- 28 Mayıs 2020
- 2.658
- 8.198
- 108
- 32
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #37.241
Anladim canim hicbirimiz yasamayalim inşallahCanım ben adet olucak gibi kasık ve bel ağrısı yaşadım kasıklarımda batmalar oldu bir de sürekli tuvaletim geliyor gibi bir his vardı ishal olmuşum gibi
Noldu neyin var
minnoşum taşlarım o işyerini ☹☹☹ 36 güncük bak ne kalmış ki Bulut bey çok şanslı annesi 36 gün daha onunla tam vakit geçirsin diye nelere katlanıyorpozitifbiri nazar değdi çeneme
İçime kapandım kuzum ben biraz. İşyerinde çok yoruluyorum. Kaldı 36 iş günüm.
32 de ayrıl en iyisi sıcaklarda daha da kötü olacakNoldu neyin var
Valla artık oram ağrıyor buram ağrıyor demekte istemiyorum. Kmlerce koşmuşum üzerine terli terli rüzgar yemişim gibiyim. Bacak arasındaki kemiklerim sızlıyor böyle değişik birşey. Keyfimi de kaçırıyor haliyle.
Ben sürekli olarak 2 haftada bi çağırıyorum bi abla . 500 tl ama ben uzun süredir çağırdıpım için 500 yapıyorum sana demişti yılın başında yani çok normal bence şuan 700Kızlar tam da temizlik konusu açılmış denk geldi bugün canım sıkkın bu konuda. Artık iş yaparken gerçekten zorlanıyorum eğilip kalkmak zor ayakta da çok duramıyorum tabanlarım şişiyor acıyor cidden. Evin döküntüsü anca topluyorum yemek yapmaya çalışıyorum ama cidden yetişemiyorum artık.
2 haftada bir birini çağırayım dedim en azından camları, duşakabini, fırını falan silsin diye, 700 lira fiyat verdilerpiyasasını da bilmiyorum sizce nasıl ücret bana fazla geldi. Bu kadın daha önce balkon camları için gelmişti memnun kalmıştım, evin içine rast gele bi insan da çağırmak istemiyorum kafam karıştı iyice.
İnsallah canımAnladim canim hicbirimiz yasamayalim inşallah
Tüm söylediklerinde haklısınEvet yolculuktan kaynaklı olumsuz bir şey yaşansa vicdan azabından ölürüm zaten eşimin de çenesinden duramam . Biz de dediğin gibi artık haftam ilerlemiş olacak ondan ramazanda gidelim kurbanda riske atmayız demiştik. Ama insanin gönlü kalıyor işte. Aile evimde 25 yaşına kadar yaşadım ama kendi evime gelince ohh mis diyorum nasıl huzur doluyorum .rahat da edemem onu da biliyorum . Kafam karıştı benimde .oturalım oturduğumuz yerde en iyisi. Doğumdan sonra Bi plan fln kurarız olmazsa hem tatil gibi değişiklik olur tüm stresleri atmis oluruz .doğumdan önce giderken ayrı Bi stres dolup gelmek de var
Offf bende de aynı durum var . Giderek daha da zorlaşacağını düşününce moralim bozuluyor. Ev mutfak dağınık olunca da geriliyorumKızlar tam da temizlik konusu açılmış denk geldi bugün canım sıkkın bu konuda. Artık iş yaparken gerçekten zorlanıyorum eğilip kalkmak zor ayakta da çok duramıyorum tabanlarım şişiyor acıyor cidden. Evin döküntüsü anca topluyorum yemek yapmaya çalışıyorum ama cidden yetişemiyorum artık.
2 haftada bir birini çağırayım dedim en azından camları, duşakabini, fırını falan silsin diye, 700 lira fiyat verdilerpiyasasını da bilmiyorum sizce nasıl ücret bana fazla geldi. Bu kadın daha önce balkon camları için gelmişti memnun kalmıştım, evin içine rast gele bi insan da çağırmak istemiyorum kafam karıştı iyice.
