- 25 Temmuz 2022
- 144
- 356
- 33
- 34
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #37.521
Herkes aynı fikirde olsa dünya yaşanabilir bir yer olmazdı benceÇok yanlış bir bakış açısı bence. Eğer benim öğrendiğim sebepten ceza aldıysa , evet kurallara göre yasak olabilir ama grupta kayıp yaşayanlarımız erken doğum yapanlar oldu, hepimiz birbirimizi merak ettik. Pozitifin gayet iyi niyetli yapılmış bu hareketini üst üste şikayet etmek için kötü biri olmak gerekiyor direkt. Anne grupları forumun geri kalanından farklı diye düşünüyordum, burada birbrimizin dert ortağı oluyoruz, demek ki böyle düşünmeyen hissetmeyen insanlar da varmış aramızda. Çok yazık..
Aradigim yorum. Bence de ped daha iyi degil mi, depend k. cok zor bence de sezaryanlaBende böyle düşünüyorum. Sezaryen olursam eğil kalk onu değiştirmek çok zorlar.
O şikayet eden gibiler yüzünden dünya yaşanılabilir bir yer değil. Bazı konularda doğru yanlış bellidir, o hareketin yapılma sebebi belliydi, istemeyen de katılmazdı. Böyle bir şeyi şikayet eden birisi kötüdür evet.Herkes aynı fikirde olsa dünya yaşanabilir bir yer olmazdı benceSizinle aynı fikirde olmayan, aynı şeyi düşünmeyen, hissetmeyen insanları neden kötü ilan ediyorsunuz ki
bende ağır bir şey demek istemiyorum. hepimiz arkadaşız hatta dostuz sanmıştım, demek ki değilmişiz.bazı insanlar böyle ufak seylerden tatmin oluyorlar ne yazikki canim...Vardir böyle huzursuz ici icini kemiren haset tipler..ne yazik ki hamile grubu oldugu icin daha agir konusamicam. Ama yazik boş beleş seylerle uğrasacak kadar issiz demekki kendisi ve MUTSUZ.
Kuralları çiğneyen birinin şikayet edilmesi kadar doğal bir şey yok diye düşünüyorum.O şikayet eden gibiler yüzünden dünya yaşanılabilir bir yer değil. Bazı konularda doğru yanlış bellidir, o hareketin yapılma sebebi belliydi, istemeyen de katılmazdı. Böyle bir şeyi şikayet eden birisi kötüdür evet.
şikayet eden sizsiniz herhalde bu kadar ateşli savunduğunuza göre.Kuralları çiğneyen birinin şikayet edilmesi kadar doğal bir şey yok diye düşünüyorum.
Ay bi ben öğrenmedim banada yazınKızlar pozitif neden ceza aldı, bilen biri bana yazabilir mi özelden lütfen? Ceza alacak hiçbir yazısı yok ki çatladım meraktan
Öğrendim
Ben veya bir başkası ne fark eder? Ayrıca ateşli savunmuyorum. Sadece gayet sakin şekilde fikrimi beyan ediyorum, tıpkı sizin gibişikayet eden sizsiniz herhalde bu kadar ateşli savunduğunuza göre.
:) bisi dicem agustos annelerine üye misiniz yani listede kayitli birimiydiniz sizi hic hatirlamiyorumda cok nadir buraya geliyorsunuz sanirim. Ama herseye aşinasiniz masallahKuralları çiğneyen birinin şikayet edilmesi kadar doğal bir şey yok diye düşünüyorum.
Ben sezeryan dogumda hasta bezi almistim. O zaman yoktu galiba bu depend k. Ama hic kullanmadim. Hastanede gazli bez gibi bisey koyuyorlar. 1-2saate bir gelip degistiriyorlardi. Sonrasinda kalin pedlerden kullandim. Simdi lohusa pedi ve kalin gece pedlerinden aldim. Sezeryan olanlar bu depend kulotu giyemez herhalde dikislerden dolayi. Ben de kararsiz kaldim. Bilen birileri aydinlatabilirse cok iyi olur.
