- 19 Ekim 2021
- 1.956
- 4.516
- 83
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #37.441
Ben de 3 ay aldım bu tulumları canımBen yenidoğan biri onlu biri beşli üç takım aldım. 3-6 ay da 5 tane tulum ve bir kaç pantolon üst almıştım. Ablam da 3-6 ay en az 4-5 tane tulum daha al dedi. İnsanın sık sık çamaşır yıkamaya fırsatı olmuyor dedi. Kıyafet çokluğu sana kolaylık sağlar dedi. Bir de bebeklerin günde iki defa üst değişmesi gerekebiliyormuş. Ama annem de diyor ki çok almana gerek yok, Ben gelince sana yıkarım diyor.. ben yine de aldım:)
Ahahah benim annem de aynısını diyor ben gelince yıkarım sanki elinde yıkıcakBen yenidoğan biri onlu biri beşli üç takım aldım. 3-6 ay da 5 tane tulum ve bir kaç pantolon üst almıştım. Ablam da 3-6 ay en az 4-5 tane tulum daha al dedi. İnsanın sık sık çamaşır yıkamaya fırsatı olmuyor dedi. Kıyafet çokluğu sana kolaylık sağlar dedi. Bir de bebeklerin günde iki defa üst değişmesi gerekebiliyormuş. Ama annem de diyor ki çok almana gerek yok, Ben gelince sana yıkarım diyor.. ben yine de aldım:)
Anladım canım. Pozitifte üyelik iptali yazıyorHayır. İkisi farklı şeyler canım. Tek ayak cezası yazıyorsa ban yemiş/ceza almış. Üyelik iptali yazıyorsa üye hesabını kapatmış demek oluyor. Kim üyelik iptali yapmış ki?
Ahhh annem uzakta keşke yakın olsaydıAhahah benim annem de aynısını diyor ben gelince yıkarım sanki elinde yıkıcakanneanne işte
Guzel ve rahat duruyor cnm olur bence kac kilosunHastane için şöyle bir pijama aldım kızlar umarım üstüme olur.
En son 72 ydim geçen hafta canımGuzel ve rahat duruyor cnm olur bence kac kilosun
Bende bir 10 lu hastane çıkışı 2 alt üst takım yeni doğan aldım. Görümcem de bir 5 li takım almış. 4 tane 3-6 ay tulum aldım. 8 tane zıbın aldım. Ama çok az gibi geliyor. Biraz daha alacağım sanırımBugün tulumlarımız geldi 5 tulum yeterli olur mu sizce ?
2 3 tane daha alt üst takım alabilirsin benceBende bir 10 lu hastane çıkışı 2 alt üst takım yeni doğan aldım. Görümcem de bir 5 li takım almış. 4 tane 3-6 ay tulum aldım. 8 tane zıbın aldım. Ama çok az gibi geliyor. Biraz daha alacağım sanırım
Zaten dogumda karnin inecek cnm olur her türlüEn son 72 ydim geçen hafta canım
Doğuma kadar kilo alırım yine diye 2xl aldım
Ahh biz o hatayı yeğenimde yaptık. Kış bebesi olmasına rağmen hastane odası o kadar sıcaktı ki bizde kat kat giydirince isilik olmuştu yavrucak. Tedbirli gidip oda sıcaklığına göre giydirmek lazım benceBen ilk kızı ağustos 24 ye doğurmuştum. 10lu çıkış verdim odaya çocuk geldi o akşam öyle kaldı ertesi günü kısa kollu zıbın mini çorapla doktoru karşıladık doktor bana aferin seni tebrik ediyorum kay kat giydirmediğin için demişti.
Ben mağazadan aldım çoğu şeyden pişman oldum çünkü anlık karar verip kıyaslama yapamadan almış oluyorsun. Ama internetten alınca öyle mi sepetime ekliyorum 2-3 gün yorum bakıp kıyaslıyorum vazgeçmemiş olursam alıyorum.Kızlar ben de yazamadım kaç gündür malum uçak yolculuğu evime geldim temizlik yerleşme falan okuyamadım yazdıklarınızı.
Yavaş yavaş evimi temizliyorum 2 senedir oturmuyorduk içinde çünkü.
Bir yandan da bebeğe alışverişe başladım internetten alıyorum herşeyi kendime de aynı şekilde.
Çünkü hiç enerjim yok alışverişe çıkmaya eşim de yok zaten yanımda kayınvalidemle de çıkmak istemedim
Hsjsjjs ay adım çıktı yeminle. Yavrum ben ona buna sarmıyorum orlarda jdj fikirlerimi beyan ediyorum. Kk ya ağır geliyorFestiiii senin bi gidip bdv'de birilerine sarıp banlanman lazım seni ancak o toparlar
Ay kadın grupta harika bi yöneticilik yaptı.Bilgilerimizle uğraştı ,merak etti yazdı sürekli.Çok üzüldüm ceza almasına.kim neden şikayet etti acaba o kadar emeği vardı burdan biri değildir diye düşünmek istiyorum amaözleyeceğim kendi adıma
Bende bir 10 lu hastane çıkışı 2 alt üst takım yeni doğan aldım. Görümcem de bir 5 li takım almış. 4 tane 3-6 ay tulum aldım. 8 tane zıbın aldım. Ama çok az gibi geliyor. Biraz daha alacağım sanırım
Ben hep patikli almışım bi de, birazda patiksiz alayım diyorum ayağın çıkartırsak diye2 3 tane daha alt üst takım alabilirsin bence
36 al bence daha rahat olurMerhaba kızlar doğum sonrası iç çamaşırı için ne aldınız? Şimdi benim basenim dar en küçük beden giyiyorum normalde, düşük bel olduğu için hala aynı giyiyorum. Ama depend felan takcaz yüksek bel almalıyım sanırım. Şimdi yine en küçük beden 34 mü alsam 36 beden mi alsam sizce şu modellerdenkafam karıştı
Evet patiksiz de al çünkü büyüdükçe sığmıyorlar patiklilereBen hep patikli almışım bi de, birazda patiksiz alayım diyorum ayağın çıkartırsak diye
Düğmeli daha iyi olur hastane için ve daha sonrası için deBir de şu pijama takımı rengi çok mu koyu olur hastaneye yedek alsam, ve önden düğmeli mi tercih etmeliyim emzirme için bilemedim kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?