2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Ben al al bitiremedim.Alıyorum birsürü bişey ama sonra yıkayıp koyunca yine bi az geliyor.Müsrif olmak istemiyorum herkes giydiremeden büyüyecek diyor ,doğuranlar da az geldi diyor ben kimi dinlicem şimdi.
Bencede çok alma. Çok çabuk büyüyorlar ben kızımda görmemiş gibi çook aldım 3-6 ay ve 6-9 ay lık çoğunu etiketi ile başkalarına verdim hala bile büyüme aşamasında olduğu için aldıklarımın hepsini giyemeden internet üzerinden başkalarına hediye ediyorum

Ya benimde normal doğumla ilgili tek korkum astım ve panik atağım var acaba doğumda bir sıkıntı Yaşar mıyım astım etkilemiyormuş sanırım çoğu yerde ötle yazıyor benımkı başlangıç zaten, doktorum konusunu açsa hepsini sorucam ama o açmadan bende açmaya korkuyorum doğum korkusu loading

Benim de astımım var ama etkilemiyormuş bende öyle biliyorum.ben artık ctesi gidince söylicem 33+1 oluyorum ctesi günü.Benim konuşma vaktim gelmiş bence artık
Kızlar 30+0 olduk oğlusumla 8 haftadır dayandı bence bi 8 hafta daha bekler annesini üzmez bu çocuk
Oy maşallah annesi.endişeni en iyi ben anlarım inşallah Allah’ın izniyle bu zamandan sonra durur diye düşünüyorum bende

Gerçekten ceritom ilk zamanları düşünüyorum da ne kadar korkmuştum doğarsa yaşamazsa diye kendimi mahvedip durdum.. ama şimdi içim bir nebze de olsa rahat çok şükür bu günleri gördük Bencede sen bir konuş bende 21 inde gidicem bende belki bi cesaret konuşurum

Ay sorma evet ilk zamanlar çok korkunçtu.ben tuvalete girmeye çekiniyordum bişey olacak diye.Neyse ki sürecin en zor kısmını atlattık çok şükür.
Artık doğum planları yapılmalı valla hepimizin az kaldı

Evet sona yaklaşıyoruz, acaba özleyecek miyiz bugünleri ağrı sızıyı değil de şu içimde kıpır kıpır oluşunu özleyeceğim

Evet sona yaklaşıyoruz, acaba özleyecek miyiz bugünleri ağrı sızıyı değil de şu içimde kıpır kıpır oluşunu özleyeceğim
Onu bende özleyeceğim ama zor bir hamilelik geçirmenin verdiği ‘38i doldursam da doğursam” isteği de var içimde yalan söyleyemem şimdi.yatmak bana çok zor geliyor

Canlar ben daha tetanozu vurulmadım yarın vurulacağım bi sıkıntı olur mu . En son 2019 da yapılmıştı. Birde sanki ayaklarımda ödem oluştu azıcık .. tamamen ilk gebelğiimden farklı
Ben pazartesi vuruldum 32h kadar vuruyorlar sanıyorumki bende 31+3h vurundum

Kızlar 30+0 olduk oğlusumla 8 haftadır dayandı bence bi 8 hafta daha bekler annesini üzmez bu çocuk
Canım belli bir hafta geçtiğinde normal için en güzel şey bol bol yürüyüş squat egzersizleri, ve eşinle ilişki, yapabilirsen buğday yağı ile perine masajı

Yarın sabah ilk iş doktorumu arayacağım.Bu gece kaşıntıları artık beni benden aldı.Mahvolmuş halde Mahirin odasında oturuyorum .Kaşınmaktan yara oldu her yerim.Yaşayan var mı ne yapmalı
Öyle görünür bir şeyde yoktu pıtır pıtır gibiydi bacaklarım baldirlarim belim ve kollarım gebeliğin basinda hatırlarsanız benimde cok berbattı aksamlark başlardı yatmazdim deli gibi kaşınan yerlerimi sürtmekten kolanya basmaktan hicde sormadım dr a nedir diye geçti gitti zamanla ama benide bitirdiydi o süreç te bence bu gebelikte olan kaşıntıydi o bendeki de siz beklemeyn cok berbat bir durum yha kontol günü sorun gidince

Bikac saat sakince bekleyip düşünmek istedim hastane çok uzak nasılsa her halükarda taksiyle gididcem gece de gitsem olur diyerekten. Kendi doktorum da aramadı sonra hiç arayıp sorması gerekmez miydi
Geçmiş olsun. Asi vurulmak la iyi yapmışsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…