2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Ben şimdi doğanın olayını atlatamam....
Benimde gözlerim dolmadı değil ama işte o kadar stres o kadar kaos bir de şey dedi Allah'ım doğru yaptığıma dair bana bir işaret gönder dedi sonra doğumu başladı.. Aman 3 ay bekletecekler ya işte illa bir yerlerden vuracaklar biz iyi düşünelim iyi olsun dizilerin yeni sezonlarını bebişlerimiz ile izleriz

Ay kızlar bende ilk defa bir doğum videosu izlemişti oldum ben sadece sırt üstü yatıp ıkınıp öyle yapılıyor sanıyordum ay bu pozisyonda olduğunu ilk defa görmüş oldum zaten ilk izlediğim video bu oldu zaten ahdhsj

Kizlar sabah elimi yuzumu yikarken birden midem bulandi kan kustum bir organizasyona yetismem gerekiyordu kendimi de iyi hissettigim icin ustune dusmedim simdi de karnim agriyor biraz endiselenmeye basladim haftasonu oldugu icin doktorumu da arayamadim. Bebegin hareketleri iyi endiselenmeli miyim sizce?

Geçmiş olsun canım kan kusmak hiç normal değil bence doktoruna mesaj atabilirsin mutlaka döbüş yapar

Geçmiş olsun canım kan kusmak hiç normal değil bence doktoruna mesaj atabilirsin mutlaka döbüş yapar
Ya bilmiyorumki cekingenim biraz o konularda kendimi frenliyorum hep adamin bir suru hastasi var onemsiz biseyse rahatsiz etmeyim diye dusunuyorum ama su an karin agrisi kendini sanciya birakti sanirim direkt acile gidicem biraz daha artarsa. Esim sehir disinda ve 2.5 yasinda oglum var annem bizde kaliyordu aksi gibi onu da sabah evine biraktim geldim

Biraz kustuktan sonramı kan geldi? Belki zorladığın için kan gelmiş olabilir. Banada daha önce olmuştu

Gelen kanın miktarı önemli balgamla mı geldi yoksa miden de mi geldi canım .. böyle az leke gibi geldiyse bişey olmaz diye düşünüyorum miden yada yemek borun tahrişe uğradı belkide ama çok geldiyse ki bir yemek kaşığı kadar falansa kendini iyi hissetmiyorsan bir acile git derim canım

Ben de aynı senin gibiyim ama bu mutlaka aranması gereken bir durum inşallah önemli bi şey yoktur

Sırt üstü aslında en olmaması gereken pozisyonmuş canım, kuyruk sokumunda son kemik hareketliymiş ve bebek çıkarken geriye itiliyormuş. Sırt üstü yattığında o kemik geriye hareket edemediği için doğum daha zor oluyormuş aslında, doktorlar ebeler daha kolay müdahale edebilsin diye yatırıyorlar genelde ama doğal bir pozisyon değil.

Ay benim de öyle bişe hem çok uzun geliyor hem kısa. Hem sanki yetiştiremeyekmişim gibi kıyafet yıkama hastane çantası vs olayını hem de aşırı yakın gibi. Tek bildiğim aşırı heyecan yapmam
Yikamalar tamam benim ama çantam hazir degil
Hızlıydı 31 e kadr ama son iki haftadır yavaşladı sanki eskisi gibi hızlı depil günler doğum yaklaştı diye mi böyle hissediyorum
Çalışıyordun ya cnm evde zaman geçmez

Yikamalar tamam benim ama çantam hazir degil
Gözümde büyüyor nedense yıkamak. Aslında olay yıkamak değil ütülemek istemiyorum ondan ama haftaya yapıcam mecbur. Bir de kimisi hastane çantasını valize koyuyor ben de öyle yapmak istiyordum ama tüm valizler kışlıklarla dolu o yüzden mecbur iki tane bez çanta kullanıcam elde taşımalık. Orda da karışacak gibi içinde herşey birbirine. Bir de o çantaları da yıkamak istiyorum galiba. Hatta gerek var mı bilmiyorum ama bebeğe aldığımız beşik uyku setiyle beraber geldi kauçuk içi. Onu da mı yıkasam bilemedim sonuçta o da yeni. Büyük ihtimal onları da hassasa atıp yıkarım. O yüzden işte bekliyorum çok büyük iş gibi

Yavaştan başla cnm benimde daha cok isim var beşik kurulmadı depodan çıkacak kurulacak yanina çekmeceli şifonyer var onu da cikartiracam evde 2 yaş sendromuna girmiş bir cadoloz var uykudan telefonun sesine kalktı yarım saattir ağlıyor neye ağladığı belli değil delirmemek elde değil

Böyle duydukça daha doğurmadığıma hafif seviniyorum bunlar daha iyi günlerim tadını çıkart diye. Ben aşırı merak ediyorum mesela instagramda popüler çiftler var 4-5-7 tane yapan var maşallah ve kadın bakımlı, eğleniyor üstüne video çekiyor vs vs. Aşşşşırı merak ediyorum bir gün boyunca görünmez bir şekilde evlerini izlemek istiyorum

Inanma cnm onlara göründüğü gibi degil intagram, suan bulunduğum odanın resmini atmak isterdim heryer oyuncak ben topluyorum o dağıtıyor toplu sevmiyor çocuk
Mutfaktaki malzemeler oturma odasında kırlentler mutfakta sen düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…