- 30 Haziran 2022
- 1.860
- 3.772
- 83
- 30
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #37.101
Biraz büyük olur ama kolları kıvırıp giydirirsin, bende öyle alıyorum daha uzun ömürlü olurKızlar e bebekten ve LCW den online alışveriş yaptım da çoğunu 3 ay ve 3-6 aldım bir kaç tane de yenidoğan
E bebek kalıpları nasıl 3 ay aldığım ürün yeni doğduğunda giyebilir mi ve ya küçük gelebilir mi ?
Aynı şekilde LCW kalıpları nasıl 3-6 ay ideal mi aldıklarım için
Sırf bu yüzden 5-6tane daha 3 ay tulumu aldımValla bilemedjm ama sanırım 6 ay civarı ve üzeri giyer demek. Cunku genelde bu ifade 1 yaştan sonra kullanılır. Yani 1 yaş ya da 2 yaş diye yazar. O zaman 1 yaş civarı ve üzeri giyer derim ben.
Canım bence iyi yapmışsın.Yani riske atılacak bi durum değildi bence ama panik olma diye ben fikir belirtmemiştim.Ama bende olsam kesinlikle aşı olurdumKızlar alıntı yapamadım çok yoruldum hastanedeaşı vurdular tirmiga bakıp. Doktor başka doktoru aradi fikir aldı. Gebelik var veya yok fark etmez vurulmak zorundasın yoksa sorumluluk almayız dediler riske atma dediler aşı takvimi oluşturduk vuruldum aşıyı. Bebeğe zararı olmayacağını söylediler inaktif aşı olduğu için. Yani canlı değil ölü virüs varmış, canlı virüs aşısı yapilmazmis verem aşısı misal yapilmazmis. Umarım gerçektir inşallah pişman olmam . Size de bilgi olsun
Gerçekten miCanım bence iyi yapmışsın.Yani riske atılacak bi durum değildi bence ama panik olma diye ben fikir belirtmemiştim.Ama bende olsam kesinlikle aşı olurdum
Canım geçmiş olsun internette baktım da kuduz aşısı hamileler için güvenli aşılar arasındaymış tetanoz gibi için rahat olsun sabunla yıkasaydın mikrop kapmaması için.Kızlar alıntı yapamadım çok yoruldum hastanedeaşı vurdular tirmiga bakıp. Doktor başka doktoru aradi fikir aldı. Gebelik var veya yok fark etmez vurulmak zorundasın yoksa sorumluluk almayız dediler riske atma dediler aşı takvimi oluşturduk vuruldum aşıyı. Bebeğe zararı olmayacağını söylediler inaktif aşı olduğu için. Yani canlı değil ölü virüs varmış, canlı virüs aşısı yapilmazmis verem aşısı misal yapilmazmis. Umarım gerçektir inşallah pişman olmam . Size de bilgi olsun
Canım geçmiş olsun umarım önemli nir durum yoktur, aşının zararı var mdıır bilemiyorum hiç duymadığım yaşamadığım bir durumKendi doktorum kadın doğum bölümü olan bir hastanenin aciline git ben bi fikir veremem dedi şehir hastanesine git dedi
Hiç bilmiyordum. Uyku tulumu fazla gelmez mi yazınCanım önermiyorlar. Yastık, yorgan. Gündüz göz önünde uyurken belki ama onun dışında asla. Yastığın ergonomik sebepleride var güvenlik zaafiyeti dışında. Çarşafı bile lastikli olsun diyorlar. Uyku tulumları var tog değeri olan onlardan aldım ben. İçim daha rahat edecek böyle. Ben kedi evlatlarımda bile hala uyurken gidip bakan insanım nefes alıyor mu diye. Bu konuda hassasım.
Aa mantıklı. Müslin battaniye almıştım ona sararım kolları açık kundak gibi. Ay ya onu da açarsa. Off kurt düştü içime. Bilmiyorum ki zaten nasıl yapılır. Kundağa karşıyım zaten ama kolları dışta kalacak şekilde sarabileceğim bir yöntem varsa belki
Bu video tam konunun üstüne şimdi denk geldi
Ya ben de ilk başta çok fazla aldım gibi gelfi. Şimdi düşünüyorum az gibi geliyor gözüme. Ama bence az olsun yenisi alınır hemen bir koşu ama fazlaysa gereksiz masrafBen al al bitiremedim.Alıyorum birsürü bişey ama sonra yıkayıp koyunca yine bi az geliyor.Müsrif olmak istemiyorum herkes giydiremeden büyüyecek diyor ,doğuranlar da az geldi diyor ben kimi dinlicem şimdi.
Ay hayır asla öyle düşünme, en mantıklısını yaptın. Artı ölü virüs ya da mikrop sanmıyorum etkilesin, öyle olsa seni de etkilerdi.Gerçekten misanki hiç bebeğimi düşünmeden gidip aşı vuruldum gibime geliyor nedense suçluluk hissediyorum
Bende bakıyorum gebelik kategorisi c olduğu için çok endiselendim umarım hicbisey olmaz .Canım geçmiş olsun internette baktım da kuduz aşısı hamileler için güvenli aşılar arasındaymış tetanoz gibi için rahat olsun sabunla yıkasaydın mikrop kapmaması için.
