2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Canım hissetmiyorsan şiddetli değil demektir.Artık bu haftalarda hafif hafif Çıkması bence normal .Sen hiç moral olarak kendini üzme.Eğer hissettiğin bişey olursa hemen gidersin doktoruna.oh ne güzel büyütmüşsün yavrunu annesi maşallah size

Ufak ufak sancılarımızın başlamadı normal bence baharım 8. Ayda oluyoruz hem sıkıntılı bir durum görse doktorun yollamazdı zaten kız önce ben doğurcam valla konuşmam
Yaaa eşinin davranışına eridim nasıl içlenmiş üzülmene kıyamam bence de yaptıklarını zaten unutmazsın canım ama döndüğünde sende aynılarını yaparsın şimdi içinden nasıl geliyorsa öyle davranmalısın hem belki bir açıklamaları vardır aynı ortamda küslük döndüğünde daha çok yorar seni

Ben açıkladım ama eşim istemiyor haklı da… yol bazen çok zorlayıcı olabiliyor ama duygusal olarak da çok ihtiyaç duyuyorum

Dün akşam ölçtüm canım bende ondan endişeydim ama 11-6 idi çok şükür.. ayyy ağrımasın eski günler geliyor aklıma havalarda etkilemiş olabilir tabiii

Gitmemek bana da çocukluk gibi geliyo ama böyle zorla yaptırmışım gibi olunca da bi garip hissettim. Dediğin gibi katılıp döndüğümde de organizasyonda yer almam.

Doktorun da görüşünü alarak 35 ten itibaren başlayabilirsin, ben de squatı bırakmıştım o haftalarda başlamayı düşünüyorum
Aynen canım gidince bi sorayım yürüyüş yapmak özellikle mental olarak da çok istiyorum ama aşağıdan bir şey çekşyor çok az yürürken bile normaldir herhalde

Canım doktora sordun mu ben dün netten baktım gebelik kolestaxı yazıyordu ama dedim ki başka belirtimde olur o yüzden hiç sormadım

Aynen o da var şimdi uzatırsam hem kırılan taraf hem de suçlu taraf olcam

Canım doktora sordun mu ben dün netten baktım gebelik kolestaxı yazıyordu ama dedim ki başka belirtimde olur o yüzden hiç sormadım
Yok beybi daha aramadım .öğleden sonra daha müsait oluyor doktorum 4den sonra ararım diye düşünüyorum:)

Sağolasın ceritom aynen son zamanlardayiz ilk duyunca bi panik oluyor insan ama alistim simdi. Bide ahh rahat durmuyorumki evde. Yatip durcam artik. Kurt var poponda diyor eşim hakli valla adam. Bi ayak uzatayimda yatayim yok evde bi orda bi burda dolaniyorum
Ufak ufak sancılarımızın başlamadı normal bence baharım 8. Ayda oluyoruz hem sıkıntılı bir durum görse doktorun yollamazdı zaten kız önce ben doğurcam valla konuşmam
Hahaha sende vaktinde dogur hayirlisiyla hepimiz vaktimizde doguralim insallah en saglikli sekilde caniiim ev isini naptin? Tuttunuz mu

Gittik bir tane çok beğendik dün bize fiyat söyliceklerdi ve tabiki dolar yükseldiği için şu an fiyat söylemiyorlar birkaç gün beklicekler sanırım orada kirada evde yok hayattaki şansım şaka bi yana doğmadan önce olsun doğduktan sonra olsun o tarafa gidicem kesinleştik artık kendime stres yapmak istemiyorum şu an da daha sonrada taşınsak ben zaten elimi birşeye süremicem yardım edicekler o yüzden akışa bıraktım yavrum hangisi hayırlısıysa o olsun

Ben açıkladım ama eşim istemiyor haklı da… yol bazen çok zorlayıcı olabiliyor ama duygusal olarak da çok ihtiyaç duyuyorum
Evet yolculuktan kaynaklı olumsuz bir şey yaşansa vicdan azabından ölürüm zaten eşimin de çenesinden duramam . Biz de dediğin gibi artık haftam ilerlemiş olacak ondan ramazanda gidelim kurbanda riske atmayız demiştik. Ama insanin gönlü kalıyor işte. Aile evimde 25 yaşına kadar yaşadım ama kendi evime gelince ohh mis diyorum nasıl huzur doluyorum .rahat da edemem onu da biliyorum . Kafam karıştı benimde .oturalım oturduğumuz yerde en iyisi. Doğumdan sonra Bi plan fln kurarız olmazsa hem tatil gibi değişiklik olur tüm stresleri atmis oluruz .doğumdan önce giderken ayrı Bi stres dolup gelmek de var

Kizlar mrb. Valiz ici organizer almistim. Ama kumas degil de tela gibi bir malzemeden geldi. Uzerinde yikanmaz sembolu var. Yikamadan kullanamam ki. Soguk ya da 30 derece hassas yikama yapsam olmaz mi. Burada alan anneler vardi herhalde. Bir de uyku seti nasil yikanir. Besik kenar korumaliklarinda fermuar var ama kucuk, cikarip yikasam tekrar takamam eminim. Komple sungeriyle birlikte parca parca hassas yikama yapsam olur mu. Elde yikayabilecek durumda degilim. Sizler nasil yaptiniz.

Bende dün magnorm magnezyum içtim dünden bi basladı ıshal karın agrısı bide acayıp uyku yaptı. Birdaha kullanmıcam. Belkı de çok tok degıldım ondanda yapmıs olabılır bılmıyorum ama mahvettı benı

Kız ah bende içimde fırtınalar kopuyor ev işi yapmak için.İnan o kadar zor geliyor ki anneme anneanneme şu evi toplayın demek.robot süpürgeye güvenip süpürmediler bile evi.robot da bi yere kadar ya ben haftada bir en azından kendim süpürüyordum siliyordum.Valla birinin kim olursa olsun eline bakmak çok zormuş.Ama sende dinlen bak sancın artarsa bi de onunla uğraşma :) bu zamana kadar yapmışsın artık yat dinlen

pozitifbiri canisiii kuzenimle gorustumde her ihtimale karşı progestan almami istedi günde 1 kez. Kendi doktorum hic progestandan bahsetmedi. Bi magnezyumunu aksatma dedi o kadar. Sence napayim arada kaldim
Valla ben doktorunu dinlemeni tavsiye ederim, ki daha önce iki gebelik geçirdim benzer çizgiler bende de çıkardı çok normal. Yalancı kasılma onlar. Bana bile doktorum ağrın kasılman sertleşmen olursa günde bir progestan at alttan dedi. Ama şimdi değil eğer olursa dedi. Bende agrılar geçti ben de kullanmıyorum. İshalden öldüğümde bile kesin sancı var dedim bişey çıkmadı nst de. Rahat ol azcık kuzum. Ağrın vs olursa kasılman hissedersin zaten o zaman doktoruna danışıp kullanırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…