raporu almamın bir önemi var mı? Nasıl olsa Temmuz sonunda işten çıkacağım şart mı bu belge?
I ipekdenizgunes doğum izninde çalışmadığın günler için devlet sana bir doğum raporu parası (analık ödeneği) verecek, bunun için 32. Haftada (tek gebelik ise, ikiz ise 30.hafta) çalışabilir raporu al işine devam et maaşını cebine koy, 37. Haftada çalışamaz raporunu al ardından bebek doğsun, şirketin raporunu onaylasın SGK sisteminden, rapor paranı al öyle çık niye erkenden çıkasın?

Canım iğne çok etkili değil diye biliyorum, benim ilk gebeliğimde doktora kontrol için gitmiştim acil sezeryan demişti daha iğneyi de kesmemiştik diye hatırlıyorum, bana sallıyorum en son iğneyi ne zaman vuruldun dedi yemek ne zaman yedin dedi öğlene doğru doktora gitmiştim, saat 4 olmadan sezeryan olmuştum ki kanama bilirsin ki sezeryan da çok daha fazla oluyor o kadar etkili olsa kanama için sıkıntı olurdu iğne kullanımı

Birde geçen aylarda iğne rapor tarihim dolmuştu, ben bitti diye hemen doktora gittim, doktor dedi ki acele etmene gerek yok ilk aylarda iğne önemli hele son aylarda çoğu hekim olarak iğne vermiyoruz artık demem o ki benim de kayıplarım var sendeki endişeyi çok iyi anlıyorum ama doktorlar bu görüşte

Bu gibi durumlarda en güzeli 32+1 de gidin doktorunuza söyleyin durumu 32+0 yazsın rapora. Doktor o rapora ne yazarsa o dikkate alınır

alerjik olabilir mi acaba gecmis olsun

Epey olmuş 12saat ama sen stres ediyon belki ondan hissetmedin yada vesvese yapıyon bir acile git baktır için rahat eder
Canım naptın hareket etti mi
Hareket etti canım şükür çok şükür. Allah soran ilgilenen herkese, hepinize ve bana sağlıklı kolay doğum nasip etsin valla aşırı tırsmıştım. Sanırım yer değiştirdi hatta eminim şu an çünkü kasıklarımda atmaya başladı normalde tam tersi tepede atardı. Demek ondan oldu, tecrübe olmuş oldu bana da. AMA BEN DEDİM buraya yazınca vuracak diye valla oldu
Ay bi de bugün kuaför adam bana o halimde, kız kardeşini anlattı. işte benim gittiğim hastanede doğurmuş kadın ve doğumdan 2 hafta önceki kontrole gitmiş ve tam kontrol biterken kordon dolandığı ve bebeğin kalp atışının düştüğünü görmüşler, acil sezaryen yapmışlar vs. O anda da ben öyleyim ya, haydiiii hareket de etmeyince benim paranoya başladı. Öyle yani kimse kötü niyetle anlatmaz tabii ama insan etkileniyor işte. Dediğim gibi hepimize sapsağlıklı doğumlar manifest ediyorum şimdi

Kızlar süt sağma makinesi ne aldınız. Philips avent vardı bende depremde esyaları topladık depoya koyduk çekim gücünü beğenmemiştim. Yeni alacağım ne önerirsiniz
Lansinoh aldım, ilk gebeliğim, ama en çok tavsiye edilen oydu. Yatırım tavsiyesi değil ama çünkü ben de denemedim. Ama en çok tavsiye ediken dediğim gibi o

Bilmiyorum ki canim ya haklisin aslinda soylediklerinde ama ben vurdugum saat gecsin bazen evde olmuyorum igneyi yanima almayi unutuyorum eve gidene kadar aklim ignede oluyor hep bebegin hareketlerini takip ediyorum falan normal dogumu cok istememe ragmen bu endise yuzunden aklimdan cikarmaya calisiyorum

Kızlar süt sağma makinesi ne aldınız. Philips avent vardı bende depremde esyaları topladık depoya koyduk çekim gücünü beğenmemiştim. Yeni alacağım ne önerirsiniz
Philips avent aldım kargom bugün geldi, çekim gücü bana da zayıf geldi lansinoh mu alsaydım acaba diye bi düşündüm. Ama bunlarda iade olmuyor iyi kötü kullanıcam artık

Ben forum anasayfasına giremiyorum böyle bir ekran çıkıyor yaklaşık 4 5 gündür böyle. Neden olur bilen var mı?

Eklentiler

• Screenshot_2023-06-07-01-07-11-891_com.android.chrome.webp
    65,2 KB · Görüntüleme: 45

Canım bu benim 5 gebeliğim, 1 tane sağlıklı gebelik geçirdim rabbim tamamına erdirsin inşallah bu da 2.olacak, inan hepsinde elimden geleni yaptım, belki senin gibi saati saatine vuruldum hareketlerime yememe içmeme bile dikkat ettim sonuç eğer ki sağlıklı gebelik değilse bir şekilde rahmin bebeği sahiplenmiyor ben bunu anladım (bunu bana hastanedeki ebe hemşirem söylemişti, sonradan yaşadıkça ne demek istediğini daha iyi anladım)
Endişelerinde çok haklısın ama doktoruna güven, normal deneyelim diyorsa da bence denemelisin sonuç olarak banu çiftçi hocanın dediği gibi sezeryan bie tıbbi müdahale yöntemidir doğum şekli değildir, ben sezeryan oldum ama inan doktorum normal doğum çok istiyordu ama bebeğimin hem eşi aşağıda idi hemde suyu bulanmıştı riskli durum oluştu

Philips avent aldım kargom bugün geldi, çekim gücü bana da zayıf geldi lansinoh mu alsaydım acaba diye bi düşündüm. Ama bunlarda iade olmuyor iyi kötü kullanıcam artık
Çekim gücünü nasıl anlıyorsunuz? Ben taa ne zaman aldım kutusunu bile açmadım denesem anlar mıyım acaba. Meme uçlarını uyarmamak gerek diye biliyorum ama şimdiden

Çekim gücünü nasıl anlıyorsunuz? Ben taa ne zaman aldım kutusunu bile açmadım denesem anlar mıyım acaba. Meme uçlarını uyarmamak gerek diye biliyorum ama şimdiden
Yok canım sen deneme dediğin gibi tetiklememek lazım. Bugün bir arkadaşım hızlıca avent aldı onda e bebek in modeli varmış bozulunca işyerindeyken mastit olmayayım diye gidip almak zorunda kalmış. Çekim gücü baya iyi sende bundan al dedi bana. Niyetine girmiştim yine kafam karıştı ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…