- 4 Temmuz 2013
- 5.185
- 12.264
- 448
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #37.201
Anamlar bana gelecekmiş karne haftasından sonra. Beni de aldı bir kaygı. Sözlüye çıkacak gibi oldumKız ah bende içimde fırtınalar kopuyor ev işi yapmak için.İnan o kadar zor geliyor ki anneme anneanneme şu evi toplayın demek.robot süpürgeye güvenip süpürmediler bile evi.robot da bi yere kadar ya ben haftada bir en azından kendim süpürüyordum siliyordum.Valla birinin kim olursa olsun eline bakmak çok zormuş.Ama sende dinlen bak sancın artarsa bi de onunla uğraşma :) bu zamana kadar yapmışsın artık yat dinlen
Evlenmeden önce annemler yaylaya köye giderdi eve geleceklerinde ablamla hemen temizlik yapardık. O gunler gibi .şimdi geliyoruz deseler dip köşe temizliğe girerim .annem yine beğenmez de olsun .bırakılmıyor şu korku .tam olarak korku değil de değişik Bi hissAnamlar bana gelecekmiş karne haftasından sonra. Beni de aldı bir kaygı. Sözlüye çıkacak gibi oldumTemizlikçi mi çağırsam
Valla ben doktorunu dinlemeni tavsiye ederim, ki daha önce iki gebelik geçirdim benzer çizgiler bende de çıkardı çok normal. Yalancı kasılma onlar. Bana bile doktorum ağrın kasılman sertleşmen olursa günde bir progestan at alttan dedi. Ama şimdi değil eğer olursa dedi. Bende agrılar geçti ben de kullanmıyorum. İshalden öldüğümde bile kesin sancı var dedim bişey çıkmadı nst de. Rahat ol azcık kuzum. Ağrın vs olursa kasılman hissedersin zaten o zaman doktoruna danışıp kullanırsın.
Ben sanırım kullanırdım Progestan ya belki çok alıştığım İçindir ama daha güvende hissediyorum kullanıyorken sanki bırakırsam doğurucam gibipozitifbiri canisiii kuzenimle gorustumde her ihtimale karşı progestan almami istedi günde 1 kez. Kendi doktorum hic progestandan bahsetmedi. Bi magnezyumunu aksatma dedi o kadar. Sence napayim arada kaldim
Evet işte sözlüye çıkar gibi bir heyecan. Gerçekten beğenmiyorlar yaEvlenmeden önce annemler yaylaya köye giderdi eve geleceklerinde ablamla hemen temizlik yapardık. O gunler gibi .şimdi geliyoruz deseler dip köşe temizliğe girerim .annem yine beğenmez de olsun .bırakılmıyor şu korku .tam olarak korku değil de değişik Bi hiss
Ya o değilde annemi çok kınadım galiba .yaptığımız hiçbir şeyi beğenmezdi. Sinir olurdum . Şimdi aynı şey bende de olmaya başladı annemin yaptığı temizliği beğenmem eşim evi temizler mutfağı toplar meyve soyar onu bile beğenmem. Git gide anneme benziyorum afitapEvet işte sözlüye çıkar gibi bir heyecan. Gerçekten beğenmiyorlar yakokmuşlar
Yürüyüş olayı devamlı olduğu zaman alışkanlığa dönüyor ama ara verince tekrar başlamak zorlayıcı olabiliyor, 3-4 gündür yürümüyordum, dün yürüyüşe çıktım bacaklarım sanki bir ton çekiyormuş gibi geldi, senin riskli durumun var canım az daha bekle, fazla bir şey kalmadı, sonra her yolu denersin normal içinAynen canım gidince bi sorayımyürüyüş yapmak özellikle mental olarak da çok istiyorum ama aşağıdan bir şey çekşyor çok az yürürken bile normaldir herhalde
Aynen canım insallahh doğru diyorsunYürüyüş olayı devamlı olduğu zaman alışkanlığa dönüyor ama ara verince tekrar başlamak zorlayıcı olabiliyor, 3-4 gündür yürümüyordum, dün yürüyüşe çıktım bacaklarım sanki bir ton çekiyormuş gibi geldi, senin riskli durumun var canım az daha bekle, fazla bir şey kalmadı, sonra her yolu denersin normal için
Sen ben olabilir misin acaba tam olarak yaşadıklarımı yazıyorsun ard ardaYa o değilde annemi çok kınadım galiba .yaptığımız hiçbir şeyi beğenmezdi. Sinir olurdum . Şimdi aynı şey bende de olmaya başladı annemin yaptığı temizliği beğenmem eşim evi temizler mutfağı toplar meyve soyar onu bile beğenmem. Git gide anneme benziyorum afitap
Ben yürüyemiyorum ya normalde kmlerce yürüdüm ama şimdi yarım.saat yurusem kalcam belim karnım ağrılar içinde .Yürüyüş olayı devamlı olduğu zaman alışkanlığa dönüyor ama ara verince tekrar başlamak zorlayıcı olabiliyor, 3-4 gündür yürümüyordum, dün yürüyüşe çıktım bacaklarım sanki bir ton çekiyormuş gibi geldi, senin riskli durumun var canım az daha bekle, fazla bir şey kalmadı, sonra her yolu denersin normal için
Ben yürüyemiyorum ya normalde kmlerce yürüdüm ama şimdi yarım.saat yurusem kalcam belim karnım ağrılar içinde .