Bugun kontrol vardi. Nstde hafif agrilar cikti. Doktor bi telaslandirdi eger hissediyorsan agri sanci ciger gelistirici yapalm serum takalm diye. Hissetmedgmi soyledim. Haftaya kontrole cagirdi bidaha. Ama dr öyle dedi ya sanki aksamdan beri vajinamda agri var psikolojikmen galiba bilemiyorum. Düne kdr bisey hissetmiyodum.Noldu neyin var
Valla artık oram ağrıyor buram ağrıyor demekte istemiyorum. Kmlerce koşmuşum üzerine terli terli rüzgar yemişim gibiyim. Bacak arasındaki kemiklerim sızlıyor böyle değişik birşey. Keyfimi de kaçırıyor haliyle.
Bebeğim inşirah oku kalbine bir ferahlık gelsin psikolojik olarakta etkilendiysen ve ağrın varsa onu da geçirir. Esenlik gelir kalbine. Hiç sıkma sen canını. Bence gerçekten normal. Artık doğum yaklaşıyor vücutta buna evriliyor. Serviks bile kısalmaya başlıyor biliyosun. Bende doğum sancısının normalde hissettiklerimizden farklı olacağını düşünüyorum. O yüzden ciddi birşey olsa kesinlikle ya ağrırdı ya da içgüdüsel hissederdin. Ben bu bacak arası ağrısını sordum. Doktorda normal artık baskı yapıyordur dedi. Bazen aşırı şiddetli bazen de hafif. Ayrılamam inat ettim. Bebeğimle sonrasında vakit geçirmek istiyorum. Birde evde bunalıp daha kötü olmaktan korkuyorum. Tüm arkadaşlarım çalışıyor. Burda ailelerimiz de yok. Evde kokarım yeminle. Ruhum bunalır. Hem işten şikayet edip yorulup hem de çalışıcam diye diretmem saçma biliyorum ama ne bileyim Bahar ne geliyorsa hayırla mutlulukla sağlıkla gelsinBugun kontrol vardi. Nstde hafif agrilar cikti. Doktor bi telaslandirdi eger hissediyorsan agri sanci ciger gelistirici yapalm serum takalm diye. Hissetmedgmi soyledim. Haftaya kontrole cagirdi bidaha. Ama dr öyle dedi ya sanki aksamdan beri vajinamda agri var psikolojikmen galiba bilemiyorum. Düne kdr bisey hissetmiyodum.
Bacak arasi benimde agriyan yer canim. Vajinanin iki yanindaki yerler agriyor baldir arasi felan. Seni boyle gormek iyi olmadi.erkenden ayrilmak istemessn dimi? Hani sicaklarda geldi ya dahada bunaltti seni
Ayrılmak istemiyorum dayanabildiğim kadar dayanacağım. İnşallah 37+0 a kadar dayanırım. Bunun iki sebebi var birisi 5 hafta daha evde bebeğimle kalırım. Diğeri ise bakma ben şimdi sızlanıyorum, yoruluyorum ama işkolik bir insanım. Evde zaman 2 gün geçer 3. Gün bunaltılarım başlar. Arkadaşlarım çalışıyor ailelerimiz de burada değil. İyice eve kapanıp mutsuz olmaktan korkuyorum. Çünkü raporluyken öyle oldu. Gerçi belim çok kötüydü istesem de çıkamazdım ama yine de korkutuyor beni daima evde olma riski.32 de ayrıl en iyisi sıcaklarda daha da kötü olacak
Benimde yakınımda yardım edebilecek kimse yok, bu zamana kadar tek başıma idare ettim ama bazen şey diyorum herşeyi üstlenirsem eşim ne ara bişeylere el atacak. En azından cam dolap silme işlerini birine kilitlemek lazımBen de tam niyetleniyorum.cagirayim.diye sonra bir güç geliyor kendim yapicam ..
Aynısı karnıma ağrı sızı giriyor.
