- 17 Aralık 2016
- 3.321
- 5.957
- 158
- 39
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #36.881
Oksapar mi kullaniyorsun
Bende kullaniyorum doktor degisikligi yaptim eski doktorum seni de bebegi de riske atmak istemiyorum onun icin planli sezeryan yapcaz demisti simdiki doktor normal dogum yaptircam ben sana diyor ama igneyi kessem bi dert kesmesem ayri bi sıkıntı onun icin cesaret edemiyorum normal doguma benEvet 0.4
30+3 siz?Kac haftaliksinz
Canım naptın hareket etti miValla normalde baya hareket ediyor artık dur diyorum bazen. O yüzden endişelendim.
ffestinalente ve diğer kızlar yat uzan dedi uzandım valla sanırım içlerde hissettim emin değilim ama normalde kafası aşağı dönmüştü, göğüs altıma vururdu, sanki kasıklarımda hissettim, geri mi döndü anlamadım. Çok da güçlü de değildi ondan emin olamadım. Biraz bişeler yicem gene bakıcam şimdi
12 saat olacak canım.
Kirigim daha iyi cok sukurCnaim benim teşekkür ederim, çok fazla yazışma oluyor arada kaçıyor özelden msj atarsan eklerim tabii ki
İnşallah canım, kırığın nasıl oldu senin sorcam unutuyorum ?
Her gebeliğin kendine has özellikleri olduğu gibi her doğumun doğum sonrasının da kendine has dinamikleri var kuzum. Ama ilk doğum gibi heyecanlı ve özeli bence yoköncelikle öyle mi olur böyle mi olur diye düşüne düşüne kendinize anı zehir etmeyin. İnsanın ilk zamanlar mutlaka ama mutlaka birilerine ihtiyacı oluyor mesela bende ilkinde ananem kaldı 40 çıkana kdr , çok büyük faydası oldu. Ben sadece bebeğimle ilgilendim. 2. De tam ters zamandı çok yanımda olan olmadı. Çok zorlandım. Şimdi annem gelecek kaynanam olacak.Allahtan bizde yeni doğan bebeğe şap şup yapışan olmaz. Olsa kesin kırmadan net bir dille uyaririm. Eşten su an için çocuklarla ilgilenmesi dışında çok beklentim yok çünkü çalışacak. İlk günler geceleri çok faydası olur eşin. Gerisi biraz sana atar malesef çünkü sürekli seni emmek ister bebek , ufak tefek yardımları olsa da sadece eşle biz bu işi yapamadik
Hani siyah zayıf gösteriyordu kızlar kim kandırdı bizi31+2 den selamlar teyzelerimiz
Oy gobisini yedigidim
Al benden de o kadar koltuktan kalkarken gör beni
Kaynar suda kaynatacaksin cnm
I ipekdenizgunes doğum izninde çalışmadığın günler için devlet sana bir doğum raporu parası (analık ödeneği) verecek, bunun için 32. Haftada (tek gebelik ise, ikiz ise 30.hafta) çalışabilir raporu al işine devam et maaşını cebine koy, 37. Haftada çalışamaz raporunu al ardından bebek doğsun, şirketin raporunu onaylasın SGK sisteminden, rapor paranı al öyle çık niye erkenden çıkasın?Biri beni aydınlatabilir miBen doğumdan sonra işe dönmeyeceğim. Bu durumda 32'de çalışabilir raporu almamın bir önemi var mı? Nasıl olsa Temmuz sonunda işten çıkacağım şart mı bu belge?
Bende kullaniyorum doktor degisikligi yaptim eski doktorum seni de bebegi de riske atmak istemiyorum onun icin planli sezeryan yapcaz demisti simdiki doktor normal dogum yaptircam ben sana diyor ama igneyi kessem bi dert kesmesem ayri bi sıkıntı onun icin cesaret edemiyorum normal doguma ben
Bu gibi durumlarda en güzeli 32+1 de gidin doktorunuza söyleyin durumu 32+0 yazsın rapora. Doktor o rapora ne yazarsa o dikkate alınırRaporunu 32+1 de alınca sıkıntı çıkarmadılar dimi .benimde hemen bayram bitiminde 32 oluyor .ya bayramdan önce 31+1 de hastaneye gidebilirim ya da 32+1 de . Bende son günlerimi sayıyorum. Bayramdan sonra yatış başlasın
alerjik olabilir mi acaba gecmis olsunKızlar bende bir kuru öksürük var anlamadım gitti hasta değilim bir yerim ağrımıyor ama öksürüyorum iki gün boğazım hafif gıcıklandı bugün baya öksürüyorum nedendir acaba ya dahada ilerler mi hasta mı olacağım Allahımm
Hamilelikten olabilir mi böyle olan var mı
O öksürüğü kesiyor evet ama içilir mi hiç araştırmadım ama ne zararı olacak ki normal şekerden fazla ? Dene bence
Bende çıtçıtlı poşete koydum ama titizlikten değil sadece hastaneye gidecekleri koydum hatta ütü bile yapmadım dahaevim çok toz alıyor etraf ağaç ve bikac atölye var ondan ötürü ilk günler giyecegkleri bari tozlanmasin diye . Normalde gerek yok.
