2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Günaydın kizlarr bugün görüş günümüzdü.
32+0 dık. 1918 gr olmusuz. 42 cm de boyumuz nst de agrim cikti doktor sen bisi hissediyomsn dedi hayir dedm. Sen hissediyorum dersen bir serum verir ciger gelistirici yapalim dedi. Ama hissetmiyosan haftaya bidaha gel bakalim dedi. Hissetmiyorum dedim. Haftaya bidaha gitcem kontrole. Korktum ama simdi erken dogum olursa diye. Agri cikmasi kotu bisey mi

Nst yanında mı canım ?? Korkma sakin

Bizimde aynı 7 saat sürüyor aynı şekilde geçen bayramda benim memlekete gittik .Bu bayramda gitmeyiz diye .ama bayramdan sonra ben izne ayrılıyorum. 1 hafta da olsa bayramdan sonra gitsem mi diye kafamda tilkiler dolanıyor ama daha aciklayamadim

Kızlar bi şey soracağım. Benim doğumdan tam 1 hafta önce Amerika’dan kuzenim gelecek. Burada pahalı, orada ucuz olan ya da burada bulunmayan oradan alabileceği vs bi şeyler var mı aklınıza gelen bebek ya da benim için?

Özellikle bilmiyorum ama genelde yurtdışından elektronik şeyler getirtiliyor daha uygun diye

Kuzum hiç panik yapma, buna sancı denmez bile kendini strese sokup sancılanma bende ilk gebeliğimde nst de sancılarım olmasına rağmen hiç hissetmezdim hiç de erkenden falan bebek gelmedi

Geçen gün izne ayrılırken herkese kesilen pasta bana kesilmedi diye bahsetmiştim. Evde ağlayınca eşim çok üzülmüş. İş yerimden bir arkadaşıma mesaj atmış. " O size şöyle şöyle yapmıştı doğumunuzda bunu yaptı doğum gününüzde şunu yaptı. Çok Vefalı arkadaşlarmışsınız karşılığını bu şekilde mi verdiniz burdan benm ağırıma gitti umarım içiniz rahattır " tarzı bir şeyler yazmış ben sonradan öğrendm yazdığı için kızdım mahçup ettin onlara karşı dedim ama dayanamadım ağrıma gitti dedi. Şimdi sürekli beni arıyolarlar nolur x mekana gel gelmezsen bir daha asıl biz konuşmayız falan diye. Ama ben bu şekilde olan birşeyi istemiyorum. Müsait değilim dedim. keşke atmasaydı böyle bir mesaj. Şimdi bir yer ayarlamışlar çağırıyorlar . Gitsem bir türlü gitmesem bir türlü oldu zorla yaptırmış gibi

Kız diyorum ya sana , doktorum görse sancı yok der o derece yani. 80-100 civarında çıkması ve biraz uzun sürmesi lazım. Ayrıca düzenli aralıklı olması... Bunlar sayılmaz bile...
Hafif hafif dedi doktorda. Ama genede korkuttu ama 32 de olmasida normal degil mi artk pozitifim ya sence

Canım kelebeğimden haber yok dimi aklım onda kaç gündür üyeliği de pasif ben mi kaçırdım acaba diyorum

Kuzum hiç panik yapma, buna sancı denmez bile kendini strese sokup sancılanma bende ilk gebeliğimde nst de sancılarım olmasına rağmen hiç hissetmezdim hiç de erkenden falan bebek gelmedi
Ay oylemii cok sagol canim ilk olunca bilmiyorum tabi panikledmde rahatlattnz sagolun
baharrr34 ben sana oğlumun nst leri duruyorsa eve gidince atarım
Kız diyorum ya sana , doktorum görse sancı yok der o derece yani. 80-100 civarında çıkması ve biraz uzun sürmesi lazım. Ayrıca düzenli aralıklı olması... Bunlar sayılmaz bile...
Sagol pozitifim rahatlattin beni cidden. Cocugumun gelisimine bile sevinemedm ama simdi iyi rahatladm Allah razi olsun. Dr lar hemen korkutuyolar insani kimiside cok rahat kimisi pimpirikli iste. Cansin

Günaydınn bakın burda ne varrrr
Oy çok tatlı bi poz
Aynen soracağım valla beni mahvediyor.Sadece gece başlaması garip
C Cerito m geçmiş olsun . Dr a görünsün ona göre krem verir .
Canım çok teşekkür ederim neyse ki gündüz iyiyim ama gebelikte gece kaşıntısı çok yaygınmış bakalım ne diyecek :)
Ben 36-37 bile okeyim
Bende kız valla 36,5 olur yani hahahahah
Benimde dün ayaklarım bacaklarım başladı hafif hafif ne yapılır hiç bilmiyorum soğuk su ile yıkadım rahatlattı
Benim de ellerimden başlıyor kaşınmaya
Pozlara bak pozlaraa

C Cerito canım geçmiş olsun bizede haber ver benimde başladı karnım, kalçam bacaklarım kaşıntıya çok
Arayınca yazayım canım

Kuzum boyle durumlarda gitmezsen sanki uzatan oluyormuşsun gibi geliyor bana. (Bu arada kesinlikle uzatan da olabilirsin konu bakimindan suphesiz haklisin) ama o kisilerle daha sonrasinda is yerinde ayni ortamda olucaksin falan ya trip atan konumunda kalmamak adina ben senin yerinde olsam giderdim. Ama gozlerindeki degerim boyleymisi icimden asla atmazdim. Bundan sonra kimsenin hicbir organizasyonunda rol almaz bi baskasi ayarlarsa katilir vs yapar gecerdim. Dedigim gibi gitmediginde arkandan cok abartti yani unuttuk yada firsatimiz olmadi da yapamadik cocuk gibi vs vs deme ihtimalleri yuksek (ki dedigim gibi aslinda olmasi gerekeni yapmamislar hicbir ozur dunyanin en guzel kutlamasi bile bu gercegi degistiremez benim gozumde) ama agizlarina laf vercegime amaaan ben cok takmadiydim aslinda modunda giderdim ben.
Bide gitmemen aslinda daha cok umursadigini gosterir gibi geliyor. Umursamamis havasinda git bence dedigim gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…