- 28 Mayıs 2020
- 2.658
- 8.198
- 108
- 32
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #37.081
Gecmis olsun cnm. Benide 2018de kedi tirmalamisti ama bilmedigim bir kedi oldugu i icin gittm kuduzla tetanoz olmustm. Sen bildgm kedi diyorsun. Doktorunun sana yol gostermemesine net bisey dememesine sinir oldum. Kendi bisi diyemiyor baska doktora sor danis demesi bence sacmalik. Tetanoz aşın var miydi? Kopek olsa kuduz.riski daha fazla derdim ama bildgn kediyse endise cok yapma benceBende hep severim kedileri başıma hiç bisey gelmedi geçenbuna benzer rüya gördüm ondan dolayı etkilendim galiba başıma gelinceen iyisi acilden girip görüş almak
Kızlar söyleyene kadar haberim yoktu artık var kararsızlar arasına bende eklendimYa gerçektençok pahalı bende bilemedim o yuzden ne yapsam kararsızım
Antalya canımSen hangi ildesin canım ilk sayfada baktimda göremedim adını listede
Stoklamak değilde canım, ilk 1 ve 2 numaradan alsaydım diyorum birer paket. Ama bu kilo işi çok karışık. Yoksa bebeğe bağlı elbet. Primayi gereksiz pahalı buluyorum, ama benimde yakınımda başta sadece onu kabul etmiş çocuklar var. Başta pamuk kullanmayı düşünüyorum bende, gerektiği yerde islak mendil. Emzik hiç almadım örnegin, çünkü yakınımda emzik kullanmadan çok rahat büyüyen çocuklar var. Tercih meselesi tabi, ama eğer çok gerekirse zaten hemen alınabilir bir şey, aynı pompa gibi.bence bez,islak mendil,biberon,emzik gibi seyleri stoklamayın bebek hangisini kabul edeceği belli olmaz kızımda 1 paket bez aldım denedim vücudunu kabul ettigi icin pampers mremium protection kabul etti, Islak bez nerdeyse hiç kullanmadım sadece disari ciktigimizda mecbur kalınca. Emzik event aldım kabul etmedi burda alman markası baska bir ucuz emzik kabul etti,biberon desen ayni event,lansinoh,babydream falan denedim hiç birini tutmadi en son yine markasiz ucuz bir biberon aldım onu tuttu o yüzseniz Boyle seyler icin ucuk para ödemeyin
Yok ya kimse kızdırmadı canım öyle denk geliyor bana söyledim.Bdjsjdj kız noldu kim kızdırdı seni
Yok be ben her fikre açığım konuşur fikir alır içime sineni uygun olanı uygularım djj
Meme reddini aşacağımı düşünüyorum beni üzecek bir konu olduğu için çözümlerim hazır araştırdım. Eds uygularım. O hallolur büyük bir korkum yok dediğin gibi öğretecek olan biziz.
Mesela sen şuan bambaşka birşey söyledin. Mesela sağda emdi bitiriyor mu sütübitirmezse ondan sonra sağacak mıyım ben? Bitip bitmediği anlaşılıyor mu hdjdj ya çok karışık ya şu emzirme mevzusu
Ne mana anlayamadım yaBenimde aynisi cikiyor, 3gündür
Canım çok geçmiş olsun. Bir problem olacağını sanmıyorum, sen gördüğün rüya sebebiyle de biraz etkilenmişsin biraz da tabii internete bakmak gibi bir hata yapmışsın. İnternette tırnağım kırıldı desen mezara sokuyor seni, bence hastaneye git. Gerçekten şehir hastanesi böyle konularda iyi oluyor kapsamlılar baya. Doktorun çok değişik konuşmuş yani ölürsünüz falan. Sen için ferahlasın diye bi hastaneye git, onlar gerekeni yapar. Stres yapma bir şey olacağını da düşünmüyorum Allah'ın izniyle.Kızlar çok acil başıma ne geldi tahmin edemezsinizsokak kedisi tirmaladi beni doktorumu aradim şehir hastanesine git aşı kararını onlar verebilir ancak dedi . Bebeğe zararı olur mu dedim net bir cevap vermedi . Kuduz ölümcül eğer varsa ikiniz ölürsünüz filan dedi . Ama araştırdım kuduz aşısı fetüse zarar verebilir diyor . Ne yapacagimi bilmiyorum kedi evin orda baktığım kedi hep pencereme gelir mama veririm bugün verirken elimi fazla uzattım tırmık attı iki çizik oldu çok kanamadı belki 1 damla hemen dezenfekte etmeye çalıştım ama ne yapatim bilmiyroum
Ay evet ya hem uyuşuklar hem de bi enteresanlar ne biliyim yavvOnlar bizim gibi fazla detaycı yada hevesli yada ne biliyim düşünceli degiller gibi yok bir su tokası su sırtına yok su ayakkabısı bu kiyabete uysun odasinin rengi battaniyenin dokusu derken oooo onlara yiksan bu isi varya bizim dokuz ayda yapamadığımızi onlar bu rahatlıkla bir ayda bitirirler ahahahah
Valla bilmiyorum benimki boyle cikiyorNe mana anlayamadım yaBaya zor oluyo siteye girmesi
Canım çok geçmiş olsun. Bir problem olacağını sanmıyorum, sen gördüğün rüya sebebiyle de biraz etkilenmişsin biraz da tabii internete bakmak gibi bir hata yapmışsın. İnternette tırnağım kırıldı desen mezara sokuyor seni, bence hastaneye git. Gerçekten şehir hastanesi böyle konularda iyi oluyor kapsamlılar baya. Doktorun çok değişik konuşmuş yani ölürsünüz falan. Sen için ferahlasın diye bi hastaneye git, onlar gerekeni yapar. Stres yapma bir şey olacağını da düşünmüyorum Allah'ın izniyle.