Bu arada alintilamamişim_PinaColada_ yorulunca benimki de kimildamiyor ya ama yinede aklın takılırsa ilerleyen saatlerde git baktir
Epey olmuş 12saat ama sen stres ediyon belki ondan hissetmedin yada vesvese yapıyon bir acile git baktır için rahat eder
Hareket etti canım şükür çok şükür. Allah soran ilgilenen herkese, hepinize ve bana sağlıklı kolay doğum nasip etsin valla aşırı tırsmıştım. Sanırım yer değiştirdi hatta eminim şu an çünkü kasıklarımda atmaya başladı normalde tam tersi tepede atardı. Demek ondan oldu, tecrübe olmuş oldu bana da. AMA BEN DEDİM buraya yazınca vuracak diye valla olduCanım naptın hareket etti mi
Lansinoh aldım, ilk gebeliğim, ama en çok tavsiye edilen oydu. Yatırım tavsiyesi değil ama çünkü ben de denemedim. Ama en çok tavsiye ediken dediğim gibi oKızlar süt sağma makinesi ne aldınız. Philips avent vardı bende depremde esyaları topladık depoya koyduk çekim gücünü beğenmemiştim. Yeni alacağım ne önerirsiniz
Bilmiyorum ki canim ya haklisin aslinda soylediklerinde ama ben vurdugum saat gecsin bazen evde olmuyorum igneyi yanima almayi unutuyorum eve gidene kadar aklim ignede oluyor hep bebegin hareketlerini takip ediyorum falan normal dogumu cok istememe ragmen bu endise yuzunden aklimdan cikarmaya calisiyorumCanım iğne çok etkili değil diye biliyorum, benim ilk gebeliğimde doktora kontrol için gitmiştim acil sezeryan demişti daha iğneyi de kesmemiştik diye hatırlıyorum, bana sallıyorum en son iğneyi ne zaman vuruldun dedi yemek ne zaman yedin dedi öğlene doğru doktora gitmiştim, saat 4 olmadan sezeryan olmuştum ki kanama bilirsin ki sezeryan da çok daha fazla oluyor o kadar etkili olsa kanama için sıkıntı olurdu iğne kullanımı
Birde geçen aylarda iğne rapor tarihim dolmuştu, ben bitti diye hemen doktora gittim, doktor dedi ki acele etmene gerek yok ilk aylarda iğne önemli hele son aylarda çoğu hekim olarak iğne vermiyoruz artık demem o ki benim de kayıplarım var sendeki endişeyi çok iyi anlıyorum ama doktorlar bu görüşte
Canım anlatmak ister misin? Senin için ne yapabiliriz?Ben hiç iyi değilim hersey üstüme geliyor giremedim buraya uzun zamandır
Philips avent aldım kargom bugün geldi, çekim gücü bana da zayıf geldi lansinoh mu alsaydım acaba diye bi düşündüm. Ama bunlarda iade olmuyor iyi kötü kullanıcam artıkKızlar süt sağma makinesi ne aldınız. Philips avent vardı bende depremde esyaları topladık depoya koyduk çekim gücünü beğenmemiştim. Yeni alacağım ne önerirsiniz
Neyin var canım? Anlat istersen rahatlarsınBen hiç iyi değilim hersey üstüme geliyor giremedim buraya uzun zamandır
Bilmiyorum ki canim ya haklisin aslinda soylediklerinde ama ben vurdugum saat gecsin bazen evde olmuyorum igneyi yanima almayi unutuyorum eve gidene kadar aklim ignede oluyor hep bebegin hareketlerini takip ediyorum falan normal dogumu cok istememe ragmen bu endise yuzunden aklimdan cikarmaya calisiyorum
Çekim gücünü nasıl anlıyorsunuz? Ben taa ne zaman aldım kutusunu bile açmadımPhilips avent aldım kargom bugün geldi, çekim gücü bana da zayıf geldi lansinoh mu alsaydım acaba diye bi düşündüm. Ama bunlarda iade olmuyor iyi kötü kullanıcam artık
Yok canım sen deneme dediğin gibi tetiklememek lazım. Bugün bir arkadaşım hızlıca avent aldı onda e bebek in modeli varmış bozulunca işyerindeyken mastit olmayayım diye gidip almak zorunda kalmış. Çekim gücü baya iyi sende bundan al dedi bana. Niyetine girmiştim yine kafam karıştı yaÇekim gücünü nasıl anlıyorsunuz? Ben taa ne zaman aldım kutusunu bile açmadımdenesem anlar mıyım acaba. Meme uçlarını uyarmamak gerek diye biliyorum ama şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?