- 28 Mayıs 2020
- 2.658
- 8.198
- 108
- 32
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #37.501
Sikayet edende azcik cesaret varsa ki sanmiyorum acikca niye neden ettigini yürekli sekilde söylesin kaçak oynamaya gerek yok...sinsi sinsi....derdi neymis arkadaşın!Ben de öfke doluyum. Pozitifbiri ennn başından beri hepimizin her sorununda hep kendi tecrübeleriyle cevap verdi. Adı gibi pozitif bastı tabiri caizse gruba. Artık kim, ne niyetle şikayet ettiyse(ki iyi niyet göremiyorum nerden bakarsam bakayım) mutlu olsun. Kim bilir ne süreli ceza aldı ve ablamız gibi başımızda duran kadıncağızdan haber alamıyoruz sayesinde. Umarım cezası kaldırılır. Ondan haber bekliyoruz.
Birilerinin çok sevildiği için kıskandığını düşünüyorumSikayet edende azcik cesaret varsa ki sanmiyorum acikca niye neden ettigini yürekli sekilde söylesin kaçak oynamaya gerek yok...sinsi sinsi....derdi neymis arkadaşın!
95-110 arası çıkıyor genelde. Şeker yüklemeye gittiğimde 95 çıkmıştı direkt şeker var dendi, şeker yükleme bile yapmadılar yani, ölçümlere başladım direkt.Açlık kaç çıkıyor kuzum? Benim hastanedeki kan tahlilinde 103 çıktı ve doktorum şimdilik bişey önermiyorum ilerleyen haftalarda yine bakarız dedi. Ne diyet ne insülin..
Kesinlikle. Cekememezlik baska bisey degil. Hamile halimizle agrilarimizla sorunlarimizla zor ugrasiyoruz. sikayet edenin baska sorunlari varmis demekki. Gayet boyle seylerle ugrasabiliyorBirilerinin çok sevildiği için kıskandığını düşünüyorum
Bu grupta siyasi, dini vs konular konusulmuyor polemik de olmadi ceza alacak, baska bi konuda mi yazdi da ceza aldi acabaSikayet edende azcik cesaret varsa ki sanmiyorum acikca niye neden ettigini yürekli sekilde söylesin kaçak oynamaya gerek yok...sinsi sinsi....derdi neymis arkadaşın!
Sevinsin şimdi her kimse buyursun meydan kaldıKesinlikle. Cekememezlik baska bisey degil. Hamile halimizle agrilarimizla sorunlarimizla zor ugrasiyoruz. sikayet edenin baska sorunlari varmis demekki. Gayet boyle seylerle ugrasabiliyor
NeymiskiKızlar pozitif neden ceza aldı, bilen biri bana yazabilir mi özelden lütfen? Ceza alacak hiçbir yazısı yok ki çatladım meraktan
Öğrendim
Napmış ki?Kızlar Pozitif'in neden ceza aldığını biliyorum. Bence de kk kuralları gereği yaptığı doğru değildi. Bence biraz uzak kalması onun için de iyi olur
çok ayıp ya, çok çok ayıp yani her naptıysa kaç yıllık üye kadın, iyi niyetten başka ne düşünerek yapmış olabilir yani. sinsi gibi burayı okuyup kıs kıs gülen varsa bu duruma gerçekten ne denir bilmiyorum, hasetten başka bir şey değil.Sikayet edende azcik cesaret varsa ki sanmiyorum acikca niye neden ettigini yürekli sekilde söylesin kaçak oynamaya gerek yok...sinsi sinsi....derdi neymis arkadaşın!
Benim aclik 92, 1.saat tokluk 152. Seker yuklemesi yapmadi, diyet ya da insulin vermedi. Sadece tatli yeme dedi doktorum. Ama yemekten sonra dayanamayip 1-2 parca cikolata yiyorum95-110 arası çıkıyor genelde. Şeker yüklemeye gittiğimde 95 çıkmıştı direkt şeker var dendi, şeker yükleme bile yapmadılar yani, ölçümlere başladım direkt.
bazı insanlar böyle ufak seylerden tatmin oluyorlar ne yazikki canim...Vardir böyle huzursuz ici icini kemiren haset tipler..ne yazik ki hamile grubu oldugu icin daha agir konusamicam. Ama yazik boş beleş seylerle uğrasacak kadar issiz demekki kendisi ve MUTSUZ.çok ayıp ya, çok çok ayıp yani her naptıysa kaç yıllık üye kadın, iyi niyetten başka ne düşünerek yapmış olabilir yani. sinsi gibi burayı okuyup kıs kıs gülen varsa bu duruma gerçekten ne denir bilmiyorum, hasetten başka bir şey değil.
Çok yanlış bir bakış açısı bence. Eğer benim öğrendiğim sebepten ceza aldıysa , evet kurallara göre yasak olabilir ama grupta kayıp yaşayanlarımız erken doğum yapanlar oldu, hepimiz birbirimizi merak ettik. Pozitifin gayet iyi niyetli yapılmış bu hareketini üst üste şikayet etmek için kötü biri olmak gerekiyor direkt. Anne grupları forumun geri kalanından farklı diye düşünüyordum, burada birbrimizin dert ortağı oluyoruz, demek ki böyle düşünmeyen hissetmeyen insanlar da varmış aramızda. Çok yazık..Kızlar Pozitif'in neden ceza aldığını biliyorum. Bence de kk kuralları gereği yaptığı doğru değildi. Bence biraz uzak kalması onun için de iyi olur
Sabah düşük çıkmasına güvenip pilav patates köfte yemiştim ama kızartma değil fırında. Günlerdir sebze yemeği yiyordumAkşam yemeğinde ne yediniz
Ben sezeryan dogumda hasta bezi almistim. O zaman yoktu galiba bu depend k. Ama hic kullanmadim. Hastanede gazli bez gibi bisey koyuyorlar. 1-2saate bir gelip degistiriyorlardi. Sonrasinda kalin pedlerden kullandim. Simdi lohusa pedi ve kalin gece pedlerinden aldim. Sezeryan olanlar bu depend kulotu giyemez herhalde dikislerden dolayi. Ben de kararsiz kaldim. Bilen birileri aydinlatabilirse cok iyi olur.Bildiğim kadarıyla depend külot baya iş görüyor sonra yavaş yavaş ped e geçiliyormuş
Pilav benim şekerimi çok çıkarıyor, tamamen kesmek zorunda kaldım. Patatesle birlikte çok fazla gelmiş bence.Sabah düşük çıkmasına güvenip pilav patates köfte yemiştim ama kızartma değil fırında. Günlerdir sebze yemeği yiyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?