- 28 Kasım 2022
- 888
- 2.030
- 43
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #37.541
Ay bi ben öğrenmedim banada yazın
İşte biz aşina değiliz bir dost olduk kardeş olduk. Kuralların çok ötesinde bizim burdaki bağımız iki okuyup çıkan biri anlayamaz. Yeri geldi kayıplara ağladık yeri geldi riskli olanlarla bekledik o yüzden bu durum bizim için çok farklıGrupta olduğuma göre üyeyim ama listeye eklenmeyi tercih etmedim. Nadir gelmiyorum, nadir yazıyorum ama hep buralardayım haliyle aşinayım
Heh tam da üstüne bastın. Bende o tiplere acayip ayar oluyorum. Geçen bi arkadas direkt bodoslama öyle dalmiş. Ama icim elvermedi gene cevapladm sorusunu. Bikac kisi daha yazdi. Dahada ses yok:) nankör sömürücü tipler..Selam, pozitif i şikayet eden biri olduğuna emin miyiz ya? Ben ceza alma sebebini biliyorum da kim şikayet eder ki? Zaten o herkese de yazmamıştır yani o olay için bence. Yazdıysa da yanlış yapmış neden biliyor musunuz. Burda hiçbişeye cevap yazmayıp sacece okuyup bilgi alıp çıkan tipler var. En baştan beri sinir oluyodum. Sadece mesela işi düşünce derdini yazıp sorusunu soruyor, cevabını alıp bi daha da kimseye yardımcı olmak adına bişe yazmıyor bilse de. Bir de bunların selam bile vermeden soru soranları var düşman başına deliriyodum. Zaten hiç bişeye dahil olmamışsın anca pasif sömürü yapmışsın bari birselam ver…
Eğer şikayet olduysa hah işte şikayet eden öyle birisi bence. Grubu aktif kullananlardan bu kadar bir ….. çıkacağını sanmıyorum.
İşleri aşırı yoğun olup yazamayanları, sağlık vs sorunu olanları tenzih ederim tabi. Madem herkes eteklerindeki taşı dökmüş ben de yazayım dedim ne zamandır rahatsız oluyordum çünkü bak patladı…
İyi niyetle aşina olsanız pozitif hakkında bu minvalde düşünmezdiniz. Ayrıca bende arada farklı anne gruplarını yokluyorum ama üye değilim. Spor salonunun önünden her gün geçince üye olmuş olmuyosunuz.Grupta olduğuma göre üyeyim ama listeye eklenmeyi tercih etmedim. Nadir gelmiyorum, nadir yazıyorum ama hep buralardayım haliyle aşinayım
İşte biz aşina değiliz bir dost olduk kardeş olduk. Kuralların çok ötesinde bizim burdaki bağımız iki okuyup çıkan biri anlayamaz. Yeri geldi kayıplara ağladık yeri geldi riskli olanlarla bekledik o yüzden bu durum bizim için çok farklı
Sanki call center burası da. Cidden en ayar olduğum şeydi bu grupta. Ben utanırım ya hiçbişeye katkım olmamış, az da olsa muhabbet etmemişim, kimseye yardımcı olmamışım sonra girip kızlar benim şöyle bi durum oldu sizce ne ya da ne yapayım. İnsanlar da vicdanen cevap veriyor tabii. Toplumda teşekkür ettiğinde, kolay gelsin dediğinde cevap vermeyen insanlar da aynı kategoride işte. Bencil, asosyal ve tokatlıkHeh tam da üstüne bastın. Bende o tiplere acayip ayar oluyorum. Geçen bi arkadas direkt bodoslama öyle dalmiş. Ama icim elvermedi gene cevapladm sorusunu. Bikac kisi daha yazdi. Dahada ses yok:) nankör sömürücü tipler..
Kötü niyetli olduğumu nereden anladınız fıstık hanım çok merak ediyorum. Yani biri çıkıp kk'nın kurallarını hiçe saymış ve hatalı bulunup ceza yemiş, yani olması gereken olmuş. Niye bu kadar sorun ettiniz anlamadım ben yani.İyi niyetle aşina olsanız pozitif hakkında bu minvalde düşünmezdiniz. Ayrıca bende arada farklı anne gruplarını yokluyorum ama üye değilim. Spor salonunun önünden her gün geçince üye olmuş olmuyosunuz.
Benim sezaryen olan arkadaşlarım tavsiye etmişti depend i onlara güvenerek aldım sorun olmaz gibi geldi bana denemek lazım tabiBen sezeryan dogumda hasta bezi almistim. O zaman yoktu galiba bu depend k. Ama hic kullanmadim. Hastanede gazli bez gibi bisey koyuyorlar. 1-2saate bir gelip degistiriyorlardi. Sonrasinda kalin pedlerden kullandim. Simdi lohusa pedi ve kalin gece pedlerinden aldim. Sezeryan olanlar bu depend kulotu giyemez herhalde dikislerden dolayi. Ben de kararsiz kaldim. Bilen birileri aydinlatabilirse cok iyi olur.
