- 22 Mayıs 2012
- 11.002
- 30.557
- 798
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #37.481
Oy maşallahSelamm kızlar, ben bugun kontrol randevusuna gittim aslında normalde 3 haftada bir gidiyorum ama yolum hastaneme yakın bir yere düştü, gitmişken oğluşumu göreyim dedimm
geçen hafta 31+3te gittiğimde 2 kiloydu
bu hafta sat’a göre 32+3te gitmiş oldum 2.220 gram olmuss. ölçümlerine göre 34h görünüyor. her şey yolundaymış. suyu iyi hareketleri fenailk kez rahim ağzı uzunluğum ölçüldü 3.7 çıktı, 2.5 üstü iyidir dedi doktorumuz.. bu haftadan sonra haftada 200-300 gram almasını bekliyomuşuz, hayırlısı
Bildiğim kadarıyla depend külot baya iş görüyor sonra yavaş yavaş ped e geçiliyormuşNormal doğumda kanama çok olur heralde yeterli olur mu acaba ped
çok mantıklı trendyolda var baya secenek bi de gömlek gecelik bakiyom asla bulamadım gizel bi taneBen şortlu alıcam bedenime göre bulabilirsem hdjdh ifil ifil ohh rahat etmek istiyorum
hafi ya ölcümlerin mi yüksek ciktiMerhaba kızlar, umarım hepiniz iyisinizdir
Biraz ara vermiştim, bebeğim de ben de iyiyiz. Şekerden dolayı insüline başladım maalesef, bunun dışında bir sıkıntımız yok
bizde Uraz düşünüyoruz bakalim ben begeniyorum bayaKızlar, ekimde doğum yapacak bir arkadaşım var. Oğluna ism arıyorlar Uraz ve Arel arasında kalmışlar bende karar veremedim çünkü hiç duymadığım isimler. Sizce hangisi daha güzel?
Açlıklarım yüksek tokluklar normal, gece yatmadan yapıyorum insülinihafi ya ölcümlerin mi yüksek cikti
Yorumlar nasıl söylediğindeçok mantıklı trendyolda var baya secenek bi de gömlek gecelik bakiyom asla bulamadım gizel bi tane
hafi ya ölcümlerin mi yüksek cikti
bizde Uraz düşünüyoruz bakalim ben begeniyorum baya
Hoş geldin canım aman başka bi şeyiniz olmasın da diyetle vs ile atlatırsınMerhaba kızlar, umarım hepiniz iyisinizdir
Biraz ara vermiştim, bebeğim de ben de iyiyiz. Şekerden dolayı insüline başladım maalesef, bunun dışında bir sıkıntımız yok
Evet o yüzden sezeryan da hamile külot giymeyi tavsiye ediyorlar Dikişim üst kısmında kaldığı için acıtmıyormus aklında bulunsunBende böyle düşünüyorum. Sezaryen olursam eğil kalk onu değiştirmek çok zorlar.
Teşekkür ederim canımHoş geldin canım aman başka bi şeyiniz olmasın da diyetle vs ile atlatırsın
Rica ederim canım tmmSaol canım pede bende bakayım
Baya büyük canım ped ben büyük olani aldım bez gibi ama ped hali uzunda yani resmini atayım ben birinin açıp durNormal doğumda kanama çok olur heralde yeterli olur mu acaba ped
Canım bu şekilde ped yeterli olur diye düşünüyorum çoğu zaten 1 kaç saat sonra azalıyor kanama diyorlar bazıları 1 gün sadece çok aşırı olmuyor diyorlar yaNormal doğumda kanama çok olur heralde yeterli olur mu acaba ped
genelde begeniliyor gibi eskiler biraz tutukluk yapiyorYorumlar nasıl söylediğinde
hmm olsun ya o da bi takviye sonucta benim de 90in üstünde cikiyor genelde ama cok da yükselmiyor gibiAçlıklarım yüksek tokluklar normal, gece yatmadan yapıyorum insülini
Arel çok tatlı bence yegeniminn ismi . Naif minnoş.bir bebeKızlar, ekimde doğum yapacak bir arkadaşım var. Oğluna ism arıyorlar Uraz ve Arel arasında kalmışlar bende karar veremedim çünkü hiç duymadığım isimler. Sizce hangisi daha güzel?
Açlık kaç çıkıyor kuzum? Benim hastanedeki kan tahlilinde 103 çıktı ve doktorum şimdilik bişey önermiyorum ilerleyen haftalarda yine bakarız dedi. Ne diyet ne insülin..Açlıklarım yüksek tokluklar normal, gece yatmadan yapıyorum insülini
Pozitifim sevgili arkadaşım;
Bu grubu ilk günden beri dinamik tutan ve herkesin sorularına sıkıntılarına çözüm bulmaya çalışan bir grup yöneticisi olduğunu hepimiz biliyoruz bu cezayi haketmedigini düşünüyorum. Yıllardır varolan bu kulübün içindeki anne gruplarının amacı belli. Bir arkadaş grubu olarak ortak soru ve sorunlarımiza cevap bulmak tek arzumuz. Cezasının kaldırılmasıni talep ediyoruz sayınKazen
Ben de öfke doluyum. Pozitifbiri ennn başından beri hepimizin her sorununda hep kendi tecrübeleriyle cevap verdi. Adı gibi pozitif bastı tabiri caizse gruba. Artık kim, ne niyetle şikayet ettiyse(ki iyi niyet göremiyorum nerden bakarsam bakayım) mutlu olsun. Kim bilir ne süreli ceza aldı ve ablamız gibi başımızda duran kadıncağızdan haber alamıyoruz sayesinde. Umarım cezası kaldırılır. Ondan haber bekliyoruz.Adminleri tanimiyorum. Ama pozitifbiri nin grubumuzda herkese yardimci olmasi, sorunlarimiza hep ılımlı yaklaşması, nicki gibi pozitifligi bu grubun dinamik, eglenceli olmasindaki buyuk etkenlerden biri. Aldıgı ceza bencede haksiz yere. Kim neden onu sikayet ettiyse, (ki insallah bu gruptan degildir hayal kirikligi olur) kendisini cekemedigindendir. Çok sinirliyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?