2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Bende hep severim kedileri başıma hiç bisey gelmedi geçenbuna benzer rüya gördüm ondan dolayı etkilendim galiba başıma gelince en iyisi acilden girip görüş almak
Gecmis olsun cnm. Benide 2018de kedi tirmalamisti ama bilmedigim bir kedi oldugu i icin gittm kuduzla tetanoz olmustm. Sen bildgm kedi diyorsun. Doktorunun sana yol gostermemesine net bisey dememesine sinir oldum. Kendi bisi diyemiyor baska doktora sor danis demesi bence sacmalik. Tetanoz aşın var miydi? Kopek olsa kuduz.riski daha fazla derdim ama bildgn kediyse endise cok yapma bence

Sen hangi ildesin canım ilk sayfada baktimda göremedim adını listede
Antalya canım
Stoklamak değilde canım, ilk 1 ve 2 numaradan alsaydım diyorum birer paket. Ama bu kilo işi çok karışık. Yoksa bebeğe bağlı elbet. Primayi gereksiz pahalı buluyorum, ama benimde yakınımda başta sadece onu kabul etmiş çocuklar var. Başta pamuk kullanmayı düşünüyorum bende, gerektiği yerde islak mendil. Emzik hiç almadım örnegin, çünkü yakınımda emzik kullanmadan çok rahat büyüyen çocuklar var. Tercih meselesi tabi, ama eğer çok gerekirse zaten hemen alınabilir bir şey, aynı pompa gibi.

Yok ya kimse kızdırmadı canım öyle denk geliyor bana söyledim.

Diyelim sağ memeden emzirdim doydu bebek ama hala süt geliyo sızlıyor ağrıyor birde meme boşalınca anlıyorsun içinde kalmamış. Eğer hala süt geliyorsa, sızlama varsa doluluk hissiyatı oluyor ve biliyorsun ki süt kalmış içerde ki kalan sütte en yağlı yeri besin değerlerinin en iyi olduğu süttür onu alması lazım zaten onu almayınca cabuk açıkır tekrar ister kısa sürede senden bebişşş o yağlı süt tokluk hissini de uzun süre veriyor diğer o süreçte doluyor
Yani bizde süreç böyle ilerledi kızımda da böyle olur diye tahmin ediyorum..

Benimde aynisi cikiyor, 3gündür
Ne mana anlayamadım ya Baya zor oluyo siteye girmesi

Canım çok geçmiş olsun. Bir problem olacağını sanmıyorum, sen gördüğün rüya sebebiyle de biraz etkilenmişsin biraz da tabii internete bakmak gibi bir hata yapmışsın. İnternette tırnağım kırıldı desen mezara sokuyor seni, bence hastaneye git. Gerçekten şehir hastanesi böyle konularda iyi oluyor kapsamlılar baya. Doktorun çok değişik konuşmuş yani ölürsünüz falan. Sen için ferahlasın diye bi hastaneye git, onlar gerekeni yapar. Stres yapma bir şey olacağını da düşünmüyorum Allah'ın izniyle.
Ay evet ya hem uyuşuklar hem de bi enteresanlar ne biliyim yavv

Valla bilmiyorum benimki boyle cikiyor

Eklentiler

• Screenshot_20230603-184354_Chrome.webp
    73,9 KB · Görüntüleme: 50
Lansinoh tekli elektrikli olani oneririm.. ama mochi oneren de cok olmus yorumlari da cok iyi burada da onerenler var. Onu bilemiyorum.
çok teşekkürler uzunca açıklamışsınız çok naziksiniz. ben 1 sene ara vereceğim işe. henüz almadım, marka öneriniz var mı

Aynı ildeyiz şehir olarak güzel se ah bu sıcakları çekilmiyor vallaha yha ne kilima ne denizi ne suyu yaktimi yakıyor

Aynen enteresanlar canım bizimki bensiz Tamir yapamaz yaparken mutlaka ben olucam yanında çünkü ben söylüyorum ona hep o nerenindi bu burdan di sunu yap yok o orda değil burda. Bir ara sey olmuştu ırmağa gidicek motora uzun süre bilmediğinden benzin çekmedi çalışmadı bana çekişiyor eve gitti yine gelmedi yanima diye bi indim motor çalıştı pardon beni görmeden caliscani bilemiyordum çalıştı hadi git simdit dedim gülüyor onun icin en ufak birşeyle uğraşsın elimdeki işi bırakır peşinde dolanırim çok aceleciler hemen olacak gibi düşünüyorlar ama yapamadıklarında ooo onlarda sorun yok sorun yapamadıklarında ne zaman birşey sökse mutlaka fazla malzeme der takmayı unuttugu tekrar sokmekle uğraşmayacagi icin

Selam kızlar iyi geceler. Pazartesi gecesi nokta nokta kanamam oldu 31+6 da çok korktum doktora gittik dün her şey normalmiş ve sağlıklıymış kilosu kafama takıldı 1886 az dedi doktor?

Selam kızlar iyi geceler. Pazartesi gecesi nokta nokta kanamam oldu 31+6 da çok korktum doktora gittik dün her şey normalmiş ve sağlıklıymış kilosu kafama takıldı 1886 az dedi doktor?
Kaynamayla ilgili ne denildi peki canım kilo hakkında birşey diyemem haftası ile uyumluysa sorun yoktur bazi drlar kendince konuşuyor bazilarida haftasına uyumlu sıkıntı yok diyor benimkide hep hastasıyla uyumlu der bana kilosunu söylemez ben bakarım ultrasondan kendim

Kanama için de olacağı varmış olmuş dedi ni şey demedi

Canım gebelik takvimindeki kilona göre iyi çıkmış kilosu, birde ultrason biliyorsun net ölçmüyor benim doktor her zaman kiloya takılma kafa çevresi olsun, karın çevresi olun bacak boyu olsun onlar haftası ile uyumlu ise herşey yolunda demektir diyor

Kızlar bazı markalarda sadece aralık değil de ay yazıyor. Mesela 3-6 ay değil de 3 ya da 6 ay yazıyor. Şimdi 6 yazanı 3-6 ay şeklinde mi algılamalıyım ?
Valla bilemedjm ama sanırım 6 ay civarı ve üzeri giyer demek. Cunku genelde bu ifade 1 yaştan sonra kullanılır. Yani 1 yaş ya da 2 yaş diye yazar. O zaman 1 yaş civarı ve üzeri giyer derim ben.

Bikac saat sakince bekleyip düşünmek istedim hastane çok uzak nasılsa her halükarda taksiyle gididcem gece de gitsem olur diyerekten. Kendi doktorum da aramadı sonra hiç arayıp sorması gerekmez miydi
Valla kuzum doktor neden öyle konuştu tahminimce görülmesi gereken bir çizik yani derin mi değil mi ... Belki derin ve umursaman gerekiyordur, bosverip sallama diye demiş olabilir. Ya da gereksiz ufak bir siyriktir. Şimdi adam tarifle şöyle yap böyle yap da diyemez. En sağlıklısı bir doktora göstermek. Başıma gelse napardim bilmem ama bir doktora gösterirdim diye düşünüyorum.

Kızlar e bebekten ve LCW den online alışveriş yaptım da çoğunu 3 ay ve 3-6 aldım bir kaç tane de yenidoğan
E bebek kalıpları nasıl 3 ay aldığım ürün yeni doğduğunda giyebilir mi ve ya küçük gelebilir mi ?
Aynı şekilde LCW kalıpları nasıl 3-6 ay ideal mi aldıklarım için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…