- 14 Temmuz 2015
- 2.023
- 6.730
- 158
- 30
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #37.181
Canım hissetmiyorsan şiddetli değil demektir.Artık bu haftalarda hafif hafif Çıkması bence normal .Sen hiç moral olarak kendini üzme.Eğer hissettiğin bişey olursa hemen gidersin doktoruna.oh ne güzel büyütmüşsün yavrunu annesi maşallah sizeGünaydın kizlarr bugün görüş günümüzdü.
32+0 dık. 1918 gr olmusuz. 42 cm de boyumuznst de agrim cikti doktor sen bisi hissediyomsn dedi hayir dedm. Sen hissediyorum dersen bir serum verir ciger gelistirici yapalim dedi. Ama hissetmiyosan haftaya bidaha gel bakalim dedi. Hissetmiyorum dedim. Haftaya bidaha gitcem kontrole. Korktum ama simdi erken dogum olursa diye. Agri cikmasi kotu bisey mi
Ufak ufak sancılarımızın başlamadı normal bence baharım 8. Ayda oluyoruz hem sıkıntılı bir durum görse doktorun yollamazdı zatenGünaydın kizlarr bugün görüş günümüzdü.
32+0 dık. 1918 gr olmusuz. 42 cm de boyumuznst de agrim cikti doktor sen bisi hissediyomsn dedi hayir dedm. Sen hissediyorum dersen bir serum verir ciger gelistirici yapalim dedi. Ama hissetmiyosan haftaya bidaha gel bakalim dedi. Hissetmiyorum dedim. Haftaya bidaha gitcem kontrole. Korktum ama simdi erken dogum olursa diye. Agri cikmasi kotu bisey mi
Yaaa eşinin davranışına eridim nasıl içlenmiş üzülmene kıyamamGeçen gün izne ayrılırken herkese kesilen pasta bana kesilmedi diye bahsetmiştim. Evde ağlayınca eşim çok üzülmüş. İş yerimden bir arkadaşıma mesaj atmış. " O size şöyle şöyle yapmıştı doğumunuzda bunu yaptı doğum gününüzde şunu yaptı. Çok Vefalı arkadaşlarmışsınız karşılığını bu şekilde mi verdiniz burdan benm ağırıma gitti umarım içiniz rahattır " tarzı bir şeyler yazmış ben sonradan öğrendm yazdığı için kızdım mahçup ettin onlara karşı dedim ama dayanamadım ağrıma gitti dedi. Şimdi sürekli beni arıyolarlar nolur x mekana gel gelmezsen bir daha asıl biz konuşmayız falan diye. Ama ben bu şekilde olan birşeyi istemiyorum. Müsait değilim dedim. keşke atmasaydı böyle bir mesaj. Şimdi bir yer ayarlamışlar çağırıyorlar . Gitsem bir türlü gitmesem bir türlü oldu zorla yaptırmış gibi
Ben açıkladım ama eşim istemiyorBizimde aynı 7 saat sürüyor aynı şekilde geçen bayramda benim memlekete gittik .Bu bayramda gitmeyiz diye .ama bayramdan sonra ben izne ayrılıyorum. 1 hafta da olsa bayramdan sonra gitsem mi diye kafamda tilkiler dolanıyorama daha aciklayamadim
Canım malesef herhangi bir bilgi alamıyorum hiçbir şekilde...Canım kelebeğimden haber yok dimi aklım onda kaç gündür üyeliği de pasif ben mi kaçırdım acaba diyorum
Kız bende artık öyle hissediyorum ama bu ağrı sızılarla nasıl olur o 3 hafta bile gözümde büyüyor40 ı tamamlayacaksın içime öyle doğuyor
Dün akşam ölçtüm canım bende ondan endişeydim ama 11-6 idi çok şükür.. ayyy ağrımasın eski günler geliyor aklımaHalen bir ay diyor canım nst ye de erken dedi. Son kontrolumuz 34+ larda olacak sanırım o zaman nst çeker diye düşünüyorum. Göreceğiz.
YAaaa O nasıl nanak öyle tosbaaaaa
Ayyy ben de rüyamda sütüm akıyordu şıp şıp ay inşallah gerçekte de böyle olur....
