- 23 Ocak 2023
- 164
- 553
- 18
- 33
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #37.221
o sırada alyansımın yerini bile unutan benofff benim yerime de yüzün kızlar resmen kaçak yoldan denize girmenin yollarını arıyorum
bence fiyatı iyi canım benim evim 2+1 ona da o kadar diyorlardı
Ay aynı dert geçen gün biriyle konuştuk. Verilen emek büyük ama 700tl de çok geliyor banabelki hakkı odur ama 700tl büyük bir para jdjdj ben cimrileştim biraz. İstersen sen beni baz alma ama tertemiz olur evin güzel olur
ben de bugün 2+1 evimi 650 tl'ye temizlettim. mutfak banyo camları temizledi, güzel iş çıkarmış annem beğendi henüz görmedim... piyasası bu civarda her şey çok pahalandı. yeni eve taşındık ufak tefek işler için bir usta 1-2bin yövmiyeden aşağı gelmiyor
Vala bende şokYarım güne 300 dedi bir arkadaş. Ben de şok
Sesin çıkmıyor korkutma biziAlışkın değiliz sessizliklerine
En iyisi.. uzulmek stres yapmak bisey degistircek mi hayir. Ne olcagina zamana birakmak en guzeli canim. Islerin rast gitsin inşallahGittik bir tane çok beğendik dün bize fiyat söyliceklerdi ve tabiki dolar yükseldiği için şu an fiyat söylemiyorlar birkaç gün beklicekler sanırım orada kirada evde yok hayattaki şansımşaka bi yana doğmadan önce olsun doğduktan sonra olsun o tarafa gidicem kesinleştik artık kendime stres yapmak istemiyorum şu an da daha sonrada taşınsak ben zaten elimi birşeye süremicem yardım edicekler o yüzden akışa bıraktım yavrum hangisi hayırlısıysa o olsun
valiz ici organizerlerimi az once yikadim. Grili beyazli cizgili olandan benimkide. 30 da 600 devirde yikadm bisi olmadi:) kuruyorlar simdi.Kizlar mrb. Valiz ici organizer almistim. Ama kumas degil de tela gibi bir malzemeden geldi. Uzerinde yikanmaz sembolu var. Yikamadan kullanamam ki. Soguk ya da 30 derece hassas yikama yapsam olmaz mi. Burada alan anneler vardi herhalde. Bir de uyku seti nasil yikanir. Besik kenar korumaliklarinda fermuar var ama kucuk, cikarip yikasam tekrar takamam eminim. Komple sungeriyle birlikte parca parca hassas yikama yapsam olur mu. Elde yikayabilecek durumda degilim. Sizler nasil yaptiniz.
Magnezyum normalde de bagirsak calistiriyor zaten ama kasilmalara iyi geliyormuş Duzenli kullaniyorum ben doktorumda oyle istiyorBende dün magnorm magnezyum içtim dünden bi basladı ıshal karın agrısı bide acayıp uyku yaptı. Birdaha kullanmıcam. Belkı de çok tok degıldım ondanda yapmıs olabılır bılmıyorum ama mahvettı benı
Kendi düşen ağlamaz yap bacım. Haketmiş o.Eşime gerçekten çok kızıyorum bu aralar, rahat bi hamilelik geçirdim diye her işi yapmama alıştı aynı düzen devam etsin diye bekliyor. Akşamları 2 fincan kahve yapınca kendini iş yaptı sanıyor peşine bişey isteyince ben kahve yaptım onu da sen yap diyor.
Ücret bana çok geldi ama bişeyleri üstlendikçe üstüme yapışıp kalıyor. Doğuma kadar strateji değişikliğine gidiyorum, elimi eteğimi çekicem, kadına da söylicem bi gelsin bakalım. Bahaneyle eşimden bi hıncımı alayım
Anladim canim. Peki bu kasilma nasil bisi oluyor? Mesela vajinal bölge varya iki yan tarafinda arada agri oluyor o kdr. Catı agrisi diyoruz sanirm ona. Ama her zmn olmuyor yururken ayakta oluyor bazen. Kasilma daha farkli galibaValla ben doktorunu dinlemeni tavsiye ederim, ki daha önce iki gebelik geçirdim benzer çizgiler bende de çıkardı çok normal. Yalancı kasılma onlar. Bana bile doktorum ağrın kasılman sertleşmen olursa günde bir progestan at alttan dedi. Ama şimdi değil eğer olursa dedi. Bende agrılar geçti ben de kullanmıyorum. İshalden öldüğümde bile kesin sancı var dedim bişey çıkmadı nst de. Rahat ol azcık kuzum. Ağrın vs olursa kasılman hissedersin zaten o zaman doktoruna danışıp kullanırsın.
