- 5 Kasım 2022
- 1.443
- 3.096
- 53
- 27
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #37.141
Ben 36-37 bile okeyimOnu bende özleyeceğimama zor bir hamilelik geçirmenin verdiği ‘38i doldursam da doğursam” isteği de var içimde yalan söyleyemem şimdi.yatmak bana çok zor geliyor
şEvet canım bende yapmak çok istiyorum ama riskli olduğumuz İçin ne zaman başlanmalı acaba 35-36 gibi mi , doktora bir danışacağım unutmaZsammmCanım belli bir hafta geçtiğinde normal için en güzel şey bol bol yürüyüş squat egzersizleri, ve eşinle ilişki, yapabilirsen buğday yağı ile perine masajı
Benimde dün ayaklarım bacaklarım başladı hafif hafif ne yapılır hiç bilmiyorum soğuk su ile yıkadım rahatlattıYarın sabah ilk iş doktorumu arayacağım.Bu gece kaşıntıları artık beni benden aldı.Mahvolmuş halde Mahirin odasında oturuyorum .Kaşınmaktan yara oldu her yerim.Yaşayan var mı ne yapmalı
Pazartesi kontrolüm var bende o zaman sorıyım bakıyım hayır göbüşüde kaşıyamıyorum sanki onlara geliyomuş gibi hissediyorum tırnaklarımAllahım geliyor gelmekte olan
Jdjdjdj yaa kıyamam sana narin anaPazartesi kontrolüm var bende o zaman sorıyım bakıyım hayır göbüşüde kaşıyamıyorum sanki onlara geliyomuş gibi hissediyorum tırnaklarımanalık yükleniyor
Oy maşallah ne bereketli rüya görmüşsünKızlar süt sagma makinesi muhabbeti geçtiğinden mi nedense rüyamda Metehan im doğmuştu kaşık gibi suratı vardı süt gibiydi teni . Goguslerim minnacık ama nasıl süt akıyor diğer göğsümün ucu hiç çıkmamış oluyor .ayy nasıl emzircem diyorum bebis öyle iştahlı ki Bi şekilde süt geliyor her yerimiz süt oluyor . Allahim nasıl huzurluydu. Sonra gazını alayım diye omzuma alıyorum. Bi koku geliyor kusmuş ve yerler dopdolu olmuş. Ayy bu kokudan nefret ediyorum deyip bebeği anneme verip temizlik yaparken uyandım
40 ı tamamlayacaksın içime öyle doğuyorBen 36-37 bile okeyim
CAnim bende molfix te karar kildim. Yakin bi aramdasimla soyle yaptik 240 li paket 1 den aldik ikiye bolduk. 240 li paket 2 den aldik ikiye boldukKızlar burada bez konusu geçmişti. Molfix ve sleepy çok önerilmişti. Sanırım başlangıç için Molfix denemek istiyorum ben de.
Internette şu an indirimli, uygun gözüküyor. 1 numara (200×lü, 2-5kg), tanesi 1.38 e geliyor. Bu iyi bir fiyat mi molfix için, piyasayı hiç bilmiyorum bu markada.
Ama çok fazla 1 gerek yok diyen de vardı, yani 1i daha az alıp (80-100adet?), 2 numarayı (3-6kg) daha çok (200 civari) almak mı mantıklı sizce? Bez boyutu için yazan kilolar nerdeyse aynı o kafa karıştırtıyor.
Halen bir ay diyor canım nst ye de erken dedi. Son kontrolumuz 34+ larda olacak sanırım o zaman nst çeker diye düşünüyorum. Göreceğiz.Kizlar kaç haftada bir gideceksiniz doktora benimkisi 2 haftada bir kontrol her hafta nst ye çağırıyor artık
YAaaa O nasıl nanak öyle tosbaaaaaGünaydınnbakın burda ne varrrr
Ayyy ben de rüyamda sütüm akıyordu şıp şıp ay inşallah gerçekte de böyle olur....Kızlar süt sagma makinesi muhabbeti geçtiğinden mi nedense rüyamda Metehan im doğmuştu kaşık gibi suratı vardı süt gibiydi teni . Goguslerim minnacık ama nasıl süt akıyor diğer göğsümün ucu hiç çıkmamış oluyor .ayy nasıl emzircem diyorum bebis öyle iştahlı ki Bi şekilde süt geliyor her yerimiz süt oluyor . Allahim nasıl huzurluydu. Sonra gazını alayım diye omzuma alıyorum. Bi koku geliyor kusmuş ve yerler dopdolu olmuş. Ayy bu kokudan nefret ediyorum deyip bebeği anneme verip temizlik yaparken uyandım
Canım geçen hafta bikaç kez bende de oldu. MAgnezyumuna dikkat et soda falan iç karanlıkta dinlen. Geçer inşallah, ama bir anda olur ve rahatsız ederse tansiyonuna dikkatet.İki gündür basım ağrıyacak gibi ama ağrımıyor da tam böyle bazen ayağa kalkınca anlık bi ağrı oluyor gibi de değişik. Belim sırtım zaten uyutmuyor.. allahım şu son günler biraz rahat geçseydi
selam canım, ben 31+3te gittim 2 kiloymuş bi tık fazla dedi. seninki normal geldi banaSelam kızlar iyi geceler. Pazartesi gecesi nokta nokta kanamam oldu 31+6 da çok korktum doktora gittik dün her şey normalmiş ve sağlıklıymış kilosu kafama takıldı 1886 az dedi doktor?
bence doktorundan bir görüş al canım durumunu en iyi o gözlemler. Bu haftalarda kimimiz yerinden kalkamıyor, kimimiz çalışıyor, kimimiz maşallah temizliğini de yapıyor çünkü.Kızlar geçen bayrama benim memlekete gittik ve bütün bayramı orda geçirdik. Kurban bayramı için de gitmek istiyorum ama eşim istemiyor7 saatlik yol, bu sıcakta ekstra yorulursun diyor ama memleketimi ve sevdiklerimi çok özledim. Bir de kardeşim evlenecek. Kaç bayramdır birlikte vakit geçirmedik duygusala bağladım galiba..
Israr edeyim mi gidelim diye:)) yapamaz mıyım acaba :/
Doktorun da görüşünü alarak 35 ten itibaren başlayabilirsin, ben de squatı bırakmıştım o haftalarda başlamayı düşünüyorumşEvet canım bende yapmak çok istiyorum ama riskli olduğumuz İçin ne zaman başlanmalı acaba 35-36 gibi mi , doktora bir danışacağım unutmaZsammm
Merhabalar , Ufuk Atlıhan Bey den memnun kaldınız mı acaba gebelik düşünüyorum şimdiden arayışa girdim. Teşekkürlerpozitifbiri canim doktorumin adı Ufuk Atlihan
Halen bir ay diyor canım nst ye de erken dedi. Son kontrolumuz 34+ larda olacak sanırım o zaman nst çeker diye düşünüyorum. Göreceğiz.
YAaaa O nasıl nanak öyle tosbaaaaa
Ayyy ben de rüyamda sütüm akıyordu şıp şıp ay inşallah gerçekte de böyle olur....
Canım geçen hafta bikaç kez bende de oldu. MAgnezyumuna dikkat et soda falan iç karanlıkta dinlen. Geçer inşallah, ama bir anda olur ve rahatsız ederse tansiyonuna dikkatet.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?