2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Ben de 3 ay aldım bu tulumları canım
Bir onlu iki beşli hastane çıkışım da var
Zaten kurutma makinesine atarım ihtiyaç oldukça da
Ayrıyeten 5 tane de altlı üstlü takımları var
Kısa kol sıfır kol zıbınlar falan da aldım
Geldikçe çeker atarım buraya

Ahahah benim annem de aynısını diyor ben gelince yıkarım sanki elinde yıkıcak anneanne işte

Bugün tulumlarımız geldi 5 tulum yeterli olur mu sizce ?
Bende bir 10 lu hastane çıkışı 2 alt üst takım yeni doğan aldım. Görümcem de bir 5 li takım almış. 4 tane 3-6 ay tulum aldım. 8 tane zıbın aldım. Ama çok az gibi geliyor. Biraz daha alacağım sanırım

2 3 tane daha alt üst takım alabilirsin bence

Ahh biz o hatayı yeğenimde yaptık. Kış bebesi olmasına rağmen hastane odası o kadar sıcaktı ki bizde kat kat giydirince isilik olmuştu yavrucak. Tedbirli gidip oda sıcaklığına göre giydirmek lazım bence
Ben mağazadan aldım çoğu şeyden pişman oldum çünkü anlık karar verip kıyaslama yapamadan almış oluyorsun. Ama internetten alınca öyle mi sepetime ekliyorum 2-3 gün yorum bakıp kıyaslıyorum vazgeçmemiş olursam alıyorum.

Canım benim aklıma tek birşey geliyor, ama bunu kadınlar kulubunun nasıl bir algoritması varda nasıl tespit etti bilemiyorum, yani şikayet üzerine değil bence büyük ihtimal (konuyu bilmiyorum ama bir ara burda da konuşulmuştu, bazı şeyler yapınca ceza alabileceğimiz bir konu vardı onunla ilgili diyim sen anla ne kadar gizemli konuştum kendi bildiğim konuyu ben bile anlamadım)

Canım aslında yeteri kadar almışsın,
şöyle diyim benim kız çok kusmuklu bir çocuktu emzirdin gaz çıkartırken fena ağızdan çıkartırdı o nedenle bir kaç tane örtüm vardı gaz çıkaracağım zaman omzuma sererdim ne onun üzeri ne benim üzerim kirlenirdi, hadi diyelim kirlendi havalar sıcak olacak hızlı programa attım diyelim öğlen yıkasan akşama kurur bebekler çok hızlı büyüdüğü için inan çoğu şeyi girdirmediğin bile olacak

Merhaba kızlar doğum sonrası iç çamaşırı için ne aldınız? Şimdi benim basenim dar en küçük beden giyiyorum normalde, düşük bel olduğu için hala aynı giyiyorum. Ama depend felan takcaz yüksek bel almalıyım sanırım. Şimdi yine en küçük beden 34 mü alsam 36 beden mi alsam sizce şu modellerden kafam karıştı

Eklentiler

• IMG_3897.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 100
Bir de şu pijama takımı rengi çok mu koyu olur hastaneye yedek alsam, ve önden düğmeli mi tercih etmeliyim emzirme için bilemedim kızlar

Eklentiler

• IMG_3896.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 92
36 al bence daha rahat olur
Ben yüksek bel kilot emzirme sütyeni emzirme atleti aldım iç çamaşırı olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…