2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Evet canım o açıdan ev kötü ben çalışırken en azından hareket edebiliyordum git gel. Şimdi eve kapandım çıkasım yok mayıştım ve zaman geçmiyor
İşte canım bundan korkuyorum bide ben evde kalınca aile birliğimiz zedeleniyor hdjdj işyerinde deşarj oluyorum kocam beye sarmıyorum hdjdj bakalım gittiği yere kadar. Tabiiki kendimi ve bulutu riske atmam ayrılmam gerekirse erken ayrılırım ama gitmek yorsa bile iyi gelecek.

Sirkelenemiyorum Pozitif, sadece ağrılar da değil yine buna şükür ikimizinde sağlığı yerinde ruhum böyle bir çöküşte hormonlarım mı tavan yaptı ne yaptı bilmiyorum jdjddj

Kızlar bugun komşumda gördüm zaten geçenlerde de bakmıştım bügün canlida görünce çok hoşuma gitti hem uygun fiat hem geniş kizi ile oğlunun arasında 2 yaş gar ayni ben gibi oglu şimdi 1 kizi 3 yaşında olacak bende mi böyle birşey alsam arabasız zor olacak ekiz arabasi içinde çok gereksiz diye duşunuyorum nasil olsa kizim buyuyor ve okadar para boşa vermek istemem

Eklentiler

• F264D22D-8D65-463C-A1FA-8CB5E7D00B49.webp
    39,1 KB · Görüntüleme: 76
Bence çok güzel bir olay bu. Ancak kullanışlı olur mu bilemedim. Kızın biraz daha büyük bebekle zarar vermeden oturabilir mi? Uysal bir çocuksa atlama zıplama huyları yoksa çok mantıklı

Bence çok güzel bir olay bu. Ancak kullanışlı olur mu bilemedim. Kızın biraz daha büyük bebekle zarar vermeden oturabilir mi? Uysal bir çocuksa atlama zıplama huyları yoksa çok mantıklı
Çok uysal başka cocukların ağladığı görüce yaşlarını siler sakinleştirmeye bile çalışır komşumun kilerini görünce çok tatlı gözüktüler gözüme hem içinde geniş karşılıklı otururlar

Eklentiler

• F0676167-A1EB-41DF-8294-2841C3154EF8.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 68
Bence müthiş birşey sarışın. Çok rahattır ikisini de rahatlıkla kontrol edersin. İkiz arabaları kısa süreli kullanılır. Kızın daha büyük olduğu için. Hemde kardeşiyle aynı yerde durmaktan hoşlanırsa daha uzun süre binebilir kızın. Maşallah kızına allahım kalbi gibi güzel naif değer bilen sevebilen insanlarla karşılaştırsın her daim

Hepi topu 4 kg almışım arkadaşlar bunca zamandır. Zaten bulut 1.5 kilo, plesentası memesi kan hacmi hadi 1 kg da onlar olsun ben toplam 1.5 kg almışım. Olan sadece 1 tişörtüm kaldı hu hafta itibariyle. Hayır bu nasıl oldu? Bu şişkinlik nasıl bir şişkinlik. Pantolonun iç kenarlarında dikişler varya az önce çıkarttım pantolonun yemin ederim 2 cm boşluk oluşturmuş bacağımda. Su içiyorum, protein ağırlıklı besleniyorum. Ne çok hareketli ne çok hareketsizim. Tuzu abartmıyorum. Bu şişkinlik nereden geldi ya. İyiki pijama va almamışım.

Amin inşallah festiciğim Bende öyle düşündüm kesinlikle bundan alacağım.

Amin inşallah festiciğim Bende öyle düşündüm kesinlikle bundan alacağım.
Bide küçülüyor sanırım baya katlayınca hantal gibi de durmuyor bence de kız bende olsam alırdım bide sen çok aktifsin pazar market vs onları bile koyarsın ufaklık azıcık büyüyünce hdjdj her yönden kullanırsın. Ben beğendim

Bende öyle hiçbir şey olmuyor eski elbiselerimi giyerim dedim göğüs kısmından öyle bir sıkıyor Kİ nefes alamıyorum alışveriş şart oldu küçük çaplı

Bende öyle hiçbir şey olmuyor eski elbiselerimi giyerim dedim göğüs kısmından öyle bir sıkıyor Kİ nefes alamıyorum alışveriş şart oldu küçük çaplı
Keyfim kaçtı ya. Demek ki mazallah 20-25 kg alsam kapılardan geçemeyecektim. Yapıcaz mecbur ama şimdi bedenim ne oldu bilemiyorum ki.

Kızlar ya benım bacaklarım değil de bildiğimiz ayaklarım ağrıyor üstündeki kemikler altı parmaklarım bile neden olur ki
Canım doğum yaklaştıkça vücut yavaş yavaş kendini hazırlıyor. Relaksin hormonu üretiliyor. O da kasları gevsetiyor kemikler vs ağrı yapıyor. Benim de bugün hamilelik güncellemesi geldi. Arka baldirlarim spor yapmış gibi hamlamis hayır ne alaka dimi spor yok merdiven in çık yok. Acaip hareketsiz halde olduğum halde. Bir de çok tahammulsuzum. Birilerini dovesim var ya da bağırıp cagirasim var bu nerden geldiyse sabırsız ve tahammulsuzum

Sirkelenemiyorum Pozitif, sadece ağrılar da değil yine buna şükür ikimizinde sağlığı yerinde ruhum böyle bir çöküşte hormonlarım mı tavan yaptı ne yaptı bilmiyorum jdjddj
Tamam azcik bunal ama sonra düzel bak söz mü

Niyetim o yönde bebeğim jdjd

Âmin canim âmin...tabikide sen kendini en iyi taniyansin. Nasil sana uyacaksa öyle yap tabikide kendini yormada canim evet dogum yaklastikca normalmis canim elimde olmadan bi panikledimde yarin Allahin izniyle bol bol insirah ve dua dinleyecegim. Bayadir ihmal ettim rahatlatir cidden.

Keyfim kaçtı ya. Demek ki mazallah 20-25 kg alsam kapılardan geçemeyecektim. Yapıcaz mecbur ama şimdi bedenim ne oldu bilemiyorum ki.
ben 25 aldım valla gerçekten de geçemiyorum kapılardan

Pozitifim yazdigini okuyunca bu ben diyorum ya. Bence ayni dogurcaz senle guncellemelerimiz hep ayni zamanda oluyor baldir benimde. Hani hamlarsin ve merdiven cikarken bi agri olur ya o.agriyi yururken yasiyorum

Bakalım bebeğim kısmet. Çok normal analık böyle bir şey. Ama allahın izniyle birşeyin olmayacak sağlıkla kucağına alacaksın oku oku bize de oku

Canim bende tuzsuz beslenen ve cidden evde olsamda cok hareketli bi insanim. Suan parmaklarim dolma gibi oldu. Ayak bileklerim şiş. Normal bence son ay bu şişlerimiz. Maşallah kilo iyi almissin dogumdan sonra fıss diye inersin sen eski haline hemen dönersin ne güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…