Bişeyin piyasasını Uzun süre takip etmeyince yeni fiyatlar bi şok etkisi yaratıyor tabiBen sürekli olarak 2 haftada bi çağırıyorum bi abla . 500 tl ama ben uzun süredir çağırdıpım için 500 yapıyorum sana demişti yılın başında yani çok normal bence şuan 700
Bende takıntılı sayılırım evin döküntüsünü toplamaktan temizliğe sıra gelmiyor, temizlik yapsam yemek yapmaya halim kalmıyor. Çocuk olunca nasıl yetişicem diye stres olmaya başladım şimdiden. O yüzden kalıcı bi düzen oturtmak istiyorum doğuma kadarOfff bende de aynı durum var . Giderek daha da zorlaşacağını düşününce moralim bozuluyor. Ev mutfak dağınık olunca da geriliyorum((
Ben olsam gitmezdim canım, çünkü giderken stres olacaksın, gittiğinde de bi sürü soru, açıklama yapacaklar, sen yapmaya çalışacaksın falan ayy ben uğraşmak istemediğim için gitmezdim. Ama çağırdıkladında, normal davranıp tatlı bir şekilde haftamın ileri olduğunu, hareketlerimin kısıtlı olduğunu falan söylerdim. Bundan sonra da kimseye organizasyon falan yapmazdım naparlarsa yapsınlar. Bozuşmam da tabii normal davranırım zaten iş yerinde içten samimi dostluk zor, iş biter herkes hayatına devam unutur.Geçen gün izne ayrılırken herkese kesilen pasta bana kesilmedi diye bahsetmiştim. Evde ağlayınca eşim çok üzülmüş. İş yerimden bir arkadaşıma mesaj atmış. " O size şöyle şöyle yapmıştı doğumunuzda bunu yaptı doğum gününüzde şunu yaptı. Çok Vefalı arkadaşlarmışsınız karşılığını bu şekilde mi verdiniz burdan benm ağırıma gitti umarım içiniz rahattır " tarzı bir şeyler yazmış ben sonradan öğrendm yazdığı için kızdım mahçup ettin onlara karşı dedim ama dayanamadım ağrıma gitti dedi. Şimdi sürekli beni arıyolarlar nolur x mekana gel gelmezsen bir daha asıl biz konuşmayız falan diye. Ama ben bu şekilde olan birşeyi istemiyorum. Müsait değilim dedim. keşke atmasaydı böyle bir mesaj. Şimdi bir yer ayarlamışlar çağırıyorlar . Gitsem bir türlü gitmesem bir türlü oldu zorla yaptırmış gibi
Deme kiz öyle , üzülürüz bakpozitifbiri nazar değdi çeneme
İçime kapandım kuzum ben biraz. İşyerinde çok yoruluyorum. Kaldı 36 iş günüm.
Valla dayanmayi düşünüyorum canım kontrol olmuş 450 TLpozitifbiri baya olmuş ben olsam dayanamam giderim pozittifim kanına girmek gibi olmasinda
Haftaya doktoruma sorarim magnezyumu 2 ye cikarim mi diye bakalim bana iyi geliyor cidden
Kuzum canım , bı silkelen hele, yakıştıramadım böyle sana. Bak hepimizin biryerleri ağrıyor , inan nefes alamıyorum midemde ejderhalar alev atıyor ama napak yani dogurunca hepsi puuufff diye uçup gidecek biliyorsunNoldu neyin var
Evet canım o açıdan ev kötü ben çalışırken en azından hareket edebiliyordum git gel. Şimdi eve kapandım çıkasım yok mayıştım ve zaman geçmiyorAyrılmak istemiyorum dayanabildiğim kadar dayanacağım. İnşallah 37+0 a kadar dayanırım. Bunun iki sebebi var birisi 5 hafta daha evde bebeğimle kalırım. Diğeri ise bakma ben şimdi sızlanıyorum, yoruluyorum ama işkolik bir insanım. Evde zaman 2 gün geçer 3. Gün bunaltılarım başlar. Arkadaşlarım çalışıyor ailelerimiz de burada değil. İyice eve kapanıp mutsuz olmaktan korkuyorum. Çünkü raporluyken öyle oldu. Gerçi belim çok kötüydü istesem de çıkamazdım ama yine de korkutuyor beni daima evde olma riski.
Geçmiş olsun bende geçen göğsüme ve elime kaynar su doktum bpanten sürdümKızlar ya elimi yaktım silverdin kullanabiliyor muyum ? Bilgisi olan var mı ? İnternette son zamanlarda kullanmayın yazıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?