Canım geçen hafta bikaç kez bende de oldu. MAgnezyumuna dikkat et soda falan iç karanlıkta dinlen. Geçer inşallah, ama bir anda olur ve rahatsız ederse tansiyonuna dikkatet.
Gitmemek bana da çocukluk gibi geliyo ama böyle zorla yaptırmışım gibi olunca da bi garip hissettim. Dediğin gibi katılıp döndüğümde de organizasyonda yer almam.Kuzum boyle durumlarda gitmezsen sanki uzatan oluyormuşsun gibi geliyor bana. (Bu arada kesinlikle uzatan da olabilirsin konu bakimindan suphesiz haklisin) ama o kisilerle daha sonrasinda is yerinde ayni ortamda olucaksin falan ya trip atan konumunda kalmamak adina ben senin yerinde olsam giderdim. Ama gozlerindeki degerim boyleymisi icimden asla atmazdim. Bundan sonra kimsenin hicbir organizasyonunda rol almaz bi baskasi ayarlarsa katilir vs yapar gecerdim. Dedigim gibi gitmediginde arkandan cok abartti yani unuttuk yada firsatimiz olmadi da yapamadik cocuk gibi vs vs deme ihtimalleri yuksek (ki dedigim gibi aslinda olmasi gerekeni yapmamislar hicbir ozur dunyanin en guzel kutlamasi bile bu gercegi degistiremez benim gozumde) ama agizlarina laf vercegime amaaan ben cok takmadiydim aslinda modunda giderdim ben.
Bide gitmemen aslinda daha cok umursadigini gosterir gibi geliyor. Umursamamis havasinda git bence dedigim gibi.
Aynen canım gidince bi sorayımDoktorun da görüşünü alarak 35 ten itibaren başlayabilirsin, ben de squatı bırakmıştım o haftalarda başlamayı düşünüyorum
Canım doktora sordun mu ben dün netten baktım gebelik kolestaxı yazıyordu ama dedim ki başka belirtimde olur o yüzden hiç sormadımOy çok tatlı bi poz
Aynen soracağım valla beni mahvediyor.Sadece gece başlaması garip
Canım çok teşekkür ederimneyse ki gündüz iyiyim ama gebelikte gece kaşıntısı çok yaygınmış bakalım ne diyecek :)
Bende kız valla 36,5 olur yani hahahahah
Benim de ellerimden başlıyor kaşınmaya
Arayınca yazayım canım
Aynen o da var şimdi uzatırsam hem kırılan taraf hem de suçlu taraf olcamUfak ufak sancılarımızın başlamadı normal bence baharım 8. Ayda oluyoruz hem sıkıntılı bir durum görse doktorun yollamazdı zatenkız önce ben doğurcam valla konuşmam
Yaaa eşinin davranışına eridim nasıl içlenmiş üzülmene kıyamambence de yaptıklarını zaten unutmazsın canım ama döndüğünde sende aynılarını yaparsın şimdi içinden nasıl geliyorsa öyle davranmalısın hem belki bir açıklamaları vardır aynı ortamda küslük döndüğünde daha çok yorar seni
Yok beybi daha aramadım .öğleden sonra daha müsait oluyor doktorum 4den sonra ararım diye düşünüyorum:)Canım doktora sordun mu ben dün netten baktım gebelik kolestaxı yazıyordu ama dedim ki başka belirtimde olur o yüzden hiç sormadım
Tamam canım haberini bekliyorum bendeYok beybi daha aramadım .öğleden sonra daha müsait oluyor doktorum 4den sonra ararım diye düşünüyorum:)
Sağolasın ceritomCanım hissetmiyorsan şiddetli değil demektir.Artık bu haftalarda hafif hafif Çıkması bence normal .Sen hiç moral olarak kendini üzme.Eğer hissettiğin bişey olursa hemen gidersin doktoruna.oh ne güzel büyütmüşsün yavrunu annesi maşallah size
Hahaha sende vaktinde dogur hayirlisiyla hepimiz vaktimizde doguralim insallah en saglikli sekilde caniiimUfak ufak sancılarımızın başlamadı normal bence baharım 8. Ayda oluyoruz hem sıkıntılı bir durum görse doktorun yollamazdı zatenkız önce ben doğurcam valla konuşmam