Ay evet ya hem uyuşuklar hem de bi enteresanlar ne biliyim yavv
alıyorum hemennnn iyi ki söyledin favorilerimdeydi bekliyodumKızlar lansinoh tekli göğüs pompası şuan trendyolda saatlik indirimde almak isteyen varsa baksın
çok teşekkürler uzunca açıklamışsınız çok naziksiniz. ben 1 sene ara vereceğim işe. henüz almadım, marka öneriniz var mı
Aynı ildeyiz şehir olarak güzel se ah bu sıcakları çekilmiyor vallaha yha ne kilima ne denizi ne suyu yaktimi yakıyorAntalya canım
Stoklamak değilde canım, ilk 1 ve 2 numaradan alsaydım diyorum birer paket. Ama bu kilo işi çok karışık. Yoksa bebeğe bağlı elbet. Primayi gereksiz pahalı buluyorum, ama benimde yakınımda başta sadece onu kabul etmiş çocuklar var. Başta pamuk kullanmayı düşünüyorum bende, gerektiği yerde islak mendil. Emzik hiç almadım örnegin, çünkü yakınımda emzik kullanmadan çok rahat büyüyen çocuklar var. Tercih meselesi tabi, ama eğer çok gerekirse zaten hemen alınabilir bir şey, aynı pompa gibi.
Aynen enteresanlar canım bizimki bensiz Tamir yapamaz yaparken mutlaka ben olucam yanında çünkü ben söylüyorum ona hep o nerenindi bu burdan di sunu yap yok o orda değil burda. Bir ara sey olmuştu ırmağa gidicek motora uzun süre bilmediğinden benzin çekmedi çalışmadı bana çekişiyor eve gitti yine gelmedi yanima diye bi indim motor çalıştı pardon beni görmeden caliscani bilemiyordum çalıştı hadi git simdit dedim gülüyorNe mana anlayamadım yaBaya zor oluyo siteye girmesi
Canım çok geçmiş olsun. Bir problem olacağını sanmıyorum, sen gördüğün rüya sebebiyle de biraz etkilenmişsin biraz da tabii internete bakmak gibi bir hata yapmışsın. İnternette tırnağım kırıldı desen mezara sokuyor seni, bence hastaneye git. Gerçekten şehir hastanesi böyle konularda iyi oluyor kapsamlılar baya. Doktorun çok değişik konuşmuş yani ölürsünüz falan. Sen için ferahlasın diye bi hastaneye git, onlar gerekeni yapar. Stres yapma bir şey olacağını da düşünmüyorum Allah'ın izniyle.
Ay evet ya hem uyuşuklar hem de bi enteresanlar ne biliyim yavv
Kaynamayla ilgili ne denildi peki canım kilo hakkında birşey diyemem haftası ile uyumluysa sorun yoktur bazi drlar kendince konuşuyor bazilarida haftasına uyumlu sıkıntı yok diyor benimkide hep hastasıyla uyumlu der bana kilosunu söylemez ben bakarım ultrasondan kendimSelam kızlar iyi geceler. Pazartesi gecesi nokta nokta kanamam oldu 31+6 da çok korktum doktora gittik dün her şey normalmiş ve sağlıklıymış kilosu kafama takıldı 1886 az dedi doktor?
Valla ben hafif yüzüstü bile yatıyorum, yarım sağ yüzüstü hattaSağa yatmamayı da ilk defa duydum. Ay zaten başka seçenek yok imkansız yani, tutulur sol taraf yat yat yat
Kanama için de olacağı varmış olmuş dedi ni şey demediKaynamayla ilgili ne denildi peki canım kilo hakkında birşey diyemem haftası ile uyumluysa sorun yoktur bazi drlar kendince konuşuyor bazilarida haftasına uyumlu sıkıntı yok diyor benimkide hep hastasıyla uyumlu der bana kilosunu söylemez ben bakarım ultrasondan kendim
Selam kızlar iyi geceler. Pazartesi gecesi nokta nokta kanamam oldu 31+6 da çok korktum doktora gittik dün her şey normalmiş ve sağlıklıymış kilosu kafama takıldı 1886 az dedi doktor?
Ay süper fiyat valla alıyorum hemenKızlar lansinoh tekli göğüs pompası şuan trendyolda saatlik indirimde almak isteyen varsa baksın
Valla bilemedjm ama sanırım 6 ay civarı ve üzeri giyer demek. Cunku genelde bu ifade 1 yaştan sonra kullanılır. Yani 1 yaş ya da 2 yaş diye yazar. O zaman 1 yaş civarı ve üzeri giyer derim ben.Kızlar bazı markalarda sadece aralık değil de ay yazıyor. Mesela 3-6 ay değil de 3 ya da 6 ay yazıyor. Şimdi 6 yazanı 3-6 ay şeklinde mi algılamalıyım ?
Valla kuzum doktor neden öyle konuştu tahminimce görülmesi gereken bir çizik yani derin mi değil mi ... Belki derin ve umursaman gerekiyordur, bosverip sallama diye demiş olabilir. Ya da gereksiz ufak bir siyriktir. Şimdi adam tarifle şöyle yap böyle yap da diyemez. En sağlıklısı bir doktora göstermek. Başıma gelse napardim bilmem ama bir doktora gösterirdim diye düşünüyorum.Bikac saat sakince bekleyip düşünmek istedim hastane çok uzak nasılsa her halükarda taksiyle gididcem gece de gitsem olur diyerekten. Kendi doktorum da aramadı sonra hiç arayıp sorması gerekmez miydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?