2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
o sırada alyansımın yerini bile unutan ben offf benim yerime de yüzün kızlar resmen kaçak yoldan denize girmenin yollarını arıyorum

bence fiyatı iyi canım benim evim 2+1 ona da o kadar diyorlardı

Eşime gerçekten çok kızıyorum bu aralar, rahat bi hamilelik geçirdim diye her işi yapmama alıştı aynı düzen devam etsin diye bekliyor. Akşamları 2 fincan kahve yapınca kendini iş yaptı sanıyor peşine bişey isteyince ben kahve yaptım onu da sen yap diyor.

Ücret bana çok geldi ama bişeyleri üstlendikçe üstüme yapışıp kalıyor. Doğuma kadar strateji değişikliğine gidiyorum, elimi eteğimi çekicem, kadına da söylicem bi gelsin bakalım. Bahaneyle eşimden bi hıncımı alayım

Kızlar ecowellmarka Hepsiburada da yüzde yirmi indirimli. Organik bir markaymış. Alan memnun olan var mı? Bebek yağı ve losyonu almayı düşünüyorum

En iyisi.. uzulmek stres yapmak bisey degistircek mi hayir. Ne olcagina zamana birakmak en guzeli canim. Islerin rast gitsin inşallah
valiz ici organizerlerimi az once yikadim. Grili beyazli cizgili olandan benimkide. 30 da 600 devirde yikadm bisi olmadi:) kuruyorlar simdi.
Magnezyum normalde de bagirsak calistiriyor zaten ama kasilmalara iyi geliyormuş Duzenli kullaniyorum ben doktorumda oyle istiyor

Kendi düşen ağlamaz yap bacım. Haketmiş o.

Anladim canim. Peki bu kasilma nasil bisi oluyor? Mesela vajinal bölge varya iki yan tarafinda arada agri oluyor o kdr. Catı agrisi diyoruz sanirm ona. Ama her zmn olmuyor yururken ayakta oluyor bazen. Kasilma daha farkli galiba

Canisi cektgn sanciyi tarif edebilir misin? Âmin inşallah canim. Eger agrim olursa alirim

Sertleşme, kasık ağrısı, bel ağrısı karışımı :) Kasılma olsa bilirsin farklı oluyor. Adet ağrısı gibi ve sertlik de eşlik eder.
Anladim canim. Peki bu kasilma nasil bisi oluyor? Mesela vajinal bölge varya iki yan tarafinda arada agri oluyor o kdr. Catı agrisi diyoruz sanirm ona. Ama her zmn olmuyor yururken ayakta oluyor bazen. Kasilma daha farkli galiba

Ben de tam niyetleniyorum.cagirayim.diye sonra bir güç geliyor kendim yapicam ..

Valla ben evden-servise 4 dk da yürüyorum. Onda bile sertleşip duruyor karnım. Ben de hiç yürüyemiyorum.
Aynısı karnıma ağrı sızı giriyor.

Tamamdir canimm sagol valla tecrubesizlik cok kötü sen ne zmn gitcen kontrole tam kacta gitmis olcan bide
Valla canım aksi bir şey olmazsa bayram ertesi gel dedi işte. Bilmiyorum ne zaman gitsem eşimle gidesim var. onu bekleyince de haftasonunu beklemem gerekiyor. Merak ediyorum son günler 1 gün bile zor geçiyor Bana kalsa bayram ertesi 3 Temmuzda giderim. Ama Sağlık ocagı da kan tahlillleri istemişti. Belki 3ünde onu verip 4 ünde hem haftadönümüm oluyor giderim hem de kalabalık olur belki 3 ü diye...

Canisi cektgn sanciyi tarif edebilir misin? Âmin inşallah canim. Eger agrim olursa alirim
Canım ben adet olucak gibi kasık ve bel ağrısı yaşadım kasıklarımda batmalar oldu bir de sürekli tuvaletim geliyor gibi bir his vardı ishal olmuşum gibi

Sandalet giyiyorum işyerinde crocslarim var onu giyiyorum öğleden sonra. Bir de ayaklarımı sık sık uzatıyorum ona rağmen servisle eve gelene kdr bile şişiyor
Arkadaşlar bugün sandalet giydim işe giderken eve geldim ayaklarım davul gibi olmuş nasıl bir ayakkabı tercih ediyorsunuz

Canım 4 ay bir doğum raporu paranı al öyle çıksana işten

Teşekkür ederim kızlar bunu bilmiyordum iyi oldu

Arkadaşlar bugün sandalet giydim işe giderken eve geldim ayaklarım davul gibi olmuş nasıl bir ayakkabı tercih ediyorsunuz
Ne tercih edersem edeyim azıcık markete çıksam şişiyor canım uzanınca sıkıntı yok ama spor ayakkabı terlik hepsinde altları ve bileklerim sisiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…