Bende hiç duymamıştım inşallah kimse yaşamaz çok ikilem bir durumCanım geçmiş olsun umarım önemli nir durum yoktur, aşının zararı var mdıır bilemiyorum hiç duymadığım yaşamadığım bir durum
Gebelik kategorisi c imiş ondan etkilendimAy hayır asla öyle düşünme, en mantıklısını yaptın. Artı ölü virüs ya da mikrop sanmıyorum etkilesin, öyle olsa seni de etkilerdi.
Hayır bence hiç öyle düşünme .doğru olanı yaptın.güvenli bi aşı oldun.kuduz daha tehlikeli olurdu bence.Gerçekten misanki hiç bebeğimi düşünmeden gidip aşı vuruldum gibime geliyor nedense suçluluk hissediyorum
Bana da öyle geliyor ama bilemiyorum bakalım inşallah eksik de kalmasın istiyorum.doldurmuştuk güya babasıyla,şimdi de bomboş geldi dolaba koyuncaYa ben de ilk başta çok fazla aldım gibi gelfi. Şimdi düşünüyorum az gibi geliyor gözüme. Ama bence az olsun yenisi alınır hemen bir koşu ama fazlaysa gereksiz masraf
Bence dogru olani yapmissin, benim basima gelse ben de asi vurulma taraftari olurdum her ihtimale karsiKızlar alıntı yapamadım çok yoruldum hastanedeaşı vurdular tirmiga bakıp. Doktor başka doktoru aradi fikir aldı. Gebelik var veya yok fark etmez vurulmak zorundasın yoksa sorumluluk almayız dediler riske atma dediler aşı takvimi oluşturduk vuruldum aşıyı. Bebeğe zararı olmayacağını söylediler inaktif aşı olduğu için. Yani canlı değil ölü virüs varmış, canlı virüs aşısı yapilmazmis verem aşısı misal yapilmazmis. Umarım gerçektir inşallah pişman olmam . Size de bilgi olsun
Benim dolaba tüm kıyafetlerini asınca bir sıra etmedi bile öyle düşün. Dolap da öyle büyük değil. Artı kıyafetlerin arasında 6-9 aylıklar da var baya. Allah a emanet bakalım umarım iki gün sonra kriz geçirmem ben ne giydircem hepsine işedi diyeHayır bence hiç öyle düşünme .doğru olanı yaptın.güvenli bi aşı oldun.kuduz daha tehlikeli olurdu bence.
Bana da öyle geliyor ama bilemiyorum bakalım inşallah eksik de kalmasın istiyorum.doldurmuştuk güya babasıyla,şimdi de bomboş geldi dolaba koyuncahayırlısı artık
Benim de dolabı küçük .Askı yeri doldu da raflar boş kaldı artık battaniyeleri falan koydum dolu görünsün diye hahahahahBenim dolaba tüm kıyafetlerini asınca bir sıra etmedi bile öyle düşün. Dolap da öyle büyük değil. Artı kıyafetlerin arasında 6-9 aylıklar da var baya. Allah a emanet bakalım umarım iki gün sonra kriz geçirmem ben ne giydircem hepsine işedi diye
Kilit soru bu bencede.bende merak ediyorum yani ben sezeryan istiyorum ama normal isteyen insan ne zaman ilacı bırakacak ,ne zaman meme ucuyla oynayacak ne biliyim ne zaman pilates topuna çıkmalı? dün gece bende bunu düşündüm.keşke bende senin gibi normal doğuma sıcak bakabilseydim.Çok isterdim sonrasındaki rahatlığı tatmayı ama maalesef yemiyor benim totişkomKızlar şimdi erken doğum riski durumunda acaba bu doğumu kolaylaştırılacak şeyler ne zaman yapılmaya başlanmalı hurma ahududu çayı işte yürüyüşler egzersizler ilişkilernormal doğuma o kadar odaklandım ki eğer erken gelmezse sezeryandan ödüm kopuyor
3-5kg arası olanlardan alabilirsin canım ben pamukta kulanmadım hep poposunu yıkadı. Şimdi bile bazen ıslak mendil kulanınca ağlıyor hiç sevmiyorAntalya canım
Stoklamak değilde canım, ilk 1 ve 2 numaradan alsaydım diyorum birer paket. Ama bu kilo işi çok karışık. Yoksa bebeğe bağlı elbet. Primayi gereksiz pahalı buluyorum, ama benimde yakınımda başta sadece onu kabul etmiş çocuklar var. Başta pamuk kullanmayı düşünüyorum bende, gerektiği yerde islak mendil. Emzik hiç almadım örnegin, çünkü yakınımda emzik kullanmadan çok rahat büyüyen çocuklar var. Tercih meselesi tabi, ama eğer çok gerekirse zaten hemen alınabilir bir şey, aynı pompa gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?