2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Anamlar bana gelecekmiş karne haftasından sonra. Beni de aldı bir kaygı. Sözlüye çıkacak gibi oldum Temizlikçi mi çağırsam

Anamlar bana gelecekmiş karne haftasından sonra. Beni de aldı bir kaygı. Sözlüye çıkacak gibi oldum Temizlikçi mi çağırsam
Evlenmeden önce annemler yaylaya köye giderdi eve geleceklerinde ablamla hemen temizlik yapardık. O gunler gibi .şimdi geliyoruz deseler dip köşe temizliğe girerim .annem yine beğenmez de olsun .bırakılmıyor şu korku .tam olarak korku değil de değişik Bi hiss

pozitifbiri canisiii kuzenimle gorustumde her ihtimale karşı progestan almami istedi günde 1 kez. Kendi doktorum hic progestandan bahsetmedi. Bi magnezyumunu aksatma dedi o kadar. Sence napayim arada kaldim
Ben sanırım kullanırdım Progestan ya belki çok alıştığım İçindir ama daha güvende hissediyorum kullanıyorken sanki bırakırsam doğurucam gibi sancıyı hissetmiyorsan bencede yalancı olabilir kızum ben sancıyı baya baya 4 gün çektim doğum sancısı demişti ayırt edilir bencede pozitifin dediği gibi.. içini ferah tut çok geçmiş olsun hepimizin bebişleri vaktinde gelecek insallah

Evet işte sözlüye çıkar gibi bir heyecan. Gerçekten beğenmiyorlar ya kokmuşlar

Evet işte sözlüye çıkar gibi bir heyecan. Gerçekten beğenmiyorlar ya kokmuşlar
Ya o değilde annemi çok kınadım galiba .yaptığımız hiçbir şeyi beğenmezdi. Sinir olurdum . Şimdi aynı şey bende de olmaya başladı annemin yaptığı temizliği beğenmem eşim evi temizler mutfağı toplar meyve soyar onu bile beğenmem. Git gide anneme benziyorum afitap

Aynen canım gidince bi sorayım yürüyüş yapmak özellikle mental olarak da çok istiyorum ama aşağıdan bir şey çekşyor çok az yürürken bile normaldir herhalde
Yürüyüş olayı devamlı olduğu zaman alışkanlığa dönüyor ama ara verince tekrar başlamak zorlayıcı olabiliyor, 3-4 gündür yürümüyordum, dün yürüyüşe çıktım bacaklarım sanki bir ton çekiyormuş gibi geldi, senin riskli durumun var canım az daha bekle, fazla bir şey kalmadı, sonra her yolu denersin normal için

Aynen canım insallahh doğru diyorsun

Sen ben olabilir misin acaba tam olarak yaşadıklarımı yazıyorsun ard arda

Dombili dombili eller festiiii kapisirim senle kızlar mutfağa girmişim temizliyorum önümüzdeki hafta tatile gideceğim şimdiden yapayım dedim ama oturduğum yerden kalkamıyorum ,

Eklentiler

• IMG_20230608_143035.webp
    29,5 KB · Görüntüleme: 84
Ben yürüyemiyorum ya normalde kmlerce yürüdüm ama şimdi yarım.saat yurusem kalcam belim karnım ağrılar içinde .

Kızlar tam da temizlik konusu açılmış denk geldi bugün canım sıkkın bu konuda. Artık iş yaparken gerçekten zorlanıyorum eğilip kalkmak zor ayakta da çok duramıyorum tabanlarım şişiyor acıyor cidden. Evin döküntüsü anca topluyorum yemek yapmaya çalışıyorum ama cidden yetişemiyorum artık.

2 haftada bir birini çağırayım dedim en azından camları, duşakabini, fırını falan silsin diye, 700 lira fiyat verdiler piyasasını da bilmiyorum sizce nasıl ücret bana fazla geldi. Bu kadın daha önce balkon camları için gelmişti memnun kalmıştım, evin içine rast gele bi insan da çağırmak istemiyorum kafam karıştı iyice.

Valla ben evden-servise 4 dk da yürüyorum. Onda bile sertleşip duruyor karnım. Ben de hiç yürüyemiyorum.
Ben yürüyemiyorum ya normalde kmlerce yürüdüm ama şimdi yarım.saat yurusem kalcam belim karnım ağrılar içinde .

Kizlar kaç haftada bir gideceksiniz doktora benimkisi 2 haftada bir kontrol her hafta nst ye çağırıyor artık
en sonki kontrole kadar ayda bir çağırıyordu benimki artık 2 haftada bire döndü canım 32. haftamda oluyorum bir daha gittiğimde nstye gireceğim inş

Dombili dombili eller festiiii kapisirim senle kızlar mutfağa girmişim temizliyorum önümüzdeki hafta tatile gideceğim şimdiden yapayım dedim ama oturduğum yerden kalkamıyorum ,
o sırada alyansımın yerini bile unutan ben offf benim yerime de yüzün kızlar resmen kaçak yoldan denize girmenin yollarını arıyorum
bence fiyatı iyi canım benim evim 2+1 ona da o kadar diyorlardı

Ay aynı dert geçen gün biriyle konuştuk. Verilen emek büyük ama 700tl de çok geliyor bana belki hakkı odur ama 700tl büyük bir para jdjdj ben cimrileştim biraz. İstersen sen beni baz alma ama tertemiz olur evin güzel olur

ben de bugün 2+1 evimi 650 tl'ye temizlettim. mutfak banyo camları temizledi, güzel iş çıkarmış annem beğendi henüz görmedim... piyasası bu civarda her şey çok pahalandı. yeni eve taşındık ufak tefek işler için bir usta 1-2bin yövmiyeden aşağı gelmiyor

Yarım güne 300 dedi bir arkadaş. Ben de şok

Nereye gitmişim yaa
Sesin çıkmıyor korkutma bizi Alışkın değiliz sessizliklerine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…