Kabak kavurma çok severim acı yesil biberli domatesli soğanlı yanina kefir sen ne yedin bacımAkşam yemeğinde ne yediniz
Evet cnm ben sezeryanda depent giyemedim yapıştı yarama hemşire normal bebek bezi koymustu evime giderkenBen sezeryan dogumda hasta bezi almistim. O zaman yoktu galiba bu depend k. Ama hic kullanmadim. Hastanede gazli bez gibi bisey koyuyorlar. 1-2saate bir gelip degistiriyorlardi. Sonrasinda kalin pedlerden kullandim. Simdi lohusa pedi ve kalin gece pedlerinden aldim. Sezeryan olanlar bu depend kulotu giyemez herhalde dikislerden dolayi. Ben de kararsiz kaldim. Bilen birileri aydinlatabilirse cok iyi olur.
Aslında ben de normalde çok yemiyorum bazen hafta da bir falan ama ölçümlerin 3-5 dk içinde çok değişik çıkması çok şaşırttı sabahtan 120 yi geçmeyen şekeri 190 görünce korktum biraz. 50 lik taramada 114 çıkmıştı normalde sorunum yok ama olcmeyince bilemiyor insan. En iyisi var gibi diyet yapmak sanırım.Pilav benim şekerimi çok çıkarıyor, tamamen kesmek zorunda kaldım. Patatesle birlikte çok fazla gelmiş bence.
Köfte pirinç pilavı patates yedim canımKabak kavurma çok severim acı yesil biberli domatesli soğanlı yanina kefir sen ne yedin bacım
Şeker ölçümü yapanlar arkadaşlar yardım lütfen.
Gecen hafta kontrolde amniyon sıvısının fazla olduğu söylendi. Bebekte bir sorun gözükmüyor ve 50mg tarama yaptırmıştım 3-4 hafta önce onda da bir sorun yoktu. Doktorum önlem amaçlı bugün kan şekeri takibi yapmami istedi. Çıkan sonuçlar sabahtan çok iyiyken akşam yemeğinden sonra çıldırdı. İşin garibi 2.saat tokluk 1.saatten fazla çıktı arada hiçbir şey yememe rağmen. Ben de bir kaç ölçüm daha aldım bu seferde çok farklı sonuçlar çıktı makina da sıkıntı mı var acaba sizde de böyle olduğu oluyor mu? Eki Görüntüle 3259168
Ben arkadaşa yazdım ama alintilayamamistimKabak kavurma çok severim acı yesil biberli domatesli soğanlı yanina kefir sen ne yedin bacım
Pilav patates yükseltir tabiKöfte pirinç pilavı patates yedim canımgünlerdir bakla kabak kavurma gibi sebze yemekleri ve yoğurt yiyordum akşamları. Ben kabak kavurmayi saydıklarım yanında bir de yumurtalı severim.
E nolmus bende üstüme alındımBen arkadaşa yazdım ama alintilayamamistimşekeri yüksek çıktığı için
Grupta olduğuma göre üyeyim ama listeye eklenmeyi tercih etmedim. Nadir gelmiyorum, nadir yazıyorum ama hep buralardayım haliyle aşinayım:) bisi dicem agustos annelerine üye misiniz yani listede kayitli birimiydiniz sizi hic hatirlamiyorumda cok nadir buraya geliyorsunuz sanirim. Ama herseye aşinasiniz masallah
Ay inanmıyorumAnlamı kötü derken canım, Anneyi ve bebeği koruyan melek ilahi güç olarak geçiyor ben derinlemesinr bir araştırma yaptımkötü değil ki anlamı. Göktanrı dininde önemli bir karakter Umay.. hatta bir bitirme tezinde de okumuştum .. (google akademiden sende bakıp okuyabilirsin canım) . Bizim buralarda kadınlar toplu yemek yaparken bir iş bereketlensin falan diye hep dua ederler benim elim değil Fatıma annemizin eli diye.. hah aynı durum Göktanrı dinine inanan eski Türklerde de varmış kadınlar bir iş yaparken bizim elimizdem değil onun eliyle bu işi yapıyoruz diye dua edip yaparlarmış. Zaten Türklerin Müslüman olmasının en büyük sebebidir Göktanrı dini ile İslam'ın benzer özelliklere sahip olması.. Umay Vera düşünüyorum yanına canım Vera da Kuran Kerim de geçiyor Ali İmran suresinde anlamı da Takvalı, büyük günahlardan sakınan Müslüman demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?