- 22 Mayıs 2012
- 11.002
- 30.557
- 798
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #37.621
A
Anladım etkilenmemem için sizi bu grupta hatırlamıyorum diye mesaja başladınız:) (Aslında beni inciten cumleniz bu olmuştu) Yanlış anlamayın ama hepimiz burada bebek bekleyen hassas dönem yaşayan insanlarız ve size şahsi bir tepkim olduğunu dusunmeniz beni üzer.Beni genel anlamda gruptaki tavır üzdü.Uzerime hiç bişey alınmamıştım sadece bir kisinin üzerine dün fazla gidilmesi beni rahatsız etti.Bu konuda ki fikrimi dile getirdim düzgün bi üslupla.Yani işin garip yanı bu grupta okumayı çok sevdiğim bir üyesiniz.Ama herkes her zaman doğru olamaz.Bazen eleştiriye açık olmalıyız.Konusma tarzınız etkilenmemem için gibi değildi öyle bir his almadım kusura bakmayın
Ne demek istediğinizi şu an daha iyi anladım.İyi niyetinizi anlamadığım için kusura bakmayın.Gercekten kendim için yada alındığım için konuya müdahil olmadım.Dün ki arkadaşı tanımam kimseyede avukatlık etme niyetim yok.Sadece o da bir anne adayı üzerine fazla gidildiğini düşündüm o yüzden yazma gereksinimi duydum.Hamilelik sürecinin ne kadar yorucu ve yıpratıcı olduğunu hepimiz deneyimledik ve biliyoruz.Eger seni yada gruptaki herhangi bir arkadaşı kirdiysam üzgünüm amacım kesinlikle bu değil olamazBak beni yine narin kelebek kısmımdan yakaladınız jdjdj bu analar grubunda bana birşey oluyor. Kimse üzülmesin yanlış anlamasın diye böyle konularda aşırı detaya giriyorum. Ben sizi hatırlamıyorum sizin yazmak ne haddinize anlamında kullanmadım o cümleyi. Asla da kullanmam. Eğer burda beni okuyorsanız kırmaktan çok imtina ettiğimi de görmüşsünüzdür. Ben analar grubunda ekstra ekstra hassas davranan annelerden birisiyim. Ben sizi bu grupta hatırlamıyorum siz üzerinize alındınız muhtemelen ama alınmayın ben size anlatayım anlamında kullandım ve cümlem buydu. Bundan sizi kırmak üzmek istediğimi çıkarttıysanız kendi içinize sorun lütfen neden böyle düşündüm diye çünkü ben bir öncekinde anlattığım gibi sizin yanlış anladığınız için üzülmenizi istemedim ve müdahil oldum.
Kız ben bir ara kendini öne atar diye bekledim seyran. O değil yeni sezona ne gelcek ki yaşayan insan kalmadıYalı çapkınının son sahnesini izledim. O ne be öyle.. Gizli iş yapıyosun 3 saat sarılıyosun. Ben burdayım diyo bide. Ara sokaktasın kimse yok. Ölsün diye mi bekliyosun çık ana caddeye telefonu olan birisine. Ay mantığım kabul etmedi.
Arkadaşlar pozitif adı üstünde pozitifbiraz gerginlik oldu buralarda kendisi de o sekilde istemiyor haliyle bi kac hafta icinde sahalara geri dönecek zaten konuyu kapatalim guzel seyler konusalim olan olmus. Herkese sevgiler
Yalı çapkınının son sahnesini izledim. O ne be öyle.. Gizli iş yapıyosun 3 saat sarılıyosun. Ben burdayım diyo bide. Ara sokaktasın kimse yok. Ölsün diye mi bekliyosun çık ana caddeye telefonu olan birisine. Ay mantığım kabul etmedi.
Hepsini izleyemedim ki misafirlikteydim az önce youtube dan x2 son sahneyi ve birlaç sahneyi izledim. Hdjd herkes bir sırayla elden geçmiş. Halis ve pelin ölebilir ama sıkıntı yok benim için. Abidine bakayım narin kelebeğim en zararlı o çıktı.Ay bende kızılcık şerbeti izledim dün, onunda belki son yarım saatini şimdi internetten de yalı çapkınını x2 hızla izlerim ama instagram da falan denk geliyor ya kısa videolar, Abidin ve Ferit konuşma sahnesine denk geldim, ferit o kadar bencil konuşmuş Abidin ne kadar ağzının payını vermiş tebrik ettim valla
Bu arada Suna deli kocası ile ne yapıyor?
