- 13 Eylül 2022
- 614
- 1.868
- 33
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #37.121
Teşekkür ederimBence dogru olani yapmissin, benim basima gelse ben de asi vurulma taraftari olurdum her ihtimale karsi
Bencede çok alma. Çok çabuk büyüyorlar ben kızımda görmemiş gibi çook aldım 3-6 ay ve 6-9 ay lık çoğunu etiketi ile başkalarına verdim hala bile büyüme aşamasında olduğu için aldıklarımın hepsini giyemeden internet üzerinden başkalarına hediye ediyorumBen al al bitiremedim.Alıyorum birsürü bişey ama sonra yıkayıp koyunca yine bi az geliyor.Müsrif olmak istemiyorum herkes giydiremeden büyüyecek diyor ,doğuranlar da az geldi diyor ben kimi dinlicem şimdi.
Ya benimde normal doğumla ilgili tek korkum astım ve panik atağım var acaba doğumda bir sıkıntı Yaşar mıyımKilit soru bu bencede.bende merak ediyorum yani ben sezeryan istiyorum ama normal isteyen insan ne zaman ilacı bırakacak ,ne zaman meme ucuyla oynayacak ne biliyim ne zaman pilates topuna çıkmalı? dün gece bende bunu düşündüm.keşke bende senin gibi normal doğuma sıcak bakabilseydim.Çok isterdim sonrasındaki rahatlığı tatmayı ama maalesef yemiyor benim totişkom
Benim de astımım varYa benimde normal doğumla ilgili tek korkum astım ve panik atağım var acaba doğumda bir sıkıntı Yaşar mıyımastım etkilemiyormuş sanırım çoğu yerde ötle yazıyor benımkı başlangıç zaten, doktorum konusunu açsa hepsini sorucam ama o açmadan bende açmaya korkuyorum doğum korkusu loading
Oy maşallah annesi.endişeni en iyi ben anlarımKızlar 30+0 olduk oğlusumla 8 haftadır dayandı bence bi 8 hafta daha bekler annesini üzmez bu çocuk
Gerçekten ceritom ilk zamanları düşünüyorum da ne kadar korkmuştum doğarsa yaşamazsa diye kendimi mahvedip durdum.. ama şimdi içim bir nebze de olsa rahat çok şükür bu günleri gördükBenim de astımım varama etkilemiyormuş bende öyle biliyorum.ben artık ctesi gidince söylicem 33+1 oluyorum ctesi günü.Benim konuşma vaktim gelmiş bence artık
Oy maşallah annesi.endişeni en iyi ben anlarıminşallah Allah’ın izniyle bu zamandan sonra durur diye düşünüyorum bende
Ay sorma evet ilk zamanlar çok korkunçtu.ben tuvalete girmeye çekiniyordum bişey olacak diye.Neyse ki sürecin en zor kısmını atlattıkGerçekten ceritom ilk zamanları düşünüyorum da ne kadar korkmuştum doğarsa yaşamazsa diye kendimi mahvedip durdum.. ama şimdi içim bir nebze de olsa rahat çok şükür bu günleri gördükBencede sen bir konuş bende 21 inde gidicem bende belki bi cesaret konuşurum
Evet sona yaklaşıyoruz, acaba özleyecek miyiz bugünleriAy sorma evet ilk zamanlar çok korkunçtu.ben tuvalete girmeye çekiniyordum bişey olacak diye.Neyse ki sürecin en zor kısmını atlattıkçok şükür.
Artık doğum planları yapılmalı valla hepimizin az kaldı
Onu bende özleyeceğimEvet sona yaklaşıyoruz, acaba özleyecek miyiz bugünleriağrı sızıyı değil de şu içimde kıpır kıpır oluşunu özleyeceğim
Ben pazartesi vuruldum 32h kadar vuruyorlar sanıyorumki bende 31+3h vurundumCanlar ben daha tetanozu vurulmadım yarın vurulacağım bi sıkıntı olur mu . En son 2019 da yapılmıştı. Birde sanki ayaklarımda ödem oluştu azıcık .. tamamen ilk gebelğiimden farklı
2 haftada bir gidiyorum 34. Haftadan sonra nts olacak bendeKizlar kaç haftada bir gideceksiniz doktora benimkisi 2 haftada bir kontrol her hafta nst ye çağırıyor artık
Canım belli bir hafta geçtiğinde normal için en güzel şey bol bol yürüyüş squat egzersizleri, ve eşinle ilişki, yapabilirsen buğday yağı ile perine masajıKızlar 30+0 olduk oğlusumla 8 haftadır dayandı bence bi 8 hafta daha bekler annesini üzmez bu çocuk
Gecenin bu saatinde fotoğraflara düştün di miGünaydınnbakın burda ne varrrr
Ayyyyy evet uyku tutmadı kiiiGecenin bu saatinde fotoğraflara düştün di minasıl güzel çıkmış maşallah, vesikalığı vermiş valla
Öyle görünür bir şeyde yoktu pıtır pıtır gibiydi bacaklarım baldirlarim belim ve kollarım gebeliğin basinda hatırlarsanız benimde cok berbattı aksamlark başlardı yatmazdim deli gibi kaşınan yerlerimi sürtmekten kolanya basmaktan hicde sormadım dr a nedir diye geçti gitti zamanla ama benide bitirdiydi o süreç te bence bu gebelikte olan kaşıntıydi o bendeki de siz beklemeyn cok berbat bir durum yha kontol günü sorun gidinceYarın sabah ilk iş doktorumu arayacağım.Bu gece kaşıntıları artık beni benden aldı.Mahvolmuş halde Mahirin odasında oturuyorum .Kaşınmaktan yara oldu her yerim.Yaşayan var mı ne yapmalı
Geçmiş olsun. Asi vurulmak la iyi yapmışsın.Bikac saat sakince bekleyip düşünmek istedim hastane çok uzak nasılsa her halükarda taksiyle gididcem gece de gitsem olur diyerekten. Kendi doktorum da aramadı sonra hiç arayıp sorması gerekmez miydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?