Canisi cektgn sanciyi tarif edebilir misin? Âmin inşallah canim. Eger agrim olursa alirimBen sanırım kullanırdım Progestan ya belki çok alıştığım İçindir ama daha güvende hissediyorum kullanıyorken sanki bırakırsam doğurucam gibisancıyı hissetmiyorsan bencede yalancı olabilir kızum ben sancıyı baya baya 4 gün çektim doğum sancısı demişti ayırt edilir bencede pozitifin dediği gibi.. içini ferah tut çok geçmiş olsun hepimizin bebişleri vaktinde gelecek insallah
Anladim canim. Peki bu kasilma nasil bisi oluyor? Mesela vajinal bölge varya iki yan tarafinda arada agri oluyor o kdr. Catı agrisi diyoruz sanirm ona. Ama her zmn olmuyor yururken ayakta oluyor bazen. Kasilma daha farkli galiba
Tamamdir canimm sagol valla tecrubesizlik cok kötüSertleşme, kasık ağrısı, bel ağrısı karışımı :) Kasılma olsa bilirsin farklı oluyor. Adet ağrısı gibi ve sertlik de eşlik eder.
Ben de tam niyetleniyorum.cagirayim.diye sonra bir güç geliyor kendim yapicam ..Kızlar tam da temizlik konusu açılmış denk geldi bugün canım sıkkın bu konuda. Artık iş yaparken gerçekten zorlanıyorum eğilip kalkmak zor ayakta da çok duramıyorum tabanlarım şişiyor acıyor cidden. Evin döküntüsü anca topluyorum yemek yapmaya çalışıyorum ama cidden yetişemiyorum artık.
2 haftada bir birini çağırayım dedim en azından camları, duşakabini, fırını falan silsin diye, 700 lira fiyat verdilerpiyasasını da bilmiyorum sizce nasıl ücret bana fazla geldi. Bu kadın daha önce balkon camları için gelmişti memnun kalmıştım, evin içine rast gele bi insan da çağırmak istemiyorum kafam karıştı iyice
Aynısı karnıma ağrı sızı giriyor.Valla ben evden-servise 4 dk da yürüyorum. Onda bile sertleşip duruyor karnım. Ben de hiç yürüyemiyorum.
Valla canım aksi bir şey olmazsa bayram ertesi gel dedi işte. Bilmiyorum ne zaman gitsem eşimle gidesim var. onu bekleyince de haftasonunu beklemem gerekiyor. Merak ediyorum son günler 1 gün bile zor geçiyorTamamdir canimm sagol valla tecrubesizlik cok kötüsen ne zmn gitcen kontrole tam kacta gitmis olcan bide
Canım ben adet olucak gibi kasık ve bel ağrısı yaşadım kasıklarımda batmalar oldu bir de sürekli tuvaletim geliyor gibi bir his vardı ishal olmuşum gibiCanisi cektgn sanciyi tarif edebilir misin? Âmin inşallah canim. Eger agrim olursa alirim
Canisi cektgn sanciyi tarif edebilir misin? Âmin inşallah canim. Eger agrim olursa alirim
Arkadaşlar bugün sandalet giydim işe giderken eve geldim ayaklarım davul gibi olmuş nasıl bir ayakkabı tercih ediyorsunuz
Canım 4 ay bir doğum raporu paranı al öyle çıksana işten
I ipekdenizgunes doğum izninde çalışmadığın günler için devlet sana bir doğum raporu parası (analık ödeneği) verecek, bunun için 32. Haftada (tek gebelik ise, ikiz ise 30.hafta) çalışabilir raporu al işine devam et maaşını cebine koy, 37. Haftada çalışamaz raporunu al ardından bebek doğsun, şirketin raporunu onaylasın SGK sisteminden, rapor paranı al öyle çık niye erkenden çıkasın?
Ne tercih edersem edeyim azıcık markete çıksam şişiyor canım uzanınca sıkıntı yok ama spor ayakkabı terlik hepsinde altları ve bileklerim sisiyoArkadaşlar bugün sandalet giydim işe giderken eve geldim ayaklarım davul gibi olmuş nasıl bir ayakkabı tercih ediyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?