Evet bende daha hazirlamamistim boyle olunca deterjan falan siparis ettim hemen hazirlicam hazir dursun amin canim saglikla kavusalim hepimiz insallahİnşAllah iyi gelir canım yani hafifletir en azındanEvet ya o kasılma basladıgı an hemen hastane çantamı mı hazırlasam diyorum. Bu hafta yıkadım kıyafetlerini şimdi ütüye basladık nasipse haftaya hazırlıycam ne olur ne olmaz diye. İnşAllah sağlıkla vaktinde gelir yavrularımız
Kızılcık nasılsı? İnşallah doğa bu sefer gerekeni yapıp sümsük fatihin hakkından gelmiştir.Ay bende kızılcık şerbeti izledim dün, onunda belki son yarım saatini şimdi internetten de yalı çapkınını x2 hızla izlerim ama instagram da falan denk geliyor ya kısa videolar, Abidin ve Ferit konuşma sahnesine denk geldim, ferit o kadar bencil konuşmuş Abidin ne kadar ağzının payını vermiş tebrik ettim valla
Bu arada Suna deli kocası ile ne yapıyor?
Kızılcık fenaydı tekrarı muhakkak izleyin kanım donduKızılcık nasılsı? İnşallah doğa bu sefer gerekeni yapıp sümsük fatihin hakkından gelmiştir.
Kızılcık nasılsı? İnşallah doğa bu sefer gerekeni yapıp sümsük fatihin hakkından gelmiştir.
Merhaba herkese,Kızılcık nasılsı? İnşallah doğa bu sefer gerekeni yapıp sümsük fatihin hakkından gelmiştir.
Umutla nursema çok tatlı değil mi yaKızılcık fenaydı tekrarı muhakkak izleyin kanım dondu
Zaten doğanın velayet mevzusuna girmesi saçma değil miydi? Kim verecek ki yeni doğmuş bebeği babasına. Yazık olmuş gerçekten.Merhaba herkese,
Öncelikle herkes iyidir umarım, biraz gerginlik olmuş, ama çözülmüş, sevindim. Pozitif yakında dönecektir, o yüzden iyi düşünelim arkadaşlar
Doğa 'intikam yemeği' eşliğinde herkes içinde haddini bildirdi Fatih'e...ama sonunda doğurdu. Çocuklarının biri...öbürü yaşıyor. Annesiyle Ömer de kaza yaptı...biri öldü deniliyordu..
---
Bir de camdaki kiz var izliyormusunuz bilmiyorum, bayadır izlememiştim sıkıcı oldu diye. Perşembe denk geldim, Hayri öldü..Nalan terapiye başladı güya ama sahne yok...gelecek bölümde finalmis...tekrar eskisiyle evleniyor...o kadar şeyden sonra. Keşke biraz daha sadık kalınsaymış gerçek hikayeye.
Fatihe aşırı gıcık oldum abisine yumruk attı salak adam dedi ya orda aşırı gıcık oldum ama filmin son 20 dakikası soluksuz izlendi bide kazada kim öldü acaba bir ölü bir yaralı dedi ya sağlıkçıUmutla nursema çok tatlı değil mi ya
Fatih ne kadar iğrenç benim suçum yok diyor bide sanki ben gidip aldattım karımı.
Ay bu ne dert sahibi yapar bu konular insanı. Sezon finalı diye topluca herkesi öldürme kararı aldı diziler sanırım. Yalıda da öyleDediğim gibi bende son zamanlarında açabildim ama sezon finalinde hepsi ayrı güzel oynamış ama pink ayrı bir güzel oynamış, özetle Ömer ve kıvılcım kahvaltıya fransaya gittiler orda da konsoloslukta evlendiler, Nursema ile Umut maddi konularda çok sıkıntı yaşıyorlar, Nursema Umutu incitmeden birşeyleri düzeltmeye çalıştıkça olaylar daha da büyüdü, Doğa narin kelebeğim elleri ile çok güzel bir sofra hazırladı, herkesi toplayıp yemek başında bombayı patlattı arkasını döndü gitti, bizim dağ ayısı zaten sesi de kısıktı bu bölüm gıcık herif hala saf salağa yatmaya çalıştı ama Nilaya birşeyler deyince Mustafam araya girdi o kadar çirkin konuşma yaptı ki abisine sevmiyordum iyice soğudum ondan (pozitif nasıl burda kırmızı çizgimiz ise Mustafa da orada kırmızı çizgimiz pozitifi anmadan da olmuyor) sonrasında final kısmı doga nın sancısı tutuyor tek başına hastanede, hastaneden annesine haber veriyorlar o panikle Ömer kaza yapıyor 1 ölü 1 yaralı var diyorlar araba da kivmer den biri ölmüş gibi gösterildi, ikizlerden de 1i ölü doğdu diğeri sağ
Dün bende yalı çapkınını izledim acayip sinirlendim üstüne eşim geldi tum sinirim ondan çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?