2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Sikayet edende azcik cesaret varsa ki sanmiyorum acikca niye neden ettigini yürekli sekilde söylesin kaçak oynamaya gerek yok...sinsi sinsi....derdi neymis arkadaşın!

Açlık kaç çıkıyor kuzum? Benim hastanedeki kan tahlilinde 103 çıktı ve doktorum şimdilik bişey önermiyorum ilerleyen haftalarda yine bakarız dedi. Ne diyet ne insülin..
95-110 arası çıkıyor genelde. Şeker yüklemeye gittiğimde 95 çıkmıştı direkt şeker var dendi, şeker yükleme bile yapmadılar yani, ölçümlere başladım direkt.

Sikayet edende azcik cesaret varsa ki sanmiyorum acikca niye neden ettigini yürekli sekilde söylesin kaçak oynamaya gerek yok...sinsi sinsi....derdi neymis arkadaşın!
Bu grupta siyasi, dini vs konular konusulmuyor polemik de olmadi ceza alacak, baska bi konuda mi yazdi da ceza aldi acaba

Şeker ölçümü yapanlar arkadaşlar yardım lütfen.
Gecen hafta kontrolde amniyon sıvısının fazla olduğu söylendi. Bebekte bir sorun gözükmüyor ve 50mg tarama yaptırmıştım 3-4 hafta önce onda da bir sorun yoktu. Doktorum önlem amaçlı bugün kan şekeri takibi yapmami istedi. Çıkan sonuçlar sabahtan çok iyiyken akşam yemeğinden sonra çıldırdı. İşin garibi 2.saat tokluk 1.saatten fazla çıktı arada hiçbir şey yememe rağmen. Ben de bir kaç ölçüm daha aldım bu seferde çok farklı sonuçlar çıktı makina da sıkıntı mı var acaba sizde de böyle olduğu oluyor mu?

çok ayıp ya, çok çok ayıp yani her naptıysa kaç yıllık üye kadın, iyi niyetten başka ne düşünerek yapmış olabilir yani. sinsi gibi burayı okuyup kıs kıs gülen varsa bu duruma gerçekten ne denir bilmiyorum, hasetten başka bir şey değil.

95-110 arası çıkıyor genelde. Şeker yüklemeye gittiğimde 95 çıkmıştı direkt şeker var dendi, şeker yükleme bile yapmadılar yani, ölçümlere başladım direkt.
Benim aclik 92, 1.saat tokluk 152. Seker yuklemesi yapmadi, diyet ya da insulin vermedi. Sadece tatli yeme dedi doktorum. Ama yemekten sonra dayanamayip 1-2 parca cikolata yiyorum

bazı insanlar böyle ufak seylerden tatmin oluyorlar ne yazikki canim...Vardir böyle huzursuz ici icini kemiren haset tipler..ne yazik ki hamile grubu oldugu icin daha agir konusamicam. Ama yazik boş beleş seylerle uğrasacak kadar issiz demekki kendisi ve MUTSUZ.

Kızlar Pozitif'in neden ceza aldığını biliyorum. Bence de kk kuralları gereği yaptığı doğru değildi. Bence biraz uzak kalması onun için de iyi olur
Çok yanlış bir bakış açısı bence. Eğer benim öğrendiğim sebepten ceza aldıysa , evet kurallara göre yasak olabilir ama grupta kayıp yaşayanlarımız erken doğum yapanlar oldu, hepimiz birbirimizi merak ettik. Pozitifin gayet iyi niyetli yapılmış bu hareketini üst üste şikayet etmek için kötü biri olmak gerekiyor direkt. Anne grupları forumun geri kalanından farklı diye düşünüyordum, burada birbrimizin dert ortağı oluyoruz, demek ki böyle düşünmeyen hissetmeyen insanlar da varmış aramızda. Çok yazık..

Bildiğim kadarıyla depend külot baya iş görüyor sonra yavaş yavaş ped e geçiliyormuş
Ben sezeryan dogumda hasta bezi almistim. O zaman yoktu galiba bu depend k. Ama hic kullanmadim. Hastanede gazli bez gibi bisey koyuyorlar. 1-2saate bir gelip degistiriyorlardi. Sonrasinda kalin pedlerden kullandim. Simdi lohusa pedi ve kalin gece pedlerinden aldim. Sezeryan olanlar bu depend kulotu giyemez herhalde dikislerden dolayi. Ben de kararsiz kaldim. Bilen birileri aydinlatabilirse cok iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…