Gittik bir tane çok beğendik dün bize fiyat söyliceklerdi ve tabiki dolar yükseldiği için şu an fiyat söylemiyorlar birkaç gün beklicekler sanırım orada kirada evde yok hayattaki şansımSağolasın ceritomaynen son zamanlardayiz ilk duyunca bi panik oluyor insan ama alistim simdi. Bide ahh rahat durmuyorumki evde. Yatip durcam artik. Kurt var poponda diyor eşim hakli valla adam. Bi ayak uzatayimda yatayim yok evde bi orda bi burda dolaniyorum
Hahaha sende vaktinde dogur hayirlisiyla hepimiz vaktimizde doguralim insallah en saglikli sekilde caniiimev isini naptin? Tuttunuz mu
Evet yolculuktan kaynaklı olumsuz bir şey yaşansa vicdan azabından ölürüm zaten eşimin de çenesinden duramam . Biz de dediğin gibi artık haftam ilerlemiş olacak ondan ramazanda gidelim kurbanda riske atmayız demiştik. Ama insanin gönlü kalıyor işte. Aile evimde 25 yaşına kadar yaşadım ama kendi evime gelince ohh mis diyorum nasıl huzur doluyorum .rahat da edemem onu da biliyorum . Kafam karıştı benimde .oturalım oturduğumuz yerde en iyisi. Doğumdan sonra Bi plan fln kurarız olmazsa hem tatil gibi değişiklik olur tüm stresleri atmis oluruz .doğumdan önce giderken ayrı Bi stres dolup gelmek de varBen açıkladım ama eşim istemiyorhaklı da… yol bazen çok zorlayıcı olabiliyor ama duygusal olarak da çok ihtiyaç duyuyorum
Bende dün magnorm magnezyum içtim dünden bi basladı ıshal karın agrısı bide acayıp uyku yaptı. Birdaha kullanmıcam. Belkı de çok tok degıldım ondanda yapmıs olabılır bılmıyorum ama mahvettı benıMagnezyumu ac karina icmeyin. ishal yapabilirmis aldigim eczanede oyle denildi.. tok karina iciyorum ben. Magnorm kullaniyorum bende suda eritmeli. Demir ilaci ve magnezyum sayesinde kabizlik sorunu yasanadm ama tok karina alirsanz belki karninizi agritmaz
Kız ah bende içimde fırtınalar kopuyor ev işi yapmak için.İnan o kadar zor geliyor ki anneme anneanneme şu evi toplayın demek.robot süpürgeye güvenip süpürmediler bile evi.robot da bi yere kadar ya ben haftada bir en azından kendim süpürüyordum siliyordum.Valla birinin kim olursa olsun eline bakmak çok zormuş.Ama sende dinlen bak sancın artarsa bi de onunla uğraşma :) bu zamana kadar yapmışsın artık yat dinlenSağolasın ceritomaynen son zamanlardayiz ilk duyunca bi panik oluyor insan ama alistim simdi. Bide ahh rahat durmuyorumki evde. Yatip durcam artik. Kurt var poponda diyor eşim hakli valla adam. Bi ayak uzatayimda yatayim yok evde bi orda bi burda dolaniyorum
Valla ben doktorunu dinlemeni tavsiye ederim, ki daha önce iki gebelik geçirdim benzer çizgiler bende de çıkardı çok normal. Yalancı kasılma onlar. Bana bile doktorum ağrın kasılman sertleşmen olursa günde bir progestan at alttan dedi. Ama şimdi değil eğer olursa dedi. Bende agrılar geçti ben de kullanmıyorum. İshalden öldüğümde bile kesin sancı var dedim bişey çıkmadı nst de. Rahat ol azcık kuzum. Ağrın vs olursa kasılman hissedersin zaten o zaman doktoruna danışıp kullanırsın.pozitifbiri canisiii kuzenimle gorustumde her ihtimale karşı progestan almami istedi günde 1 kez. Kendi doktorum hic progestandan bahsetmedi. Bi magnezyumunu aksatma dedi o kadar. Sence napayim arada kaldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?