- 30 Haziran 2022
- 1.860
- 3.772
- 83
- 30
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #37.581
Benim açlık 93 çıktı Dr normal dedi kızlar benimde kafam karıştı90 ve üzeri yüksek dedi doktorum bana. Evde ölçtüğüm hep 90 100 arası çıkıyodu kanda 80 lerde makinan yüksek ölçüyo senin kanı dikkate alıyorum dedi yine de dikkat et sınırdasın dedi işte en son 87 çıkmıştı. Diyet yapıyorum. Seninki biraz sanki gereksiz korkutmuş gibi geldi. Açlığın çokta yğksek değil çünkü
Özel mesajlar rutin okunmuyordur. Ama burda bir şikayet durumu var. Özel mesajlarda şiakyet et butonu olma sebebi bu zaten. Düşünsene böyle bir siten var binbir çeşit insan var. Özelin okunmuyor olma ihtimali mümkün değil. Neler neler döner. Haliyle müdahale edilmesi gereken durumlar olabilir.Bana özel mesajların okunması da biraz ürkütücü geldi. Umarım bunu söylediğim için sorun olmaz ama ben whatsapp gibi uygulamanın kendisinin bile göremeyeceği şekilde sanıyordum özel mesajları. Adı üstünde özel mesaj ne bileyim. Ben birisine özel bişe anlatırken ya da bir sır verirken demek iki kişi arasında değil o aslında.
Benim daha agrım yokken doktor 4.ayımızda baslatmıstı Magnezyuma suan kan hapı vitamin ve magnezyum 3ünü de kullanıyorum ama agrı neden bilmiyorum. Sancı çok nadir oluyo benim bakalım 33. Hafta baglanıcam bende nst ya ama benim doktorumda normal demişti bu tür toplanmalaraAmin canim toplanma da oluyor regli sancisi gibi de oluyor valla en son dayanamadim sabah 8 gibi hastaneye gittik nstye girdim sancilarim var ama normal dedi doktor artik olcak dedi bacak agrisi icinde magnezyum verdi bakalim insallah iyi gelir
İdeal dünyada bu dediğin olması gerekenÖzel mesajlar rutin okunmuyordur. Ama burda bir şikayet durumu var. Özel mesajlarda şiakyet et butonu olma sebebi bu zaten. Düşünsene böyle bir siten var binbir çeşit insan var. Özelin okunmuyor olma ihtimali mümkün değil. Neler neler döner. Haliyle müdahale edilmesi gereken durumlar olabilir.
Yarin baslicam magnezyuma bi etkisi olcak mi gorcez artik az zamanimiz kaldi bu tür seyler olabilir ama insan ister istemez tedirgin oluyorBenim daha agrım yokken doktor 4.ayımızda baslatmıstı Magnezyuma suan kan hapı vitamin ve magnezyum 3ünü de kullanıyorum ama agrı neden bilmiyorum. Sancı çok nadir oluyo benim bakalım 33. Hafta baglanıcam bende nst ya ama benim doktorumda normal demişti bu tür toplanmalara
E bebekte lohusa pedi var canım ben ondan almayı düşünüyorum. Basta depend düşünüyordum ama oda kilot ya rahat olmaz diye vazgectim. Yinede sen bilirsin tabi ama oda baya iyi tavsiye ediliyorNormal doğumda kanama çok olur heralde yeterli olur mu acaba ped
Canım bende tam tersi diye biliyorumEvet o yüzden sezeryan da hamile külot giymeyi tavsiye ediyorlar Dikişim üst kısmında kaldığı için acıtmıyormus aklında bulunsun
İnşAllah iyi gelir canım yani hafifletir en azındanYarin baslicam magnezyuma bi etkisi olcak mi gorcez artik az zamanimiz kaldi bu tür seyler olabilir ama insan ister istemez tedirgin oluyor
Saol canım evet bende o yüzden kararsızdım müslin hiç koymayım o zamanValla ben kendi anneme en son sen doğur sen koy adını dedim ki, canını da yakabilirdi bu cümle. Malum yakın zamanda biz kardeşimi kaybettik ama artık durması gerekiyordu. Kimsenin benim psikolojimi bozmaya hakkı yok. Yine olsa yine söylerim. Herkes duracağı yeri bilmeli kuzum. Net ol. Üzülme anneler böyle yapıyorlar malesef...
Valla bana sağlık ocagı doktoru yazmıştı. Düz rennie içilebiliyor diye biliyorum ama doktoruma sormadım bana gaviskon etki etmiyor
Bende de tam tersi :)
Ay yok yok bende de çok oluyor ama nst de bişey çıkmadı.
Valla mevsimlik hastane çıkışları koyun ilk günler müslin ince olur, belki 1 haftadan sonra giydirilebilir müslin.