Aaa yaraya nasıl yapıştı ya üzeri su geçirmez bantla kapalı değil mi dikişlerinEvet cnm ben sezeryanda depent giyemedim yapıştı yarama hemşire normal bebek bezi koymustu evime giderken
Fıstık iltifatı için teşekkür ediyorum, zira adım fıstıklı. Onu bile düzgün okuyamadan nasıl tüm gruba hakim olup, aynı anda kuralları falan da yalayıp yuttunuz ya maşallah.Kötü niyetli olduğumu nereden anladınız fıstık hanım çok merak ediyorum. Yani biri çıkıp kk'nın kurallarını hiçe saymış ve hatalı bulunup ceza yemiş, yani olması gereken olmuş. Niye bu kadar sorun ettiniz anlamadım ben yani.
Sen neden bu kadar bu konuya karsi cikiyorsun anlamadim ki o kadar insan var bitanesi de senin gibi karsi degil kurallari hepimiz biliyoruz kimse de kotu niyetle bisey yapmadi yanlis veya dogru bi cozum bulmaya calisti kadin senin israrla buna hak etti demen çok tuhaf hic iyi niyetli degilKötü niyetli olduğumu nereden anladınız fıstık hanım çok merak ediyorum. Yani biri çıkıp kk'nın kurallarını hiçe saymış ve hatalı bulunup ceza yemiş, yani olması gereken olmuş. Niye bu kadar sorun ettiniz anlamadım ben yani.
Hayir cnm eve gidecegimiz zaman çıkardılar bantlari benim lazer kesimdiAaa yaraya nasıl yapıştı ya üzeri su geçirmez bantla kapalı değil mi dikişlerin
Hadi canım inanmıyorumAy inanmıyorumşok oldum şuan bizimde Umay Verâ isimli hastane çıkışını yaptırdım yarın kargoya verilecek cidden şok oldum aynı zamanlarda doğum hemde aynı isim ikinci isim bile aynı Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin benim araştırmalarımda da Umay'ın anlamı çocuklari ve hayvanları koruduğuna inanılan melek bazı yerlerde de tanrıça diye geçiyor benim cevremdekiler bu tanrıça kelimesini bildikleri için dediler halbuki ben hep melek şeklinde söyledim benim içinde kötü değil Allah'ın izniyle kızımın adı Umay Verâ olacak. Verâ da günahlardan sakınan demek çok hoşuma gidiyor yıllardır hep hayalimizdi eşimle şükür istedigimiz isimleri koyuyoruz
Ölçüm aletinden kaynaklı olabilir mi acaba? Kısa aralıklarla ölçüm yapmadım hiç ama genelde yüksek çıkınca 1 saat bekleyip ölçüyorum düşüyor. 2. Saat tokluğun daha yüksek çıkması ilginç. Belki cihazda sorun vardır.Aslında ben de normalde çok yemiyorum bazen hafta da bir falan ama ölçümlerin 3-5 dk içinde çok değişik çıkması çok şaşırttı sabahtan 120 yi geçmeyen şekeri 190 görünce korktum biraz. 50 lik taramada 114 çıkmıştı normalde sorunum yok ama olcmeyince bilemiyor insan. En iyisi var gibi diyet yapmak sanırım.
Senin açlığın tam sınır çıkmış belki ondan yapmamıştır canım, çok farklı uygulamalar var. İşin ilginci çikolatalı kek yediğimde tokluğum normal çıkıyor, bir parça beyaz ekmek yersem fırlıyor, anlamadım bu işi valla. Artık hiçbir şey yemiyorum diyebilirimBenim aclik 92, 1.saat tokluk 152. Seker yuklemesi yapmadi, diyet ya da insulin vermedi. Sadece tatli yeme dedi doktorum. Ama yemekten sonra dayanamayip 1-2 parca cikolata yiyorum
Yeni gördüm şeker olayını çok geçmiş olsun cnmSenin açlığın tam sınır çıkmış belki ondan yapmamıştır canım, çok farklı uygulamalar var. İşin ilginci çikolatalı kek yediğimde tokluğum normal çıkıyor, bir parça beyaz ekmek yersem fırlıyor, anlamadım bu işi valla. Artık hiçbir şey yemiyorum diyebilirim
Sağol canımYeni gördüm şeker olayını çok geçmiş olsun cnm
Olabilir canım yeni mezun doktor kardeşim vardı yanımda o 190 çıkmasına çok şaşırdı gaza gelip bir kaç ölçüm aldık hepside çok alakasız. Bir günlük ölçmek için arkadaşımdan ödünç almıştım cihazı. Ölçmeye devam edeceğim bir kaç gün daha bakalım inşallah bu sefer degerler normal çıkar. Amniyon sıvısında fazlalık var sebebi de bilinmiyor umarım geçici bir durumdur.Ölçüm aletinden kaynaklı olabilir mi acaba? Kısa aralıklarla ölçüm yapmadım hiç ama genelde yüksek çıkınca 1 saat bekleyip ölçüyorum düşüyor. 2. Saat tokluğun daha yüksek çıkması ilginç. Belki cihazda sorun vardır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?