en sonki kontrole kadar ayda bir çağırıyordu benimki artık 2 haftada bire döndü canım 32. haftamda oluyorum bir daha gittiğimde nstye gireceğim inşKizlar kaç haftada bir gideceksiniz doktora benimkisi 2 haftada bir kontrol her hafta nst ye çağırıyor artık
o sırada alyansımın yerini bile unutan benDombili dombili ellerfestiiii kapisirim senle kızlar mutfağa girmişim temizliyorum önümüzdeki hafta tatile gideceğim şimdiden yapayım dedim ama oturduğum yerden kalkamıyorum ,
bence fiyatı iyi canım benim evim 2+1 ona da o kadar diyorlardıKızlar tam da temizlik konusu açılmış denk geldi bugün canım sıkkın bu konuda. Artık iş yaparken gerçekten zorlanıyorum eğilip kalkmak zor ayakta da çok duramıyorum tabanlarım şişiyor acıyor cidden. Evin döküntüsü anca topluyorum yemek yapmaya çalışıyorum ama cidden yetişemiyorum artık.
2 haftada bir birini çağırayım dedim en azından camları, duşakabini, fırını falan silsin diye, 700 lira fiyat verdilerpiyasasını da bilmiyorum sizce nasıl ücret bana fazla geldi. Bu kadın daha önce balkon camları için gelmişti memnun kalmıştım, evin içine rast gele bi insan da çağırmak istemiyorum kafam karıştı iyice.
Nereye gitmişim yaa
Ay aynı dert geçen gün biriyle konuştuk. Verilen emek büyük ama 700tl de çok geliyor banaKızlar tam da temizlik konusu açılmış denk geldi bugün canım sıkkın bu konuda. Artık iş yaparken gerçekten zorlanıyorum eğilip kalkmak zor ayakta da çok duramıyorum tabanlarım şişiyor acıyor cidden. Evin döküntüsü anca topluyorum yemek yapmaya çalışıyorum ama cidden yetişemiyorum artık.
2 haftada bir birini çağırayım dedim en azından camları, duşakabini, fırını falan silsin diye, 700 lira fiyat verdilerpiyasasını da bilmiyorum sizce nasıl ücret bana fazla geldi. Bu kadın daha önce balkon camları için gelmişti memnun kalmıştım, evin içine rast gele bi insan da çağırmak istemiyorum kafam karıştı iyice.
ben de bugün 2+1 evimi 650 tl'ye temizlettim. mutfak banyo camları temizledi, güzel iş çıkarmış annem beğendi henüz görmedim... piyasası bu civarda her şey çok pahalandı. yeni eve taşındık ufak tefek işler için bir usta 1-2bin yövmiyeden aşağı gelmiyorKızlar tam da temizlik konusu açılmış denk geldi bugün canım sıkkın bu konuda. Artık iş yaparken gerçekten zorlanıyorum eğilip kalkmak zor ayakta da çok duramıyorum tabanlarım şişiyor acıyor cidden. Evin döküntüsü anca topluyorum yemek yapmaya çalışıyorum ama cidden yetişemiyorum artık.
Yarım güne 300 dedi bir arkadaş. Ben de şokKızlar tam da temizlik konusu açılmış denk geldi bugün canım sıkkın bu konuda. Artık iş yaparken gerçekten zorlanıyorum eğilip kalkmak zor ayakta da çok duramıyorum tabanlarım şişiyor acıyor cidden. Evin döküntüsü anca topluyorum yemek yapmaya çalışıyorum ama cidden yetişemiyorum artık.
Sesin çıkmıyor korkutma biziNereye gitmişim yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?