İlk doğumumda sadece ped kullandım sürekli değiştiriyordum ztnE bebekte lohusa pedi var canım ben ondan almayı düşünüyorum. Basta depend düşünüyordum ama oda kilot ya rahat olmaz diye vazgectim. Yinede sen bilirsin tabi ama oda baya iyi tavsiye ediliyor
Yaa tabi ki de canım doğru hamile külot yüksek opyor göbeği komple içine alıyor o yüzden dedim ben normal iç çamaşırı büyü beden aldım yine rahat edemedim hamile külot aldım onla çok rahatım karnımı sıkmıyor o yüzden tavsiye tabi kim nasıl rahat ederseCanım bende tam tersi diye biliyorumYani bende basta külot olarak düşünüyodum ama sonradan sezeryan olursam zor olur çıkarırken diye lohusa pedi alıcam nasipse Herkes nasıl rahat edicekse tabi
İnstagramdan, erken doğum yapan bir arkadaşımıza sorumluluk bilinciyle yazdığı için banlanmış tahminim. Başka da bir sebep yok. Hesabını tamamen kapatsa, yeni bir hesap açsa ve hiçbirimiz moderatör olmayı kabul etmesek, acaba ağustos 2023 anneleri moderatörsüz mü olacakİyi geceler kizlar @pozitifbiri banlanmiş
Neyden banlandığını biliyormusunuz?
Msjlarini okudum banlanacak bisey yapmamiş uyelik iptalimi yapmiş yoksa?
Aynısını ben de düşündüm bir tip yazılım vardır belki diye aklıma geldi ama emin değilim.Bana özel mesajların okunması da biraz ürkütücü geldi. Umarım bunu söylediğim için sorun olmaz ama ben whatsapp gibi uygulamanın kendisinin bile göremeyeceği şekilde sanıyordum özel mesajları. Adı üstünde özel mesaj ne bileyim. Ben birisine özel bişe anlatırken ya da bir sır verirken demek iki kişi arasında değil o aslında.
Araştırdım biraz merak edip şikayet durumunda okunabiliyormuşAynısını ben de düşündüm bir tip yazılım vardır belki diye aklıma geldi ama emin değilim.
Ben bu görüşlerinize katılmıyorum. İşi düşünce yazıyor ne demek? Böyle bir ithamda bulunamazsınız insanlara özellikle de hamile bir anneye… aynı sekilde bende ismimi yazdırmadım ama nedeni var tabiki. kimin ne yaşadığını bilemezsiniz bir derdi olunca insanlar pasif sömürü mü yapmış oluyor yani? Bu platform bilgi almak için kurulmuş zaten amaç bu. İstediği gibi bilgi alır kalır veya gider.Selam, pozitif i şikayet eden biri olduğuna emin miyiz ya? Ben ceza alma sebebini biliyorum da kim şikayet eder ki? Zaten o herkese de yazmamıştır yani o olay için bence. Yazdıysa da yanlış yapmış neden biliyor musunuz. Burda hiçbişeye cevap yazmayıp sacece okuyup bilgi alıp çıkan tipler var. En baştan beri sinir oluyodum. Sadece mesela işi düşünce derdini yazıp sorusunu soruyor, cevabını alıp bi daha da kimseye yardımcı olmak adına bişe yazmıyor bilse de. Bir de bunların selam bile vermeden soru soranları var düşman başına deliriyodum. Zaten hiç bişeye dahil olmamışsın anca pasif sömürü yapmışsın bari birselam ver…
Eğer şikayet olduysa hah işte şikayet eden öyle birisi bence. Grubu aktif kullananlardan bu kadar bir ….. çıkacağını sanmıyorum.
İşleri aşırı yoğun olup yazamayanları, sağlık vs sorunu olanları tenzih ederim tabi. Madem herkes eteklerindeki taşı dökmüş ben de yazayım dedim ne zamandır rahatsız oluyordum çünkü bak patladı…
soru sormak değil ki orda bahsedilen veya isim yazmaması değil. Hamile bir anneye kimsenin birşey dediği yok. Hiç farketmiyor musunuz? Selam yok sabah yok hiçbirşey yok.. geliyor sorusunu soruyor bir teşekkür yok. Sadece sorusu olunca geliyor. Bunu yapan kişilere ordaki sitem ki bende aynısını düşünüyorum. Biz her koşulda ve durumda birbirimize destek oluyoruz zaten ama böyle sadece soru sorup gidenler evet pasif sömürü yapmış oluyor.Ben bu görüşlerinize katılmıyorum. İşi düşünce yazıyor ne demek? Böyle bir ithamda bulunamazsınız insanlara özellikle de hamile bir anneye… aynı sekilde bende ismimi yazdırmadım ama nedeni var tabiki. kimin ne yaşadığını bilemezsiniz bir derdi olunca insanlar pasif sömürü mü yapmış oluyor yani? Bu platform bilgi almak için kurulmuş zaten amaç bu. İstediği gibi bilgi alır kalır veya gider.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?