2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Herkes aynı fikirde olsa dünya yaşanabilir bir yer olmazdı benceSizinle aynı fikirde olmayan, aynı şeyi düşünmeyen, hissetmeyen insanları neden kötü ilan ediyorsunuz ki

Herkes aynı fikirde olsa dünya yaşanabilir bir yer olmazdı benceSizinle aynı fikirde olmayan, aynı şeyi düşünmeyen, hissetmeyen insanları neden kötü ilan ediyorsunuz ki
O şikayet eden gibiler yüzünden dünya yaşanılabilir bir yer değil. Bazı konularda doğru yanlış bellidir, o hareketin yapılma sebebi belliydi, istemeyen de katılmazdı. Böyle bir şeyi şikayet eden birisi kötüdür evet.

bende ağır bir şey demek istemiyorum. hepimiz arkadaşız hatta dostuz sanmıştım, demek ki değilmişiz.

Kuralları çiğneyen birinin şikayet edilmesi kadar doğal bir şey yok diye düşünüyorum.

Kuralları çiğneyen birinin şikayet edilmesi kadar doğal bir şey yok diye düşünüyorum.
:) bisi dicem agustos annelerine üye misiniz yani listede kayitli birimiydiniz sizi hic hatirlamiyorumda cok nadir buraya geliyorsunuz sanirim. Ama herseye aşinasiniz masallah

Ben sezeryan oldum ve ismini tam bilmiyorum ama kilot şeklinde olan bezlerden almıştım normalde s bedenim karnımı ve dikiş olacağını düşünerek büyük beden almıştım
Hasta bakıcı giydirirken bu bezleri çok seviyorum iyiki bunu almışsın dediğini hatırlıyorum

Evet cnm ben sezeryanda depent giyemedim yapıştı yarama hemşire normal bebek bezi koymustu evime giderken

Pilav benim şekerimi çok çıkarıyor, tamamen kesmek zorunda kaldım. Patatesle birlikte çok fazla gelmiş bence.
Aslında ben de normalde çok yemiyorum bazen hafta da bir falan ama ölçümlerin 3-5 dk içinde çok değişik çıkması çok şaşırttı sabahtan 120 yi geçmeyen şekeri 190 görünce korktum biraz. 50 lik taramada 114 çıkmıştı normalde sorunum yok ama olcmeyince bilemiyor insan. En iyisi var gibi diyet yapmak sanırım.

Kabak kavurma çok severim acı yesil biberli domatesli soğanlı yanina kefir sen ne yedin bacım
Ben arkadaşa yazdım ama alintilayamamistim şekeri yüksek çıktığı için

:) bisi dicem agustos annelerine üye misiniz yani listede kayitli birimiydiniz sizi hic hatirlamiyorumda cok nadir buraya geliyorsunuz sanirim. Ama herseye aşinasiniz masallah
Grupta olduğuma göre üyeyim ama listeye eklenmeyi tercih etmedim. Nadir gelmiyorum, nadir yazıyorum ama hep buralardayım haliyle aşinayım

Dün bizim Metehan ile görüş günümüzdü böbrekte büyüme var erkek bebeklerde oluyor takma sakın dedi ama ben biraz dun taktım kafaya 7mm olmuş
1622 kg 40 cm boyu
Herşey yolunda inşallah sağlıklı şekilde kavuşuruz yavrularımıza buyrun vesikalık tabi hemen buzdolabında yerini aldı

Eklentiler

• 20230609_213622.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 62
Ay inanmıyorum şok oldum şuan bizimde Umay Verâ isimli hastane çıkışını yaptırdım yarın kargoya verilecek cidden şok oldum aynı zamanlarda doğum hemde aynı isim ikinci isim bile aynı Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin benim araştırmalarımda da Umay'ın anlamı çocuklari ve hayvanları koruduğuna inanılan melek bazı yerlerde de tanrıça diye geçiyor benim cevremdekiler bu tanrıça kelimesini bildikleri için dediler halbuki ben hep melek şeklinde söyledim benim içinde kötü değil Allah'ın izniyle kızımın adı Umay Verâ olacak. Verâ da günahlardan sakınan demek çok hoşuma gidiyor yıllardır hep hayalimizdi eşimle şükür istedigimiz isimleri koyuyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…