2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Canım belli bir hafta geçtiğinde normal için en güzel şey bol bol yürüyüş squat egzersizleri, ve eşinle ilişki, yapabilirsen buğday yağı ile perine masajı
şEvet canım bende yapmak çok istiyorum ama riskli olduğumuz İçin ne zaman başlanmalı acaba 35-36 gibi mi , doktora bir danışacağım unutmaZsammm

Yarın sabah ilk iş doktorumu arayacağım.Bu gece kaşıntıları artık beni benden aldı.Mahvolmuş halde Mahirin odasında oturuyorum .Kaşınmaktan yara oldu her yerim.Yaşayan var mı ne yapmalı
Benimde dün ayaklarım bacaklarım başladı hafif hafif ne yapılır hiç bilmiyorum soğuk su ile yıkadım rahatlattı

Kızlar süt sagma makinesi muhabbeti geçtiğinden mi nedense rüyamda Metehan im doğmuştu kaşık gibi suratı vardı süt gibiydi teni . Goguslerim minnacık ama nasıl süt akıyor diğer göğsümün ucu hiç çıkmamış oluyor .ayy nasıl emzircem diyorum bebis öyle iştahlı ki Bi şekilde süt geliyor her yerimiz süt oluyor . Allahim nasıl huzurluydu. Sonra gazını alayım diye omzuma alıyorum. Bi koku geliyor kusmuş ve yerler dopdolu olmuş. Ayy bu kokudan nefret ediyorum deyip bebeği anneme verip temizlik yaparken uyandım

İki gündür basım ağrıyacak gibi ama ağrımıyor da tam böyle bazen ayağa kalkınca anlık bi ağrı oluyor gibi de değişik. Belim sırtım zaten uyutmuyor.. allahım şu son günler biraz rahat geçseydi

Pazartesi kontrolüm var bende o zaman sorıyım bakıyım hayır göbüşüde kaşıyamıyorum sanki onlara geliyomuş gibi hissediyorum tırnaklarım analık yükleniyor
Jdjdjdj yaa kıyamam sana narin ana

Sor bacım ben sizden 2 hafta geriden geliyorum siz o eşiği geçince bana yükleniyor jdjdj bir kaşınmam eksik oda gelirse bilmiyorum. Varsa yapılacak birşey şimdiden yapayım.

Oy maşallah ne bereketli rüya görmüşsün

CAnim bende molfix te karar kildim. Yakin bi aramdasimla soyle yaptik 240 li paket 1 den aldik ikiye bolduk. 240 li paket 2 den aldik ikiye bolduk adet olarak 100 civari yeterli diye dusunuyoruz ikimizde. Bizim 1.39 a geldi tanesi. Daha dusuk bayadir takip ediyoruz ama bulamadik. 1.38 civari da bulduysan al derim ama 200 lu diyosun. Ya cok kaka yaparsa gider benim oglum 15 adet bez degistiriyoduk ilk zamanlar gunde. Ama ona ragmen bunda dedigim gibi 100 lerde aldim cunku ortalama 7 8 bez diye dusunebilirsin. Cok sorunlu bi dogum olmazsa 20 gun sonra da bez kuculmeye baslar.

Kizlar kaç haftada bir gideceksiniz doktora benimkisi 2 haftada bir kontrol her hafta nst ye çağırıyor artık
Halen bir ay diyor canım nst ye de erken dedi. Son kontrolumuz 34+ larda olacak sanırım o zaman nst çeker diye düşünüyorum. Göreceğiz.

Günaydınn bakın burda ne varrrr
YAaaa O nasıl nanak öyle tosbaaaaa

Ayyy ben de rüyamda sütüm akıyordu şıp şıp ay inşallah gerçekte de böyle olur....

Canım geçen hafta bikaç kez bende de oldu. MAgnezyumuna dikkat et soda falan iç karanlıkta dinlen. Geçer inşallah, ama bir anda olur ve rahatsız ederse tansiyonuna dikkatet.

M mismis16 nın da üyeliği pasifleşmiş umarım bir sorun yoktur. Kızlar ne olursunuz inşallah hiçbirimiz sorun yaşamayız ama en azından bana bir haber verin bakın hepinizi merak ediyoruz burda, kendimize olmuş gibi üzülüyoruz en azından bana haber verin

Kızlar geçen bayrama benim memlekete gittik ve bütün bayramı orda geçirdik. Kurban bayramı için de gitmek istiyorum ama eşim istemiyor 7 saatlik yol, bu sıcakta ekstra yorulursun diyor ama memleketimi ve sevdiklerimi çok özledim. Bir de kardeşim evlenecek. Kaç bayramdır birlikte vakit geçirmedik duygusala bağladım galiba..
Israr edeyim mi gidelim diye:)) yapamaz mıyım acaba :/

Selam kızlar iyi geceler. Pazartesi gecesi nokta nokta kanamam oldu 31+6 da çok korktum doktora gittik dün her şey normalmiş ve sağlıklıymış kilosu kafama takıldı 1886 az dedi doktor?
selam canım, ben 31+3te gittim 2 kiloymuş bi tık fazla dedi. seninki normal geldi bana

bence doktorundan bir görüş al canım durumunu en iyi o gözlemler. Bu haftalarda kimimiz yerinden kalkamıyor, kimimiz çalışıyor, kimimiz maşallah temizliğini de yapıyor çünkü.

şEvet canım bende yapmak çok istiyorum ama riskli olduğumuz İçin ne zaman başlanmalı acaba 35-36 gibi mi , doktora bir danışacağım unutmaZsammm
Doktorun da görüşünü alarak 35 ten itibaren başlayabilirsin, ben de squatı bırakmıştım o haftalarda başlamayı düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…