2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
pozitifbiri bin bir süre olmamasına çok üzüldüm. Açıkçası belirtmeden geçemeyeceğim. Geçen sene hamileliklerle ilgili olumsuz durumlar yaşadim bu sene her şey yolunda gidecek derken eşimle çok ağır problemler yaşadım o yüzden gruba çok yazamadım ama sürekli takip ettim. benim yol arkadaşım oldunuz ama farkında değilsiniz ki neredeyse yalnız hamilelik geçiriyorum diyebilirim seviliyorsunuz bilin istedim.

İşte şikayet eden kimse gerçekten cok ayıp etmiş isen güçten giremedim şimdi bi girdim pozitifin yokluğunu okudum üzüldüm gercekten o kadar da adi gibi pozitif biriydiki kimseyr ne bi zarari ne bi kötülüğü dokadi aksine Hep bizi rahatlatmaya çalıştı ozman şikayet eden olmamışmi ogunlerde denilmişti zaten ceza alırsın falan diyeki oda zaten yapmamış ti birşey diye biliyorum hic yoktan gebeliğin bu son süreçlerinde huzur bozmak ne kadar kolay ne kadar üzülmüştür şimdi pozitifimiz

95-110 arası çıkıyor genelde. Şeker yüklemeye gittiğimde 95 çıkmıştı direkt şeker var dendi, şeker yükleme bile yapmadılar yani, ölçümlere başladım direkt.
Zaten yüklemeden önce açlık bakılıyor 120 üzeri anlamsız diyo benim dr. Bende anlamadım doğru mu diyetsiz devam etmem bilemedim

Suan günün de yorgunluğu yoğunluğu ve siteye girememem nedeniyle gerçekten beynim durmuş durumda hala idrak edemedim neden böyle olduğunu napmis olabilirki. Bir burda kötü bir grup kurupta kimseyr birşey deyip yapmıyoruz ki anne adaylariyiz ve acimizda sevincimizde ortak kimin ne zoru olabilirki sikayet etmis olsun nankörlük bu gerçekten

Özel mesajlari silinmiş mesaj kutumdan sizlerde de böyle mi?

120 üzeri anlamsız diyo benim dr.
Bu kısmı anlamadım canım ne demek istemiş yani. Bu şeker konusu karmaşık geliyor bana, bana 95le şeker tanısı koydu direkt diyete yönlendirdi sana 103le diyet önermemiş mesela, başka birini daha hatırlıyorum sanki 100 açlığa normal denmişti. Beni mi fazla korkutuyorlar acaba, bebeğimde de suyunda da bir problem yok şu an. ama çok ciddiye alıyorlar, sürekli ölçüm yapıp kliniğe bildirmem gerekiyor, sürekli randevu koyuyorlar ve her yüksek çıkan değerimi tek tek soruyorlar ne yedim diye

Önceki yani 10 sene önce oğluma hamileyken de gebelik şekerim vardı o zaman hem açlık hem tokluk yüksek çıkıyordu. Açlık 150lerin üzerindeydi sıkı bir diyet yaptırdı diyetisyen. Bunda suyu yeterli bebişimin kilosu da 26.haftada 977 gramdi yani tam kilo olarak standartlarda bir bebek.

Canım makinede sorun olabilir veya kan miktarı az gelmiş olabilir. Benim bir kere az geldi 50 çoktu yeniden ölçtüm arttı değer. Sonradan artması saçma geldi bana bilemedim

90 ve üzeri yüksek dedi doktorum bana. Evde ölçtüğüm hep 90 100 arası çıkıyodu kanda 80 lerde makinan yüksek ölçüyo senin kanı dikkate alıyorum dedi yine de dikkat et sınırdasın dedi işte en son 87 çıkmıştı. Diyet yapıyorum. Seninki biraz sanki gereksiz korkutmuş gibi geldi. Açlığın çokta yğksek değil çünkü

İyi geceler kizlar pozitifbiri banlanmiş
Neyden banlandığını biliyormusunuz?
Msjlarini okudum banlanacak bisey yapmamiş uyelik iptalimi yapmiş yoksa?

İnsülin başladılar açlık için, 95-110 arası çıkıyor benim. Çok yüksek dedi doktor

Şu an okuyorum mesajları pozitifin ceza sebebini de kimseye sormadım çnkü neredeyse eminim neden olduğundan. Zaten o an içim gitmişti aha başına iş aldı diye, bu kadar iyi niyetli bir işin buraya gelmesi çok anlamsız yani, böyle böyle samimiyet biter insanlar da robotlaşır. Yönetim bence bunu da değerlendirmeliydi, burası yıllardır emek verilen bir yer kabul ama biz insanız robot değiliz. Samimiyet başka bir şey.

Bana özel mesajların okunması da biraz ürkütücü geldi. Umarım bunu söylediğim için sorun olmaz ama ben whatsapp gibi uygulamanın kendisinin bile göremeyeceği şekilde sanıyordum özel mesajları. Adı üstünde özel mesaj ne bileyim. Ben birisine özel bişe anlatırken ya da bir sır verirken demek iki kişi arasında değil o aslında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…